Találatok a következő kifejezésre: Csak engem ki, hogy (52 db)

Csak engem idegesít, hogy az Összeesküvőkben Mását nem zárták ki? Mi az már, hogy adnak neki még 1 lehetőséget? És még ők is fizetik a válást. Szánalom!

Legjobb válasz: Engem is idegesít,én biztos kizártam volna!Azt sem tudja mi van hazudozik meg beszél össze-vissza!Ezek után szerintem egyik fiúnak sem kell a mûsorban!Teljesen feleslegesen maradt bent!

Engem is idegesít, én biztos kizártam volna!Azt sem tudja mi van hazudozik meg beszél össze-vissza!Ezek után szerintem egyik fiúnak sem kell a mûsorban!Teljesen feleslegesen maradt bent!
õ miatta este már ki hárman...fujj de nem birom azt a nõt! szemét hazudozó...!!!
Egy ország elõtt lejáratta magát az a nõ és van p.fája bentmaradni. Szerintem jól elvan, addig sem kell dolgoznia és a gyerekeivel foglalkoznia. Undorító !!!! Az is undorító, ahogy Hajdú Péter taktikázik és amiért nem zárták ki.

Csak engem zavar, hogy mindenki azt szeretné, hogy a párjuk gondolatait idegenek találják ki?

Miért nem képesek otthon megbeszélni a dolgokat? A legtöbb pár azért szakít, mert nem kommunikálnak.

Legjobb válasz: Én sem értem ezt. És az csak egy dolog, hogy idegenektõl várják a megoldást, de ráadásul csak azok a jó válaszadók, akik a közhelyeket mondják. Nyilván minden kapcsolatban vannak gondok, amiket elsõsorban szerintem is otthon kéne átbeszélni. Utána még mindig "panaszkodhatok" egy kicsit a barátoknak. De elfogadom azt is amikor nem nekem adnak igazat. Itt nagyon ritka, hogy valaki elfogadja a negatív válaszokat is. Többnyire a kérdezõk csak megerõsítést várnak a saját "hülyeségükre" vagy sajnálkozást.

Én sem értem ezt. És az csak egy dolog, hogy idegenektõl várják a megoldást, de ráadásul csak azok a jó válaszadók, akik a közhelyeket mondják. Nyilván minden kapcsolatban vannak gondok, amiket elsõsorban szerintem is otthon kéne átbeszélni. Utána még mindig "panaszkodhatok" egy kicsit a barátoknak. De elfogadom azt is amikor nem nekem adnak igazat. Itt nagyon ritka, hogy valaki elfogadja a negatív válaszokat is. Többnyire a kérdezõk csak megerõsítést várnak a saját "hülyeségükre" vagy sajnálkozást.
Akik itt kérdeznek azok a következõ csoportokba sorolhatóak: 1, totál debilek 2, gyávák 3, akik megszokták, hogy mindent kipletykálnak 4, akik lusták beírni googlebe vagy wikibe amit keresnek 5, nagyon kevés kivétel
Azért mert komolytalan a kapcsolat. Szerintem igazán komoly kapcsolatnak csak az nevezhetõ, ahol a felek ki merik mondani a vágyaikat, problémáikat... Mellesleg közösen keresnek megoldást, nem más karjaiban... De hát mit is lehetne várni mondjuk pl. a 13-15 évesektõl? Fogalmuk sincs a párkapcsolatokról... Igaz még a felnõttek között is igen gyakori az éretlenség e téren. Ok, hogy szégyenlõs, gátlásos az ember, de be kéne látni, hogy ha azt nem tudja legyõzni, akkor nem is lesz hosszú távon élvezhetõ a kapcsolat. Ha nincs kommunikáció, akkor a problémák sem oldhatók meg. Én sajnos azt tapasztalom, hogy ez ma már általános probléma. 2 kapcsolatom volt eddig, de mind2 arra ment rá, hogy a fiúk nem voltak hajlandók a kommunikációra, bármennyire is törtem magam, hogy mindent megbeszélhessünk. És õk 20-onévesek voltak...

Én nem akarom mentővel bevitetni magam ha itt az idő de nem mernek vállalni azt mondják az csak biztonságosabb, ki hogyan ment amikor elkezdődött a szülés? -engem a gondolat is idegesít, idegen emberek.

Legjobb válasz: kérj meg valakit, hogy álljon készenlétben autóval, az a legegyszerûbb. Ha meg csak a busz meg a vonat között lehet választani, akkor marad a mentõ.

kérj meg valakit, hogy álljon készenlétben autóval, az a legegyszerûbb. Ha meg csak a busz meg a vonat között lehet választani, akkor marad a mentõ.
Az attól is függ, hol laksz. Mennyire van messze a kórház? Én olyan városban lakom, ahol van kórház, így amikor az elsõ gyermekemnél elfolyt a magzatvíz, taxival mentem be a kórházba.
elso babanal akar meg gyalog is beersz 250 km rol is . Az elso fajastol eltelhet kb 24-28 ora amire megszuletik az elso baba nem kell rohanni. kerj meg egy ismerost alljon keszen es vigyen be ha kell. Szules nem panik szituatio nem sulyos balaset. a fajasok lassan indulnak es egyre erosodnek igy van idod bemmenni rokonoknak szolni stb. A szulesek 5% kezdodik burok repedessel es meg akkor is tobb orad van beeerni a korhazba. A rohamos szulesek 0, 1% fordulnak el nagyon ritk es ha megtortenik akkor mindig gyors es komplikacio mentes. Nem kell rettegni felni egy elettani folyammattol termeszetes dolog Lessz idod boven.
Férjem vitt be.
Szia. Igaz én elsõ babás vagyok, de én tuti mentõvel megyek be szülni, nekünk sajnos nincs autónk :/ Meg nekünk itt nincs kórház, ahol szülni fogok 35 km-el odébb van, és ilyen távot nekem biztonságosabb mentõvel megtenni.Meg nekem nem idegen emberek a mentõsök itt nálunk, mert nekem a férjem mentõs, és ismerem a kollégáit :) Könnyû szülést kívánok :) 35+4 hkm
Engem bátyám vitt be kocsival, a férjem épp akkor ment ki külföldre! De nagyon kellett sietni mert gyorsan jött a pici én meg messze lakom a várostól! De beértünk!:)
Természetesen kocsival mentük be, a férjem vezetett. Szerintem ez a legjobb választás. Azért elég ritka ha egy baba annyira gyors, hogy út közben megszületik!
A 2. szülésem akkor indult be, amikor az Ikea-ban sétáltam :) A szülésznõtõl indultam haza nst-rõl, csak beugrottam pár dologért, meg éhes is voltam. Evés közben jött az elsõ fájás, így az utam a kórházba vezetett. Még szerencse, hogy reggel valami isteni sugallatra betettem a csomagtartóba a kórházi cuccomat :) Azért elég vicces volt 10 perces fájásokkal vezetni a dugóban, de kisfiam csak a kórházba érkezést követõ 5. órában született meg, tehát nem pánikoltam be :) Ha kocsi nélkül lettem volna, akkor taxit hívok. Mentõt csak akkor hívnék, ha valami nem lenne rendbe, pl. véreznék vagy ilyesmi.
Férjem vitt be.
Én mentõvel mentem. Kocsink nincs, éjjel nem szívesen hívogattam volna senkit. A taxi valamiért fel sem merült. Nekem nincs rossz tapasztalatom velük, kedvesek voltak, idegenek, de közvetlenek, amíg beértünk felvették az adatokat, a maradék idõben meg a babáról érdeklõdtek (gondolom stressz oldásként akarták :) )


Más is érzi úgy, hogy a babával még várhatott volna? Mikor nem alszik a baba sem éjjel sem nappal és semmi sem tetszik csak feszedezik és ordít? Vagy csak engem készít ki a gyereknevelés ennyire?

Legjobb válasz: Én is vagyok így vele, ne keseredj el. Az én picim 4 hetes. Éjjel kettõkor tudtam áõgyba mászni, és már megvolt a reggeli. :) Engem a fáradtság készít ki és az, hogy nem jut idõm a férjemre, mert mikor hazajön, a baba akkor a legaktívabb. Még nem alakult ki a napirendünk, de fogalmam sincs, hogyan fogom csinálni. :( Ja és állandóan a mellemen akar lógni, különben ordít..)

Én is vagyok így vele, ne keseredj el. Az én picim 4 hetes. Éjjel kettõkor tudtam áõgyba mászni, és már megvolt a reggeli. :) Engem a fáradtság készít ki és az, hogy nem jut idõm a férjemre, mert mikor hazajön, a baba akkor a legaktívabb. Még nem alakult ki a napirendünk, de fogalmam sincs, hogyan fogom csinálni. :( Ja és állandóan a mellemen akar lógni, különben ordít..)
Szia. lányom már 11 hónapos de még most sem alszik. Minden éjjel 4x fennt van.... Nappal sem alszik annyi hohy most már jókat tud játszani egyedül vagy velem.Nekem sincsen segítségem.Szüleim 1000km re laknak, anyósom 50 km-re.A férjem reggel 6-18 ig dolgozik. Szóval.Fel a fejjel idövel könnyebb lessz. Ez tényleg így van.A mai napig ha elkezd hisztizni, este nem akar aludni ki készít, de nem adnám emmiért. Majd megtanulod, hogy mikor miért sír, és könnyebb lessz. Mennyi idös a babád?? Kitartát.
A kisfiam 6 hós és néha õ is nagyon nehezen alszik el este. Én is jártam már úgy, hogy éjjel 1-2 óra volt mire le tudtam feküdni, aztán pár óra múlva már kelni is kellett. De persze amikor napközben játszunk és elkezd mosolyogni, nevetgélni akkor kárpótol mindenért. Szóval kitartás!

Amikor én szültem annyit kiáltottam hogy az egész szülészet csak engem hallott, de vannak olyan anyukák akik egy pici hangot sem eresztettek ki. Csak én kiáltok?

Legjobb válasz: Nem csak te. Nekem pokoli szülésem volt.Nehéz,fájdalmas,és hosszú.38 óra.Nekem még a szülésznö is mondta,hogy nyugodtan,de én próbáltam csak a kífújást.Semmi más.óóó...ááá...De szerintem engem is hallottak mások,de engem ez nem nagyon érdekelt.

Nem csak te. Nekem pokoli szülésem volt.Nehéz, fájdalmas, és hosszú.38 óra.Nekem még a szülésznö is mondta, hogy nyugodtan, de én próbáltam csak a kífújást.Semmi más.óóó...ááá...De szerintem engem is hallottak mások, de engem ez nem nagyon érdekelt.
Hat en bizony fogok kiabalni, ha az esik jol, de a kitolasi szakban mar nem szabad. Ahogy hangot adsz ki, elvesz a preseles ereje, ahogy a levego kiszabadul a haspresbol. De a vajudas alatt, ha az esik jol, nem szabad visszafolytani. Kinek mi esik jol.
mindenki más, másképtüri a fájdalmat és más fájdalmai vannak. ez a sportnál is így van van aki nagyokat nyög van aki pedig nem.
Egyebkent eleg ijesztoek azok a hangok. Voltam benn a szuloszoban vizsgaltak engem eppen, ejjel begorcsoltem es oda kellett bemennem bejelentkezni amig mellettunk levo szobaban szultek. Azok a hangok...! Sirva jottem ki, olyan elemi ereju hatasa volt... Szegeny parom is biztos meg fog ijedni.
Én nem ordítottam, de jajgattam egész végig! Én ezt akkor nagyon hangosnak hittem, de aztán a doki, a szülésznõ, és a férjem is azt mondták, hogy halkan jajgattam. A szülés iszonyatos fájdalom és muszáj valahogy levezetni a feszültséget. Ki így, ki úgy. A lényeg, hogy nem baj ha te kiabáltál. Van akinek nem olyan fájdalmas a szülés. Nekem az volt, és el sem tudom képzelni, hogy van aki ezt másképp érzi. De nem vagyunk egyformák. Nekem azt mondták azt csinálok ami jól esik, ha ordítok hát ordítsak. Szóval ez nem szégyen! Legyél büszke, hogy megszülted a babádat és ne törõdj mások véleményével. Boldog babázást. T.
Szia.Én kimondottan nem kiabáltam, hanem csak jajgattam, amit én akkor csendesnek hittem, de a párom mondta hogy kint is hallotta.Szerintem egyén függõ.Én amúgy is hangos beszédû is vagyok.Aki azt mondja hogy egy nyikkot sem szólt az vagy hazudik, vagy fakír, vagy eda-val szült.
Én megértelek, mert egy gyerek világrahozása örökre megmarad egy anyukának. annál nagyobb öröm, és fájdalom, és egyben szépség, nincs a világon. azért örülök, hogy mind a ketten megmaradtatok. én közel 11 órát szenvedtem a kislányommal, de a szülés az gyorsan ment.kiáltozni nem kiáltottam, de azt totál csendben nem is lehet csinálni.
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Hûha, az a 19.25-ös válaszoló "jól" megírta! Már csak a helyesíráson kell egy kicsit finomítani.
Szerintem ide mindenki megírhatja a véleményét, akár pozitív akár negatív.Ez az oldal nem csak a jópofizásról szól, nekem ez a véleményem és kész.
A kérdező hozzászólása: köszi :) ez a gondolat már 6 hónapja nem hagy nyugodni :S de most már megnyugodtam! jöhet a második :D :D
A kérdező hozzászólása: szerintem akkor írom amikor kedvem tartja és ennyi! ¨nem lehet olyan könnyen elfelejteni egy szülést... ha neked volt akkor azt te is tudod. ha meg nem volt akkor majd meg tudod
Nem teljesen mindeggy már, miért pont most jutott eszedbe ezt megirni mikór volt már karácsony.Ha orditottál hát orditottál.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen ez megnyugtatott :) a baba fején volt egy púp egy-pár napig... azt mondta az orvos hogy az azért van mert nem volt hely a baba fejének... ha nem lett volna császár a baba biztos meghalt vonla :( lehet hogy én is :S
Ne hibaztasd magad! Alig, de tenyleg alig van olyan, h az anyuka hibajabol lesz csaszar, marmint, h "nem viselkedik jol" vagy ilyesmi. Biztos, h oka volt a csaszarnak, van, aki egyszeruen a vegen nem tagul ugy ki, vagy teraranytalansag miatt nem fer at a baba feje, de ez nem a te hibad! Egeszseges babad lett, a csaszar azert van, h ne legyen baj, en inkabb aldasnak tekintem, regen sokan haltak meg amig nem volt.
A kérdező hozzászólása: nekem nem jött hang :) ülve kellett nyomnom hogy a baba kit tudjon jönni mert arccal lefelé akart születni... ilyen kis faszékre ültettek rá. de az volt a baj hogy amikor jöttek a nyomofájások, a lábamat össze ¨húztam automatikusan mert annyira fájt és ugy nyomtam. a baba feje nem tudott kijönni pedig már bent volt a szülöcsatornába :( császár lett a vége :S és most valahogy nem tudom hogy én csináltam e rosszul vagy sem... ez zavar már 6 hónapja :S
A kérdező hozzászólása: még szerencse hogy egyedül voltam a szülészeten :) a fiacskám éppen az találta ki hogy december 24.-én kell megszületnie :D az egész szülészet a miénk volt :D
Dehogyne, horges :D Na azt se szabad. Fenebe :)
A kérdező hozzászólása: nyomás közben nem is jön hang ne aggódj :D
Ez teljesen egyéni, mindenki másképp éli meg, ha kiabálni akartál, ez jött akkor, akkor ez teljesen jó és normális volt! Az elsõ válaszolónak meg üzenem, hogy én nem kiabáltam a szülésem alatt, akkor én most hazudok, meg fakír vagyok? Gondolj már bele, hogy minden ember más, miért kell valamiért a másikat leszólni!

Cod2-be miért nem enged singleplayerbe lépni? Mert valami errort ír meg hogy multiplayerbe be enged csak szerverre nem enged fel mert azt írja akkor meg ki hogy A termék kulcs használatba van probáld meg késöbb és minden szervernél PLS

Legjobb válasz: Mert gondolom nem eredeti a játék. Ha az 1.3-as patch-et letöltöd, akkor a magyar szerverek egy részén biztos tudsz játszani. Magyar szerverek például xfire-el találsz. Ha meg single-be akarsz játszani, keress egy crack-et 1.3-hoz. Bár ha normális helyrõl töltötted le, lehet hogy mellékelve van az is. Ha megvetted akkor fentebb nem írtam egy szót se. Írd le milyen hibaüzenetet ír ki. Illetve ha nem fogadják el a szerverek a CD kulcsodat, akkor vidd vissza oda ahol vetted, vágd a fejükhöz és kérj újat ami mûködik.

Mert gondolom nem eredeti a játék. Ha az 1.3-as patch-et letöltöd, akkor a magyar szerverek egy részén biztos tudsz játszani. Magyar szerverek például xfire-el találsz. Ha meg single-be akarsz játszani, keress egy crack-et 1.3-hoz. Bár ha normális helyrõl töltötted le, lehet hogy mellékelve van az is. Ha megvetted akkor fentebb nem írtam egy szót se. Írd le milyen hibaüzenetet ír ki. Illetve ha nem fogadják el a szerverek a CD kulcsodat, akkor vidd vissza oda ahol vetted, vágd a fejükhöz és kérj újat ami mûködik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget amúgy nem eredeti úgy töltöttem le

Nokia Lumia 520-nál a Facebook alkalmazásnál a chat miért nem írja ki, hogy fent vagyok? Én látom, hogy kik vannak fent csak engem nem ír ki, hogy online vagyok. Miért van ez? Hogyan lehet beállítani, hogy jó legyen?

Legjobb válasz: Sajnos itt is ez a gond! :S Csak akkor jelzi ki ha bejelentkezéskör rögtön belépünk az adatvédelmi beállításokba. Valahogy meg kéne oldani hogy ne így kelljen...

Sajnos itt is ez a gond! :S Csak akkor jelzi ki ha bejelentkezéskör rögtön belépünk az adatvédelmi beállításokba. Valahogy meg kéne oldani hogy ne így kelljen...

Hogyan tudom beállítani Instagramon, hogy csak én lássam hogy engem ki követ és én kit követek?

Legjobb válasz: Edit profile->posts are Private ha ezt beállítod, akkor ha valaki követni szeretne téged, akkor neked engedélyt kell adnod rá és addig nem látja a követõidet meg akiket te követsz. (szóval csak az látja akik követnek, mások nem) de szerintem azt nem lehet beállítani hogy CSAK te lássad ezeket az információkat.

Edit profile->posts are Private ha ezt beállítod, akkor ha valaki követni szeretne téged, akkor neked engedélyt kell adnod rá és addig nem látja a követõidet meg akiket te követsz. (szóval csak az látja akik követnek, mások nem) de szerintem azt nem lehet beállítani hogy CSAK te lássad ezeket az információkat.

Leptop? Ki hogy van vele, engem nagyon zavar, ha a laptop szót "leptopnak" ejtik, vagy ne adj Isten így is írják. Jövevényszó már? Hogy helyes? Mikortól jövevényszó egy új kifejezés? Esetleg csak engem zavar, ha angolosan ejtik?

Zavaró, mint az ojró (Euro)

Legjobb válasz: Valószínû, hogy laptopnak kell mondani. Ennek ellenére én is leptopnak hívom. Végülis nem magyar szó. De mindenhogy helyes. A fõnököm laktoknak hívja:) Majd meghalunk a röhögéstõl!

Valószínû, hogy laptopnak kell mondani. Ennek ellenére én is leptopnak hívom. Végülis nem magyar szó. De mindenhogy helyes. A fõnököm laktoknak hívja:) Majd meghalunk a röhögéstõl!
Én hallottam már olyat is, hogy lapcsi!
ha már a laptop és a leptop kiejtés közül kell választani akkor leptop, azért mert nem magyar szó. de nem magyar e-vel kell ejteni. engem nem zavar, ha így ejtik, viszont ha e-vel írnák az már zavaró lenne.
Az ojrót a németek is így használjá k. Csak mi mondjuk Eurónak.
engem nem zavar
Szerintem kijetve úgy helyes, hogy "leptop", de leírva laptop. Engem pont az idegesít, ha valaki a-val mondja, mert az úgy helytelen. ugye a "lap" szó angolul azt jelenti, hogy "öl", mármint az öled, ahova teheted a laptop-ot. És ezt úgy kell ejteni, hogy "lep". De ha zavar, mondj inkább notebook-ot :)
hát engem meg pont a laptop (szó szerint ejtve) idegesít.
Petra te egész nap otthon vagy? Nem dolgozol?
Én Engem is zavar...a magyar nylevben hülyén hangzik, ha "leptopozunk", én bizony magyarosan "laptop"-nak szoktam mondani és kész.
Viszont aki úgy írja hogy leptop, az igazán sokeszû... Mivel lehet hogy kiejteni így kell helyesen, de írni nem.
mindkettõ helyes szóval hiába pörögsz ezen kedves kérdezõ
Mivel ez egy külföldi eredetû szó, ezért a helyes kiejtés a leptop. Magyarosan meg csak laptop. :)
Érdekes, magyar ember szájából Svejcet még nem hallottam, és nem vagyok nagyvárosi...
*Ja és az eurót nem halottam soha a magyar nyelv használta közben ojrónak, szerintem szinte senki nem mondja Magyarországon így...
A kérdező hozzászólása: Húha! Nagyon sokat hallom ojrónak utcán, buszon. :) Showder klubban is volt már róla szó. :P
ÉLetemben nem hallottam úgy :-O Csongrád megyében élek... 15:45(elõbbi), 15:46
én meg szentesen tanulok xD 17 F
hát én eddig még csak a Fókuszban hallottam egyszer ojrónak mondani, de azt is egy ausztriai magyar mondta.
Én budapesti vagyok, és sosem hallottam még az ojrót. És leptopot szoktam mondani, bár legjobb lenne rá egy magyar szó. Ha abszolút jól akarnánk ejteni, akkor "leptháp" szerû lenne. Majd valahogy alakul, mint a diszkó és társai.
Én meg ÁMÍTÓGÉPNEK hívom.
Nyílt e hang ismerõs? Olyasmi, mint az á, de az valójában e. Tõsgyökeres nagyvárosiak nemigen tudják egymástól megkülönböztetni a nyílt és a zárt e-t, ezért használják simán a zártat a nyílt helyett is. A laptopot nyílt e-vel kell(ene) ejteni, de aki ilyet nem tud, annak marad a zárt e. Aki meg a fonetikus írásmód híve, az mondja laptopnak :)
Svájc miért Svejc?
A kérdező hozzászólása: Akkor hívhatnánk "öltopnak" is. :)
Szerintem valahol az a és az e között kiejtve nem zavaró, de ezt nehéz leírni így. Szerintem maradjunk a notbúknál ;D
Én laptopnak ejtem és laptopnak írom:-) 10.39.-es te meg már fogd be a pofádat, mert komolyan már a 20. kérdésnél látom hogy H.Petrának írogatsz állandóan. És te nem dolgozol? Ekkora gyökereket istenem...
Petra nem azért van egész nap otthon, mert kisgyereke van? Vagy keverlek vkivel? :X
én leptopnak mondom, úgy a helyes szerintem mivel nem magyar szó... de nekem mindegy más hogy ejti, ilyen apróságok igazán nem tudnak idegesíteni.
én is így hívom..engem a "laptop" idegesít.
hát ezt benézted kérdezõ ugyanis kiejtve az bizony leptop...
A kérdező hozzászólása: Mit néztem be? Nem állítottam, hogy de bizony laptopnak kell mondani, hanem kérdeztem hogy ki hogyan... :S És mint látod megoszlanak a vélemények.
Apám laposnak vagy számológépnek (!) hívja. Én még nem hallottam a leptop kifejezést, nálunk mindenki laptopnak, vagy számítógépének hívja.
A kérdező hozzászólása: Én Vaterán láttam egy aukciónál, hogy az eladó leptopnak írta, illetve tévében ejtik néha így riportalanyok. Körülöttem inkább a gép, gépem, esetleg noti az elterjedt, ezért is érdekelt, hogy amúgy mi errõl a vélemény. :)
Leptop v Laptop nekem mindegy. Szarok rá kit zavar v nem. Úgy mondom ahogy akarom. Laptop oszt annyi.a faszt érdekli titeket mi zavar.
Én leptopnak nevezem, az eurót pedig ojrónak. Svájc pedig Svejc.
pc.

Mi ez az új dili, hogy ha valaki valamit szeret, akkor úgy fejezi ki, hogy "szeressem ezt meg azt. "? Csak engem idegesít?

Legjobb válasz: Nem csak téged idegesít, tényleg rossz, hogy sokan szándékosan beszélnek helytelenül :S Remélem ez csak egy buta divat, amit hamar megunnak, akik ûzik. Ráadásul, ha nagyon megszokják, hogy így fejezik ki magukat, idõvel ez válik normálissá, és egy fogalmazást nem tudnak majd megírni.

Nem csak téged idegesít, tényleg rossz, hogy sokan szándékosan beszélnek helytelenül :S Remélem ez csak egy buta divat, amit hamar megunnak, akik ûzik. Ráadásul, ha nagyon megszokják, hogy így fejezik ki magukat, idõvel ez válik normálissá, és egy fogalmazást nem tudnak majd megírni.
A kérdező hozzászólása: de jó, hogy nem vagyok egyedül (:
ez nem egy újkeletû dolog.
én a "kellesz"-tõl vagyok rosszul... "Holnap kellesz majd elmenni ide meg ide" pl. brr...
A kérdező hozzászólása: húú, ezt még nem is hallottam :| remélem nem is fogom egyhamar.. de nem értem ebben mi a jó..:S
Nem tudom, tájszólás. A "kellesz" Borsodban divat. Meg a kilincs helyett kalincs... azon mondjuk behaltam. És nem falusi bácsikák használták, hanem átlag tinik.
Tehát pl.: "Szeressük a rockot!"? Az ilyenek engem is idegestenek... Hogy lehet ilyen hülye divatot kitalálni? Az a trendi, ha valaki szándékosan helytelenül beszél, ráadásul még büszke is rá?... Na jó, befejeztem, mert ilyeneken mindig felhúzom magam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!