Találatok a következő kifejezésre: Csak annyit enni az (10 db)

Csak annyit lehet enni az adott napon, amennyit a is recept is ír? Mert ugye reggelire mindig gyümi, aztán jön az ebéd és a vacsi. A 2 között semmit sem szabad enni? Pl. A szénhidrátos napon valamit, ami szénhidrát?

Legjobb válasz: Lófaszt! Minden normális (tehát nem 90 napos) diéta elõírja a napi 5-6 kisebb étkezést. Ha az ebéd délben van és te este 7-kor vacsorázol az egész fogyás lehetetlenné vállik. A szervezet éhezik és azonnal elkezd tartalékolni, amint kajához jut. Az eredmény zsír felhalmozódás és izomvesztés, ráadásul belassult anyagcsere. Vacsorára szénhidrát a legnagyobb baklövés lenne. A Ch, mivel éjjel már nem kell energiát termelni belõle, szépen zsírrá alakul. Este 6 után fehérjét és zsirt lehet enni (nem disznózsírt természetesen, de a természetben a fehérje mindíg zsírral együtt található meg) És ha tényleg le akarsz fogyni, akkor most pattanj le errõl a 90 napos kreténségrõl, mert most megmondom, hogy nem fogsz lefogyni, sõt egészségtelen, beteg ember leszel, fáradt és depressziós. És klikkelhetsz a piros kézre, de sajnos ez a Te bajod lesz. Nézz inkább utána, ha nekem nem hiszel.

Lófaszt! Minden normális (tehát nem 90 napos) diéta elõírja a napi 5-6 kisebb étkezést. Ha az ebéd délben van és te este 7-kor vacsorázol az egész fogyás lehetetlenné vállik. A szervezet éhezik és azonnal elkezd tartalékolni, amint kajához jut. Az eredmény zsír felhalmozódás és izomvesztés, ráadásul belassult anyagcsere. Vacsorára szénhidrát a legnagyobb baklövés lenne. A Ch, mivel éjjel már nem kell energiát termelni belõle, szépen zsírrá alakul. Este 6 után fehérjét és zsirt lehet enni (nem disznózsírt természetesen, de a természetben a fehérje mindíg zsírral együtt található meg) És ha tényleg le akarsz fogyni, akkor most pattanj le errõl a 90 napos kreténségrõl, mert most megmondom, hogy nem fogsz lefogyni, sõt egészségtelen, beteg ember leszel, fáradt és depressziós. És klikkelhetsz a piros kézre, de sajnos ez a Te bajod lesz. Nézz inkább utána, ha nekem nem hiszel.
Elvileg nem. De mindent rugalmasan kell kezelni, persze akkor a fogyás üteme nem lesz olyan nagy.
Pontosan! A nasival lehet IGAZÁN elhízni!
Ja és a nasi az nem étkezés. Nasizni a gyerekek szoktak, meg az idióták!

TP-LINK wifi kártya win7-hez mégsem megy csak fele annyira mint az xp-n. Ennem mi lehet az oka?

Legjobb válasz: "mégsem megy csak fele annyira mint az xp-n" Ezt most hogy érted? Mi a probléma? Milyen típusú Wi-Fi kártya?

"mégsem megy csak fele annyira mint az xp-n" Ezt most hogy érted? Mi a probléma? Milyen típusú Wi-Fi kártya?
A kérdező hozzászólása: A wifi kártya tipusa TP-LINK TL-WN353GD AZ XP-N 80%-ON MÛKÖDIK TÖKÉLETES A NET. A WIN7-EN 10-20% VAGY EGYÁLTALÁN NINCS JEL
Driver frissítés?
A kérdező hozzászólása: Rendesen van telepítve ahogy kell
Nem magas a savad? Én egy Rennie-t, és/vagy minden nap egy pohár tejet próbálnék meg, HA nincs laktózintoleranciád. Ismert betegségek?
nem tudom de reflux is lehet ami márpedig komoly betegség és egyszerû orvosi vizsgálat során nem derûl ki mindig.persze a hasfályás nem negyon illik a képbe.


Õ csak annyit eszik amennyit kíván vagy ha adok neki enni azt mind megeszi? Ha kiszedem kicsit a vízből sétálni lesz baja?

Kaptam egy tekn?st 8-10cm között van és vízben él. Életemben nem volt még és fogalmam nincs mit kell vele csinálni. (Nem állatboltból van, hanem a gazdája a szomszédom volt és meghalt..)

Legjobb válasz: http://www.teknosinfo.hu

Milyen teknõs? Az enyémek csak annyit esznek, amennyi jól esik, ha nem kell ott hagyják, sõt kb két hetente van egy egy nap, mikor egyáltalán nem esznek. nyugodtan kiteheted néha a lakásba sétálni, csak figyelj, mert mindenhova bebújik, felmászik.
A kérdező hozzászólása: http://n2.teszvesz.hu/photos/b7/88/eed5_1_big.jpg erre hasonlít, de nem vagyok benne biztos hogy ugyan az a fajta. Köszönöm a választ most megnyugtattál. (Nem akartam túl etetni. (De ha csak annyit eszik amennyit kíván akkor jó.)
2-3 naponta kell neki enni adni, de csak fagyasztott halat! A szárított vackokat felejtsd el! Esetleg vízinövényeket tehetsz még be neki. Azt is meg fogja enni nagy valószínûséggel. Ha 2-3 naponta adsz neki enni, egyen annyit, amennyi jól esik neki. Különben mennyiségben az ideális a fej és a nyak méretével megegyezõ mennyiségû kaja lenne. Persze van, amelyik többet eszik. Attól függ az elõzõ gazdája mennyire etette túl...

Szeretnék ajak pc-t ( jobb oldalra, lent). A kérdésem hogy mennyire fáj a szúrás? és utána? Ki fogom birni? Azt mondjak nem fáj, de annyira nem vagyok biztos benne. Mit ehetek majd? Tejtermékeket szintén nem lehet enni, vagy azt csak nyelv pc-nél?

El?re köszönöm a válaszokat! :))

Legjobb válasz: A kérdésem hogy mennyire fáj a szúrás? NAGYOOOON és utána? UTÁNA IIIIS Ki fogom birni? KIZÁRT Mit ehetek majd? EPERTORTÁT Tejtermékeket szintén nem lehet enni, vagy azt csak nyelv pc-nél? AJAK PÉCÉNÉL SEM!

A kérdésem hogy mennyire fáj a szúrás? NAGYOOOON és utána? UTÁNA IIIIS Ki fogom birni? KIZÁRT Mit ehetek majd? EPERTORTÁT Tejtermékeket szintén nem lehet enni, vagy azt csak nyelv pc-nél? AJAK PÉCÉNÉL SEM!
Egyáltalán nem fáj a szúrás. Nem is halt még bele senki. Ha elmúlik az érzéstelenítõ akkor kellemetlen lesz majd, de az sem fáj. Nem tudom mit ehetsz, biztos elmondja a piercinges ha majd megkérdezed... Ja és jól gondold meg mert tönkre fogja tenni a fogaidat.
A kérdező hozzászólása: értem.:) )
A kérdező hozzászólása: valaki valaszolna?
Vidd el allat orvoshoz!!!
Szerintem a meleg miatt. Ilyenkor senkinek nincs étvágya :) Biztonság kedvéért azért vidd el állatorvoshoz! :)

Úgy hallottam, hogy a napi protein vagy keményítő szénhidrát vagy gyümölcsből annyit lehet enni amennyit az ember akar, csak nem szabad keverni. Ez igaz?

Legjobb válasz: Azért ez nem teljesen így van! Fehérje, keményítõ ill. szénhidrát napon az elõírt adag 20 dkg minden étkezésre. Gyümölcsnapra viszont igaz, hogy annyit eszel, amennyit akarsz.

Azért ez nem teljesen így van! Fehérje, keményítõ ill. szénhidrát napon az elõírt adag 20 dkg minden étkezésre. Gyümölcsnapra viszont igaz, hogy annyit eszel, amennyit akarsz.
ha ez igaz lenne, akkor én soha nem híztam volna meg, mert én állandóan szénhidrátokat zabáltam. pár napig csináltam egybk a 90 napost szóval nincs róla sok tapasztalatom, de gondolom nem véletlenül van beosztva 3 étkezésre.
Miért ne lehetne? A kutya is emgeszi.
Ha tudnád, hogy mikbõl csinálják, nem fantáziálnál ezen.
nem rossz, csak sótlan. Azért én nem ennék belõle sokat. Kíváncsi vagyok, hogy az olcsó virsliben vagy a kutyakajában van a disznó segglyuk, és ivarszervek. Mert, hát kidobni pocsékolás lenne nem?
A konzerves kutyakaja jobb, némi borssal-sóval teljesen ehetõ fasírtot lehet belõle csinálni.
4.- ba..meg!( -Pedig soha sem beszélek így.)
3. Segglyuk és ivarszervek? Régen a katonaságnál mi is találtunk olyanokat az ebédben :) De a kutyakaját is meg lehet enni, semmi bajod nem lesz tõle. Egyik ismim mindig megkóstolja a konzervet is, és egy régi történet szerint valaki azon élt londonba, mert nem tudta elolvasni a feliratot és olcsó volt :)
Sõt, a Fressnapf-ban van kenguruhúsos kutyakaja is. Hát mi mikor eszünk kengurut??? Bezzeg a kutya kaphat, pff... :D

Egy jó hete rendszeresen fáj a hasam (gyomorszájamnál ) de annyira fáj mintha szokszor gyomronvágnának és ráadásul megy is, és nem birok enni szinte semmit csak piritós és teát de azt is nagyon keveset. Mi lehet a bajom?

Voltam az orvosnál akivel nem jövök ki valami jól, és nem mondta meg hogy mi a bajom csak felirta a gyógyszereket és annyi ... osztályfőnököm szerint lehet hogy a lépemmel van valami vagy hasnyálmirigy gyulladásom lehet .

Legjobb válasz: Stressz is okozhat ilyen tüneteket. Próbálj meg másik orvost keresni!

Stressz is okozhat ilyen tüneteket. Próbálj meg másik orvost keresni!
Fogyózol? Rendszertelen evés is okozhatja. Én anno.15-16 évesen jártam így, amikor fogyóztam (az 50 kilómmal dagadtnak éreztem magam), nem ettem rendesen, összeszûkült a gyomrom, és sokszor volt, hogy az utcán összegörnyedtem, annyira fájt.
A kérdező hozzászólása: a gyógyszerektõl jobban lettem nem megy a hasam sem , de most egyszer hirtelen megint elkezdett menni a hasam . amiért szoktam kicsit vodkázni partykon az befolyásolhatja ? vagy cigi ? :-s

Ha édeséget akarok enni akkor ha pl. Bio csokit veszek azis hizlal vagy az egyáltalán nem vagy csak nem annyira?

Legjobb válasz: csokisat?hát az nem a legjobb választás.Akkor ennyi erõvelehetsz diabetes édességeket is , mert akkor a kicsit több zsírtartalaom nem lényeg. Egy cukorbeteg 24éves lány. (és kösz hogy lepontoztatok!)

csokisat?hát az nem a legjobb választás.Akkor ennyi erõvelehetsz diabetes édességeket is , mert akkor a kicsit több zsírtartalaom nem lényeg. Egy cukorbeteg 24éves lány. (és kösz hogy lepontoztatok!)
No igen... csak 1 grammot mondjuk 2 óra komolyabb mozgás éget el. A biocsoki pont annyira hizlal, mint a nem bio.
szia! Sztem inkább válaszd a diabetikus nápolyit, vagy csokit(mert az is van).Abban semmi cukor nincs, viszont édes, de nincs édesítõszer íze, és finomak is.
a diabetikus csokiba tényleg nincs cukor ez tény és való..mivel cukorbetegeknek készült, de sok esetben a kalória értéke nagyobb mint a sima csokié. mert több benne pl a zsír vagy egyébb öszetevõ. Nem azt mondom hogy roszak de ha fogyózol akkor azse jó választás..ha nemhiszitek nézzetek utánna. egyél inkább mûzlit abba 70-90 kcal közt van attol függ melyik.
mind1, hogy bio vagy nem bio akkor is dextroz van benne.. azaz egyszerü cukor, tehát hizlal
Szerintem ha a szervezeted megkívánja az édességet, akkor egyél nyugodtan egy kicsi adagot, és akkor nem lesz baj a fogyókúrával. Ha pl. azért kívánja meg a szervezet, mert leesik a vércukorszinted, akkor meg kell is. Minden hízlal, ha hajlamos vagy rá és nem mozogsz, ha mozogsz, akkor meg nem lehet baj.
A kérdező hozzászólása: milyent? mert mostanába Vitalis müzlit szoktam venni vagy csokisba vagy vaniliásba, vagy pedig cerbit csokis rizspelyhest ezek jók?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!