Találatok a következő kifejezésre: Csak annyit hogy egyik (459 db)

Esetleg eldúdolná?
1. Andrea Bocelli Sarah Brightman - Vivo per lei http://www.youtube.com/watch?v=ky0rO7pM3WI Vagy 2. Andrea Bocelli - Giorgia - Vivo per lei http://www.youtube.com/watch?v=y6MhjhMtq7s (videót nem találtam)
Az elsõ szám eredeti címe "Con te, partiro" (Veled elmegyek ill. el fogok menni, de ez így magyarul sántít...). Gyönyörû dal, Andrea Bocelli a francia Héléne Segarával is énekli ezt a duót. Remélem, megtaláltad anyukád kedvelt dalát, kedves kérdezõ! Bravó, elsõ... Én is törtem a fejem, de bizony nem találtam!
Bocsánat, tényleg elírtam a címét, köszi a javítást! Egyébként a Helene Segara féle duett nekem is jobban tetszik.
A kérdező hozzászólása: hát sajnos ezek közül egyik sem az...a dalban angolul énekelnek.

A károsult úgy idézett be tanút hogy foggalma sincs ki az, csak annyi hogy egy fórumon megfordult a kettejük neve . De teljesen külön és más célból . Ilyet lehet? Vagy ez hogy lehet?

Legjobb válasz: Károsult a büntetõeljárásban sértettként vesz részt, õ nem idéz be senkit, azt az eljáró hatóság teszi. Nagyon egyszerûen lehetséges, úgy hogy a sértett vallomása során feltárta, hogy XY is tevékenykedik abban az adott fórumban. A hatóság meg innentõl akkor idézheti be, amikor akarja, hát ha tud valamit a dologról. Ennyi.

Károsult a büntetõeljárásban sértettként vesz részt, õ nem idéz be senkit, azt az eljáró hatóság teszi. Nagyon egyszerûen lehetséges, úgy hogy a sértett vallomása során feltárta, hogy XY is tevékenykedik abban az adott fórumban. A hatóság meg innentõl akkor idézheti be, amikor akarja, hát ha tud valamit a dologról. Ennyi.
A sértett valószínúleg nem úgy ment oda, hogy XY-t idézzétek be, mert biztosan õ tettes! Hanem csak mondta a nevét hogy szerepel a fórumban, innentõl meg a nyomozó hatóság dolga, hogy kihallgatja-e az adott illetõt vagy sem. Ezt nem támadásként kéne egyébként felfogni, hanem ezzel segítitek a hatóság munkáját, valamint a sértettet is. Már amennyiben XY-nak tényleg nincs semmi köze a balhéhoz.
Ezt már leírtam neked privátban, amit a válaszoló is elmondott.
A kérdező hozzászólása: Ok, világos.

Lenne egy kérdésem! Van nekem egy simson s51e tipusú motorom és hogy kel bekötni ha azt akarom hogy csak beinduljon semmi duda semmi lámpa meg index csak annyi hogy beinduljon. Hogyan oldhatnán meg?

Legjobb válasz: Lelocsolod benzinnel, távolálsz és meggyujtod! Nagyon látványosan beindul a reakció. Szimóval csak a baj van, igaz olcsó az alkatrész, de kell is hozzá rendszeresen. Jobban jársz ha eladod és gyûjtesz normálisra. Ha bejön ez a szimó stílus akkor kb a Derbi Fenix a jó választás + 50-60ezer, de nem rohad le lépten nyomon, lárcsás 6gangos megbízható, elnyûhetetlen 75-80 a gyári menet teljesítménye..

Lelocsolod benzinnel, távolálsz és meggyujtod! Nagyon látványosan beindul a reakció. Szimóval csak a baj van, igaz olcsó az alkatrész, de kell is hozzá rendszeresen. Jobban jársz ha eladod és gyûjtesz normálisra. Ha bejön ez a szimó stílus akkor kb a Derbi Fenix a jó választás + 50-60ezer, de nem rohad le lépten nyomon, lárcsás 6gangos megbízható, elnyûhetetlen 75-80 a gyári menet teljesítménye..
Gondolom ez a Derbi (amibõl mindössze 1 van eladáson) pont a tied... [link] Amúgy szép vas!!!!!!


1. Kijelzõ csere. Házilag 1500 forint. 2. Nincs.
A kérdező hozzászólása: lcd vagy plexi csere???
Nem tudom nálad mit jelet a plexi, de én kijelzõ cserét írtam ha jól látom.
A kérdező hozzászólása: természetesen az érintõ plexi---mivel legjobb tudomásom szerint az lcd ha még én csinálom is minimum 4ruppó----
"mivel legjobb tudomásom szerint az lcd ha még én csinálom is minimum 4ruppó" Az a te problémád.

Tetszik egy fiu. De enm tom, h hogyan tudjam meg, hogy en bejovok-e neki? Neten. Naon ritkan van fent. Eloben pedig csak hetvegenkent talizhatunk esetleg. De ha talizunk is, csak annyi hogy koszonunk, de vakacioban volt reszunk kozos programban.

Legjobb válasz: Én biztosan az egyik barátnõmet kérném meg ( akiben nagyon megbízok) hogy tudakolja meg az illetõtõl.A neten meg gondolom a facebookot érted és ha ott írsz neki hogy miújság vagy valami mikor belép ott lesz neki üzenetbe. Amikor meg már jóba lesztek ott a telefon.! :))

Én biztosan az egyik barátnõmet kérném meg ( akiben nagyon megbízok) hogy tudakolja meg az illetõtõl.A neten meg gondolom a facebookot érted és ha ott írsz neki hogy miújság vagy valami mikor belép ott lesz neki üzenetbe. Amikor meg már jóba lesztek ott a telefon.! :) )
A kérdező hozzászólása: Igen..a facebookra ertettem. :) Irtam is neki. A telefon jo is lenne...ha EGYENLORE nem lennenk kulonbozo orszagba! :(
A kérdező hozzászólása: Meg mit tanacsoltok?
Figyelj mond el neki mit érzek iránta és ha ö is érez valamit úgyis el fogja mondani Tudod a pasik nem merik bevallani a lánynak ha teszik nekik ezért kell neked bevallanod. Sok sikert
:/ Nem tudom mit lehetne még csinálni.. De ne add fel!Próbálj ki mindent ami eszedbe jut! :) Sok sikert!

Van egy fiú az osztályban aki am az egyik legjobb barátom ojan mint a legjobbbarátnőm csak nekem ő teccik és ezzel nincs baj csak annyi hogy neki van egy 7. es barátnője, mit csináljak? (egyébként én 5. es vagyok)

ár tavaly ilyenkor (pont ilyenkor) jártunk

Legjobb válasz: 1. van barátnõje-kizárva,hogy összejösz vele 2. a legjobbbarátja vagy-kizárva,hogy összejöttök 3. osztálytársal nem kezdünk ki :D(fõleg nem olyannal,akinek van csaja és a legjobbbarátod a srác)

1. van barátnõje-kizárva, hogy összejösz vele 2. a legjobbbarátja vagy-kizárva, hogy összejöttök 3. osztálytársal nem kezdünk ki :D(fõleg nem olyannal, akinek van csaja és a legjobbbarátod a srác)
Elõször is tanulj meg magyarul, másodszor pedig mivan???
Egyetértek az elsõvel!
van barátnõje és neked õ kell? tudod mi vagy?: http://www.youtube.com/watch?v=e5atwIGWc80
Már az ötödikesek is???:( Amúgy szerintem, ha van barátnõje, akkor hagyjad...Majd jön más, fiatal vagy még!:)
hol vannak am a vesszõk am az ojanok am amik seggitik a me gértést?
Én kicskét idõsebb vagyok (középsuli 1.)és pont fordítva (fiú). Nálam már szakított a csaj a pasijával nem rég. és én sem tom mit tegyek.

Miért van az ha egy cigány elkövet egy bűncselekményt, akkor a jegyzőkönyvbe nem azt írják, hogy roma származásu hanem csak annyit, hogy feltehetően sötétbőrű?

Legjobb válasz: valahogy az elsö vàlaszadonak van igaza,a màsodik kicsit meglepett,na de mindegy. igen csak azt lehet cigànyként feljegyezni,aki annak vallja magàt.én amikor iskolàs voltam,és jol tanultam,akkor osztàlyfönököm hivta fel figyelmemet,hogy kaphatok ösztöndijat,de cxigànynak kell vallanom magam.persze az is vagyok,de az én böröm nem egészen sötét,é soha nem éltem ugynevezett cigànytelepeken,és nem is voltak cigànybaràtaim,de mivel nem volt pénzem(nem szüleimmel éltem)szükségem volt az ösztöndijra,és cigànnyà jegyeztek örökre, ma màr nem bànom,a kultura utàn is utänanéztem,sajnos az màr szerintem rég kihalt. na a lényegre térve:igen csak az nevezhetö cigànynak,aki azt a cigànykisebbségihivatalnàl bejegyezteti.

valahogy az elsö vàlaszadonak van igaza, a màsodik kicsit meglepett, na de mindegy. igen csak azt lehet cigànyként feljegyezni, aki annak vallja magàt.én amikor iskolàs voltam, és jol tanultam, akkor osztàlyfönököm hivta fel figyelmemet, hogy kaphatok ösztöndijat, de cxigànynak kell vallanom magam.persze az is vagyok, de az én böröm nem egészen sötét, é soha nem éltem ugynevezett cigànytelepeken, és nem is voltak cigànybaràtaim, de mivel nem volt pénzem(nem szüleimmel éltem)szükségem volt az ösztöndijra, és cigànnyà jegyeztek örökre, ma màr nem bànom, a kultura utàn is utänanéztem, sajnos az màr szerintem rég kihalt. na a lényegre térve:igen csak az nevezhetö cigànynak, aki azt a cigànykisebbségihivatalnàl bejegyezteti.
Mert nem az számít, hanem a bûncselekmény. Ha fehér bõrû az illetõ, azt sem írják bele a jegyzõkönyvbe.
A második válaszadó vagyok. Szerintem az utánam válaszóló félreértette azt amit írtam. Valószínûleg azért, mert a köznyelvben kialakult az a gyakorlat, hogy ha azt mondod cigány, annak pejoratív értelme van. Pedig ha belegondoltok az a szó, hogy cigány elsõsorban nem azt fémjelzi, hogy valaki jó vagy rossz, hanem valamilyen szinten megnevez egy etnikai kisebbséget, és nem szabadna negatív töltettel felruházni. Ha a negatív érzést elválasztod a szótól, máris nem lenne gáz egy rendõrségi jegyzõkönyvben ezzel az ismérvvel is körülhatárolni valakit. Ami a cigányság kulturáját illeti nagy kár lenne, ha azok, akik tehetnének érte valamit hagynák veszendõbe menni.
Mert magyarországon az a cigány, aki annak vallja magát! A rendõr nem írhatja be hogy az elkövetõ cigány, mert ezzel diszkriminálná! :-( Ráadásul ellentétben több "nyugati" országgal, nálunk ilyen irányú statisztikát sem lehet hivatalosan készíteni!
Mert ma Magyarországon félünk kimondani azt, hogy valaki cigány. Állítólag nincs cigánybûnözés, pedig van. Miért baj, ha ki merjük mondani, hogy igenis a cigányok körében sokkal nagyobb mértékû a bûnözés, mint a magyarok körében. És persze hozzáteszem, hogy nagyon sok rendes, dolgos cigány van, tehát ezzel nem általánosítani akarok, és aki akarja, ezt pontosan érzi is. Miért félünk ma Magyarországon kimondani az igazat? Ugyanez van a homoszexuálisok felvonulásával kapcsolatosan is, a cigányokkal kapcsolatosan is. Vannak tények, amelyeken csak akkor tudunk változtatni, ha igenis tudomásul vesszük, hogy van, létezik. Ha tudomásul vesszük a cigánysági értelmiséggel együtt, hogy igenis van cigány bûnözés, sokkal könnyebben tehetünk is ellene. És ezzel még nem bántunk meg más rendes cigányokat. Ne legyünk álszentek szerintem.
ez olyan, hogy engem nevem és szüleim miatt orosznak hisznek, közben életemben kb. 1 hetet töltöttem Oroszországban azt is városnézés céljából. Itt születtem, itt tanultam és itt nõttem fel, itt szereztem barátokat (1-2 orosz ismerõsöm van). Attól mert beszélem az oroszt (+ 2 idegen nyelv) nem értem miért hiszik egyesek, hogy máris orosznak kell, hogy valljam magam, amikor más - még ma is - az iskolában tanulja. Ha magyarok játszanak, a magyaroknak szurkolok, ha oroszok, akkor az oroszoknak (nem vagyok sportrajongó). Ha egymás ellen akkor viszont a magyaroknak. Engem a mai napig zavar, ha valaki orosznak hisz engem. Ugyanez van a cigányokkal is. Ha valaki nem érzi magát cigánynak akkor ne titulálják beleegyezése nélkül annak függetlenül attól, hogy elkövetett-e valamit vagy sem. És aki a törökökkel példáloz az azért gondoljon bele, hogy a török vendégmunkások mikor kerültek be a németekhez/osztrákokhoz és a cigányság mióta létezik nálunk. Ebben az esetben (legyen bármilyen durva is egyesek számára) a cigányok inkább magyarok mint a törökök németek az adott országban. Persze jó 15-20 év múlva már a törökök is elmondhatják majd ezt magukról és akkor megnézem, hogy fogják szûrni hivatalosan is...
nekem Tiesto ft. Andain - Beautiful Things jutott eszembe, de azt nem hiszem, hogy nyomják discoban.
A kérdező hozzászólása: ez nem az de azért köszi.
99%, hogy ez lesz az! NABIHA - Never Played The Bass :)
A kérdező hozzászólása: nem ez az :(
A kérdező hozzászólása: abba nincs ennyi szöveg. 1-2-szer van szöveg benne de nagyon minimális.

Szemmel látható különbség van két ledTV között, ha a kül csak annyi, hogy az egyik 60hz-en frissít, a másik 100hz-en?

Legjobb válasz: Biztos nem csak ennyi a különbség, attól, hogy a specifikációknál csak ennyi az eltérés még millió dolog lehet más. Ha más gyártó akkor már teljesen más, más panel, stb. Amúgy észre lehet venni a 60 és 100Hz között a különbséget, de a 60Hz sem vészes.

Biztos nem csak ennyi a különbség, attól, hogy a specifikációknál csak ennyi az eltérés még millió dolog lehet más. Ha más gyártó akkor már teljesen más, más panel, stb. Amúgy észre lehet venni a 60 és 100Hz között a különbséget, de a 60Hz sem vészes.
Igen, a különbség bõven szemmel látható!

Keresek egy zenét amit sokszor szoktak játszani a diszkóban sajnos a címét nem tudom, csak annyit, hogy vmi olyasmit mondanak benne, hogy ''feel the music'' és van benne egy jó kis rész amit csak így tok leírni: pám pám pám pám pám párárám vki tudja?

sokat segítene! Ha igen az pls írja le nagyon sokat segítene!

Legjobb válasz: Elõször nézd meg ezt, hátha errõl beszélsz: Yolanda Be Cool - We No Speak Americano Örök klasszikus! üdv 12/F Dante Zöld kezet nyomni nem szégyen!

Elõször nézd meg ezt, hátha errõl beszélsz: Yolanda Be Cool - We No Speak Americano Örök klasszikus! üdv 12/F Dante Zöld kezet nyomni nem szégyen!
A kérdező hozzászólása: nem ez az, ha még tudsz vmit írd le pls!
Ha tudsz adni egy picivel tágasabb információ kört az adott zeneszámról, talán megfejthetjük a címet! üdv 12/F Dante Zöld kezet nyomni nem szégyen!
A kérdező hozzászólása: sajnos nem tudok mást mondani, ezek az infók is egy barátomtól vannak és neki is ez a zene kéne elég gyakori a diszkókban


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!