Találatok a következő kifejezésre: Csak az babám ilyen kis (3 db)

Csak az én babám ilyen kis "szomorú"?

1 hónapos és szinte egész nap sír. Csak szopi közben nyugszik meg és alszik el. Máshogy nem is tud aludni, csak a cicin. Ha leteszem sír, ha kézben van akkor is legtöbbször csak sír. Aludni is csak mellettem tud.

Legjobb válasz: Elsõ hsz vagyok... Még valami: bár sokan ellenzik, ajánlom, hogy olvasd el a Suttogó I-t (miután a kajcsi gondokat kizártátok), lehet, hogy eleve pld. mimóza, vagy morcos típus a babád, és akkor másként kell(ene) viselkedni Vele szemben - de a legfontosabb: bármilyen típusú és korú baba esetén a számára kiszámítható napirend.

Elsõ hsz vagyok... Még valami: bár sokan ellenzik, ajánlom, hogy olvasd el a Suttogó I-t (miután a kajcsi gondokat kizártátok), lehet, hogy eleve pld. mimóza, vagy morcos típus a babád, és akkor másként kell(ene) viselkedni Vele szemben - de a legfontosabb: bármilyen típusú és korú baba esetén a számára kiszámítható napirend.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy tényleg éhes marad. De sajnos nagyon rosszul szopizik. Max. 5 percig szopik, utána mindig elalszik, és sehogy sem tudom felébreszteni.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Szia! Beszéltél már a védõnõtökkel, orvosotokkal? Lehet, hogy a tejed nem megfelelõ tápértékû, ezért folyton éhes - és sír... Valamint ha nem tartod be a 3 óránkénti szoptatást (tehát hamarabb adsz neki, tartván az igény szerinti szoptatási elveket...), akkor egyrészt nem is tud hasznosulni a kajcsi, másrészt hasfájást okozhat neki a folyamatos "rátöltés" - nekem ezt a dokim+védõnõnk is mondta, és tényleg megoldotta a problémát - valamint sajnos hamar kapott kiegészítésnek tápszert is, de semmi gond nem lett: már 10 hós és eddig 1x volt megfázva - ennyi betegsége volt, valamint nem fújódott fel a tápitól, és 5, 5 hós koráig maradt tejem - utána magától utasította el... Szóval sztem ne félj ezeket kipróbálni - természetesen orvosi felügyelet mellett!
Ne aggódj!Az én kislányom is ilyen volt kb. 8 hetes koráig. Nagyon sokat sírt, fájt a hasa. Most már egy tündér, szinte sosem sír és sokat alszik.
Elsõ vagyok, Sztem mindenképpen szólj a védõnõtöknek/orvosotoknak - hidd el, örömmel segítenek! Cicin elalvásnál segíthet pld. az arcocskájához érintett hideg kanál, vagy a lábacskája megcsikizése stb... Jól gondolom, hogy igény szerint szoptatsz? Akár fél óránként, óránként? Hidd el, ha párszor kivárnád a min 3 órát, akkor beállna rá elég gyorsan, hogy akkor van kajcsi, és meg kell ennie azt a mennyiséget, amivel a következõ kajáig ki tudja bírni. Természetesen ha néha mondjuk 2, 5 óra után megéhezik, akkor pusztán a 3 óra miatt ne kínozd szegényt még fél órát, de ez csak ritka eset, meglátod, beáll majd!!!! Ha így sem szûnne meg a sírósság, akkor lehet, hogy tényleg kevés a tápérték és kiegészítés szükséges - AKKOR SE AGGÓDJ!!!
A kérdező hozzászólása: A suttogót én is olvastam még az 1. babámnál, és már akkor is nagyon sokat segített. Megpróbálnám én most is a napirend szerinti szopit, ami az elsõ kisfiamnál is bevált, de most úgy érzem muszáj igény szerint szoptatnom. Viszont tegnap máshová tettük a kiságyat és egész jól aludt az éjjel, és még ma nem volt olyan nagy sírás sem, és a 2-3 óránkénti szopit is betartottuk.
Na akkor a helyzet úgy néz ki alakul, szuper, további sok sikert - és sok sok egészséget, örömet Nektek!!!

Csak az én babám ilyen kis mohó?

7 hetes a kisfiam.Eddíg éjszaka 5 órát aludt ,aztán evett és még 4 órát aludt.Ez így megy mióta hazajöttünk a kórházból.Mostanában megn?tt az étvágya,ezért többet is kap enni.(tápszer+tej) és láthatóan jól is lakik minden evésnél.Mégis 2 napja 3 és fél óránként akar enni éjjel is,mint nappal.Miért lehet ez?Miért nem egyre többet alszik éjjel,miért egyre kevesebbet?

Legjobb válasz: Lehet, h most van nála az az idõszak, amikor megugrik a tápanyagszükséglete. Az én babóm 10 hetes és este eszik 8-9 között alszik éjjel 1-2 óráig utánna 2 óránként kér enni kb 9-ig. Napközbe meg 2,5-3 óránként szopizik.Az is lehet, hogy szomjas ebbe a melegbe, azért kér gyakrabban.

Lehet, h most van nála az az idõszak, amikor megugrik a tápanyagszükséglete. Az én babóm 10 hetes és este eszik 8-9 között alszik éjjel 1-2 óráig utánna 2 óránként kér enni kb 9-ig. Napközbe meg 2, 5-3 óránként szopizik.Az is lehet, hogy szomjas ebbe a melegbe, azért kér gyakrabban.
Az én 10 hetes babám is éjjel pont úgy eszik mint az elõzõ válaszoló babája. Nappal viszont 2 óránként kér. Volt olyan is, hogy éjszaka 40 percenként kért enni 5-6 hetes korába, na akkor olyan voltam mint a mosott rongy, szinte semmit nem pihentem, úgyhogy kitartás, fog változni, a hét elején már két etetést is kihagyott éjjel és csak 3-4 között ébredt, de két napja visszaállt, hogy 1-2 között szopizik ismét.
az én babám két honapos, sajnos tápszert eszik mert nem volt tejcim.. 150ml-t eszik es este ugy kb.8korul papál majd reggel 4-5 orakkor, ez változo mindenkinel szerintem! amugy meg ha már lassan a tied is két honapos akkor ne csodalkozz hogy egy kicsit fent akar lenni, mivel már ilyenkor torodest igenyelnek, szorakoznak, es lassan gogicselnek, egy picit ha elfarasztod, beszélgetel vele, akkor biztosan jol fog aludni...

Már napok óta reggelente van egy kis barnás folyásom.9. hétben járok a második babám. Nem görcsölök és jól érzem magam, csak az első terhességemnél ilyen nem történt velem. Baj lehet a babával? Menjek el orvoshoz?

el?re is köszi

Legjobb válasz: Most jöttem meg a kórházból.Jó volt hogy bementem mert a fekvés sokat segített.A baba jól van és a vérzés is elállt.Hogy mitõl,passz.Köszi mindenkinek! Remélem már nem lesz velem semmi baj.

A kérdező hozzászólása: Most jöttem meg a kórházból.Jó volt hogy bementem mert a fekvés sokat segített.A baba jól van és a vérzés is elállt.Hogy mitõl, passz.Köszi mindenkinek! Remélem már nem lesz velem semmi baj.
Igen, doki! Én mennék.
Nekem is így volt, de nem napokon keresztül, csak egy napig. Kinyílt a külsõ méhszáj, de nem lett semmi baj, 9 hónapra született a baba. Inkább menj dokihoz, hátha kell egy kis progeszteron.
Szerintem is mindenképp menj el dokihoz, biztos, ami biztos!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!