Találatok a következő kifejezésre: Csak hülyit komolyan gondolja (6 db)

Valaki ért a pasik nyelvén? Szédít, hülyít, komolyan gondol vagy csak lassan puhatolózva próbál az ajtón berontani?

1 hete ismerkedek egy sráccal. Sajnos nem értem a gondolkodását. Beszéltünk róla, hogy mindketten komoly kapcsolatot akarunk érzelmekkel. Neki volt nemrégiben egy "kapcsolata" , ami érzelmek nélkül működött csak, ezért is dobta. Õszintén elmondott mindent nekem, mire vágyik. Előttem ismerkedett más csajjal is, de ahogy én képbe kerültem lerázta a csajt a szemem előtt. Minden nap találkoztunk eddig, voltam már vele dolgozni is, hogy együtt lehessünk mert reggeltől estig dolgozik. Baráti társaságába is bevezetett már, volt akit külön megkért, hogy " gyere be Pestre nézd meg milyen szép lány " ( bár úgy éreztem maga mintha valami baba lennék, de ugyanakkor jól is esett.) Anyukájának is bemutatott már, ő is úgy kezelt mikor találkoztunk, mintha a barátnője lennék már a srácnak ( pedig nem otthon lakik a srác a munka miatt, fogalmam sincs honnan vette, hogy Mi ketten .. ) Ma valamiért nem keres engem, pedig írtam neki hajnalban, el sem olvasta, nem reagál semmire. Más is azt mondta, hogy neki sem ír vissza. Jelzi a telefonja ha írnak neki, így nem is értem miért nem képes válaszolni. Tegnap haza utazott ugye ez az 1 nap pihenője van. Lehet csak a dolgaival van elfoglalva azért? Vagy valami más áll a háttérben? Másik nőben nem gondolkozok mert mindenki tud rólam , vagy csak én vagyok túl naiv. Nem értem miért tesz úgy mintha együtt lennénk, ha hivatalosan mégsem járunk. Valaki tud valami okosat, ésszerű magyarázatot mondani? Nem szeretném, ha csak hülyítenék a fejem mert kezdem nagyon megkedvelni.

Legjobb válasz: 23 F 22 L

A kérdező hozzászólása: 23 F 22 L
szép képzavar
"lassan puhatolózva próbál az ajtón berontani"? xD Azért 22 évesen ne legyenek már ilyen fogalomzavaraid, ez elég ciki. Egyébként szerintem nem hülyít, akkor minek mutatott volna be az anyjának meg a haverjainak...? A "hülyítéshez" nem kell bemutatni a csajt... Rajta kívül senki nem fogja tudni megmondani, hogy miért nem válaszolt, ha majd legközelebb beszéltek, kérdezd meg tõle, ennyi. Ne agyalj ezen túl sokat, az is lehet, hogy elment, és otthon hagyta a telóját, felesleges ezen stresszelni.
Szerintem sem hülyítehet túlzottan ahogy a 2-es is mondja. Én akit csak megdugni akartam párszor illetve semmi komolyat nem akartam tõle, annak semmit sem mutattam meg szinte az életembõl se családot sõt magánéletemrõl is csak kamuztam.
Ugyanilyen helyzetben vagyok, nem ugyanaz a pasink? :D Nézd, lehet, hogy csak valami dolga akadt és nem tud írni, de gondolom ez esetben késõbb úgyis szolgálni fog valamilyen magyarázattal, hogy miért nem volt elérhetõ. Viszont ha máskor is eljátssza ezt, akkor én azért óvatos lennék. Ja, és nyugodtan kérdezz rá, hogy akkor most hányadán is álltok ti ketten. Csak a tisztánlátás végett. 23/L
Kicsit gyors a tempó... De lehetnek technikai okai is annak, hogy nem válaszol. Engem néha nem tud felhívni a barátnõ. Volt olyan is, hogy éppen akkor ment el a net is, a mobil adatforgalom meg ki volt kapcsolva a telefonon. Tehát se telefon, se sms, se FB (PC-n sem).
"de ahogy én képbe kerültem lerázta a csajt a szemem elõtt. " ez szerintem elég szemét dolog... Nekem elég erõltetettnek tûnik ez a kapcsolat.
Na, mi újság? Elõkerült már a pasas?

Honnan tudjam, hogy komolyan gondolja vagy csak hülyít-e?

Összejöttem egy férfival, aki elõször azt mondta, hogy nem lesz köztünk semmi komoly, mert nagyon messze élünk egymástól (õ pesti, én vidéki). Aztán mikor megtudta, hogy Pesten fogom folytatni a sulit (szakváltás miatt), akkor mondta, hogy költözzünk össze Pesten, segít mindenben. Már intézi a munkát suli mellé, stb. Most viszont kitalálta, hogy inkább menjünk ki Angliába. Kérdeztem, hogy együtt-e? Azt mondta, hogy egyedül hülyeség lenne kimenni. Kérdeztem, hogy biztos komolyan gondolja-e, mert nem akarok koppanni. Azt mondta, hogy a legelején megbeszéltük, hogy nem hülyítjük egymást, õszinték leszünk, ha valaki mást gondol, akkor szólunk idõben.. Sajnos a távolság és a melója miatt keveset találkozunk, de mikor együtt vagyunk, akkor nincs semmi kétségem, nem érzem, hogy hülyítene. Csak aztán telik az idõ, nem találkozunk 1-2 hétig, én meg elbizonytalanodok, agyalok, stb. De honnan tudjam, hogy most akkor tényleg komolyan gondolja vagy csak hülyít? Lehet, hogy én kombinálok bele túl sokat, és csak az a baj, hogy agyalok? Szerintetek?

Legjobb válasz: Erre az emberre ne épits. Ez nem lesz melletted s bajban.

Erre az emberre ne épits. Ez nem lesz melletted s bajban.
Nem olvastam el, de ha már ez a kérdés felmerül, akkor 99%, hogy csak hülyít.
Ha van gyomrod a sztriptízhez és a prostitúcióhoz akkor hajrá.
hülyít
#1-el ertek egyet
Angliai strici MO-n keres kivihetõ csajokat ha gondolod menj jó pénz van benne meg napi 15 alkalom
Külföldre csak olyan férfival költözz, akit ismersz, akivel már legalább 2-3 éve együtt élsz.
A kérdező hozzászólása: Jóóó.. azért ennyire ne dobjuk el az agyunkat, ennél jobban ismerem :D Normális, tisztességes ember, csak nem tudom, hogy komolyan gondolja-e.
Ha nem tudod, hogy komolyan gondolja-e, akkor nem ismered, bocsi.

Komolyan gondolja vagy csak hülyit?

van egy fiú 17 éves mindig mondja h oda van értem és h hiányzok neki már csókolóztunk is az els? talin de én csak 13 éves vagyok és tuti többet akarhat mint és szerintetek mit csináljak ? nagyon félek h kihasználna mert h csak 13 éves vok és h azt hiszi h könnyen megkaphat t?lem bármit is majd a közel jöv?ben. szóval szerintetek mit csináljak?

Legjobb válasz: Nem használhat ki (szexuálisan), mert az bûncselekmény lenne.

Nem használhat ki (szexuálisan), mert az bûncselekmény lenne.
soha nem értettem mit tudnak kezdeni 13 éves csitrikkel a "férfiak" :D, de komolyan mondom...én szóba se állnák veled 20/f


Honnan tudod, hogy egy pasi komolyan gondolja és nem csak hülyít?

Legjobb válasz: Nem tudod. Ki kell próbálnod.

Nem tudod. Ki kell próbálnod.
így van! sehonnan! Ha te komolyan gondolod vele akkor nem adod magad oda elsõ 2-3 napban.
kérdezz utána ismerösöktöl haveroktol h milyenek voltak az elözö párkapcsoltai, meg h meddig tartottak és jegyezd meg érted nem fog sajátmagán változtatni!
Ha nem ismerted már közelebbrõl, mielõtt összejöttetek, akkor sajnos sehonnan, mert nem tudod, hogy milyen a személyisége, milyen típusú ember. Bár idõvel minél több pasival van dolga az embernek, a megérzései is finomodnak és a nagy szédítéseket észre lehet venni.

Komolyan gondolja vagy csak hülyül?

Van egy osztálytársam, 9.esek vagyunk, tehát még 4 évem lesz vele. Sokat nevetünk, flörtölgetünk,de annyi pasiban csalódtam már, hogy paranoiás lettem. Nem vagyok elég biztos önmagamban, tényleg szerethet-e vagy csak a saját stílusa ilyen "hódítok ide-oda"?! Mit gondoltok az ilyen helyzetekr?l?? Segítsetek lécci! Tapasztalatokat is várok! 16/L

Legjobb válasz: Ha tényleg sok pasival volt dolgod akkor tudnod kellene, hogy minden kapcsolatban benne van a szakítás lehetõsége. Szerintem nincs akadálya hogy össze jöjjetek, vagy próbálkozz nála vagy valami ilyesmi....

Ha tényleg sok pasival volt dolgod akkor tudnod kellene, hogy minden kapcsolatban benne van a szakítás lehetõsége. Szerintem nincs akadálya hogy össze jöjjetek, vagy próbálkozz nála vagy valami ilyesmi....
szia. ugyanebben a cipõben járok. vagy éppen járunk. és 9.esek vagyunk. elõször én sem jöttem rá, csak velem ilyen, vagy mindenkivel. de megfigyeltem a legfontosabb jeleket, ami alapján rájöttem, talán ez több mint barátság. :) ha van kedved, beszélgethetnénk, megoszthatnánk egymással a történéseket:) persze, ha van kedved. csak mert detto ugyanez!
Szerintem meg ne próbálkozz, mert ha össze is jöttök nagyon kicsi az esély h 4 évig együtt maradtok, és ha szakítatook utána nem lesz jó az õ képét nézni, fõleg ha szerelmes vagy bele.
És ha mégis olyan típus? Nem tökmind1? Nekem volt középsuliban osztálytársnõm, akit már második végére letudott az összes olyan srác az osztályban, akikkel megvolt a kölcsönös vonzalom. Tehát majdnem az összes fiúval az osztályból, ami nem egy egyszerû, mikor 17 srác volt. (Nekem is megvolt, de valahogy nem járt át a gyõzelem érzete, mikor -asszem- 4.-ként átmentem rajta. Talán, ha meg lett volna az a dobogós hely... :DDD) Na, míg nem az Õ példáját követed, addig nem kell félni. 20F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az elsõ válaszokat! Igaziból én is gondoltam mind2 lehetõségre:S Az eszem azt mondja, hogy ne mert az a 4év még szenvedés lesz:S De a szívem azt, hogy igen is éljek a lehetõséggel és legyek boldog!!! És köszönöm szépen, hogy egy fiú is õszinte választ adott:) ! Így egy kicsit jobban látom a másik nem felõl is a dolgot:P:)

Csak hülyit vagy komolyan gondolja?

Összejöttem nemrég egy sráccal, de fogalmam sincs milyen szandeka van..parszor kettesbe beszeltunk, azt mondta komolyat akar.Eddig talalkozgattunk,de neha ugy erzem mintha tul kevés lennék neki..nem erzem azt h "hal meg értem ".En 20 vagyok, ö 28.Ölel meg puszil néha,de nekem szükségem volna h érezzem h tényleg nagyon örvend és akar.Vannak gondjai, mert épiti a házát,dolgozik stb.de olyan men? srácnak nézem néha, és azt utalom, és néha olyan kedves kettesbe, hogy imadom..mit tegyek? Higyjek a komoly szándékába? Lehet mert gondjai vannak azért ilyen?

Legjobb válasz: Kérdezz rá, ki fog derülni! Ha nem akarsz nagyot csalódni, akkor jobban jársz ha nem éled bele magad!

Kérdezz rá, ki fog derülni! Ha nem akarsz nagyot csalódni, akkor jobban jársz ha nem éled bele magad!
Az elõttem szólóval értek egyet - beszéld meg vele, bár abból, amit leírtál úgy fest komolyan gondolja a "srác"-od.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!