Találatok a következő kifejezésre: Csak az kórházában szülhetek (4 db)

Csak az orvosom kórházában szülhetek?

Az orvosom magánrendel?jébe járok terhesgondozásra, ? csak egy kórházban dolgozik. Ma voltam megnézni a kórházat és a szülészn?t akivel dolgozik, a kórház gáz, a szülészn? nem szimpatikus, semmit nem mondott el, alig várta, hogy elmenjek, türelmetlen volt, le sem ültetett. Pedig nem vártak rá szülésre... Ha kinézek egy jobb kórházat ottani kedves szülészn?vel, oda bejöhet az orvosom, akit viszont nagyon kedvelek?

Legjobb válasz: Szia! Én úgy tudom, hogy csak olyan kórházban vezethet szülést, amelyikkel van szerzõdése :o( Szerintem ne ragaszkodj a dokihoz szülésnél, ha ennyire rossz benyomást tett a hely, és a szülésznõ. Én az elsõt két szülésznõvel szültem meg, mert nem ért oda a dokim. Nem hiányzott. Ügyeletes pedig mindig akad. Sokkal több idõt töltesz el a szülésznõvel egy szülés alatt, mint a dokival. Szép szülést! :o)

Szia! Én úgy tudom, hogy csak olyan kórházban vezethet szülést, amelyikkel van szerzõdése :o( Szerintem ne ragaszkodj a dokihoz szülésnél, ha ennyire rossz benyomást tett a hely, és a szülésznõ. Én az elsõt két szülésznõvel szültem meg, mert nem ért oda a dokim. Nem hiányzott. Ügyeletes pedig mindig akad. Sokkal több idõt töltesz el a szülésznõvel egy szülés alatt, mint a dokival. Szép szülést! :o)

Szülhetek-e az Uzsoki kórházban ha csak az ideiglenes lakcímem van a XV. Kerületben?

Orvost nem szeretnék választani. Most is a XV. kerületbe járok az SZTK-ba terhesgondozásra és a 12 uh. az Uzsokiban lesz. Vagy ha megindulna a szülés akkor a mentő a 70 km-re lévő másik kórházba vinne, ahol állandó lakcímem van?

Legjobb válasz: Ha megindul a szülés a legközelebbi kórházba visznek. Szülhetsz az Uzsokiban szerintem gond nélkül. Én úgy fogok ott szülni, hogy nem oda tartozok, még ideglenesen sem. De kérdezz rá és ott biztosan válaszolnak neked.

Ha megindul a szülés a legközelebbi kórházba visznek. Szülhetsz az Uzsokiban szerintem gond nélkül. Én úgy fogok ott szülni, hogy nem oda tartozok, még ideglenesen sem. De kérdezz rá és ott biztosan válaszolnak neked.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
kihez jarsz az sztkba? lesz fogadott orvosod?
A kérdező hozzászólása: Sziklai Józsefhez járok. Nem, azt írtam nem szeretnék orvost választani.

Tényleg - elvileg csak az illetékes kórházban szülhetek? Átmehetek a szomszéd megyei kórházba?

Vissza akarok menni szülni a "régi" dokimhoz, akinél már szültem kétszer. Azóta elköltöztünk a szomszéd megyébe. Mostanában hallom, hogy - elvileg - nem lehet átmenni szülni máshová, csak ahová tartozik az ember. Tényleg igaz ez? Vagy vissza tudok menni szülni a "régi" dokimhoz?

Legjobb válasz: Bárhol szülhetsz! Ez olyan mint a baleset! Pláne ha dokid van!

Bárhol szülhetsz! Ez olyan mint a baleset! Pláne ha dokid van!
Ha fogadott dokid van, akkor oda kell menned, ahol õ praktizál. Ha nincs, akkor a területileg illetékes kórházba. Persze ha máshova mész, csak nem küldenek el, de elvben oda kellene menned. De mondom, hogyha felfogadtad a régi dokidat most is, akkor nincs gond, oda mész.
ha fogadott dokid van akkor is oda mehetsz ahova akarsz max a dokid nem lesz veled de azt is ellehet intézni pl : az ismerösöm gyõri de Bp-re járt egy gyõri dokihoz aki a Szentimrében dolgozik (jelenleg is) meg volt beszélve h ha szl akkor nem megy BP-ra hanem a helyi kórházba és oda jön a dokija is így is volt :-)
Szia! Én Tatabányahoz tartozom megyeileg mégis Gyõrben fogok szülni! Nincs fogadott dokim! Megyén belül jártam gondozásra de mikor gond adodott Gyõrbe mentünk a kórházba és nem volt belõle gond! Gond elvileg csak akkor van ha mentõt hívsz mert az a megyei kórházba visz! viszont fél füllel hallottam ahogy vátam a dokinál hogy ha a nõgyógyász írja bele megjegyzésnek a kiskönyv hátuljába a szülés helyét oda visz a mentõ! ebbõl nem tudom tényleg mennyi igaz mert mondom csak fél füllel hallottam! boldog babavárást:-)


Ha nincs fogadott orvosom bármelyik budapesti kórházban szülhetek vagy csak ott, ahova területileg tartozom? Ha nem ott szülök ahova tartozom fizetnem kell az ellátásért? (Nem az állandó lakcímem alatt lakom... ) Hogy is van ez?

A válaszokat elt?re is köszöönm!

Legjobb válasz: Húúú, ez engem is érdekelne! Ugyanebben a helyzetben vagyok. A bejelentett címem szerinti rendelõbe járok és maximálisan elégedett vagyok, viszont a kórházi háttér nem túl szimpi. Egyébként a doki, akihez járok, már -sajnos- nem vállal szülést. Mit tegyek? Aki tudja, írja meg. :-) Köszönjük, elõre is...

Húúú, ez engem is érdekelne! Ugyanebben a helyzetben vagyok. A bejelentett címem szerinti rendelõbe járok és maximálisan elégedett vagyok, viszont a kórházi háttér nem túl szimpi. Egyébként a doki, akihez járok, már -sajnos- nem vállal szülést. Mit tegyek? Aki tudja, írja meg. :-) Köszönjük, elõre is...
Úgy tudom, hogy nem kell fizetni sehol sem a szülészeti ellátásért, akárhová is mész.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!