Találatok a következő kifejezésre: Csak az játéka (762 db)

Tudtok olyan programot ami elinít bármilyen gépigényü játékot? Ismerek egy Onlive nevü programot amin az összes játék futtot csak az a baj hogy csak 30 prcig lhetett vele játszani. Más ilyen programot tud adni valaki? PLS!

Sürgös!! kÖSZI!

Legjobb válasz: Persze, valójában az összes játék fut minden számítógépen, csak beléjük kódolták, hogy erõs gép kelljen nekik, hogy a hardvergyártóknak jobb legyen és a játékosok mindig nagyobb tudású gépet vegyenek. Hallottam én is ilyesmirõl... ...a diliházban.

Persze, valójában az összes játék fut minden számítógépen, csak beléjük kódolták, hogy erõs gép kelljen nekik, hogy a hardvergyártóknak jobb legyen és a játékosok mindig nagyobb tudású gépet vegyenek. Hallottam én is ilyesmirõl... ...a diliházban.
> Ismerek egy Onlive nevü programot amin az összes > játék futtot Igen, az összes játék futott, csak éppen nem a te gépeden. :) Az Onlive rendszere valahogy úgy mûködik, hogy van valahol egy (vagy több) gépteremben egy csomó nagyteljesítményû számítógép, amiken az Onlive elõfizetõi játékszoftvereket futtathatnak. Amikor az Onlive-ban elindítasz egy játékot valójában nem a te géped futtatja, hanem egy nagyteljesítményû számítógép valahol egy gépteremben. Amikor az egyik távoli számítógépen elindul az általad kiválasztott játék, a te számítógéped videó formátumban kapja meg a képet. Amikor lenyomsz egy gombot a számítógéped elküldi az információt az interneten keresztül a távoli számítógépnek, és a rajta futó játékszoftver reagál rá. Mindeközben a távoli gép folyamatosan küldi neked a videót, így (jó esetben) olyan mintha a te számítógépeden futna a játék. > csak az a baj hogy csak 30 prcig lhetett vele játszani. Ha 30 percnél tovább akarsz játszani egy játékkal fizetned kell. Az Onlive számítógépeinek üzemeltetéséhez pénz kell. :)

Melyik játék az a csé vagy mi. Csak azt hallotam hogy csézik most az mi? Oké lövöldözős jték de rendes neve? Mi a lényege ilyesmi? ,

Legjobb válasz: Counter Strike rövidítése: CS (kiejtése a "csé"). Taktikai FPS-játék, egy adott pályán két csapat van, és egymást kell kiiktatni. Amelyik csapatban elfogy az összes játékos, a másik kap 1 pontot, és véget ér egy kör. A játék pedig ilyen körökbõl áll, és ugyanazon a pályán kell mondjuk 20 körön át legyõzni a másik csapatot valamilyen taktika szerint. Ha megvan, akkor mennek egy másik pályára, és ugyanez történik. Sokaknak ez monoton lehet, de mivel emberek játszanak benne, nincs két egyforma kör, hiszen szabadon mindenki oda megy ahová akar. Ezzel el lehet lenni órákig, addiktív játék. http://www.youtube.com/watch?v=LJp92sNe_IQ

Counter Strike rövidítése: CS (kiejtése a "csé"). Taktikai FPS-játék, egy adott pályán két csapat van, és egymást kell kiiktatni. Amelyik csapatban elfogy az összes játékos, a másik kap 1 pontot, és véget ér egy kör. A játék pedig ilyen körökbõl áll, és ugyanazon a pályán kell mondjuk 20 körön át legyõzni a másik csapatot valamilyen taktika szerint. Ha megvan, akkor mennek egy másik pályára, és ugyanez történik. Sokaknak ez monoton lehet, de mivel emberek játszanak benne, nincs két egyforma kör, hiszen szabadon mindenki oda megy ahová akar. Ezzel el lehet lenni órákig, addiktív játék. http://www.youtube.com/watch?v=LJp92sNe_IQ
A kérdező hozzászólása: és hol-hogy tudnék rajt játszani??
Hivatalos: megveszed, a vásárláshoz kapott kóddal pedig csatlakozni tudsz a közösséghez a neten, és játszani másokkal (vagy LAN-on). Nem hivatalosan letöltöd (css.setti.info), viszont azokhoz nem tudsz csatlakozni, akik megvették, hanem csak tört játékot futtató szerverekre tudsz kapcsolódni, aminek a játékos-összetétele eltérõ (tele van csalóval).
A kérdező hozzászólása: köszi
Írhatsz ki rá tört játékokat mûködni fog. Olyan mintha egy új kontrollert vettél volna hozzá.
A kérdező hozzászólása: Köszi értem, de a tört az mit jelent ?
A kérdező hozzászólása: vagy milyen az a tört játék? :)
a tört az azt jelenti hogy nem eredeti hanem másolt. de nyugodtan írhatsz rá játékot. én most kaptam a kinectet és most írtam a játékot és mûködik
A kérdező hozzászólása: Ja köszi értem :D én meg most irtam ki a kung fu panda 2 kinectre :D köszi a válaszokat!! :D


Letölöttem a PCSX2 emulátort, bemountoltam vele a játékot, csak az a baj, hogy az írányítással nem tudok mit kezdeni. Hogy tunám megoldani hogy egérrel és bilenytűzettel tudjak játszani?

Pl. a "Press START button" feliratnál már nem tudok mit csinálni

Legjobb válasz: Be kell állítani a beállítások,irányítás és plugin résznél.Ott engedélyezni kell az egeret,meg billentyût és csak be kell konfigurálni.Csak persze FPS v TPS játéknak a forgáspontja elég furcsa,inkább gamepaddal javasolt,de egy autós v verekedõs gémnél teljesen jól mûködik bill-rõl is.

Be kell állítani a beállítások, irányítás és plugin résznél.Ott engedélyezni kell az egeret, meg billentyût és csak be kell konfigurálni.Csak persze FPS v TPS játéknak a forgáspontja elég furcsa, inkább gamepaddal javasolt, de egy autós v verekedõs gémnél teljesen jól mûködik bill-rõl is.
Adok neked egy használható tanácsot: fogd a pcsx2 emulátor és töröld le, majd különbözõ karakterekkel ird felül a helyét a merevlemezen. PC-n pc gamekkel játssz, erre való, nem másra.

Hogyan csinálják azokat a gameplayeket ahol nem látszik semmi, csak a játék?

Mármint itt arra gondolok, hogy nincs semmi kiírva sehová sem. Pl: A BF3-ban nincs kiírva, hogy milyen fegyvered van, mennyi töltényed, meg ilyenek... értitek. Például a kocsis játékokban sem látszik a videóban, hogy mennyivel mész, hanyadik, vagy na az ilyeneket hogy csinálják? Nagyon érdekelne

Legjobb válasz: Sok játékban be lehet állítani az options-ben, hogy mi látszódjék a képernyõn és mi nem. Elõfordul olyan is, hogy ha megnyomsz egy bizonyos gombot játék közben, akkor eltûnik a HUD.

Sok játékban be lehet állítani az options-ben, hogy mi látszódjék a képernyõn és mi nem. Elõfordul olyan is, hogy ha megnyomsz egy bizonyos gombot játék közben, akkor eltûnik a HUD.
A kérdező hozzászólása: Értem! Ment a zöld pacsi!

Nem tudom mért nem indul el a Sims3? A problémám az hogy elindítom az origint és rákattintok a játék gombra, elkezd tölteni és csak az alsó sávban megjelenik a játék ikonja de nem tölt be semmit!

Többször ki-be kapcsolgattam a gépet, de akkor se semmi! Próbáltam a játék fáljában kattingatni a TS3 és a TS3W parancsikonokra de akkor se semmit! Amúgy a játék hol elindul hol nem, de ez úgy hogy minden alkalommal 30-45 percet csesztettem hogy végre induljon el!!

Legjobb válasz: Ha a játék tört, akkor még véletlenül sem szabad feltelepíteni az origint, vagy az EA download managert. Ha nem tört, kérj segítséget a Sims 3 weboldalán, vagy ott, ahol vetted (pl.: Media Markt, vagy Tesco stb..)

Ha a játék tört, akkor még véletlenül sem szabad feltelepíteni az origint, vagy az EA download managert. Ha nem tört, kérj segítséget a Sims 3 weboldalán, vagy ott, ahol vetted (pl.: Media Markt, vagy Tesco stb..)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! de azt elfelejtettem írni hogy eredetiben van meg!!

Ha van egy European Version nintendom, ahhoz működik más játék, vagy csak az, amire rávan írva hogy european?

Legjobb válasz: Milyen nindendo? PAL-os Wii- csak PAL játék megy, míg NTSC-sen csak NTSC alapból.

Milyen nindendo? PAL-os Wii- csak PAL játék megy, míg NTSC-sen csak NTSC alapból.
A kérdező hozzászólása: NES

Kéne valami jó MMORPG-s játékot? Olyan kéne mint a metin2 csak az már halott játék! NEM ÉRDEKEL A WOW MEG AZ UTÁNZATAI! Írjatok nyugodtan

Legjobb válasz: A metin2 tényleg halott de a metin2mester az ezerszer jobb. folyamatos karbantartás minden ünnepnép vannak jó cuccok és messze túlszárnyalja a sima m2-t.Vagy jó játék még a Gates of Andaron

A metin2 tényleg halott de a metin2mester az ezerszer jobb. folyamatos karbantartás minden ünnepnép vannak jó cuccok és messze túlszárnyalja a sima m2-t.Vagy jó játék még a Gates of Andaron
Szerintem is metin2 mester ha nem akarsz magyart akkor valmondial.fr a metinben sok új cuc francia szerver. Gyors fejlõdés.
A kérdező hozzászólása: Kösz szépen! A válaszotokra tekintve igen jó gépem van még talán ebben az évben minden játék fog rajta futni jövõre lehet hogy elavul :D!
szentem a cabal online de persz csak ha jó a géped nagyon jó játék. errõl lopták le a metint csak gondolom nem akarták hogy olyan jó legyen és szarabbat csináltak a metin majd nézd meg az elõzetest megéri ja és még a pvp 2 is jó itt a link: http://www.pvp2.info
9dragons
Utolsó , egyetérttek :D
Legtöbb mmorpg wow utánzat a gates of anderon meg fõleg. még mindig magasan a wow a legjobb fõleg eredetin én ezzel a szar japán metinel 1 óráig bírtam aztán töröltem a szarba. Probáld ki a Aiont vagy Cabal online (bár nekem wowon kivül 1 mmorpg se tudot le kötni )
ha jo geped van: aion, star trek online, age of conan, nemsokara(?) megjelenik tera es a guild wars2
A metin 2 is a wow utánzata , ahogy a többi szar is :D De ha újj érdekel : TERA , pár hónapmulva jelenikmeg nagyon jó játék lesz. Soul & Blade , jónak túnik Diablo 3 , mmo féleség , májusban jelenikmeg
metin2mester (most.hagytam abba mert kiraboltak és mindenki ellenem fordult, de amugy ajánlom.. max lvl145) pvp2 (3 napja játszok 106os a karim. fekábol tudsz zafirt fejleszteni, zafirbol kinget, kingböl lélektelent abbol meg asszem öregkinget.. lêlektelenig még nem jutottam el. kedves emberek játszanak ott, max lvl250) chronos metin (nem annyira ajánlom mert mindenki kék birodalmas, unalmas az egêsz sztem) a pvp2 a jo szerintem..

A ps2 memóriakártyámon rajta van a free mcboot program hoztam játékot az eggyik haveromtól de azokat nem viszi, csak azokat viszi amiket én írok ki ezzel a programmal?

Legjobb válasz: Ha a haverod ps2 je chippelt akkor máskép írta ki a játékot,mert a free mcboothoz fel kell patchalni a játék isoját.

Ha a haverod ps2 je chippelt akkor máskép írta ki a játékot, mert a free mcboothoz fel kell patchalni a játék isoját.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!