Találatok a következő kifejezésre: Csak azt tudni: van-e (25 db)

Csak azt szeretném tudni: van-e élet a halál előtt?

Legjobb válasz: Attól függ, hogyan használod ki az adódó lehetõségeket.

Tõled függ, hogy milyen, de VAN!!
Attól függ, hogyan használod ki az adódó lehetõségeket.
Tapasztalatból mondom: NINCS!!!nincsen élet a halál elött, ha lenne akkor boldog lennék...
Ha nem lenne élet, halál se lenne...
általában van, de azok számára akinek a leendõ apja gumit használt annak nincs
Én már túlléptem ezen... Ami engem foglalkoztat, az az "Hogy van-e élet az orángután?"
Van hát, hisz kérdést irtál!:) Csak az élet minosége már rajtad mulik!
Haha ez jó sokan bedõltek. VAN!
Ez egyéntõl, és hittõl függ szerintem.
A kerdes eleve rosszul van megfogalmazva.Halal nem lehet elotte!
nem tudom te mit érsz ell azzal hogy ilyneket írkálsz mert igen isvan élet és én élvezem is úgy hogy jobban járnál ha te is ki élveznéd az élatet nem abnormálsságal panaszkodni az életre itt van melletem a barinõm és õõ azt mondja aki ilyneket ír az mennyen ell pszhiológushoz vagy vegyen be egy fájdalom csílapítót és feküdjön az ágyban nah csõsztök!
Igen én hiszek a reinkarnációban.Rengeteg könyv jelent meg ezzel kapcsolatban.Olvass el néhányat.
Ha megfigyelhetõ nállad az oxigénfelvétel és széndioxid leadás akkor biztosan.
Elméletben van!

Az Lh-teszt is és az UH is "csak" a tüsző érését mutatja ki, ugye? Akkor azt, hogy valóban van-e pete a tüszőben honnan lehet tudni?

Hogy derülhet ki, ha csak érik a tüsz?, de pete nincs benne? Már egy éve próbálkozunk, az Lh-teszt is pozitív pé idején, az uh-n is jók a méretek, a páromnál is minden rendben, baba mégsem jön. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: A konkrét kérdésre nem tudom a választ, csak sejtem, hogy pete nélkül nemigen van tüszõ. Viszont ha a petevezetéked el van záródva, akkor nem tudsz teherbe esni, hiába vagytok együtt a megfelelõ idõben. Egyéb más ok is állhat a háttérben, pl, hogy a szervezeted ellenanyagot termel a sperma ellen, vagy a már megfogant terhesség hormonális okból nem tud megtapadni. A petevezetéket egy kis altatásban végzett vizsgálat ( HSG ) útján meg tudják nézni, ez arra is jó, hogy kisebb "dugulást" megszüntessen. Az ellenanyagot is tudják vizsgálni, mintát vesznek a méhnyakból, élnek-e benne a spermák. A hormonális problémát vérvétellel meg lehet állapítani.

A konkrét kérdésre nem tudom a választ, csak sejtem, hogy pete nélkül nemigen van tüszõ. Viszont ha a petevezetéked el van záródva, akkor nem tudsz teherbe esni, hiába vagytok együtt a megfelelõ idõben. Egyéb más ok is állhat a háttérben, pl, hogy a szervezeted ellenanyagot termel a sperma ellen, vagy a már megfogant terhesség hormonális okból nem tud megtapadni. A petevezetéket egy kis altatásban végzett vizsgálat ( HSG ) útján meg tudják nézni, ez arra is jó, hogy kisebb "dugulást" megszüntessen. Az ellenanyagot is tudják vizsgálni, mintát vesznek a méhnyakból, élnek-e benne a spermák. A hormonális problémát vérvétellel meg lehet állapítani.
Szia, Kipufogónál lehet a fojtás a dob-ban, mega karbin kéne állítani a levegõvel és az lapjárattal játszadozni .


mindenféleképpen kezeltesd magad !! mert ez csak roszab lesz :SSS
Nyugodtan menj el pszichológushoz, de tudjad, hogy az nem csodaszer. Neked is akarni kell rendbe jönni.
Én azon a véleményen vagyok h beszélj a szüleiddel mert hatalmas lelki segítséget tud adni ha vki melletted áll a szeretteid közül (lehet az szülõ, testvér, barát/barátnõ). Ha velem történt volna ez én velük próbálkoztam volna elõször és ha nem segít akkor jöjjön csak a szakember :)
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm nagyon nagyon sokat segithettek szerintem el fogok menni egy ilyen külön pszichológushoz
a szüleidnek nem kell tudniuk róla. biztos van az iskolában is, de ha mégsem, akkor keresel egyet a környéken, és elmész hozzá
A kérdező hozzászólása: jó tudom hogy ez el kéne mennem csak nem akarom hogy megtudja a családom, mert én nem szeretek beszélni a problémáimról a családomnak. a szihológushoz csak azért mondanám el , mert tudom hogy csak segiteni akar meg van ilyen titok tartási szerzõdése is asszem
Igen. A hánytatás és a vagdosás súlyos jelek, és most még meg tudsz állni a lejtõn, ha idejében segítséget kérsz. Ne tudd meg, mit elõzhetsz meg vele, ezt õszintén kívánom.
az egy dolog. most nézd, ha elmész pszichológushoz, semmi gond nem lesz belõle, az önértékelésed reális lesz. nem veszítesz vele semmit :)
A kérdező hozzászólása: biztosak vagytok benne mert tök vidám csaj vagyok csak vannak önértékelési gondom . sokat nevetek meg szorakazok
keress fel egy pszichológust. mindenkinek jót tesz :)
Igen, jobb lenne ha idõben elmennél pszichiáterhez, mert ez az állapot az idõ múlásával egyre rosszabb lesz és a késõbbi életedre, kapcsolataidra is ki fog hatni.
Ezt hívják mazochizmusnak :) Ha zavar és úgy érzed, nem tudod ésszel kontrollálni, akkor menj el dokihoz. Nincs más az életedben, lehet, ami ennél jobb érzést ad (extrém sport, valami hobbi, stb), ez a gond és ebben segíteni fog neked. :)

Van egy golf mk1 es autóm amibe a golf 3 2. 0 ás GTI motorját építették be! Az a kérdésem h tudna e vki segíteni h egy kuplung cserém lenne csak az a baj h nem tudom milyen kellene!?

Mert erre a motorra a gyári 3 as Golf,4 sebességes AMERIKAI váltója ment rá! Vagyis ez van rajta! és az lenne a kédés h vki tudná esetleg h ha keresek kuplungszerkezetet akkor milyet keressek? Csak lehet h nem tudom kiszedni előtte a régit mintának!

Legjobb válasz: a váltónak is van egy száma, szerintem az alapján egy jobb boltban segítenek.

a váltónak is van egy száma, szerintem az alapján egy jobb boltban segítenek.
A kérdező hozzászólása: MI Van?
van pl nine dragon vagy muonline esetleg star trek online es . . . . . sorolhatnam (telefonrol vok ezert nincs ekezet)
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Jövõre fogok érettségizni, és az lenne a kerdésem hogy van-e olyan angol tanár, aki fel tudna készíteni, illetve csak úgy korrepetálni?

Nem vagyok belõle jó, 3. Éve tanulom, de egy kis segítség kéne. Ha esetleg lenne jelentkezõ, akkor legyszíves írjon.

Legjobb válasz: Ja és Veszprém közelében kéne:)

A kérdező hozzászólása: Ja és Veszprém közelében kéne:)
Sokan vállalnak angol oktatást. Google-n keress rá.
Angoltanérként magántanításból keresem a kenyerem, de Én Komárom- Esztergom megyében lakom. Viszont több tanítványomat skype-on tanítom az ország különbözõ részeirõl, és beválik. Ha gondolod, tegyél egy próbát.
Én pedig Baján lakom, de skype-on tanítom szinte az összes magántanítványomat, és nemcsak magyarokat, ezért rengeteg tapasztalatot szereztem már. Ha érdekel, írj privátot!

MOKK által küldött fizetési meghagyás után tudok-e egyezkedni a kibocsájtó céggel? Mert szeretném rendezni a tartozásom de csak részletekben tudnám ezt az összeget kifizetni 720000. - ft-ról van szó meg gondolom egy halom kamatról?

Legjobb válasz: Itt most vagy ellentmondasz (kézhezvételtõl számított 15 napon belül), és akkor polgári per lesz (ott majd meg lehet egyezni), vagy nem mondasz ellent, a fizetési meghagyás jogerõre emelkedik, és akkor végrehajtható lesz. A végrehajtás alatt szintén megpróbálhatsz majd egyezkedni. Mindkét esetben sajnos a költségeket is állnod kell már majd.

Itt most vagy ellentmondasz (kézhezvételtõl számított 15 napon belül), és akkor polgári per lesz (ott majd meg lehet egyezni), vagy nem mondasz ellent, a fizetési meghagyás jogerõre emelkedik, és akkor végrehajtható lesz. A végrehajtás alatt szintén megpróbálhatsz majd egyezkedni. Mindkét esetben sajnos a költségeket is állnod kell már majd.
közjegyzõnél lehet kérni részletfizetést ebben közjegyzõ dönt nem a cég (nem a hitelezõ) tehát írj levelet kibocsátó közjegyzõnek hogy elismered de részletekben tudsz fizetni csak
Ez tévedés, a közjegyzõ nem dönthet ebben. Itt csak ellentmondás, vagy jogerõre emelkedés van. A közjegyzõ nem bíróság, hogy bármiben döntsön!!
Sajnos én is hasonló cipõbe vagyok egy szaros telenor laptop miatt, csak én azért nemtudtam fizetni mert kirugtak a munkahelyemrõl idõközben és nem volt melóm :/ Amíg volt fizettem.. :/ De most jövök kb nekik 250-300ezer ft körül.Már kaptam 2 felszólítást kihajintottam a p.csába.. Vmi Tóth B Gábor vagy kicsoda.. Hallottatok már róla valamit? Sajnos mivel jelenleg is munkanélküli vagyok sajnos nemtudok fizetni :(
És most szerinted attól, hogy kidobod a felszólításokat, mi oldódik meg? Legalább felvennéd velük a kapcsolatot, és egyezkednél. Tipikus hülye hozzáállás, hogy "nekem ne írogassanak", aztán meg nem érted, miért kopogtat majd a végrehajtó, és mindenki szemét lesz, hogy szegény embernek esélyt sem adnak... Pedig itt lenne az esély, csak te ahelyett, hogy reagálnál, kidobálod a felszólításokat. Egyébként még lehet, kapnál részletfizetést, vagy lenne valami megoldás, de ezzel, amit csinálsz, csak bõszíted õket. Nagyon buta vagy, ne is haragudj. Sajnos ezer ilyennel találkozom a munkám során. (Ügyvédjelölt vagyok.)
Megértelek de jelenleg örülök ha enni tudok..
És akkor késõbb mi lesz???
Kiköltöztem külföldre, az lett.Magyarba élni..
Majd meglepõdsz, mikor megy neked egy európai fizetési meghagyás...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!