Találatok a következő kifejezésre: Csak akkor terhes amikor (33 db)

A férjemmel védekeztünk, de kiszakadt a gumi, nem vettük észre csak akkor már amikor késö volt. De közben megjött a menstruációm is. Lehetek terhes? Kb mennyi az esélye? Van egy 6hós kisfiunk, nem szeretnénk egyenlöre még egy gyereket!

Legjobb válasz: Szia ha normális a vérzés akkor egész bizti hogy nem vagy terhes.Nyugodj meg mert énis így jártam az elõnél,elszakadt a gumi.Akkor a kisfiam még csak 4 hónapos volt.üdv 34 hetes kismama

Szia ha normális a vérzés akkor egész bizti hogy nem vagy terhes.Nyugodj meg mert énis így jártam az elõnél, elszakadt a gumi.Akkor a kisfiam még csak 4 hónapos volt.üdv 34 hetes kismama
Elõzõ válaszoló vagyok, rosszul fogalmaztam meg.Mikkor kiszakadt a gumi nem maradtam énsem terhes.Most 5 éves a kisfiam, és a másik babát várom.
A kérdező hozzászólása: Igen rendesen megjött a menstruációm közben, azóta is tart.Ez tegnap elött volt.Akkor nem nagy az esélye annak hogy terhes lettem?Vagy azért csináljak majd tesztet?Nagyon köszönöm a választ.
Elõzõ válaszoló vagyok.Szerintem megnyugothatsz mert nem vagy terhes.De ha annyirra idegesít mi van csinálj egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, kicsit megnyugodtam.
Tuti nem vagy terhes, ha rendesen megjött! Akkor lenne gyanús, ha csak pecsételnél vagy kicsit más lenne.

Melyik az az így jártam anyátokkal epizód, amiben Barney nagyon megsérti Lilyt, de először nem tudjuk mivel, csak a végén derült ki, hogy Ted összekeverte, és ez akkor volt, amikor Lily már terhes volt?

Legjobb válasz: Igen, mert Barney mutatott egy trükköt, és rátette Lily hasára a sörösüveget, és az lebegett. Akkor jött rá Ted, hogy Lily akkor már terhes volt.

Igen, mert Barney mutatott egy trükköt, és rátette Lily hasára a sörösüveget, és az lebegett. Akkor jött rá Ted, hogy Lily akkor már terhes volt.
A kérdező hozzászólása: Óó, kicsit félreérthetõ lett, a kérdés arra vonatkozik, hogy melyik ez az epizód. De azért köszi a vàlaszt!
Bocsi én nem olvastam el az elejét. 6. évad 11. epizód - A Hableány-elmélet http://indavideo.hu/video/Igy_jartam_anyatokkal_6evad_11Resz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!! Sose találtam volna meg, mert ezt már kizártam, higy ebben úgyse.
Elõvadék is létezik ám!!szóval ha betette akkor lehetsz terhes!!nem értem mért nem lehet védekezni!!!!!
Attól, hogy a combodra élvezet még nem elég a terhességhez. A hátad közepére élvezett volna, na akkor aggódhatnál! Komolyan, viccet félretéve.. Te nem jártál biológia órára?? Szerinted bõrön keresztül esünk teherbe???
Ha a combodra is jutott vagina, a térdkalács felett 1cm-vel található a méhed, akkor lehetsz terhes! Lehet, mint a testápoló beszívódik a bõrõdbe, majd utat tör a véráramba és a megfelelõ állomásnál kiszáll és megtermékenyül. Fejezzük már be! Következõ kérdésedre is válaszolok: nem, az orális/anális szextõl sem lehetsz terhes! Jó éjt
A kérdező hozzászólása: Nem tette be. Stresszelek emiatt, habár lehet nem kellene :(
Akkor stresszeljél! tudod, hogy csökkentheted a stresszt? Ha VÉDEKEZEL! pl. gumi, tabletta...stb. huh, most lehet új dolgot mondtam neked. Ha nem tette be, csak ráverte a combodra(???), nem vagy terhes!
Komolyan, nem tudsz ALAPVETÕ dolgokat, de kefélni azt tudsz!? Nem láthattalak a Mónika-showban?
Te tényleg ennyire buta vagy vagy csak rákontrázol???
Csak akkor nem eshetsz teherbe, ha nem szexelsz.... védekezzetek, és akkor nem stresszelsz rá. Valószínûleg a stressz miatt is késhet a mensid...

Van itt olyan kismama aki semmit nem érzett abból, hogy terhes? És csak akkor tűnt fel neki amikor már jó ideje elmúlt a vérzése, hogy hoppá lehet terhes vagyok?

Az érzésnél gondolok a has szurkálásra feszítésre pisi ingerre szag undorra rosszullétre stb. stb.

Legjobb válasz: nekem nem jött meg a menstruációm,és egy hét múlva teszteltem ami mutatta a terhességet.Sejtésem volt,mert mindig óramû pontos ciklusaim voltak,még elsõ szülésem után is,és zöld utat kapott a kistestvér :) 34h.kismama

nekem nem jött meg a menstruációm, és egy hét múlva teszteltem ami mutatta a terhességet.Sejtésem volt, mert mindig óramû pontos ciklusaim voltak, még elsõ szülésem után is, és zöld utat kapott a kistestvér :) 34h.kismama
Nálunk ez úgy volt, hogy volt egy vetélésem, és utána hónapokig "rágörcsöltünk" a témára...aztán kicsit elfáradtam hónapról hónapra figyelgetni a dolgokat...így mikor nem jött meg 1-2 napig nem nagyon foglalkoztam vele, mikor eltelt 1 hét, akkor már kezdtem örülni, és akkor mentem dokihoz, mikor már másodjára sem jött meg.Tesztet is csak "poénból" csináltam, nem is tudom hanyadik héten.Ez így volt jó nekem, nem ért csalódás.(az elsõnél 5 nap késé után csináltam pozis tesztet, aztán 2 napra rá megjött) Holnap leszek 38 hetes, és már nagyon úgy érzem, hogy hamarosan megérkezik a kis srácunk:)
Én 8 hetes terhes voltam, amikor kezdett gyanús lenni a dolog. Nekem sosem volt rendszeres a menzeszem, így a kimaradás nálam nem volt jel, hisz nem tudtam mikor kéne kimaradnia. Aztán egyik reggel iszonyatosan rosszul lettem, hányingerem volt. Gondolkodtunk a férjemmel, hogy biztos elrontottam a gyomromat (mert a babát el sem mertük hinni, már régóta próbálkoztunk és épp abban a fázisban voltunk, hogy akkor most egy kicsit hanyagoljuk a dolgot), dehát nem ettem semmi olyasmit, amitõl lehetne. Így végül kizárásos alapon maradt a terhesség. Férjem lement tesztet venni, amit másnap hajnalban megcsináltam és + lett!!! El sem mertük hinni, így vettünk még egyet, ami szintén, pedig az már nem reggeli elsõ vizelet volt. És mindez a házassági évfordulónkon! :) Nálad is ez a helyzet? :)
Nekem május elején meg volt a mensim, utána napra pontosan 4 hétre a hónap végén szintén "megjött" 2-3 napig de az már csak olyan szo-szo volt, de én betudtam mensinek. Június végén egyáltalán nem jött meg de görcsölt a hasam, feszült a mellem én meg gondoltam csak késik, türelmesen vártam, hogy megjöjjön, de nem jött meg július végére sem. Akkor csináltam két tesztet, mondanom sem kell mindkettõ pozitív volt. Irány az orvos, akkor már 12 hetes volt a baba. Most 22 hetesek vagyunk. Semmit nem éreztem belõle. Se hányás, se hányinger, se undor, se kívánoság, se sûrûn pisilés, semmi. Remélem végig ilyen probléma mentes leszek.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok nektek. Azért kérdeztem mert ma vagyok 44. napon és mikor elméletileg meg kellet volna jönnie akkor volt 3 napig egy kicsi. Rózsaszínes barnás valami de nem erõs vérzés. Ma reggelre is volt ilyen. Úgyhogy már nem is reménykedem… Mikor terhes voltam akkor nagyon fájt a hasam meg a méhem, igaz gyógyszerrel sikerült teherbe esnem az elsõ idõben csillagokat látam) Valószínüleg nincs baba:((((((
Miért nem csinálsz egy tesztet, akkor biztosabbat tudnál és talán megnyugodnál. írj, ha van valami fejlemény!
A kérdező hozzászólása: Sajnos a teszt negatív...vérzés is van.

Két napja késik a mensim, soha de soha nem késett még, csak akkor amikor terhes voltam. Most akkor terhes vagyok vagy nem?

Évek óta pé.töl már feszül a mellem ,most nem .Semmi tünetem nincs csak erös derékfájás.A méhszájam kemény és balra fel van húzódva (mensi elött már renszeresen lent szokott lenni)B? átlátszó folyásom van a reggeli h?m 37.2,és még is 2 db negativ tesztem van ,eggyik reggeli a másik dél utáni vizeletböl.

Legjobb válasz: akkor valoszinüleg nem baba mert a hcg teszt a menzi vel egyidõben a legmagasabb. de van még remény mert soknak meg nemutassa ki .

akkor valoszinüleg nem baba mert a hcg teszt a menzi vel egyidõben a legmagasabb. de van még remény mert soknak meg nemutassa ki .
szia nekem és rettnetese4n erõs derékfájásom volt és sajnos meghalt a baba ez az 5 héten történt.

Ha valaki terhes lesz annak mikor lesz teje? Csak akkor amikor megszületik a baba? És mennyi idig lesz valakinek teje?

Legjobb válasz: Elõtejem a 20. héttõl van, a "rendes" anyatej a szülés után pár nappal indul be. Az, hogy meddig van valakinek teje, alkat függõ, van, akinek csak hetekig, de olyat is hallottam, aki 2-3 éves koráig is szoptatta még a gyermekét.

Elõtejem a 20. héttõl van, a "rendes" anyatej a szülés után pár nappal indul be. Az, hogy meddig van valakinek teje, alkat függõ, van, akinek csak hetekig, de olyat is hallottam, aki 2-3 éves koráig is szoptatta még a gyermekét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Nekem 4 gyerekem van.Az elsõ háromnál egy csepp se volt, a negyediknél szülés után pár nappal úgy megindult, hogy 16 hónapi vitték s anyatejlesdó lettem.Havi 30 litert vittek.A végén már sírtam annyira fájt a mellem s elasztotta az orvos gyógyszerrel. 4 gyerkõc anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Nekem is néha csöpög az elõtejem. Most 24 hetesek vagyunk, kb 3 hete kezdõdött. Hogy mennyi ideig lesz nem tudom, mert az elõzõ babám 22 hetesen elment.

A munkahelyemen gyanítják hogy terhes vagyok. Csak akkor akarom elmondani amikor kapok kiskönyvet. Addig tagadjam?

Nem akarom addig elmondani amíg nem lesz kiskönyvem, most 6 hetes vagyok. Már többen mondták hogy sápadt vagyok hetek óta, most ráadásul elkezd?dött a hányigner/hányás is. Hét végén megyek orvoshoz, akkor már ad kiskönyvet? Múlt héten nem adott még, mert még nem volt szívhang.

Legjobb válasz: Szia! Kitérõ választ adhatsz, én pl. azt mondtam, amikor nagyon hánytam, hogy összeszdtem valamit. Én meg szerettem volna õrizni a 'titkot' a 12. hétig, de volt tanítványom, aki rákérdezett, hogy babát várok -e, s nem bírtam letagadni. A kiskönyvet amúgy én a védõnõmtõl kaptam, s mástól is ezt hallottam. Ide akkor tudsz menni, ha a nõgyógászod ad egy leletet a terhességrõl.

Szia! Kitérõ választ adhatsz, én pl. azt mondtam, amikor nagyon hánytam, hogy összeszdtem valamit. Én meg szerettem volna õrizni a 'titkot' a 12. hétig, de volt tanítványom, aki rákérdezett, hogy babát várok -e, s nem bírtam letagadni. A kiskönyvet amúgy én a védõnõmtõl kaptam, s mástól is ezt hallottam. Ide akkor tudsz menni, ha a nõgyógászod ad egy leletet a terhességrõl.
szia gratulálok a védõnõ állítja ki a kiskönyvet, arra a papírra amit az orvos ad. szerintem még ne áruld el, hivatkozhatsz most a frontokra is, hogy megvisel stb... én mondjuk hányásig fejfájós vagyok, ezt tudták is, így nem csodálkoztak semmin se. 35hetes kismama, sok boldogságot
2.válaszoló vagyok. ha már mész védõnõhöz biztos ad kiskönyvet is.
szerintem várd meg a kiskönyved, és nem árt ha beszélsz egy jó ügyvéddel, munkaügyi szakértõvel. Én is megvártam a kiskönyvem, de kénytelen voltam betegszabira menni, ki akarnak rúgni mert terhes vagyok! Perrel fenyegetnek és hasonlók. Ilyen világot élünk sajna. Sok szerencsét! - egy 15 hetes bébiváró
A kérdező hozzászólása: köszönöm! jövõ héten megyek védõnõhöz is, akkor ez lehet hogy addigra meglesz oldva? :) jó lenne...
A kérdező hozzászólása: UTOLSÓ VÁLASZOLÓNAK: ha van kiskönyved akkor nem rúghatnak ki, védett vagy! ezért gondoltam hogy megvárom a kiskönyvet.

Csak akkor lehetek terhes amikor peteérésem van?

tudom, hogy el?tte2 nap, utána 2 nap! :))

Legjobb válasz: Szia..szerinted mikor maskor ha nem akkor?.Ha van petesejt akkor van amit megtermekenyitsen a spermium..ha nincs akkor nincs.

Szia..szerinted mikor maskor ha nem akkor?.Ha van petesejt akkor van amit megtermekenyitsen a spermium..ha nincs akkor nincs.
Igen.Legyen az bármikor a ciklusod folyamán.Ráadásul meg is kell repednie.
Beágyazodaskor ugrik még egy-két tizedet Igen, kb amikor megjönne.
Csatolom neked a babás görbémet, abból választ kapsz a kérdésedre. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7e0dacf3ff65cfb320911d.. Nekem a peteérés után a 10. napon ugrott feljebb a hõm.
Én meg tüsszögök. Lehet, hogy tesztelnem kellene???
Ha van menstruáció, akkor nincs terhesség, legalábbis az esetek 99%-ban. Fõleg, ha idõre jön.
Ha megjött idõben és olyan mint szokott, akkor nem vagy terhes.
Nem vagy terhes. A hátfájásnak semmi köze a dologhoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!