Találatok a következő kifejezésre: Csak augusztus nem (28 db)

Szia! Ha 10-én kellene megjönnie, akkor mostanság van/lesz csak peteérésed.
nekem is 10-én kell megjönnie, és most lesz a peteérésem, a napokban.szerintem neked is.
En is aug. 10-re nem varom a mensit. A heten kell akciozni. :D
Mindent bele lányok!!!!
A kérdező hozzászólása: nem lehet ovulációs vérzés?
Elvileg lehet.
Valszeg sehol. Ennyi idõsen én sem találtam.
Keress fel egy diákszövetkezetet ember.
Diákszövetkezeteknél érdeklõdj, de nem sok esélyed van.
Ha még aktuális, nekem lenne egy jó tippem. :-) 19/F
szerintem beágyazódás
A kérdező hozzászólása: JuLius az a junius.... :s elirtam....
#5 vok: én drukkolok neked nagyon!! :D Én figyelni fogom a kérdést, bejelöltem, megírod majd, ha már tudod?
A kérdező hozzászólása: Tudjatok, nem az a baj, hogy valaki leirja hogy ja vagy beagyazodas, vagy csak ugy... hanem lehet hogy egy kis eletke no bennem hamarosan, es o igy lekezel... lehet hogy nincs baba a kepben....de igy a velemenyt alkotni nem szep dolog, mert valakinek egy alma hullik szet az ilyen valaszadok miatt..ugy beszelni rola mint valami xardarabrol.... Azert kerdeztem meg mert ilyen meg nem volt velem...es gondolom volt mar peteeresem...es eddig nem jart barnazassal....csakis direkt menszesz elotti egy napban... Azert varok meg valaszokat, tudom hogy valakinek ez unalmas tema, de akor miert nezi meg a kerdest..nah mindegy...orok homaly fedi a valaszt... Es igen remelem hogy BEagyazodast jelent :) Varjuk mar nagyon a kis lurkot :)
#5 vok: :DDDDD
A kérdező hozzászólása: Utolsó szeretlek :D igazad van
Attól függetlenül, hogy a "kedves 1-es" rátapintott a dolog lényegére (vagy peteérésed vagy beágyazódás lehetett), attól még simán moderálhatná magát, és teljesen igazad van, hogy millióan megkérdezik, mert volt millió másik nõ járt már így, de te nem. Persze, kérdezd meg, azért van ez az oldal. Amikor olyan a hangulatom, mint az 1-esnek, hogy elsõ reakcióként ezt válaszolnám, olvasok tovább, és nem ÍROK VÁLASZT ilyen bunkó stílusban. Most meg ilyenben vagyok, védem a kérdezõt, a bunkókat meg osztom... :D
És miket találtál a neten? Lefogadom azokat amiket én is írtam. Sok lehetõség nincs, de ezt így nem lehet megmondani. Na bumm, pár csepp barna, egy hét és kiderül mi volt ez pontosan
Igen, ez a legkönnyebb, hogy utánanézés helyett egybõl ugrunk, és tesszük fel a kérdést. Ha vetted volna a fáradtságot, elég lett volna az elsõ oldalon körbenézni, hogy találj minimum 3 kérdést, ami majdnem ugyanerrõl szól. Vagy hamarabb fog megjönni, amit kétlek, mert egy hét azért elég sok, vagy épp peteérésed van, vagy esetleg már a beágyazódás. Ennyi infóból én nem tudok érdemi választ adni. Várj türelemmel a mensi megjöveteléig. Ha nem jön meg, tesztelj!
A kérdező hozzászólása: nagyon koszonom, cukker vagy! Majd irok...hat erre en is nagyon kivancsi vagyok.... ;)
Augusztus 20-án eddig is mindenhol volt kb tûzijáték.
A kérdező hozzászólása: Akkor miért olyan nagy szám, hogy az összes rádióadón, az összes tv csatornán, ujságban és interneten írják, hogy Budapesten kívül most a Balatonon is lesz tûzijáték. Azért volt furcsa, én is úgytudtam, hogy sok helyen volt eddig is. Én Veszprémi vagyok, eddig minden évben volt itt is. Akkor most miért nagy szám, hogy van a Balatonon is? Gondoltam nagyobb lesz a Balatonon mint eddig, kb mint Pesten, azért érdekel, hogy hol? Vagy ez is csak olyan "legyen valami érdekes" hír?
Most hallottam hogy elmaradhat az idojaras miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de nem ez volt a kérdés. :/
Azért mondják, hogy a Balatonon is lesz, mert most Állami tüzijáték lesz, amit az Állam szervez! tehát nem az önkormányzat durrogtat valamit a levegõbe, hanem egy cég csinálja a Budapestit is, meg 5 balatoni települését is. De fennt is van a honlapon is. http://www.augusztus20.kormany.hu
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Oké, csak gondoltam szólok hogy ne várd hiába
Mint az 5-ös is írta azért, mert állami szervezésû (lett volna). De ha ott laksz miért nem tudod? Én tudom Bp mellõl.

Az augusztusi menzeszt el tudnám tolni ha még nem szedek fogamzásgátlót, csak 1 hónap múlva kezdeném el?

Június 20-án jött meg, szóval most lett vége pont. Ha a következő hetekben elmegyek orvoshoz és felírja, akkor is csak a következő menstruáció kezdetekor tudom elkezdni szedni júliusban? Szóval ha akkor kezdeném el, akkor az azt követő, augusztusban megjövőt el tudnám már tolni? Vagy ehhez több hónapig kell szedni előtte? Nem csak emiatt a variálás miatt szeretném kipróbálni, hanem tartósan utánna is, van egy több éves kapcsolatom, és már meguntuk az óvszert. 21/L

Legjobb válasz: amikor megjön júliusban akkor elkezded szedni letelt a 21 nap akkor jön 7 nap gyógyszer nélkül ami alatt megjön...most h éppen meilyik nap fog megjönni júliusban így mikorra fog kijönni augusztusban azt elõre nem tudhatod.....

amikor megjön júliusban akkor elkezded szedni letelt a 21 nap akkor jön 7 nap gyógyszer nélkül ami alatt megjön...most h éppen meilyik nap fog megjönni júliusban így mikorra fog kijönni augusztusban azt elõre nem tudhatod.....
Pár napot lehet vele sakkozni, de nem ajánlott. Viszont ha úgyis mész a dokihoz, akkor nyugodtan rákérdezhetsz, nem fog pofoncsapni.

Az augusztusi utójelentkezés csak azoknak van, akik most februárban jelentkeztek és nem vették fel őket?

Legjobb válasz: Úgy tudom, az is jelenthet, aki nem jelentkezett. Kizárva csak az van, aki jelentkezett és fel is vették valahová. De szinte csak költségtérítéses szakok vannak, és nem túl nagy választékban.

Úgy tudom, az is jelenthet, aki nem jelentkezett. Kizárva csak az van, aki jelentkezett és fel is vették valahová. De szinte csak költségtérítéses szakok vannak, és nem túl nagy választékban.

Augusztus 24. -én volt az utolsó mensim. A kalkulátorok szerint 8 hetes terhes vagyok, de az uh szerint csak 6. Ez mitől lehet? A babának még nem volt szívhangja, CRL:7mm.

Legjobb válasz: Az elejen meg nagyon ingadozik hogy hates lehet a kismami. Mert ugye a pe-es nem mindig az atlag 14. nap van es a kalkulatorok pedig mindenkit egy kalapala vesznek a 14 nappal igy lehet egy ket het elteres siman. Nekem is egy nappal kesobb volt a pe-em 15. nap es megis 14-re vagyok kiirva es nem 15-re. Bar mar ez is valtozott a baba meretei miatt 3 nappal szoval ez a kiszomaolas csak egy nagy atlag. A babad mereteit kell alapul venni , es ha meg 6 hetes akkor ne aggodj mert csak a jovohettol lehetne szivhangja. Szoval ez igy tokeletes ahogy van!! 37 hetes kismami

Az elejen meg nagyon ingadozik hogy hates lehet a kismami. Mert ugye a pe-es nem mindig az atlag 14. nap van es a kalkulatorok pedig mindenkit egy kalapala vesznek a 14 nappal igy lehet egy ket het elteres siman. Nekem is egy nappal kesobb volt a pe-em 15. nap es megis 14-re vagyok kiirva es nem 15-re. Bar mar ez is valtozott a baba meretei miatt 3 nappal szoval ez a kiszomaolas csak egy nagy atlag. A babad mereteit kell alapul venni , es ha meg 6 hetes akkor ne aggodj mert csak a jovohettol lehetne szivhangja. Szoval ez igy tokeletes ahogy van!! 37 hetes kismami
Szia! Akkor egy idösek vagyunk, mert nekem meg auguszutus 23-án volt meg utoljára a mensim! És én már 8 hetes vagyok. Elöször mikor voltam uh-n még csak a kis petezsák látszodott de hétfön már volt szivhangja is a kicsinek:) ! Ha gondolod irj privit és ott beszélünk!! Ne aggodj ha legközelebb vissza mész már lesz szivhang is!! Gratulálok és boldog babavárást!! 8 hetes kismama
Nem akkor volt PÉ-d mikor kellett volna. Én is így jártam. Mikor elõször mentem UH-ra, mensi szerint 7 hetesnek kellett volna lennünk, közben meg csak 5 hetesek voltunk. Ma már 26 hetesek vagyunk és a méretei szerint 1 héttel megelõzte a társait. 6 hetesen pedig a 7 mm tökéletes. Nekem 5 hetesen és 6 naposan 3 mm volt. :) 8 hetesen és 6 naposan pedig már 21 mm.
Szia! Elõször is gratulálok! Én is hasonló korú vagyok, mint Te, nekem szept.1-én volt az utolsó és 3hétre rá a fogantatás. Én csütörtökön voltam dokinál, akkor utolsótól számítva 6(hét)+3(nap) voltam és 3mm volt. Valójában 3hét+4nap. Ezeket nem azért írtam le, hogy untassalak, csak hasonlítás képpen. Hát ezt az ultrahangos dolgot nem értem sajnos, de szerintem ne aggódj! Mikor mész legközelebb???
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszát! Legközelebb 27.-én kell mennem, remélem minden rendben lesz és addigra már lesz szívhang is. :-)

Megbukok tornából, vagyis nem bukok csak vizsgát kell csinálni augusztusban. Ez a vizsga miből áll?

Hány tanár vesz részt rajta? Volt orvosi felmentésem még is megbuktat.

Legjobb válasz: Miért nem kérdezed a tanárod? Õ fog vizsgáztatni. Egyébként a pótvizsgán nem fog megbuktatni, mert neki lenne ciki. Csak szórakozik kicsit.

Miért nem kérdezed a tanárod? Õ fog vizsgáztatni. Egyébként a pótvizsgán nem fog megbuktatni, mert neki lenne ciki. Csak szórakozik kicsit.
nem mond semmit :)

Az éti csigát tudom hogy nem lehet szedni ilyenkor vagyis (augusztus), de ha szedek még is akkor ha elkészítem akkor változik az íze, vagy az csak a szaporodással függ össze?

Legjobb válasz: Nem egészen. Az éticsiga gyûjtését 19/2006. (III. 31.) KvVM rendelet szabályozza. Védett állatfaj, de mégis gyûjthetõ április 1-tõl június hónap 15-éig. 30 milliméter alatti csigát nem lehet Magyarországon gyûjteni és kereskedelmi fogalomba hozni, ezenkívül a mennyiség is korlátozott, csak 2 ezer tonna csiga gyûjthetõ össze. Aki jún. 15 - ápr. 1 között csigát gyyûjt, azt 13/2001. (V. 9.) KöM rendelet alapján megbírságolják, darabonként 2000 Ft az eszmei értéke!

Nem egészen. Az éticsiga gyûjtését 19/2006. (III. 31.) KvVM rendelet szabályozza. Védett állatfaj, de mégis gyûjthetõ április 1-tõl június hónap 15-éig. 30 milliméter alatti csigát nem lehet Magyarországon gyûjteni és kereskedelmi fogalomba hozni, ezenkívül a mennyiség is korlátozott, csak 2 ezer tonna csiga gyûjthetõ össze. Aki jún. 15 - ápr. 1 között csigát gyyûjt, azt 13/2001. (V. 9.) KöM rendelet alapján megbírságolják, darabonként 2000 Ft az eszmei értéke!
Gecc, cigány vagy? Mi ezt nem esszük meg!

Augusztusban lesz az esküvőm, most szóba került a legénybúcsú. Én nem szeretném, a párom viszont igen, és szerinte hozzátartozik egy ilyen bulihoz egy táncoslány is, aki "csak" vetkőzne. Szerintetek mennyire veszélyes egy ilyen helyzet?

Azért érdekes számomra, mert a párom soha nem volt ilyen night clubbokba járó szoknyavadász, nem értem, hogy miért pont az esküv? el?tt igényli az ilyesmit? Benne megbízom, de nem tudom, hogy utána hogy mernék levetk?zni el?tte (nekem nincs se hatalmas m?mellem, se csokibarnára szolizott b?röm...). Attól félek, hogy neki az ilyen n?k lennének utána az etalonok. Másfel?l aki pénzért vetk?zik, arról nem hiszem, hogy több pénzért ne csinálna mást is. És nem csak az esne rosszul, ha megcsalna, hanem az is, ha pl. letapizná a csajt. (Nekem nem lesz lánybúcsúm, nem is szeretnék, viszont nem érzem magam feljogosítva arra, hogy neki megtiltsam a legénybúcsút.)

Legjobb válasz: Az is lehet, hogy a barátai miatt akar táncos lányt. Utána hogy mernél levetkõzni elõtte? Gondolom a párod nem táncos fiú, barna bõrrel, kidolgozott izmokkal. Gondolj erre :) Megcsalni bármikor megtudna, ha akarna. Nem hinném, hogy a haverjai elõtt tenne ilyent, már csak azért sem, nehogy véletlenül kikotyogják kissé spiccesen mondjuk az esküvõn :)

Az is lehet, hogy a barátai miatt akar táncos lányt. Utána hogy mernél levetkõzni elõtte? Gondolom a párod nem táncos fiú, barna bõrrel, kidolgozott izmokkal. Gondolj erre :) Megcsalni bármikor megtudna, ha akarna. Nem hinném, hogy a haverjai elõtt tenne ilyent, már csak azért sem, nehogy véletlenül kikotyogják kissé spiccesen mondjuk az esküvõn :)
Bár még nem vagyok ebben a helyzetben, engem szerintem az idegesítene a legjobban, hogy amennyiben a legénybúcsú közvetlenül az esküvõ elõtti nap van, nehogy másnapos ténfergésében lekésse a võlegény a szertartást. Hallottam már ilyet (nem a Másnaposokban. :) ) Én nem is tudom, mit csinálnék vele... Egyébként nem hiszem, hogy ha eddig te voltál neki A NÕ, akkor ezen pont egy táncoslány változtatna. Gondolom látott már más nõt is életében. :)
Nem hiszem, hogy megcsalna de azt a legénybúcsú nélkül is megteheti. Nem lehet, hogy a haverjai hajtják, hogy legyen legénybúcsúja?
Lehet, hogy korai a házasság, nemde? Nekem eszem ágában nem lenne visszatartani leendõ férjemet egy kiadós legénybúcsútól. Én is tartanék leánybúcsút!
Ha nincs bizalom mi hajt, hogy házasságra lépj ezzel a férfivel?
hogy páran milyen gonoszak vagytok. ha eddig szeretett, akkor nem hiszem, hogy ennyitõl meg fog változni. (igen, lehet, hogy letapizza, ha már az ölében táncol. téged a lánybúcsúdon meg idegen pasik puszilgathatnának- legalábbis egy ilyet láttam. õ gondolom nem aggódik.)
"És nem csak az esne rosszul, ha megcsalna, hanem az is, ha pl. letapizná a csajt" Pedig ez az alap, a kölcsönös letapizás. Azután meg ami jön...
Kölcsönös letapizás, ölbe ülés, kúró mozdulatok az ölében, ilyenek mindig vannak. Én sem örülnék egy ilyennek, de nem szólnék ellene. Próbálnék bízni benne, hogy nem megy félre. Ha meg igen, hát, amirõl nem tudunk, az nem fáj.
Hát pont ezaz, hogy õ sose járt ilyen helyekre, sose vonzották az ilyen bulik, gondolom úgy van vele, hogy ilyenen egyszer az életben részt vesz, és azt ilyenkor "szokás". De ha amúgy nem az a szoknyavadász, akkor miért pont az esküvõ elõtt csalna meg? Szerintem egyszerûen csak kíváncsi rá, hogy milyen egy ilyen buli. Hadd csináljanak egy jó bulit, lehet mondani, hogy ez hülyeség, de aki úgy érzi, hogy ez is hozzá tartozik a dologhoz, annak nem kell elvenni a kedvét. Persze nyilván csak ha megbízol benne. Ha viszont nem bízol benne, akkor korai még a házasság.
Én megértelek, én sem örülnék neki, ha a võlegényem ölébe ülne egy tökmeztelen táncoslány a legénybúcsúján, és mindenhol taperolnák egymást.Esetleg az jutott eszembe, hogy ha ennyire ragaszkodik ehhez, kiegyezhetnétek abban, hogy sztriptízbárba mennek inkább.Ott nem kizárólag neki táncol a lány, meg eleve messzebb is van a színpadon, meg taperolás sincs.Persze a haverjai ott is befizethetik egy öltáncra, és akkor ugyan ott tartunk...
Úristen, milyen prûd országban élünk! Nekünk is nem sokára esküvõnk lesz, legény- és leánybúcsúval. Nem tudom, hogy lesz-e táncosfiú a lánybúcsún, mert a legjobb barátnõm szervezi és elég titokzatos a részleteket illetõen, de szerintem lesz. Páromnak pedig tudom, hogy lesz "táncosnõje". Engem ez cseppet sem zavar. Tudom, hogy nem fog vele megcsalni, mert engem szeret már 4 éve, és velem akarja leélni az életét. Ha eddig nem csalt meg, most sem fog. Én nem vagyok bombanõ, párom viszont nagyon jó pasi. Találhatott volna szebbet, de engem tart a legszebbnek. Mitõl kéne félnem? Látott már bombázókat, volt is álomcsaj barátnõje elõttem, strandon is ezerszer szebb testû lányokat lát, mint én, de pornófilmekben is. Nem hiszem hogy megcsalás lenne, ha buliból lát egy meztelen nõt. Ahogy mondani szokta-én is ezt tartom-hûséget fogadott, nem vakságot. Biztos, hogy esküvõ után is meg fogja nézni a szép lányokat akár téli kabátban, akár bikiniben, vagy meztelenül filmekben, újságokban. Nem várom el tõle, hogy mostantól csak engem lásson, senki mást. Azt sem várhatom el, hogy csak engem tartson szépnek, legszebbnek meg pláne nem. De engem szeret, és ezen egy pucér nõi test nem változtat, akkor sem ha hozzá dörgölõzik.
A vetkõzõnõs legénybúcsú az üresfejû férfiak, a vetkõzõfiús leánybúcsú az üresfejû nõk közkedvelt "szórakozása". Nem az a baj, hogy valaki elmegy az esküvõje elõtt a barátaival/barátnõivel szórakozni, hanem hogy más férfiakat/nõket akar nézni/taperolni/egyebek", mikor elvileg szerelmes és a szerelmével akar összeházasodni. Ez pedig durva üresfejûség, semmi más. Ennél is nagyobb üresfejûség, ha valaki nem akar ilyet, de a társaság nyomására mégis megcsinálja. Egyrészt olyan barátokat választott, akik nem passzolnak hozzá, másrészt pedig nem áll ki a véleménye mellett, hanem szolgaian beáll a sorba, csak mert mások azt mondták. Én nem tiltanám meg a "páromnak", hanem elgondolkodnék, kell-e házastársnak egy üresfejû.
Az én férjemnek is volt a buliján táncoslány! Sõt, én "segítettem" választani a haveroknak! Maximálisan megbízom benne. De egyébként sem hiszem, hogy pont a legénybúcsún x fõs közönség elõtt kockáztatná meg bárki is, hogy félrelép! Oké, hogy barátok vannak ott, de elég lenne, ha az egyik mondjuk otthon elmesélné az asszonynak és már bukna is ki minden! Szóval én sosem értettem, hogy miért kell ettõl annyira félni! Az én lánybúcsúmon nem volt. Kérdezték a csajok, hogy legyen-e táncosfiú! Mondtam, hogy engem nem izgat ez a dolog annyira, annak az árát inkább igyuk el!:)
Különben sokan csak azért nem lépnek félre, mert ott a baráti társaság. Hogy nehogy kitudódjon, na meg elõttük is szégyellnék magukat. De ha a barátok magára hagynák a mûsor után a táncoslányt meg a võlegényt, bizony majdnem mindegyik megdöngetné.
32-essel maximálisan egyetértek. Nyugodtan pontozzatok le.
Hát jó, akkor ezek szerint én már azért prûd vagyok, mert azt mondom, hogy a szexualitás a hálószobába való..
Mit nevezel szexualitásnak? Nyilván maga a szex nem fog megtörténni, csak erotikus táncok. Buliban sosem táncoltatok egymáshoz simulósabban? Vannak táncok, amik kimondottan erotikusak (fõleg a latin táncok között). Vagy szenvedélyesebben sem csókolóztál még nyilvános helyen? Az is erotikus. Mert bulin engem már kapott el a hév és nyilván nem szexeltünk ott, de tapi azért volt.
A kérdező hozzászólása: Elég toleráns embernek tartom magam, de valaki(ke)t prûdnek nevezni azért, mert böki a csõrét, hogy a leendõ férje ölébe ül egy meztelen prosti (mert ne legyünk naivak, hogy csak táncol tõle 10 méterre), szerintem elég húzós. Talán az erkölcsi komfortzónánk van máshol.
Akárhogy is van, én sem helyeslem amúgy a táncoslányt, de ezek szerint a te és a férjed erkölcsi komfortzónája is messze esik egymástól.
Nem érzem magam naivnak, amiért feltételezem, hogy a leendõ férjem nem fog megdugni egy másik nõt (fõleg egy "prostit", ahogy te nevezted), ha már egyszer engem akar elvenni. Én megbízom benne, hogy nem csal meg, nem fekszik le mással rajtam kívül. Ennek ellenére azt nem várom el tõle, hogy ezentúl rá se nézzen más nõre, mert ezt úgysem tudná megtenni. Még csak azt sem várom el, hogy ne tartson más nõket vonzónak. Annyit várok el, hogy hûséges legyen hozzám. De a válaszaidból azt érzem, hogy te totálisan nem bízol meg ebben a férfiban (különben eszedbe sem jutna, hogy nem csak nézi, hanem szexel is vele) és magadban még annyira sem bízol(mert akkor az sem jutott volna eszedbe, hogy ezentúl gátlásaid lesznek ha le kell vetkõznöd elõtte. Nekem soha eszembe sem jutna, hogy a férjem elõtt, évek óta tartó kapcsolat után, ne mernék levetkõzni azért, mert látott csinosabb nõt is. Látott õ már eddig is). Tudod mit, felfoghatod ezt a legénybúcsús táncos lányt úgy is, mint a kapcsolatotok próbáját, mielõtt összekötnétek az életeteket. Sajnos erõsen megbuktál bizalomból. Gondold át ezt az esküvõt még egyszer, mert garantálom neked, hogy lesznek még csinos-nálad is csinosabb-nõk a párod közelében (lány a kávézóban, munkatárs, vagy csini csajszi az utcán) Tuti olyan is lesz, aki megkörnyékezi majd, és ha hazaérve egy féltékeny, önbizalomhiányos hárpia várja majd, akkor garantáltan meg is fog csalni egy idõ után vagy nemes egyszerûséggel elhagy egy olyanért, aki elhiszi róla, hogy nem egy gerinctelen k_rvapecér.
ha lepontoztok, akkor is gáz. nem igaz, hogy ha egy pasinak volt huszon- vagy harmincakárhány éve, hogy idegen nõk meztelen mellét bámulja, akkor pont az esküvõ elõtti napon jön rá még egyszer...
Mondjuk a 30 kicsit sok, mondjuk kezdte 15 évesen, szóval tegyük fel volt 15 éve. És még él mondjuk 60ig. Szerinted többet nem fog más meztelen mellet nézni csak a feleségéét?
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem, páran félreértettetek. Nem az a baj, hogy más nõket (más nõk mellét) is megnézi a párom, nézze nyugodtan, nem ló szemellenzõvel. Nem vagyok hülye, tudom, hogy a tv-ben, neten, lassan már a plakátokon is ez megy. De szerintem egy meztelen nõ nézése és aközött, hogy a meztelen nõ a párod farkára rámarkol, van különbség. És ez nem az a tipikus megcsalás, sõt nem is biztos, hogy õ csinál valamit, hanem vele...
Nekünk nem volt se lány se legénybúcsú. Oltári marhaság az egész, táncosfiúval, k.rvával együtt. Egyikõnk se a részegreivós fajta, viszont a társaság nagy része az, és ha belemegyünk a búcsúsbulikba, akkor kapunk táncost, k.rvát biztosan.Igy közösen elõre lemondtuk az egészet.
Kérdezõ egyetértek veled. Nekem szerencsére nincs ilyen problémám a võlegényem egyáltalán nem akar legénybúcsút, én sem lánybúcsút fölöslegesnek tartjuk. De nem tûrném ha akarna is hogy vad idegen k*urvák tekeregjenek rajta, úgy ahogy õ sem hogy vad idegen pasik rajtam, és ez nem prûdség kérdése.
Amirõl nem tudunk nem fáj? Mi van? Ha lefekszik egy prostival (!) a võlegény, akkor az sem fáj, ha haza viszi a betegségeket????
Ha az én võlegényem nõt akarna legénybúcsújára, nem lenne a võlegényem többé. Rettentõen közönségesnek tartom a helyzetet, az én értékrendem más, és ez nem fér bele. Volt ideje elõttem dörgölõzni, ha összeházasodunk, az komoly dolog, de röhejessé és szànalmassá teszi azzal, hogy pont most akar dörgölõzni, amikor a szerelmét el akarja venni feleségül... Én mutatnék neki egy kemény lànybúcsús videót, ahol a meztelen pasi is dörgölõzik a menyasszonyhoz, meg fogdossák egymást. És megkérdezném, hogy tényleg erre van szükség házasság elõtt??
Ahogy ide leírtad, ugyanugy mond el neki is. Ha nem képes megérteni, hogy ez téged bánt akkor hogyan fogjátok közös életetet alatt az ennél jóval nagyon problémákat megbeszélni és megoldani? Ha meg tényleg ennyire nem számít neki hogy bánt téged, akkor meg az hiszem ideje elgondolkodni azon, hogy talán mégsem õ az igazi ...
Én meg tudlak érteni. Úgy vagyok vele, hogy nem kell pórázon tartani a férfit, meg az is igaz, hogy a férfiak megnéznek más nõket, mert ilyenek, és nem kell ezen fennakadni, mert fõ a bizalom. DE! Ha egy sztriptízes táncol, ott élõben, csak neki, és mutogatja a melleit, meg rázza a seggét, felkínálgatja magát, ez nekem megalázó. És nem alap egy legénybúcsúban, enélkül is lehet bulizni. Én se fogok majd táncosfiút kérni, mert 1. szerintem szörnyen b*zis és undorító (de ez nem is ide tartozik), 2. nem akarok okot adni arra, hogy a leendõ férjem emiatt rosszul érezze magát. Ha meg a hülye haverok erõltetik, akkor menjenek el egy sztriptízbárba õk..
Kedvesemnek lesz legénybúcsú, de szerencsére ott nem lesz semmilyen táncos lány. Én sem tudnám elviselni, és ne azért mert félek, hogy megcsalna, hanem azért mert mindez nem férne bele az értékrendembe. Szerencsére õ is pont úgy gondolkozik, ahogy én. :)
én együttérzek veled, egyáltalán nem "alap", hogy az esküvõ elengedhetetlen része az idegenek tapizása elõzõ nap... más esetben nem zavarna, ha pucér táncosnõk fellépését nézné a párom, de azért mégse az esküvõ elõtt, amikor 1 napon belül nekem esküszik örök hûséget, ez már pofátlanság lenne. ha elmondod neki, hogy neked ez rosszul esik, akkor szerintem lemondja, normális férfi megteszi. ha meg a haverjai fontosabbak, mondd meg neki, hogy vannak olyan országok, ahol velük is összeházasodhat, nem muszáj veled...
Ne félj ha elakar menni hadd menjen. Bízz meg benne. Nálunk mondjuk nem volt ilyen. Meg lehet oldani ezt máshogy is ha csak elmennek szórakozni, de mondjuk szerintem ez gáz
Igaz, hogy 0-ás lett a válaszom (a bizalomról írtam), de annyit hozzátennék: nem az a hûség, ha a Párunk nõktõl távol tartva magát hû tud lenni, hanem ha ott a lehetõség karnyújtásnyira és mégsem tesz semmit... Amúgy meg kommunikáció!!
Férjem is akart, de mondtam, akkor nekem is lesz, olyan mint neki. Így nem lett egyikünknek sem. Értem a poén részét, de úgy vagyok vele, hogy ha épp mással készülök összekötni az életemet, akkor nekem ott nem kell más férfi, valahol tiszteletlenségnek éreztem volna. És viszont.
Ha már az esküvõ elõtt így gondolkodsz, miért akarsz hozzámenni? Szerinted most fog elõször ilyen nõt látni, hogy ezután az "ilyen nõk legyenek az etalonok?" Nem értelek. Ezután hogy mernél levetkõzni? A párod nem járt még strandon? Nem néz tv-t? Nem volt még szórakozóhelyen, ahol lassan ugyanez zajlik(más kérdés, hogy ezzel én sem értek egyet.) Nem volt még elõtted sosem kapcsolata? Ezeket gondold át. Ha ezekre mind nem a válasz, az sem jó.... Nem szabad ilyen komolyan venni a dolgokat... .
14-esnek tök igaza van!!!!!!
Mindig is lesznek olyan nõk, akik igenis szebbek nálunk, vagy épp nem szebbek, csak mi annak tituláljuk õket a saját nézõpontunk szerint. De ezen miért kell ennyit rágódni meg siránkozni? Annak a nõnek ez a munkája. A párodnak te vagy a NÕ az életében, ha nem így lenne, miért akarna elvenni? Azt írod, bízol benne. Na és magadban? Talán abban sem ártana, és akkor ilyen kérdések fel se merülnének benned. Vagy a párodtól nem kapod meg azt az érzést, hogy mind testben és lélekben neki te vagy az ideál? Felesleges energiát fordítasz az ilyen aggódásra. :) Már valaki írta feljebb, és nekem is ez jutott eszembe elõször, hogy én inkább azért duzzognék, hogy másnaposan ténfereg mellettem reggel a jövendõbeli uram. :) Ha meg esetleg a haverjai biztatására csinálja, akkor még az is lehet, hogy a saját legénybúcsúján rajta kívül mindenki kényelmesen fogja érezni magát. :P
Na az fix, hogy én többet az Esküvõ témakörben nem fogok válaszolni, elképesztõ, hogy itt képesek a legkevésbé elfogadni az ember véleményét az emberek. Pláne, hogy semmi bántót nem írtam, de még csak annyi se volt egyik pirospacsizós libában sem, hogy "nincs igazad, mert..." Hát gratulálok nektek.
A kérdező hozzászólása: Valaki írta, és én is belegondoltam abba, hogy akkor lesz nekem is, és olyan "súlyú", mint neki, csak én marha kellemetlenül érezném magamat, másfelõl a kettõs mérce is zavarna. Ha a võlegény a táncoslányról tequilát nyalogat, akkor õ a faszagyerek, de ha a menyasszony a táncosfiúról tejszínhabot, akkor õ a k*rva. Mindenesetre nyilván nem fogom letiltani errõl.
Nekem ilyet mondana párom, lefújnám az egész esküvõt. Legyen neki elég a szánalmas pornó a gépen, nehogy már hús vér nõt akarjon így nézni. Álljon már meg a menet, ez nem fér bele a hûségbe, hogy vad idegen csaj elõtte vetkõzik, mutogatja magát, kéjeleg, dörgölõzik, phejj.
Ez a dafke lesz nekem is akkor nem tudom mire jó.... Nem értelek! De ez csak az én véleményem :)
Oké, az tök érthetõ, hogy szerintem is tök gáz, ha egy férfi ilyenre vágyik, nekem ez tök gáz.. De a kérdés az, hogy "mennyire veszélyes egy ilyen helyzet?". A hölgy bizonyára ismeri már szíve választottját, szeretne hozzámenni, azzal aztán semmit nem lehet elérni, ha megtiltja, vagy húzza a száját... Késõbb akkor mi lesz más szituációkban? Ha meg nem tetszik akkor nem ilyen párt kell választani!
*bocsánat a szóismétlésért!!! :)
Mennyire veszélyes? Ha még soha nem volt benne részre, akkor szerintem veszélyes lehet, de igazán nem láthatok bele párod lelkébe, hogy mégis ez miért olyan fontos neki és mennyi mindent akar így bepótolni. És gáz az egész szitu, nem is tudom, hogy lehetnek ilyenek a férfiak...
Barátnõm lánybúcsújára mi is hívtunk egy srácot, a viszonylag konzervatív párját mégse zavarta. Ha bíztok egymásban, akkor ez akár egy jó poén is lehet. (Nem volt semmi tapi, a srác egyszerû, aranyos gyerek volt, picit mozgatta a csípõjét, meg talán egyszer rátette a barátnõm kezét a mellkasára, de ennyi, tök ártatlan dolog volt. Utána koccintott velünk, gratulált, és elment.) Persze megértelek, mi nõk általában sokkal féltékenyebbek vagyunk ilyen helyzetekben, mert hiúbbak vagyunk, és a legszebbek akarunk lenni a párunk számára.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A bizalommal kapcsolatban: nem mondom, hogy nem bízok benne, csak azt, hogy lesz egy szituáció, amilyenbe még soha életébe nem került, és nem tudom, hogy ilyen helyzetben hogyan reagál. Nem sok pornós kinézetû csaj dörzsölte a p*nciját a részeg páromhoz, miközben a haverjai ott ökörködtek. Ha lett volna 20 ilyen, és nem csinált volna semmit, nyilván nem aggódnék. Egyébként annak ellenére, hogy fiatal vagyok, kicsit elszomorít, hogy ez a 21. század, ahol a kúró mozdulatok meg a kölcsönös tapizás alapnak számít, és mindig van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!