Találatok a következő kifejezésre: Csak barnáztam, mi volt (6 db)

Csak barnáztam, ez mi volt?

14 éves vagyok, 3 éve mensizek. Egy héttel el?bb jött meg, és csak barnáztam 3 napig. Alig jött bel?lem valami. Segítsetek mi volt ez? Amúgy elég pontosra be volt állva a mensim...tényleg nem tudom mi volt velem.

Legjobb válasz: Lehet,hogy csak ez az idõ kavart be.Ha nincs más tüneted amiért aggódnod kellene,várd meg a következõ mensit,ha azzal minden oké,akkor nincs semmi gond,de ha az sem olyan mint szokott,akkor menj el dokihoz.

Lehet, hogy csak ez az idõ kavart be.Ha nincs más tüneted amiért aggódnod kellene, várd meg a következõ mensit, ha azzal minden oké, akkor nincs semmi gond, de ha az sem olyan mint szokott, akkor menj el dokihoz.
A kérdező hozzászólása: igen lehet, sõt táborban voltam akkor (ez nem tudom mennyire számít)

Mit csináljak? Nemrég irtam ide hogy a ciklusaim 27 naposak és meg is jön rendesen a mensim! Most 29-én meg is jött de iszonyu kevés volt és inkább csak barnáztam!

Kedden már nem is volt elmult a mensim! Most ilyenkor mi van velem? Valaki tud tanácsot adni!! 4 honapja nem szedem a fogamzáagátlót.

Legjobb válasz: Csináltál tesztet? Ha nem akkor az legyen az elsõ! Vagy baba, amit ateszt majd elárul, vagy csak most áll be a mensid. Több ötletem nincs, de én már megõrültem volna a kíváncsiságtól és rég vettem volna egy tesztet. A tesco-ban is van és az éjjel-nappal nyitva tart.

Csináltál tesztet? Ha nem akkor az legyen az elsõ! Vagy baba, amit ateszt majd elárul, vagy csak most áll be a mensid. Több ötletem nincs, de én már megõrültem volna a kíváncsiságtól és rég vettem volna egy tesztet. A tesco-ban is van és az éjjel-nappal nyitva tart.
A kérdező hozzászólása: Még nem teszteltem mert féltem a csalodástol! Akkor holnap már csinálhatok? De semmi terhességre utalo jelet nem tapasztalok:((! Reggeli elsö vizeletböl, ugye??
A kérdező hozzászólása: Azt vettem észre talán de ez nemtudom mennyire lehet utalo jel hogy fel vagyok puffadva és mostanában nagyon keveset eszek!!
Nálam az elsõ terhességnél pont ennyi tünet volt, mint most neked, de sajnos 11. héten elhalt. Most ismét terhes vagyok ma voltam dokinál. Most még annyi tünetem sincs mint elõzõleg. Két nagyon halvány tesztem volt, hétfõn kellett volna megjönnie, de hál'isten nem jött. Nem kell minden tünetnek meglenni, sõt látod van aki tünetmentes! TESZTELJ!
A kérdező hozzászólása: mert felek, hogy nem mutatna meg ki...elozo honapban is, ahogy teszteltem, ra masnap megjott..szoval par napot varnek meg vele :)
De nem attól jön meg, vagy marad el, hogy tesztelsz-e. :) Ahogy gondolod, én drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Tudom, csak nekem ezek utan kapcsolodik a 2:P :D Szerinted kimutatna mar? Koszi szepen! Aranyos vagy!
Ettõl még lehetsz terhes, de miért nem tesztelsz?
Én most vagyok 8 hetes és én is barnáztam a nemvár elött két nappal. Halvány barnásat. És igen, terhes voltam. Tesztelj szerintem is!! Drukk ezerrel :) !
A kérdező hozzászólása: Koszi! 2 nap mulva megirom :)
Köszönöm, õ már nagylány! Szorítok Neked! Várom az eredményt.
A kérdező hozzászólása: Ertem..koszi szepen..varok holnapig es ha nem jon meg, akkor holnaputan tesztelek.. grat a babadhoz.. :D
Nem akarlak rábeszélni, megértem, hogy félsz. Csak a saját példám alapján mondhatom, nekem kimutatta a nemvárt napján. De tényleg jobb, ha késõbb tesztelsz, akkor már több a hcg. Én azért csináltam meg, mert "tudtam" hogy terhes vagyok...
A kérdező hozzászólása: Hat koszi csajok, de hajnalban megjott..igaz tiszta barna az egesz, de mar 2 honapja ilyen..tenyleg el kene mennem dokihoz..koszi a drukkot, de ugy latszik a baba nem akar meg jonni. :(


Szoptatok még, de 14 hónappal a szülés után most jött meg a mensim. De csak 2 napig tartott. Első nap barnáztam a 2. nap piros volt, de nagyon kevés ma semmi. Ez most mi lehet?

Bocánat, de nem tudtam hova írjam ezt a kérdésemet, így ide írtam.

Legjobb válasz: Nekem 8 hónappal szülés után ilyen volt, aztán 40 napra rá normálisan megjött. Ha eleve kizárt hogy terhes legyél, akkor még ez teljesen normális, valósznû, hogy a szoptatás miatt van, és szépen be fog állni. Ha van esély a terhességre, akkor tesztelj.

Nekem 8 hónappal szülés után ilyen volt, aztán 40 napra rá normálisan megjött. Ha eleve kizárt hogy terhes legyél, akkor még ez teljesen normális, valósznû, hogy a szoptatás miatt van, és szépen be fog állni. Ha van esély a terhességre, akkor tesztelj.
Talán terhes vagy? van rá esély?
Nálam is 5 nap volt a vérezgetés (olyan barnás-pirosas)Bocsi, és mint kiderült beágyazódás volt!!! Szerintem tesztelj!!! Drukkolok!!
A kérdező hozzászólása: Barnázás után negativ lett a teszt.lehet hamar csináltam?
Igen, lehet korai volt még a teszt. Mikor volt barnázás?
A kérdező hozzászólása: 16- ára nem vártam.14- én kezdödött a barnázgatás és 4 napig volt.19-én teszteltem.
Azóta nem teszteltél? Vagy nincs valami jele a terhességnek?
A kérdező hozzászólása: Nem teszteltem azota.hányingerem szokott lenni meg a cicim néha nehéznek érzem.de van már 2 gyermekem és velük csak a menzi maradt ki semmi tünettem nem volt.
Akkor tesztelj, nem törvényszerû hogy ugyanúgy lesz ahogy a másik 2 gyerekednél. Ha már vannak tünetek és tényleg terhes vagy, akkor mindenképp ki kell mutatnia a tesztnek.

Lehet hogy sikerült? A menziig még van 5-6 napom, és előtte sosem barnáztam. Ma reggel viszont és most délután is volt egy nagyon kevés rózsaszín folyásom, de csak 1-2 pötty. Mi lehet? Beágyazódás?

Nagyon feszít a hasam, ha nyújtózkodom, olyan érzés mintha szét akarna szakadni lent. A cicim azaz a mellbimbóm meg ég.

Legjobb válasz: Szerintem a menszi napján már tesztelhetsz! ;)

Szerintem a menszi napján már tesztelhetsz! ;)
Reméljük! Sajnos csak a mensi idején leszel okosabb! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, velem még ilyen soha nem fordult elõ. De az a furi hogy a hónap elején arra gondoltam ha most sikerül én is fokot "pecsételni" márha az 1-2 pötty az de aztán el is felejtettem mindezt. És most mégis ez van! Vasárnap megpróbálok egy tesztet, hátha...
A kérdező hozzászólása: Sikerült! Baba van! 5 hetes vagyok!!!! :)
Szia, 1. vagyok. Gratulálok, vigyázz nagyon magadra!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!