Találatok a következő kifejezésre: Csak az mensi (194 db)

3án +jött a mensim, a barátom belém ment el, és másnapra elmúlt.8án rendesen +jött.20-a körül a mellbimbóim tapintásra fájnak, de csak azok! Még soha nem éreztem így őket! Ma teszt negatív! Szerintetek lehetek terhes? Remélem!

Legjobb válasz: Hát ha 8,.-án volt az utolsó mensid, akkor még elég korai lenne tesztelgetni. Milyen hosszúak a cilusaid? Szerintem akkor lesz érdemes tesztelni, ha késik.

Hát ha 8, .-án volt az utolsó mensid, akkor még elég korai lenne tesztelgetni. Milyen hosszúak a cilusaid? Szerintem akkor lesz érdemes tesztelni, ha késik.
A kérdező hozzászólása: 5-6 naposak általában!
A kérdező hozzászólása: bocsi, félre értelmeztem!28-30 általában

Spontán vetélés után (4 hetes voltam) nem csak az első mensi nem normális? Mennyi idő míg visszaáll normál kerékvágásba a szervezetem?

Két hónapja volt egy vetélésem, az orvos azt mondta, hogy az els? mensinél nem is nagyon lesz peteérésem és inkább csak 6 hétre jön meg és csak a második lesz normális.Az els? tökéletesen 28 napra jött meg, a második viszont most késik (nekem soha nem szokott). Tegnap negatív volt a teszt, így a véletlen babát is kizárhatom.

Legjobb válasz: Szerintem ez egyénfüggõ. Nekem 7 hetesen történt decemberben, mûtét után 2 héttel már volt peteérésem, aztán pont 28 napra megjött, a következõ pedig már nem jött meg:)De az elsõ mensim nekem is fura volt, elsõ 2 nap alig volt valami, aztán 3. nap ömlött, utána megint alig. Ha nem védekeztetek, akár a baba is becsúszhatott, lehet azért késik. Csinálj egy tesztet, azt nem írtad hány nap késés után teszteltél?

Szerintem ez egyénfüggõ. Nekem 7 hetesen történt decemberben, mûtét után 2 héttel már volt peteérésem, aztán pont 28 napra megjött, a következõ pedig már nem jött meg:) De az elsõ mensim nekem is fura volt, elsõ 2 nap alig volt valami, aztán 3. nap ömlött, utána megint alig. Ha nem védekeztetek, akár a baba is becsúszhatott, lehet azért késik. Csinálj egy tesztet, azt nem írtad hány nap késés után teszteltél?
A kérdező hozzászólása: 1 :) )) Vicces leírni is, de nekem tényleg nem szokott késni!

Tudom, hogy igazából csak az elmaradt mensi utalhat biztosan a babára, de valaki esetleg érezte már a nem várt mensi előtt ha sikerült?

És ha igen, mib?l érezte...

Legjobb válasz: Szia! Én is megéreztem :) Az elsõt is, most a másodikat is, habár az sajnos elment, de azt is éreztem, hogy valami nem stimmel ezzel a terhességgel.. Úgyhogy nyugodtam megérezheted ;) Várt baba? Drukkoljak? :)

Szia! Én is megéreztem :) Az elsõt is, most a másodikat is, habár az sajnos elment, de azt is éreztem, hogy valami nem stimmel ezzel a terhességgel.. Úgyhogy nyugodtam megérezheted ;) Várt baba? Drukkoljak? :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ! Igen várt baba, nagyon szeretnénk!!! Igazából csak azt érzem, hogy feszül a hasam alja, meg nincs étvágyam, és olyan rossz a gyomrom mostanában... persze lehet hogy bebeszélem.... Te valami konkrét tünetbõl érezted, vagy csak ugy legbelül....?
én is az elején vagyok, és nekem sincs étvágyam.mindíg fáj a gyomrom, de ha eszem egybõl rosszul vagyok, így napjában max 2x tudok enni amikor jól esik, és ez mindíg este van.
A második vagyok. Én furán éreztem magam.. és úgy csináltam tesztet, hogy azt sem tudtam, mikor kellene megjönnie. A másodikat úgy éreztem meg, hogy buliban voltunk a barátnõmmel és a második pohár vörösbor már nem tudott lecsúszni, mert émelyegtem tõle. És ez nem az az émelygés volt, amit az alkoholtól való elszokás utáni borozás okozna, hanem a "másik" :) Ja, és ott cigiztek mellettem, és attól is rosszul voltam. Tehát így volt. :) Nagyon drukkolok Neked, ha van valami híred, ugye megosztod velünk? ;)
Erre szerintem nincs recept. Egyik babám sem éreztem meg, csak a kimaradás után. Elõtte nem. Most meg mikor szeretnék megint terhes lenni állandóan produkálom a tüneteket már a kimaradás elõtt is és úgy is érzem van ott valaki. Persze nincs semmi, csak nagyon akarom. De nem vagyunk egyformák. Van aki tényleg megérzi.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, köszi a válaszokat!! Nos, csak a hasam alja feszül, óvatosan kell mozognom, mert állandóan érzem hogy valami nem ugyanolyan ott alul a hasam közepén mint szokott, illetve a mai napon rendkívül fáj a derekam. Nem tudom, hogy ez minek a jele, remélem a beágyazódás miatt van és nem a mensi.....Majd megirom mi lett.
Nekem a szagérzékenység már mensi elõtt 1 héttel jelentkezett. Mindent sokkal erõsebben éreztem, innen sejtettem hogy baba lesz.
ha nem spriccel ondó az ujjábol akkor nem vagy az.Ha igen akkor szolj nekem mert szivesen megnézném:-)
MA csak ilyen agyrém kérdések vannak?????? ÓÓÓÓÓÓ
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnyugtattál:) még az lenne a kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy akkor az kb lehetetlen, hogy az elõváladékkal ondó kerüljön az én hüvelyembe, ha nem dugja be a hímvesszõjét, ugye?
persze h lehetetlen ettõl kizárt h terhes legyél
A kérdező hozzászólása: Igazából lehet hogy nem is jött meg, csak barnázás már 3 napja.Nagyon félek, ugye nem vagyok terhes?hányingert is érzek, de remélem csak az izgalomtól.

Mitől lehetséges az, hogy mióta babával próbálkozunk (3 hónapja) mindig pontosan 1 héttel előtte megérzem a mensit és 28. napon jön meg. Míg nem terveztük, addig 24-25. napon jött meg és csak az első napon éreztem?

És akkor sem szedtem gyógyszert. Ez ilyen pszichés átalakulás? Lehet, hogy nem a legjobb témakörben írok, de ezt talán sokan olvassák.

Legjobb válasz: ez lehet pszichés is, lehet a melegtõl is , de ne aggódj ha 28 napos, akkor könnyebb megállapítani a peteérést..a mensi elsõ napjától számolt 10.naptól a 18. napig legalább kétnaponta legyetek együtt és akkor könnyebben sikerül..ha pontosan tudod mikor van pé akkor még könnyebb, ezt pedig ovuláciosteszttel ellenõrizheted.

ez lehet pszichés is, lehet a melegtõl is , de ne aggódj ha 28 napos, akkor könnyebb megállapítani a peteérést..a mensi elsõ napjától számolt 10.naptól a 18. napig legalább kétnaponta legyetek együtt és akkor könnyebben sikerül..ha pontosan tudod mikor van pé akkor még könnyebb, ezt pedig ovuláciosteszttel ellenõrizheted.
szia! Az még csak a "maszatolás".
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ennek most nem örülök. :-(((
lehet terhességi barna is ha kevés van, de lehet hogy megjön, a mensi elsö napját onnan számoljuk, mikor erösen mgjön vér 32 hányadik napon vagy?
A kérdező hozzászólása: Szia. Terhes sajnos nem vagyok. Ez az 54. napom, ma is ugyanaz a helyet, mint tegnap. Nem akar beindulni. :-(
A kérdező hozzászólása: Úgy néz ki, csak türelmetlen voltam, kb. fél órája megjött. :-)))

Kismamák! Ha ittatok cickafark teát azt mensikor keztétek el? Vagy csak utána?

ti jobban tudjátok ezt hisz babát vártok :) nem tudom eldönteni hogy igyam e a teát mensikor vagy sem?hatásosabb úgy ha iszom mensikor is?egy nagyon babára vágyó n?

Legjobb válasz: Én csak már a menszi végén, amikor kicsit barnáztam még, akkor kezdtem el! Több helyen olvastam, hogy felerõsítheti a vérzést. Persze van, aki menszi alatt is itta, én úgy döntöttem, az alatt a pár nap alatt nem teázom. A 3. teázós hónapban összejött a baba :)

Én csak már a menszi végén, amikor kicsit barnáztam még, akkor kezdtem el! Több helyen olvastam, hogy felerõsítheti a vérzést. Persze van, aki menszi alatt is itta, én úgy döntöttem, az alatt a pár nap alatt nem teázom. A 3. teázós hónapban összejött a baba :)
Elõzõ vagyok, lemaradt: pont 3 hónap után akartam letenni a teát egy idõre, mondván, hogy "ez sem jött be", mert sokaktól olvastam, hogy elsõre sikerült nekik. Végülis valaki megnyugtatott, hogy kell idõ, hogy hassanak. Remélem, hogy neked is hatásos lesz! :)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :) azt olvastam hogy 3 hónap után ugyis szünetet kell tartani, nagyon remélem hogy nekem is lesz + tesztem, gratulálok a babához :) ja és még valami én már 3. napja iszom a teát és mensizek nekem nem erõsítette a mensim, bár nem hiszem h emiatt
szia kedves kérdezõ! Én két hónapig ittam a teát, a mensi alatt is és nekem se erõsítette fel, de abba hagytam mert úgy gondoltam hogy nekem nem segít ez esem és 3 hónap múlva terhes lettem!Úgy hogy sok sikert! 19h km
Bocsi, offolok: napi 1 csészével kell meginni? Mi is szeretnénk 2. babát már nagyon, de sajnos 2rendbe kell tenni" egy kicsit a ciklusomat.

Az normális, hogy örülök a mensinek? Tegnap jött meg először, és az osztálytársaimmal ellenben én nem kívánom a pokolba. Semmi baj nincs vele, nem is fáj a hasam, semmi katasztrófa. Csak az első alkalommal van így, hogy nem is olyan kellemetlen? 11/L

Legjobb válasz: az elsõnek még én is örültem, hogy húú nagy lány lettem=) De hidd el, fog ez még fájni, legalábbis nekem egyre jobban görcsöl a hasam, meg tud kellemetlen helyzetbe hozni, nyáron meg elég kényelmetlen... Szóval majd ahogy nõsz, te se fogsz neki úgy örülni, majd csak azért, mert ha megvan tudni fogod, hogy nem vagy terhes:D

az elsõnek még én is örültem, hogy húú nagy lány lettem=) De hidd el, fog ez még fájni, legalábbis nekem egyre jobban görcsöl a hasam, meg tud kellemetlen helyzetbe hozni, nyáron meg elég kényelmetlen... Szóval majd ahogy nõsz, te se fogsz neki úgy örülni, majd csak azért, mert ha megvan tudni fogod, hogy nem vagy terhes:D
Te vagy a normális, amiért örülsz annak, hogy nõ lett belõled, és egyszer majd lehet kisbabád. Gratulálok neked, hogy nagylány lettél. :-) Sajnos nem biztos, hogy mindig ilyen kellemes lesz. Nekem az elsõ két évben nem fájt egyáltalán, azóta viszont a falat tudnám kaparni, annyira fáj minden hónapban.
Én is örültem neki, szívem szerint kikiabáltam volna a világnak hogy nagylány vagyok.Lehetséges hogy mázlista vagy és fel sem tünik majd máskor sem hogy megvan.Én életemben 2x görcsöltem, viszont akkor ki sem tudtam kelni az ágyból.Azon kívül soha, pedig már 12éve menstruálok.
elõbb utóbb meg fogod unni, de együtt kell vele élni. Van elõnye is, de néha bizony kellemetlen. Elsõre nekem se fáj, meg még egy jó ideig nem, aztán mostanában néha kegyetlen :( De egyébként normális h örülsz, annó én is örültem :)
Persze, szerintem ez normális dolog. Van, h én is örülök, amikor megjön.:) (pedig már majdnem 8 éve menstruálok) Szerencsére a hasam is ritkán fáj olyankor. Egyébként szerintem a legtöbb nõnél változó, h mikor milyen tünetekkel jár a menses, nekem néha mielõtt megjön fáj a fejem-de szerencsére tényleg csak néha:D. Gratulálok!;)
Én is örültem az elsõnek, mert lehetett mondani az osztálytársaimnak, hogy nekem is megjött, bibibi. Nekem nem szokott fájni, sõt néha észre sem veszem hogy megjön, és ebbõl volt már ciki helyzet. Pl amikor Horvátországban sétáltam fehér gatyában és éreztem, hogy hoppá, persze nem volt nálam se tampon se betét, aztán berohantam egy kávézóba és wc papírral teletömködtem. Ezen ügybõl kifolyólag nem kellemes, sõt rossz hogy figyelni kell erre, meg tudni kéne az idõpontokat hogy mikor fog megjönni és akkor számítani rá :) Egyébként olyan is volt, hogy görcsölt a hasam, de nagyon. A munkahelyemen voltam, és el kellett szenvedni magam a gyógyszertárig, hogy vegyek valami görcsoldót mielõtt megdöglök, aztán vettem nospát és még ott bevettem, hogy egyáltalán vissza tudjak mászni a melóhelyemre. Szóval ez változó. Van akinek ritkán fáj, vagy nem fáj egyáltalán, de ismerek olyat is, aki meg otthon fetreng az ágyban hogy túlélje :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nem gondoltam, hogy mindenki így fog reagálni:) Már azt hittem le leszek hurrogva... Amugy az elsõnél nektek se fájt a hasatok?
Te legalább megérted, hogy ez a szervezeted egészséges mûködése miatt van! Más lány példát vehetne Rólad, bár tudom, hogy sokaknak szenvedés, de a menstruáció hozzá tartozik a lányok, nõk szervezetének egészséges mûködéséhez.
Szia! nekem se fájt az elsõ( meg szerencsére a többi se, vagy ha néha igen, akor is csak enyhén)-amúgy az 5. választ is én írtam:)

Ma kellett volna megjönni a mensimnek. Hogy ha a méhszájat csak az ujjunk hegyével érjük el akkor fent van ugye? Csak mert nagyon reménykedek hogy terhes vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem meg ne nyúlkálgass magadnak,nem egyszerûbb tesztelni egyet? :) 17 hétben járó kismami.

Szerintem meg ne nyúlkálgass magadnak, nem egyszerûbb tesztelni egyet? :) 17 hétben járó kismami.
Ilyen esetben én is ezzel próbálkoztam, meg próbáld meg holnap reggel mielõtt felkelsz az ágyból hüvelyben mérd meg a hõdet lázmérõvel ha 37 körüli akkor az nagyon jó jel :)
A kérdező hozzászólása: Jó köszi.Meg próbálom majd.Csak nem szoktam nézni a méhszájat.De az ugye jó ha csak az ujjam végével érem el???
Szia!Az a jó ha kemény és zárt a méhszáj!
A kérdező hozzászólása: köszi a választ

Mensi előtt 4 nappal hogy áll? Mikor tesztelhetek végre. Ez a majdnem megjön érzés nálatok is olyan mintha kicsit csikarodna a hasatok csak lennt? Nekem soha nem volt ilyen csak azé kérdem?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/38c24e04a8a5424f026f32..

Legjobb válasz: Nagyon szép ez a görbe. Bírd ki még azt a 4 napot valahogy!!! Rosszabb csalódni ha még hamar csinálod én negatív lesz! Hidd el! Drukkolok, írd majd meg ide az eredményt!

Nagyon szép ez a görbe. Bírd ki még azt a 4 napot valahogy!!! Rosszabb csalódni ha még hamar csinálod én negatív lesz! Hidd el! Drukkolok, írd majd meg ide az eredményt!
Gyönyörû görbe, nagyon baba gyanús. Remélem nem fog leesni. Majd írd meg mi lett. Kívánom a legjobbakat.
Hogy tudom megnyitni ezeket a görbéket?Sosem sikerül...
A kérdező hozzászólása: Megpróbálom vaéahogyan de nagyon nehéz egy vetélés után. Azt mondod h ebbõl lehet baba?
Nekem is tetszik a görbéd. Azt kívánom, maradjon is így. Már nem kell sokat kibírnod. Nekem februárban volt egy missedem, ezért én is nagyon várom, hogy úgy maradjon ahogy van, vagy inkább még egy picit feljebb menjen. Minden hónap új esély. Csak nem szabad feladni. Drukkolok, hogy bébi legyen.
A kérdező hozzászólása: utolsó ha mensi lesz mikor kellene leesnie szerinted? még 4 napom vanaddig

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!