Találatok a következő kifejezésre: Csak azt tudni: van-e élet a (6 db)

Csak azt szeretném tudni: van-e élet a halál előtt?

Legjobb válasz: Attól függ, hogyan használod ki az adódó lehetõségeket.

Tõled függ, hogy milyen, de VAN!!
Attól függ, hogyan használod ki az adódó lehetõségeket.
Tapasztalatból mondom: NINCS!!!nincsen élet a halál elött, ha lenne akkor boldog lennék...
Ha nem lenne élet, halál se lenne...
általában van, de azok számára akinek a leendõ apja gumit használt annak nincs
Én már túlléptem ezen... Ami engem foglalkoztat, az az "Hogy van-e élet az orángután?"
Van hát, hisz kérdést irtál!:) Csak az élet minosége már rajtad mulik!
Haha ez jó sokan bedõltek. VAN!
Ez egyéntõl, és hittõl függ szerintem.
A kerdes eleve rosszul van megfogalmazva.Halal nem lehet elotte!
nem tudom te mit érsz ell azzal hogy ilyneket írkálsz mert igen isvan élet és én élvezem is úgy hogy jobban járnál ha te is ki élveznéd az élatet nem abnormálsságal panaszkodni az életre itt van melletem a barinõm és õõ azt mondja aki ilyneket ír az mennyen ell pszhiológushoz vagy vegyen be egy fájdalom csílapítót és feküdjön az ágyban nah csõsztök!
Igen én hiszek a reinkarnációban.Rengeteg könyv jelent meg ezzel kapcsolatban.Olvass el néhányat.
Ha megfigyelhetõ nállad az oxigénfelvétel és széndioxid leadás akkor biztosan.
Elméletben van!

Rasztát szeretnék csináltatni, csak van néhány félelmem! Pl ha most zsíros a hajam akkor is az lesz vagy elmúlik? A legfontosabb pedig az az, hogy a fejemről honnan tudnám megállapítani, hogy el fogja-e bírni a hajat, és nem-e fog kihullani?

Legjobb válasz: Hát elbírja, hidd el. A zsírosodásra pedig: a rasztahaj nem éppen segíti elõ az ápoltságát a hajadnak, mindenesetre létezik öntisztulás, persze ez attól is függ hol laksz (nagyváros, vidék), ugyanis nem mindegy, mivel találkoznak a hajszálak.

Hát elbírja, hidd el. A zsírosodásra pedig: a rasztahaj nem éppen segíti elõ az ápoltságát a hajadnak, mindenesetre létezik öntisztulás, persze ez attól is függ hol laksz (nagyváros, vidék), ugyanis nem mindegy, mivel találkoznak a hajszálak.
Ne aggódj, hogy elbírja-e! Elõbb fogod kényelmetlenül nehéznek találni. Amúgy én még zsíros fejû rasztát nem láttam. A hajad tövét ugyanúgy moshatod hetente, csak a többi részt próbáld kihagyni, különben szétjön a raszta. És mindenképp használj valamilyen hajszeszt, hogy erõsek legyenek a hajszálaid!
A kérdező hozzászólása: Mi az a hajszesz? És attól miért erõsödik? Mennyibe kerül?
A kérdező hozzászólása: szia köszi szépen az utolsónak. most nincs gépem, majd nyár felé lesz, meg a hajam most még nem elég hosszú olyan 20 centi max. na szal most nem tudok msn-ezni, de majd ha lesz gépem akkor beszélhetünk:)

Honnan lehet tudni, hogy a barna liszt, barna cukor, barna kenyér valóban igazi barna vagy csak festett? Van valami árulkodó jel, vagy mindenki maga dönti el, hogy amit vesz az jó-e vagy sem?

Legjobb válasz: Szia! Az igazi barna kenyér tömör,laposabb,mint fehér társai,(ronda,de finom).Esetleg,ha van rá módod (például önkiszolgáló boltban) meg is szagolhatod,nincs-e véletlenül malátás vagy kakaóporos illata.Sajnos sok helyen ezekkel színezik a kenyeret.És fel lehet ismerni,mivel jellegzetes illatuk van,és ezek a termékek szebbek,domborúbbak,nem olyan tömörek. Sajnos a barna cukorról nem tudok sokat,nem igen használtam. Maszatka

Szia! Az igazi barna kenyér tömör, laposabb, mint fehér társai, (ronda, de finom).Esetleg, ha van rá módod (például önkiszolgáló boltban) meg is szagolhatod, nincs-e véletlenül malátás vagy kakaóporos illata.Sajnos sok helyen ezekkel színezik a kenyeret.És fel lehet ismerni, mivel jellegzetes illatuk van, és ezek a termékek szebbek, domborúbbak, nem olyan tömörek. Sajnos a barna cukorról nem tudok sokat, nem igen használtam. Maszatka
Válasz: LISZT - rá van írva hogy teljes õrlésû liszt (ez lehet tönköly liszt, búzaliszt, rozsliszt pl.) - bioboltokban lehet az ilyesmit fellelni KENYÉR - ismertetõjegye hogy TÖMÖR és sokkal kisebb mint a társai, az íze is jellegzetes. Míg a malátával festett kenyér bár barna, habkönnyû. CUKOR - barna a színe, bár gyakorlatilag nem sokban különbözik a finomított cukortól.


A befogadott cicám orra hegyén van egy seb, ami évek óta nem múlik el. Oltáskor mutattam az orvosnak, de ő csak vonogatta a vállát, nem foglalkozott vele különösebben. Nem nagy probléma, csak jó lenne tudni mi lehet, és lehet-e valahogy kezelni?

Legjobb válasz: Több éve van egy seb ? Miota ? Ha nem gyogyul /az biztos nem normális, macskák saját maguknak szokták gyogyitani saját kis sebüket, ez már nem normáklis ha nem gyogyul több éce, hány éves a cica ?

Több éve van egy seb ? Miota ? Ha nem gyogyul /az biztos nem normális, macskák saját maguknak szokták gyogyitani saját kis sebüket, ez már nem normáklis ha nem gyogyul több éce, hány éves a cica ?
Bocs nem éce hanem éve, és már hozzáteszem embereknél is lehet arcon tumor sebböl, ugy hogy vigyázz, nem tom hány éves, idösebb macskáknál elöfordulhat.
A kérdező hozzászólása: A cicus 10. éve körül járhat, de senki sem tudja pontosan megmondani. Egyik szomszéd szerint 12, a másik szerint csak 7 éves. Kérdeztem másik állatorvost is, de õ sem foglalkozott a témával. Nem értem, hogy a kutyusaimmal lekiismeretesek a dokik, de a cicával nem törõdnek.
Nem tudod lefotózni? Nem lehet, hogy csak ott világosabb a bõr (egy kis "folt" van az orrán?)?
A kérdező hozzászólása: Csinálok róla képet. Nem, ez egyértelmûen seb. Néha levakarja, akkor olyan kis rózsaszín alatta a bõr, meg picit vérzik is. De nincs gyulladás, nem gennyes, olyan mintha folyton lehorzsolná.
miért nem kened be valami sebgyógyulást segítõ krémmel? [pl bepanthen] egyébként ezt már én is tapasztaltam, hogy a macskákkal nem foglalkoznak olyan szívesen, mint a kutyákkal..aztán állatorvost váltottam, akivel nagyon jól kijön a macskám is és én is.
Csigolya.
Nem tud mit csinálni ezzel a csontkovács. Az elszakadt szalagokkal sem, ami az elcsúszás következménye. Hallgass az orvosra, ha jót akarsz.
A csontkovács ezen nem tud segíteni.
Nem feltétlenül kell mûteni. Kiropraktikával nem, de manuálterápiával helyre lehet hozni, de ehez látni kellene a felvételeket. Keress meg az etorok52gmail.com címen
A lumbágós panaszokon segíthet a kiropraktikia=manuálterápia amit a magyar jogszabályok szerint csak orvos és gyógytornász végezhet. Remélem az önzetlen jelentkezõ valamelyik a kettõ közül különben kuruzslást végez ami büntetendõ. A spondylolisthesist csak mûtéttel lehet kezelni, nem lehet "helyrerakni".
"helyre lehet hozni, de ehez látni kellene" No, nekem már itt kétségeim vannak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!