Találatok a következő kifejezésre: Csak barnáztam, mi (16 db)

Én gravi hcg-vel teszteltem reggeli elsõ pisibõl és két nap késés után nekem már kimutatta.
Ha a keresõbe beírod hogy medi lab rentgeteg infót találsz de ha saját tapasztalatot vársz adhatok neked de sajnos rosszat csak , ugyanis 3 medi lap tesztem pozi volt halványan de pozi a hcg-line nega és hát a hcg-line gyõzött!Amit tudok inkább ajánlani a gabriel az elég megbízható!

Igaz, hogy a menstruáció utolsó napjaiban, mikor már csak barnáztok kicsit, nem egészséges tampont használni, mert fertőzést lehet tőle kapni?

Legjobb válasz: a tampontol nem kaphatsz fertõzést.csak kissebbet használj h tudd cserélni idõben.(ülönben fájhat a kivétel.)

a tampontol nem kaphatsz fertõzést.csak kissebbet használj h tudd cserélni idõben.(ülönben fájhat a kivétel.)
Nem, elvileg semmikor nem egészséges tampont használni.
Igaz, hiszen akkor már nem eléggé nedves a hüvelyed, és tönkreteszi a nyálkahártyát ami fertõzésre hajlamosít.
A kérdező hozzászólása: Azt olvastam hogy fertõzést lehet tõle kapni, mivel ilyenkor már nem olyan sûrûn kell cserélni...Igaz?Köszönöm a gyors válaszokat.Különben ti mit használtok az utolsó napokon?
Én az utolsó napokon is tampont használok immár 5 éve, de semmi bajom nem lett tõle...
ugyanug ell cserélni, ezét használj kisebbet, mert az hmarabb megtelik.
Nekem nõgyógyász mondta, hogy nem egészséges tampont használni, mivel benned van és könnyebben elterjedhetnek a baktériumok!én az utolsó napokon már tisztasági betétet szoktam használni!

Csak barnáztam, ez mi volt?

14 éves vagyok, 3 éve mensizek. Egy héttel el?bb jött meg, és csak barnáztam 3 napig. Alig jött bel?lem valami. Segítsetek mi volt ez? Amúgy elég pontosra be volt állva a mensim...tényleg nem tudom mi volt velem.

Legjobb válasz: Lehet,hogy csak ez az idõ kavart be.Ha nincs más tüneted amiért aggódnod kellene,várd meg a következõ mensit,ha azzal minden oké,akkor nincs semmi gond,de ha az sem olyan mint szokott,akkor menj el dokihoz.

Lehet, hogy csak ez az idõ kavart be.Ha nincs más tüneted amiért aggódnod kellene, várd meg a következõ mensit, ha azzal minden oké, akkor nincs semmi gond, de ha az sem olyan mint szokott, akkor menj el dokihoz.
A kérdező hozzászólása: igen lehet, sõt táborban voltam akkor (ez nem tudom mennyire számít)

Mit csináljak? Nemrég irtam ide hogy a ciklusaim 27 naposak és meg is jön rendesen a mensim! Most 29-én meg is jött de iszonyu kevés volt és inkább csak barnáztam!

Kedden már nem is volt elmult a mensim! Most ilyenkor mi van velem? Valaki tud tanácsot adni!! 4 honapja nem szedem a fogamzáagátlót.

Legjobb válasz: Csináltál tesztet? Ha nem akkor az legyen az elsõ! Vagy baba, amit ateszt majd elárul, vagy csak most áll be a mensid. Több ötletem nincs, de én már megõrültem volna a kíváncsiságtól és rég vettem volna egy tesztet. A tesco-ban is van és az éjjel-nappal nyitva tart.

Csináltál tesztet? Ha nem akkor az legyen az elsõ! Vagy baba, amit ateszt majd elárul, vagy csak most áll be a mensid. Több ötletem nincs, de én már megõrültem volna a kíváncsiságtól és rég vettem volna egy tesztet. A tesco-ban is van és az éjjel-nappal nyitva tart.
A kérdező hozzászólása: Még nem teszteltem mert féltem a csalodástol! Akkor holnap már csinálhatok? De semmi terhességre utalo jelet nem tapasztalok:((! Reggeli elsö vizeletböl, ugye??
A kérdező hozzászólása: Azt vettem észre talán de ez nemtudom mennyire lehet utalo jel hogy fel vagyok puffadva és mostanában nagyon keveset eszek!!
Nálam az elsõ terhességnél pont ennyi tünet volt, mint most neked, de sajnos 11. héten elhalt. Most ismét terhes vagyok ma voltam dokinál. Most még annyi tünetem sincs mint elõzõleg. Két nagyon halvány tesztem volt, hétfõn kellett volna megjönnie, de hál'isten nem jött. Nem kell minden tünetnek meglenni, sõt látod van aki tünetmentes! TESZTELJ!
nálam is ugyanez a helyzet :'(
A kérdező hozzászólása: neked megjött?vsgy azota történ valami nállam semi még hátfön veszek egy tesztet
A kérdező hozzászólása: vettem tesztet szintén negativ de szintén nem jött meg semmi

9 napja késett mikor megjött a mensim (szex után) és kicsit görcsöltem A mensim gyengébb mint szokott lenni és az elején csak barnáztam. Lehet még baba? Felvagyok puffadva miért?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy terhes vagy, a puffadás menstruáció alatt is gyakori jelenség. Ha reménykedsz, akkor inkább mensi után tesztelj egyet.

Nem hiszem, hogy terhes vagy, a puffadás menstruáció alatt is gyakori jelenség. Ha reménykedsz, akkor inkább mensi után tesztelj egyet.
Akár mensi alatt is tesztelhetsz! Ha +, akkor irány az orvos! (én korai terhes vagyok (5h1n), és fel vagyok puffadva)

9 napja késett mikor ma reggel megjött a mensim (szex után) és kicsit görcsölök is. A mensim gyengébb mint szokott lenni és az elején csak barnáztam. Lehet még baba?

Legjobb válasz: Hát szerintem nem igazán lehet baba , valami történhetett sajnos. Menj dokihoz, hátha lát valami reményt.

Hát szerintem nem igazán lehet baba , valami történhetett sajnos. Menj dokihoz, hátha lát valami reményt.
Én tesztelnék is egyet, és orvos is kéne ezt lássa...
Ilyenkor nem igazán ajánlják a szexet. Nekem is 7 nap késés után megjött, de nem rendesen (kb fél napig tartott). Viszont volt egy halvány pozi tesztem. Dokitól kaptam Rutascorbint és Duphastont és azt mondta hogy feküdjek egy pár hétig, ha szeretném, hogy megmaradjon. De így is megvolt az esély rá, hogy a vérzés kimosta. Nem szabad kádban fürdenem, csak tusolnom és nem sportolhatok a 8. hétig. Addig tilos a szex is.
A kérdező hozzászólása: 3 napja jött meg és ma már olyan mintha uccsó napon lennék ....pedig 6-7 napot szokott lenni a mensim :S
A kérdező hozzászólása: mert felek, hogy nem mutatna meg ki...elozo honapban is, ahogy teszteltem, ra masnap megjott..szoval par napot varnek meg vele :)
De nem attól jön meg, vagy marad el, hogy tesztelsz-e. :) Ahogy gondolod, én drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Tudom, csak nekem ezek utan kapcsolodik a 2:P :D Szerinted kimutatna mar? Koszi szepen! Aranyos vagy!
Ettõl még lehetsz terhes, de miért nem tesztelsz?
Én most vagyok 8 hetes és én is barnáztam a nemvár elött két nappal. Halvány barnásat. És igen, terhes voltam. Tesztelj szerintem is!! Drukk ezerrel :) !
A kérdező hozzászólása: Koszi! 2 nap mulva megirom :)
Köszönöm, õ már nagylány! Szorítok Neked! Várom az eredményt.
A kérdező hozzászólása: Ertem..koszi szepen..varok holnapig es ha nem jon meg, akkor holnaputan tesztelek.. grat a babadhoz.. :D
Nem akarlak rábeszélni, megértem, hogy félsz. Csak a saját példám alapján mondhatom, nekem kimutatta a nemvárt napján. De tényleg jobb, ha késõbb tesztelsz, akkor már több a hcg. Én azért csináltam meg, mert "tudtam" hogy terhes vagyok...
A kérdező hozzászólása: Hat koszi csajok, de hajnalban megjott..igaz tiszta barna az egesz, de mar 2 honapja ilyen..tenyleg el kene mennem dokihoz..koszi a drukkot, de ugy latszik a baba nem akar meg jonni. :(

4 nappal mielõtt megjött volna barnáztam egy fél napig. Aztán elmúlt, mintha elvágták volna, majd megjött rendesen. Szerintetek ez mi lehet? Lehet, hogy "valaki" meg akart tapadni, aztán mégsem sikerült? Vagy csak hiú ábrándokat kergetek.

Legjobb válasz: Hát ha beágyazódás volt, de mégsem sikerült, akkor (nem bántásból) jobb hogy megjött idõben, és nem egy missed ab-bal végzõdött. Valószínûleg már nem fog kiderülni. De új hónap, új remény! Ezért nem jó ha valaki menses elõtt tesztel, mert nagyot lehet csalódni. Sok sikert neked!

Hát ha beágyazódás volt, de mégsem sikerült, akkor (nem bántásból) jobb hogy megjött idõben, és nem egy missed ab-bal végzõdött. Valószínûleg már nem fog kiderülni. De új hónap, új remény! Ezért nem jó ha valaki menses elõtt tesztel, mert nagyot lehet csalódni. Sok sikert neked!
Ez már nem fog kiderülni, de szerintem ne ez legyen inkább ábránd, hanem, hogy a következõ hónap sikerül! :) Sok szerencsét! Most már ne agyalj ezen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!