Találatok a következő kifejezésre: Csak annyit enni (19 db)

Csak annyit lehet enni az adott napon, amennyit a is recept is ír? Mert ugye reggelire mindig gyümi, aztán jön az ebéd és a vacsi. A 2 között semmit sem szabad enni? Pl. A szénhidrátos napon valamit, ami szénhidrát?

Legjobb válasz: Lófaszt! Minden normális (tehát nem 90 napos) diéta elõírja a napi 5-6 kisebb étkezést. Ha az ebéd délben van és te este 7-kor vacsorázol az egész fogyás lehetetlenné vállik. A szervezet éhezik és azonnal elkezd tartalékolni, amint kajához jut. Az eredmény zsír felhalmozódás és izomvesztés, ráadásul belassult anyagcsere. Vacsorára szénhidrát a legnagyobb baklövés lenne. A Ch, mivel éjjel már nem kell energiát termelni belõle, szépen zsírrá alakul. Este 6 után fehérjét és zsirt lehet enni (nem disznózsírt természetesen, de a természetben a fehérje mindíg zsírral együtt található meg) És ha tényleg le akarsz fogyni, akkor most pattanj le errõl a 90 napos kreténségrõl, mert most megmondom, hogy nem fogsz lefogyni, sõt egészségtelen, beteg ember leszel, fáradt és depressziós. És klikkelhetsz a piros kézre, de sajnos ez a Te bajod lesz. Nézz inkább utána, ha nekem nem hiszel.

Lófaszt! Minden normális (tehát nem 90 napos) diéta elõírja a napi 5-6 kisebb étkezést. Ha az ebéd délben van és te este 7-kor vacsorázol az egész fogyás lehetetlenné vállik. A szervezet éhezik és azonnal elkezd tartalékolni, amint kajához jut. Az eredmény zsír felhalmozódás és izomvesztés, ráadásul belassult anyagcsere. Vacsorára szénhidrát a legnagyobb baklövés lenne. A Ch, mivel éjjel már nem kell energiát termelni belõle, szépen zsírrá alakul. Este 6 után fehérjét és zsirt lehet enni (nem disznózsírt természetesen, de a természetben a fehérje mindíg zsírral együtt található meg) És ha tényleg le akarsz fogyni, akkor most pattanj le errõl a 90 napos kreténségrõl, mert most megmondom, hogy nem fogsz lefogyni, sõt egészségtelen, beteg ember leszel, fáradt és depressziós. És klikkelhetsz a piros kézre, de sajnos ez a Te bajod lesz. Nézz inkább utána, ha nekem nem hiszel.
Elvileg nem. De mindent rugalmasan kell kezelni, persze akkor a fogyás üteme nem lesz olyan nagy.
Pontosan! A nasival lehet IGAZÁN elhízni!
Ja és a nasi az nem étkezés. Nasizni a gyerekek szoktak, meg az idióták!
Nem magas a savad? Én egy Rennie-t, és/vagy minden nap egy pohár tejet próbálnék meg, HA nincs laktózintoleranciád. Ismert betegségek?
nem tudom de reflux is lehet ami márpedig komoly betegség és egyszerû orvosi vizsgálat során nem derûl ki mindig.persze a hasfályás nem negyon illik a képbe.
Én is ilyen vagyok, csak leedzem. :D Nem gáz.
Ez nem jó szokás, sõt kimondottan káros. Még a "leedzem" megoldás sem nem jó megoldás. A kárát majd pár év múlva fogod tapasztalni.
Én is, úgyhogy várjuk a válaszokat! :/
én is ilyen vagyok. nekem az nem is rendes evés, ha utána nem pukkanok szét a sok kajától. lehet, h elõzõ életemben éheztettek, vagy nem tudom:P mondjuk így is nagyon vékony vagyok:D 19/L


Ha több eledelt rakok a törpe hörcsögömnek mint igényli akkor túl tudja magát enni vagy csak annyit fogyaszt amennyi kell a szervezetének?

Legjobb válasz: kérdés hogy te mennyit eszel a kedvenc sütidbõl? amennyi beléd fér nem?:D nem mondom ne menj biztosra és agy egy kicsit többet de azt a kicsit többet igazísd ahhoz h egy apró jószágról van szó :)

kérdés hogy te mennyit eszel a kedvenc sütidbõl? amennyi beléd fér nem?:D nem mondom ne menj biztosra és agy egy kicsit többet de azt a kicsit többet igazísd ahhoz h egy apró jószágról van szó :)
A kérdező hozzászólása: Köszi
A hörcsög begyüjti egy haomba kėsöbbre. Nalam külön van egy kishaza amibe spajzol. Ez AZ alapösztöne. Nem szoktam elvenni töle amit begyüjt. Csak ha zölcsėget keV er bele nem jo mert megpeneszesedik. Ezėrt Kell ellenörizni es a frisskajat kivenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Kíváncsiságból: ha valaki csak főtt zöldségeket eszik, abból is tud annyit enni, hogy a kalória miatt hízni fog?

Legjobb válasz: Ne törõdj vele, Táplálkozásharcmûvésznek egy értelmes mondata nem volt még itt soha, ellenben a baromságait nagyon kitartóan terjeszti. A legjobb, ha simán ignoráljuk.

Ne törõdj vele, Táplálkozásharcmûvésznek egy értelmes mondata nem volt még itt soha, ellenben a baromságait nagyon kitartóan terjeszti. A legjobb, ha simán ignoráljuk.
Nem. A kalória miatt senki sem hízik. A sok szénhidrát és a tej miatt híznak. A zöldségekben kevés a gyorsan felszívódó szénhidrát. Ha trükkösen kérdezel, akkor viszont igen: fõtt kukoricán és krumplin el lehet hízni.
Elméletileg igen, persze. Ha túllépi a szükséges kalóriakeretét az ember, akkor hízni fog. De gyakorlatilag kétlem, hogy egy ember képes lenne fõtt zöldségbõl ennyit megenni!
Biztos nem ennél annyit, pl 10 dkg káposztában 4g szénhidrát van, így ha megeszel fél kg káposztát is csak 20 g-nál jársz, ebédre pedig egy fogyózó megehet 50 g szénhidrátot (az több, mint 1 kg káposzta)és ezenkívül még a húst, tojást.. hozzá, úgyhogy nem gondolom , hogy ne lakna ennyitõl jól, fõleg, ha már hetek óta csinálja. A zöldségtõl egyébként is tovább érzed magad jóllakottnak, mert késõbb szívódik fel, mint egy szelet kenyér, vagy rizs, vagy tészta.Ez csak egy példa volt , de a zöldségekben jóval kevesebb a szénhidrát, mint az eleve magas szénhidráttartalmú, lisztes, cukros kajákban.
"Nem. A kalória miatt senki sem hízik. A sok szénhidrát és a tej miatt híznak. A zöldségekben kevés a gyorsan felszívódó szénhidrát. " Isten hozott a hetvenes években!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)

Õ csak annyit eszik amennyit kíván vagy ha adok neki enni azt mind megeszi? Ha kiszedem kicsit a vízből sétálni lesz baja?

Kaptam egy tekn?st 8-10cm között van és vízben él. Életemben nem volt még és fogalmam nincs mit kell vele csinálni. (Nem állatboltból van, hanem a gazdája a szomszédom volt és meghalt..)

Legjobb válasz: http://www.teknosinfo.hu

Milyen teknõs? Az enyémek csak annyit esznek, amennyi jól esik, ha nem kell ott hagyják, sõt kb két hetente van egy egy nap, mikor egyáltalán nem esznek. nyugodtan kiteheted néha a lakásba sétálni, csak figyelj, mert mindenhova bebújik, felmászik.
A kérdező hozzászólása: http://n2.teszvesz.hu/photos/b7/88/eed5_1_big.jpg erre hasonlít, de nem vagyok benne biztos hogy ugyan az a fajta. Köszönöm a választ most megnyugtattál. (Nem akartam túl etetni. (De ha csak annyit eszik amennyit kíván akkor jó.)
2-3 naponta kell neki enni adni, de csak fagyasztott halat! A szárított vackokat felejtsd el! Esetleg vízinövényeket tehetsz még be neki. Azt is meg fogja enni nagy valószínûséggel. Ha 2-3 naponta adsz neki enni, egyen annyit, amennyi jól esik neki. Különben mennyiségben az ideális a fej és a nyak méretével megegyezõ mennyiségû kaja lenne. Persze van, amelyik többet eszik. Attól függ az elõzõ gazdája mennyire etette túl...

A tengerimalacok tudják túl enni magukat? Vagy csak annyit esznek amennyi kell nekik ELÕRE IS KÖSZÖNÖM

Legjobb válasz: Az enyém éjjel nappal eszik.Az állatorvos azt mondta hoy "ez a dolga".Ha sokat van szabadon,sokat futkozik akkor nem hízhat el...Olyan gyomra van hogy akármennyit eszik is nem lesz baja..:)

Az enyém éjjel nappal eszik.Az állatorvos azt mondta hoy "ez a dolga".Ha sokat van szabadon, sokat futkozik akkor nem hízhat el...Olyan gyomra van hogy akármennyit eszik is nem lesz baja..:)
Az enyém is folyton folyvást eszik..Kiengeded a szobába had futkározzon és akkor meglátod nem lesz duci..
A kérdező hozzászólása: köszönöm
betegre nem eszik maguk, de egyfolytában esznek, fõleg unalmukban, fõleg ha nincs társuk. én naponta 2x adok nekik enni, reggel , este. A mennyiséget illetõen két púpozott evõkanállal (20-30 gramm) javaslok mindenféle tápból egy napra.
egy malacnak minden reggel kell adini EGY evõkanál magot amúgy elhízik

Annyira ki vagyok bukva, hogy 4 napja csak sírok és enni sem tudok. Mennyit ártok, ha beveszek egy szem gyenge nyugtatót? Szörnyű gyomoridegem is van, már szinte görcsöl.

18 hetes vagyok.

Legjobb válasz: szerintem az vagy akit a párja otthagyott nem? Már többször írtál..Most már csak azt tudom mondani, hogy menj el a védõnõhöz és beszéld meg vele õ majd segít, ha pedig nem kedveled annyira, nyugodtan menj be a dokihoz és neki mondd el. A nyugtatóról annyit , hogy fajtánként erõs vagy gyengébb drognak minõsül, mivel az agyat befolyásolja és halucinogén (tudatszünetes) állapotokat idéz elõ..ha beveszed olyan mintha terhesen drogoznál..gondolom errõl már hallottál, hogy mit okoz a drogos kismama a babának, fõleg, hogy te nem is vagy hozzászokva. Ilyen tipusú gyógyszert csak akkor szabad szedni, ha a baba már kint van, esetleg szülés utáni depire, de akkor is csak ha nem szoptat az anyuka. Talán a te helyzetedben az lenne a legjobb, ha valaki melletted lenne, pl szülõ, barát, barátnõ, ha más nincs, akkor járj pszichologushoz-semmi ciki nincs benne, ha a további életed a tét. Ebben a körzeti háziorvos is tud segíteni, és hidd el, ha nem akarod, hogy tudják, akkor bízhatsz az orvosi titoktartásban.

szerintem az vagy akit a párja otthagyott nem? Már többször írtál..Most már csak azt tudom mondani, hogy menj el a védõnõhöz és beszéld meg vele õ majd segít, ha pedig nem kedveled annyira, nyugodtan menj be a dokihoz és neki mondd el. A nyugtatóról annyit , hogy fajtánként erõs vagy gyengébb drognak minõsül, mivel az agyat befolyásolja és halucinogén (tudatszünetes) állapotokat idéz elõ..ha beveszed olyan mintha terhesen drogoznál..gondolom errõl már hallottál, hogy mit okoz a drogos kismama a babának, fõleg, hogy te nem is vagy hozzászokva. Ilyen tipusú gyógyszert csak akkor szabad szedni, ha a baba már kint van, esetleg szülés utáni depire, de akkor is csak ha nem szoptat az anyuka. Talán a te helyzetedben az lenne a legjobb, ha valaki melletted lenne, pl szülõ, barát, barátnõ, ha más nincs, akkor járj pszichologushoz-semmi ciki nincs benne, ha a további életed a tét. Ebben a körzeti háziorvos is tud segíteni, és hidd el, ha nem akarod, hogy tudják, akkor bízhatsz az orvosi titoktartásban.
Szia! Menj el a nogyogyaszodhoz, es mondd meg neki a problemat. Van olyan kismamaknak is szedheto enyhe gyogyszer, ami srgit atveszelni az idoszakot, es tudsz aludni, enni egy kicsit. Csak orvostol kapott gyogyszert/szert fogadj el!! Az en peldam: panikbeteg vagyok, elhagytam a gyogyszereimet, mikor kiderult a baba. De tarthatok magamnal egy level gyenge nyugtatot, amibol roham eseten bevehetek, tehat van olyan, ami veszhelyzetben nekunk is hasznalhato. Orvostol van termeszetese. Szerencsere nem kellett bevennem eddig, de jo tudni, h lehet, ha baj van. Kivanom, mihamarab legyel jobban, es menj el az orvosodhoz.
Szerintem szaladj el a patikába és kérj olyan homeopátiás szert, amit kismamák is szedhetnek. Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Már próbáltam egy homeopátiás szert, de csak egyre rosszabb, semmit nem használt. :(
Szíja!De mért vagy ennyre ideges?Nem tesz jót a babádnak, meg neked sem.Azt kellene megszüntetni ami ókoza ezt az idegálapotot!!Üdv:Zsuzsa 22hetes pócakos
A kérdező hozzászólása: Szia. Ez egy nagyon hosszú történet, de a lényege az, hogy szó nélkül lelépett a gyerek apja.
Szia! Nagyon sajnálom ami most veled történik. A nyugtató nem fogja megoldani ezt a helyzetet, csak ideiglenesen nyugodnál meg, és a babának egyátalán nem tesz jót hogy ennyire zaklatott vagy. A párod nem egy jó ember, ha ilyen szituban ezt merte veled(veletek) megtenni. Gondold át higgadtan a lehetõségeidet, és kérj segítséget a szüleidtõl vagy a barátaidtól , akik mindig melletted állnak, és beszéld ki a gondokat, meg fogsz könnyebbülni. Kívánom, hogy minnél elõbb túljuss ezen , és csak a születendõ babádra tudj koncentrálni! 11 hetes kismama

Szeretnék ajak pc-t ( jobb oldalra, lent). A kérdésem hogy mennyire fáj a szúrás? és utána? Ki fogom birni? Azt mondjak nem fáj, de annyira nem vagyok biztos benne. Mit ehetek majd? Tejtermékeket szintén nem lehet enni, vagy azt csak nyelv pc-nél?

El?re köszönöm a válaszokat! :))

Legjobb válasz: A kérdésem hogy mennyire fáj a szúrás? NAGYOOOON és utána? UTÁNA IIIIS Ki fogom birni? KIZÁRT Mit ehetek majd? EPERTORTÁT Tejtermékeket szintén nem lehet enni, vagy azt csak nyelv pc-nél? AJAK PÉCÉNÉL SEM!

A kérdésem hogy mennyire fáj a szúrás? NAGYOOOON és utána? UTÁNA IIIIS Ki fogom birni? KIZÁRT Mit ehetek majd? EPERTORTÁT Tejtermékeket szintén nem lehet enni, vagy azt csak nyelv pc-nél? AJAK PÉCÉNÉL SEM!
Egyáltalán nem fáj a szúrás. Nem is halt még bele senki. Ha elmúlik az érzéstelenítõ akkor kellemetlen lesz majd, de az sem fáj. Nem tudom mit ehetsz, biztos elmondja a piercinges ha majd megkérdezed... Ja és jól gondold meg mert tönkre fogja tenni a fogaidat.
A kérdező hozzászólása: értem.:) )
A kérdező hozzászólása: valaki valaszolna?
Vidd el allat orvoshoz!!!
Szerintem a meleg miatt. Ilyenkor senkinek nincs étvágya :) Biztonság kedvéért azért vidd el állatorvoshoz! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!