Találatok a következő kifejezésre: Csak annyit hogy egyik naprol (2 db)

Csak annyit tudok, hogy egyik naprol a masikra elmult a sarga folyasom, es azota semmi kb. ket napja szaraz a fehernemum, semmi folyas nincs. Sokat pisilek, de sokat is iszok nagyon. Mire gondoljak?

Meg kb.nyolc napom van a nemvart menziig.Mit figyeljek a mellemen ha terhesvagyok?Milyen erzes mikor az faj?Mennyivel lessz nagyobb?

Legjobb válasz: Nekem a mellem nagyon fájt, feszült amikor megtudtam hogy terhes vagyok, de ezt tapasztaltam akkor is amikor azelött megjött a mensim.A különbség talán annyi volt hogy nagyon eres volt a cicim és nem múlott a fájdalom, éjszakánként képtelen voltam hasra feküdni.Most 14 hetes vagyok és még mindíg fájdogál, igaz már nem annyit mint eleinte, szépen lassan nõ, és persze a bimbóudvar rózsaszínbõl barnára váltott.Eleinte én is rengeteget pisiltem.Drukkolok Neked! Üdv! Egy 14 hetes kismama

Nekem a mellem nagyon fájt, feszült amikor megtudtam hogy terhes vagyok, de ezt tapasztaltam akkor is amikor azelött megjött a mensim.A különbség talán annyi volt hogy nagyon eres volt a cicim és nem múlott a fájdalom, éjszakánként képtelen voltam hasra feküdni.Most 14 hetes vagyok és még mindíg fájdogál, igaz már nem annyit mint eleinte, szépen lassan nõ, és persze a bimbóudvar rózsaszínbõl barnára váltott.Eleinte én is rengeteget pisiltem.Drukkolok Neked! Üdv! Egy 14 hetes kismama
A gyári biztonsági kódot kéri ez benne van a kezelési könyvében.Mint más telefonoknál 0000 vagy 1234 stb.) Ha meg lett változtatva akkor gáz.
Nincs véletlenül lenémítva?
A kérdező hozzászólása: nincs lenémítva, és a bizonsági kódot már megfejtettem
A kérdező hozzászólása: most már gyanítom hogy a hangszoró a baj


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!