Találatok a következő kifejezésre: Csak doki meg, ha vki (2 db)

Csak doki állapíthatja meg, ha vki PCOS?

Olvastam a t?neteket az egyik oldalon. Nekem elég hosszúak a ciklusaim, volt egy missed ab.-om (els? terhesség). Ez utalhat arra? Ki ad beutalót endokrinológiára (ott foglalkoznak ezzel, ugye?)?

Legjobb válasz: szia,engem sima nõgyógyász küldött el vérvételes hormon vizsgálatra,és abból megállapította a pco-t.

szia, engem sima nõgyógyász küldött el vérvételes hormon vizsgálatra, és abból megállapította a pco-t.

Duzzadt szeméremajkak, fehér folyás, mellbimbó érzékenység. Lehet terhesség? Doki azt mondta lehet terhesség, csak még ha az is nem tudja megmondani, mert semmit nem lehet ilyenkor látni. Volt vkinek hasonló problémája?

Legjobb válasz: Amikor terhes voltam egyik tünetem sem volt a felsoroltak közül, de ettõl függetlenül lehetsz terhes, ha védekezés nélkül szexeltél

Amikor terhes voltam egyik tünetem sem volt a felsoroltak közül, de ettõl függetlenül lehetsz terhes, ha védekezés nélkül szexeltél
Szia Mónika vagyok és csak tegnap regisztráltam.Nekem már van két gyerkõcöm akiknél csak mellfeszülés volt a menzesz kimaradása után, egyéb tünetem nem volt.Most szeretnénk harmadik babát, ami nagyon nehezen jön össze már 10 hónapja próbálkozunk.Kaptam Clostilbegytet, aminek hatására lett két domináns tüszõm.Most vagyok a 20.napon, a mellbimbóm már a peteérés utáni 3.napon nagyon érzékeny lett, ami azóta is tart.Krémszerû, fehér folyásom van tegnap óta, egyéb tünetem nincsen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!