Találatok a következő kifejezésre: Csak engem ki, hogy állandóan (2 db)

Csak engem borít ki, hogy állandóan azt kérdezik, hogy mi lesz a neve a babának?

Naponta kérdezik,rokonok, barátok, már hülyét kapok t?le. És amikor mondom, hogy fogalmunk sincs még, akkor nem hiszik el, és csak er?sködnek, hogy de, biztos van! És akkor feklsoroltatják velem az összes nevet, ami tetszik! 22 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Mond azt,hogy meglepetés lesz és ne foglalkozz vele.Ne idegesítsd magad ilyen hülyeségeken!Egyébként tényleg nagyon idegesítõek az ilyen idióta kérdések.együttérzek!

Mond azt, hogy meglepetés lesz és ne foglalkozz vele.Ne idegesítsd magad ilyen hülyeségeken!Egyébként tényleg nagyon idegesítõek az ilyen idióta kérdések.együttérzek!
:) nyugi engem is. De pl a sláger kérdések nálam még a következõk! - hûûûû de nagy/kicsi a hasad - mi lesz a neve a babáknak? - mikorra vagy kiírva, - hogy viseled a meleget? ezeket a kérdéseket szinte minden ember felteszi. Gondolkodtam már azon, hogy leírom õket egy lapra, lemásolom és csak a kezükbe adom :) Szóval nyugi, nem vagy egyedül sorstárs! :) 26 hetes ikermami
Tudjátok aki éppen nem vár babát az valahogy közeledni szeretne felétek és azt hisszük , hogy az ilyen kérdésekkel ez elindítható.Akivel naponta találkozol az biztos nem ilyeneket kérdez (mert õ tudja)de aki csak havonta?Na mindegy , ne bosszankodjatok , csodálatos dologban van most részetek, örüljetek ennek.(persze ha éppen morcos vagy , vagy ideges azt sem tudod hogy miért vagy nem bírsz egy jót enni ...na szóval mindennek megvan aztán a szép oldala is ) Szép szüléstnektek!
Kettõvel ezelõtti válaszoló vagyok! No persze ha rosszindulatúak az emberek és rémtörténetekkel is traktálnak, azt teljesen más tészta, akkor valóban hamar be kell fejezni a beszélgetést és el kell köszönni.
Néha már tényleg idegesítõek ezek a kérdések és a sok okos ember akik tanácsokat adnak. És ha esetleg probléma- és tünetmentes (volt) a terhességed, akkor alig akarják elhinni. Én már nagyon utálom ezeket a "jóindulatú" embereket. Mindent jobban tudnak mint te és még azt is megmondják, hogy "nem szülsz te meg hamarabb, mint ahogy ki vagy írva" stb. Úgyhogy nem vagy egyedül. De le kell rázni magadról az ilyen beszólásokat, nem kell hogy idegeskedj emiatt. Én is így vagyok mikor találkozom valakivel és hát nem úgy történik a beszélgetés, ahogy elvárja az ember, akkor itthon kidurrogom magam és a párom megnyugtat, hogy ne foglalkozzak velük. És igaza is van!
Én szerettem beszélni a terhességemrõl és a Picúrkámról. Engem nem borítottak ki a kérdések. Próbáld meg elfogadni, hogy az emberek érdeklõdnek és próbálj meg örülni ennek. Most õszintén, ha te egy várandós nõvel találkozol, akkor mi az, amirõl biztosan beszélsz vele? Naná, hogy a terhessége. És ezek a kérdések beletartoznak. :) 8 hetes kislány anyukája.
Az eletben soha ne legyen nagyobb bajotok, mint h aldott allapotban vagytok es az erdeklodo emberek kerdeseket tesznek fel nektek a babatokrol! :) Na de komolyan, ennyire uncsiztok, h ezen haborogtok? :)
Erdekes nekem kimondottan jol esik ha kerdeznek rolunk..bar nem talalkozok 100 emberrel egy nap akik mind megkerdik de ha megis osszefutok valakivel, en szivesen elbeszelgetek vele, sosem zavart, sot..elpanaszolom hogy meg mindig nem mutatja mi van a laba kozott...stb. 22 hetes kismama
Sziasztok! Engem inkább az borít ki, amikor a kéretlen tanácsaikkal jönnek az emberek, hogy mi legyen a babánk neve. Már rezignáltan mondogatom, hogy örülök, hogy nektek az tetszik, de én és a férjem fogjuk eldönteni. Amúgy szerintem kedves, ha az ember érdeklõdik - elhiszem, hogy fárasztó napi 100x elismételni ugyanazt, de gondoljatok bele, jobb volna, ha magasról tennének a kismamákra? Olyan világban élünk, ahol mindenki csak saját magáért "kapar", így nekem kifejezetten jólesik mások érdeklõdése. Ne bosszankodjunk! :-)) 25 hetes kismama
Ne aggódj, engem is kiborít. Vagyis inkább az, hogy akármilyen nevet mondasz, valakinek nem fog tetszeni és azt a tudtodra adja. Velem anyu is eljátszotta ezt, mikor már megszületett a fiam. Mintha egyébként bármi beleszólása lenne, vagy számítana.
A kérdező hozzászólása: Igen, idegesítõ kérdések, nálam pl. gyakori még: -mikor szülök -mennyi idõs vagyok -nem félek-e a szüléstõl -fiú vagy lány -nem unatkozom-e otthon -mit vettem már a babának. Ezek a mindennapos kérdések, igazából, nem tûnik zavarónak egyik sem, de úton-útfélen megkérdezik vagy tízszer egy nap, nagyon kiborító tud lenni, és már néha odáig jutok, hogy egy egyszerû Hogy vagy? kérdéstõl is durran az agyam.
Nyugodj meg, sajnos mindenkivel ezt csinálják az emberek. Egyetértek az elõttem szólóval: engem mindig a 'de nagy a hasad' borít ki. Ne is foglalkozz semmivel, várjátok boldogan a babát :) Egy 32 hetes kismama
Ne haragudj rájuk! Azért csinálják, mert szeretnének máris személyként gondolni a babádra, mint egy új családtagra. Azért érdekli az embereket mindig a baba neme, a neve, stb. Kicsit közelebb kerülnek hozzá, hozzátok általa. Mi rég tudjuk a babánk nevét, mégsem áruljuk el, hiába firtatja a rokonság. Persze, ontják a javaslatokat, de mi mondjuk, hogy már megvan a név, és biztos tetszeni fog nekik, csak meglepi lesz, és még SENKI nem tudja, csak ti. Mi lenne, ha ezt mondanátok ti is? Aztán majd kitaláljátok késõbb.
Jaj olyan undokok vagytok :D A baba varas/ szuletes koruli dolgok mindig is erdekeltek az embereket, szeretnek egyutt orulni/borzongani velunk, ki milyen ember. Beszelnek rola, kerdeznek minket. En orulok, h mindenki velem/velunk foglalkozik :D
Nyugi ez meg a jobbik eset! Mi a parommal eldontottuk, hogy nem akarjuk tudni a baba nemet! Minket meg allandoan ezzel maceralnak! Volt kimondottan eroszakos ismeros, hogy de azt nekunk tudni kell, hogy mi lesz! A masik meg, hogy kek babakocsit vettunk, erre unokatesom felesege: miert fiu lesz? Na ettol aztan tenyleg feltudtam volna robbanni! Amugy is plafonon vagyok ettotl a kotelezo kek meg rozsaszin hulyesegtol!

A T-Mobile "Módosul üzletszabályzatunk" miatt állandóan SMS küldözget. Miért? Ki az aki megnézi, hogy mi módosul minden hónapban? Vagy csak engem idegesít?

Le lehet erről iratkozni? Ha emiatt lenne valami, tudom, hogy rá tudná fogni a T, hogy küldtünk SMS értesítőt és én nem olvastam el... De mit tudok tenni? Havonta tanulmányozzam át az Üzletszabályzatot? Nonszensz.... Rohadtul idegesít már

Legjobb válasz: Én ezeket reflex szerüen törlöm, ennél többet ezzel nem tudsz csinálni.

Én ezeket reflex szerüen törlöm, ennél többet ezzel nem tudsz csinálni.
én is törlöm. akinek havidíjas elõfizetése van, azoknál lehet fõként ilyen, hogy hó végén meglepõdne, ha a számlán lesz egy új tétel, mert bevezettek valamit vagy átszervezték. kártyások nem nagyon lepõdnek meg, fõként én, aki alig telefonál, inkább csak netezik. változnak a tarifák valami miatt, nem fog földhözvágni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!