Találatok a következő kifejezésre: Csak akkor neki (1962 db)

Ez esetben jár a páromnak a nagycsaládosok adókedvezménye? Vagy csak akkor ha a nevén lennének a gyerekek? Neki van egy gyermeke, nekem 2!

Legjobb válasz: Az adókedvezmény eltartott gyerekekre jár, alapesetben annak a félnek akinek a gyerek után járó családi pótlékot folyósítják. Ha a jogosult fél nem vagy csak részben tudja a kedvezményt érvényesíteni, akkor ez a közös háztartásban élõ házas vagy élettársak között megosztható. Az adókedvezmény csak egyszeresen jár, elvált szülõk esetében nem jogosult mind két fél külön külön igénybe venni, csak annak szülõnek jár akinek a háztartásában a gyerek nevelkedik.

Az adókedvezmény eltartott gyerekekre jár, alapesetben annak a félnek akinek a gyerek után járó családi pótlékot folyósítják. Ha a jogosult fél nem vagy csak részben tudja a kedvezményt érvényesíteni, akkor ez a közös háztartásban élõ házas vagy élettársak között megosztható. Az adókedvezmény csak egyszeresen jár, elvált szülõk esetében nem jogosult mind két fél külön külön igénybe venni, csak annak szülõnek jár akinek a háztartásában a gyerek nevelkedik.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:)

A hugom 35 hetes terhes, és p2-es lett a rákszűrése. A doki azt mondta neki, hogy nem adhat rá gyógyszert, csak akkor, ha már megszült, és hogy méhnyakrák van nála kialakulóban. Mért mondta ezt neki?

Én úgy tudom,hogy a p2-es z csak gyulladás vagy fert?zés.De akkor mért mond neki ilyet a doki?

Legjobb válasz: igaz,hogy akkor még nem voltam terhes,de nekem is volt már a rákszûrésem p2.Az tényleg csak gyulladás,vagy fertõzés.Nekem betadint adtak rá.A hugos meg szerintem MINDENKÉPP keressen meg egy másik dokit is,mert szerintem ez azért nem így mûködik,mert tudomásom szerint egy fertõzés,gyulladás megindíthatja a szülést is,ha felszáll a méhbe,ami egy 35 hetesnél csak a kissebbik gond lenne,viszont ha fertõzés kerül a magzatvízbe az csúnyán megfertõzheti a babát is(tüdõgyuszi,stb)legalábbis nekem egy kezeletlen fertõzéstõl lett anno a gyerekem koraszülött,és tüdõgyuszival született.amit ha idõben kezelnek megúsztam volna.De ez csak az én véleményem..

igaz, hogy akkor még nem voltam terhes, de nekem is volt már a rákszûrésem p2.Az tényleg csak gyulladás, vagy fertõzés.Nekem betadint adtak rá.A hugos meg szerintem MINDENKÉPP keressen meg egy másik dokit is, mert szerintem ez azért nem így mûködik, mert tudomásom szerint egy fertõzés, gyulladás megindíthatja a szülést is, ha felszáll a méhbe, ami egy 35 hetesnél csak a kissebbik gond lenne, viszont ha fertõzés kerül a magzatvízbe az csúnyán megfertõzheti a babát is(tüdõgyuszi, stb)legalábbis nekem egy kezeletlen fertõzéstõl lett anno a gyerekem koraszülött, és tüdõgyuszival született.amit ha idõben kezelnek megúsztam volna.De ez csak az én véleményem..
Az 5. válaszolónka üzeenem, hogy a P3-as nem rákot megelõzõ állapot. Az esetek 2/3-ban gyulladás... Okoska!
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat!
Ja, és az elõttem szólónak még üzenném, hogy én minden évben voltam, még is p4 lett az eredmény. Ha már egyszer rossz eredmény született, javasolják is a fél évente való rákszûrést.(szigorúan)
Én úgy tudom a P2 az nem rossz erednény. 18 hetes terhes vagyok és én is nemrég voltam. Nekem azt mondta a dokim hogy minden rendben van. ( mintha p2 mondott volna) Volt már sajna nekem P4 is, és meg is mûtött a dokim. De nem azt mondta hogy rákos vagyok, hanem hogy az leszek kb 10 év múlva ha nem egyezem bele a mûtétbe. ( azt mondta máshogy nem gyógyítható). ennek tíz éve, és teljesen egészséges vagyok. Egy ismerõsömet viszont terhesség alatt mûtötte ugyanezzel a problémával, és egy gyönyörû egészséges gyemeke van. Ne aggódj, menj máshoz. Én is ezt tettem, mert a problémát nekem sem az az orvos fedezte fel, aki végül megmûtött. Az elsõ dokim, szóba sem hozta a mûtétet, (próbált kezelni) míg a másik azonnal a mûtõbe tollt.
P0- Értékelhetetlen a kenet, mert valamit rosszul vettek le. p1- Nincs a hüvelyben fehérje(gyulladás, fertõzés, baktérium és sperma sem. Ez általában teljesen egészséges hüvelyû és szûz lányoknál van, illetve ha gumival védekeztek. p2- Valamilyen gyulladás, baktérium, illetve sperma van a hüvelyben. Semmi köze a rákhoz, az orvos el tudja dönteni, hogy van e fertõzésed, vagy csak spermáról van szó, és megfelelõ kezelést ír elõ, ha szükséges. p3- Rákmegelõzõ állapot, ez már komoly kivizsgálást igényel, de maximum egy pici darabot kell kimetszeni a méhszájból, így nem tud tovább terjedni a betegség. p4- Ez már komoly dolog lehet, komoly mûtétet is igényelhet, ez már ráknak nevezhetõ, de ide csak akkor juthatsz el, ha nem mész el évente rákszûrésre, bár a barátnõm félévente jár, biztos ami, biztos.
Én mikor 7 hetes voltam, akkor csinált az orvosom rákszûrést, ami p2-es lett. Senki nem mondott semmit, még azt sem, hogy gyulladás, vagy fertõzés lenne, csak annyit, hogy minden rendben. Szóval szerintem ne aggódjatok, valószínû terhesen ez normális. A méhnyakrák kialakulását úgy gondolom nem ebbõl állapította meg, de inkább egy orvost kérdezzetek meg. És addig is nyugi! :)
Nekem is az összes rákszûrésem P2-es volt, immár 10 éve...
Nekem mindig p2, az még jó, a p3-al van gond. Sokaknak terhesen p3, de tényleg nem foglalkoznak vele az esetek nagyon nagy többségében csak szülés után. És nem kell magándokihoz menni, menjen másik sztk dokihoz. Ne féljetek, semmi baj nincsen!!.-)
P2: baktérium pedig mindig van a hüvelyben, csak nem kóros mennyiségben

Csak akkor lehet egy másik napszaki étkezést kezdeni, ha már egy ki van váltva? Vagy mondjuk, ha a tízórai már ki van váltva, csak akkor kezdhetek neki kora du. Adni főzeléket? Vagy mást kóstoltatni?

Legjobb válasz: Nem kell kiváltani ahhoz étkezést, hogy a következõ napszaki étkezésre is adj neki fõzit. A legjobb szerintem ha tízóraira adod az új ízeket, ekkor kóstoltatod, hogy ha valami baja van tõle, akkor az napközben, és ne éjjel jöjjön ki rajta (pl hasfájás) délután uzsira pedig a már megismert ízekbõl adhatsz neki enni. Egy nap csak 1 új ízt vezess be, és azt 4-5 napig add neki, utána kóstoltass vele új ízt.

Nem kell kiváltani ahhoz étkezést, hogy a következõ napszaki étkezésre is adj neki fõzit. A legjobb szerintem ha tízóraira adod az új ízeket, ekkor kóstoltatod, hogy ha valami baja van tõle, akkor az napközben, és ne éjjel jöjjön ki rajta (pl hasfájás) délután uzsira pedig a már megismert ízekbõl adhatsz neki enni. Egy nap csak 1 új ízt vezess be, és azt 4-5 napig add neki, utána kóstoltass vele új ízt.
mást kóstoltatni? ne hülyéskedj már :) minden nap kell kóstoltatni, 3-4 naponta új ízt, viszont egynap csak egyszer! ha kiváltod az ebédet, akkor ugyanúgy 10órai eltt fogsz kóstoltatni! azt ajánlják, hogy egy étkezés kiváltása kb. 2 hét legyen és ezután kezdjed csak el a következõ étkezést kiváltani mert így fokozatos. de ha mondjuk anyatejes a babád és nem akarod kiváltani csak pótolni a 10órait akkor 2-4 hét után kezd el az ebédet

Van egy csaj aki nekem nagyon bejön. Mind külsőleg, mind belsőleg. Csak az a baj, hogy ő az (egyik) legszebb lány, így nemtudom bejöhetnék-e neki. Az osztálykiránduláson jól kijöttünk egymással. Elhívjam valahova?

Sokak szerint bunkó és k***a. De én nem látom ennek értelmét, mert végtelenül kedves lány. Eddig 1 pasija volt, álítólag azért mentek szét, mert nem tudtak mir?l beszélgetni. Ja és mindketten 15 évesek vagyunk. És ha elhívnám az rossz ötlet, ha csak sétálgatnánk és nem vinném el valahova?

Legjobb válasz: Hívd csak el nyugodtan! Nem baj, ha nem konkrét "randihelyre" hívod, mondjuk moziba vagy étterembe, elég ha csak sétálgattok, és közben beültök egy kávézóba dumcsizni. Ne gondold, hogy "túl szép" hozzád! Én is így voltam egy sráccal, õ is éppen azért nem kezdeményezett éveken át, mert magát nagyon alulértékelte és a "szépségem" miatt nem mert elhívni randizni. Aztán lemaradtunk egymásról, most mindketten bánjuk az elvesztegetett éveket... Szóval csak bátran, ha már a kiránduláson jót beszélgettetek, akkor most is menni fog :) A többiek véleményével (akik leszólják), pedig tényleg ne foglalkozz, a lényeg hogy te angyalnak lásd :)

Hívd csak el nyugodtan! Nem baj, ha nem konkrét "randihelyre" hívod, mondjuk moziba vagy étterembe, elég ha csak sétálgattok, és közben beültök egy kávézóba dumcsizni. Ne gondold, hogy "túl szép" hozzád! Én is így voltam egy sráccal, õ is éppen azért nem kezdeményezett éveken át, mert magát nagyon alulértékelte és a "szépségem" miatt nem mert elhívni randizni. Aztán lemaradtunk egymásról, most mindketten bánjuk az elvesztegetett éveket... Szóval csak bátran, ha már a kiránduláson jót beszélgettetek, akkor most is menni fog :) A többiek véleményével (akik leszólják), pedig tényleg ne foglalkozz, a lényeg hogy te angyalnak lásd :)
osztálykiránduláson? tehát osztálytársak vagytok? csak annyit mondok hogy én ezzel egyszer nagyon megszívtam hogy osztálytárssal jöttem össze...
Azzal meg ne foglalkozz, ha azt mondják rá, hogy bunkó és ku . va, mert gondolom ezt csajok mondják, és akkor ez irigységbõl fakad, ha azt mondod, hogy nagyon szép. Hívd el bátran!
A kérdező hozzászólása: Évfolyamtársak vagyunk. A fiúk mondják rá.
Attól még hogy szép attól még õ is nõböl van és az pont ugyan olyan mintha egy kevésbé szebb lányt hívnál el

POSTÁS NYOMKÖVETÕ! Kézbesítõ vagyok és érdekelne, hogy ha letérek az útvonalamról mondjuk haza enni inni. Azt látják bent vagy jelez nekik? Figyelik egyáltalán ezeket a kütyüket vagy csak akkor ha megnyomom az sos gombot? !

Legjobb válasz:
Szia. En ugyan mar nem vagyok kezbesito, kb akkor hagytam ott a postat amikor kezdtek bevezetni a nyomkovetot, illetve a kocsikat mar felszereltek GPS nyomkovetokkel addigra. A postan ahol dolgoztam a GPS-nek nem sok jelentosege volt hiszen a posta autok nem mindig ugyanazon a kiszabott utvonalon kozlekedtek, szoval a postas gyakorlatilag hasznalhatta a kocsit magancelokra,(nalunk volt olyan postas aki a tapot hordta haza a helyi tapboltbol, es meg sok mas maganfuvart bonyolitott a postakocsival.) vannak erre szakosodott emberek a postan akik figyelik pl. a csomagkezbesitoket, mennyi csomaggal indulnak ki, mennyit kezbesitenek le, mennyi kilometert vezetnek, mennyi uzemanyag fogy, es ha kiugroan magasabb adat jelentkezik akkor neznek utanna hol jart az illeto, mert ha jol tudom az adatokat taroljak egy ideig, persze nem evekig, arra nem nagyon van kapacitas, se alkalmazottban se adattarolasban. A biciklis postasok GPS-- el torteno ellatasarol nem tudok semmi kezzelfoghatot emliteni mert mint emlitettem kileptem mielott bevezettek. Ezt ugy tudom legegyszerubben elkepzelni hogy ha a korzetedet elhagyod akkor talan jelez valahol egy csipogo hang, de lehet hogy tul sok filmet nezek, es nincs semmifele nyomkovetes csak felelemben tartas, mert bar szabalytalan ugyan de megis sokesetben a postas elhagyja a korzetet. Egy biztos, ha a PT madzag szakad akkor az a rendorseget es a fougyeletet is riasztja. Valamikor a fonokom azt mondta hogy egy helyen nem lehet egy bizonyos idonel tobbet tartozkodni, ha jol emlekszem 3 perc, mert a GPS jelzi majd hogy a postas all es beszelget. Nyugdijfizetesnel a 3 perces hatar csuszik asszem mindenkinel, annyi ido alatt meg egy sorsjegyet sem tudsz eladni rendesen. Vegul annyit fuznek hozza hogy a posta kolthetne masra is azt a penzt amit GPS vasarlasra koltott.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szia. En ugyan mar nem vagyok kezbesito, kb akkor hagytam ott a postat amikor kezdtek bevezetni a nyomkovetot, illetve a kocsikat mar felszereltek GPS nyomkovetokkel addigra. A postan ahol dolgoztam a GPS-nek nem sok jelentosege volt hiszen a posta autok nem mindig ugyanazon a kiszabott utvonalon kozlekedtek, szoval a postas gyakorlatilag hasznalhatta a kocsit magancelokra, (nalunk volt olyan postas aki a tapot hordta haza a helyi tapboltbol, es meg sok mas maganfuvart bonyolitott a postakocsival.) vannak erre szakosodott emberek a postan akik figyelik pl. a csomagkezbesitoket, mennyi csomaggal indulnak ki, mennyit kezbesitenek le, mennyi kilometert vezetnek, mennyi uzemanyag fogy, es ha kiugroan magasabb adat jelentkezik akkor neznek utanna hol jart az illeto, mert ha jol tudom az adatokat taroljak egy ideig, persze nem evekig, arra nem nagyon van kapacitas, se alkalmazottban se adattarolasban. A biciklis postasok GPS-- el torteno ellatasarol nem tudok semmi kezzelfoghatot emliteni mert mint emlitettem kileptem mielott bevezettek. Ezt ugy tudom legegyszerubben elkepzelni hogy ha a korzetedet elhagyod akkor talan jelez valahol egy csipogo hang, de lehet hogy tul sok filmet nezek, es nincs semmifele nyomkovetes csak felelemben tartas, mert bar szabalytalan ugyan de megis sokesetben a postas elhagyja a korzetet. Egy biztos, ha a PT madzag szakad akkor az a rendorseget es a fougyeletet is riasztja. Valamikor a fonokom azt mondta hogy egy helyen nem lehet egy bizonyos idonel tobbet tartozkodni, ha jol emlekszem 3 perc, mert a GPS jelzi majd hogy a postas all es beszelget. Nyugdijfizetesnel a 3 perces hatar csuszik asszem mindenkinel, annyi ido alatt meg egy sorsjegyet sem tudsz eladni rendesen. Vegul annyit fuznek hozza hogy a posta kolthetne masra is azt a penzt amit GPS vasarlasra koltott.
Ehhez csak annyit fûznék hozzá, hogy jó ötlet ez a GPS megfigyelés olyan szempontól, hogy tudod hol vannak a kézbesítõk, ha történne valami esemény. de ez a szándékos lefigyelés undorító, mocskos rohadt szemét dolog... Én fõpénztáros vagyok egy igen nagyforgalmú hétvégén is nyitva tartó bevásárlóközponti postán, nálunk kamera bezzeg nincs, pedig idõnként nagyon jól jönne...
A kérdező hozzászólása: Én gyalogos kézbesítõ vagyok de saját motorral járok...azért kérdeztem hogy jelez e valahol mert nem oda kézbesítek ahol lakom, vagyis a mi utcánk pont nem a körzetembe van...viszont motorral 1 perc és otthon vagyok. Kíváncsi voltam jelez e vagy valami, de már egy hete nálam van és idáig semmi nem történt, pedig ugyan úgy haza jövök meg letérek az útvonalról:) ))
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Biciklis kézbesítõ vagyok, szerintem csak megfélemlítésre alkalmas ez a GPS. Hagytam már el a körzetet, kb 20-25 percre és nem történt semmi. Egy haszontalan eszköz, semmit sem ér :D Mikor elestem télen nagyon ki voltam segítve a GPS-bõl elhangzó "esést érzékeltem" hangüzenettel. Nem történt semmi, de ha eltört volna mindkét kezem hogy nyomom meg az SOS gombot? Egyszer véletlenül beriasztottam, 1 percen belül hívtak is a fõügyeletrõl de mivel szórólapoztam, ugattak a kutyák nem hallottam. Próbálkoztak még 2x, majd hívták a helyi illetékest a postán, aki engem hívott fel telefonon. De kérdem én, ha éles a helyzet és tegyük fel meglõnek, megszúrnak, megölnek akkor mi van? Nincs visszajelzés, megint körbetelefonálás, majd 10 perc múlva értesítik a rendõrséget akik 5 perc múlva talán oda is érnek?! Addig meg dögölj meg. Olyan eszköz kellene ami véletlenül csak úgy nem küldhet jelet (mert ugye zsebben, táskában a GPS akarva-akaratlanul is jelezhet). És az ne a fõügyeletre adjon riasztást hanem a rendõrségre.

Baja közelében vannak olyan meleg srácok akiknek hosszú vasalt hajuk van? Csak mert nekem leginkább azok jönnek be én nem hiszem el h csak tőlem tök messze vannak olyan srácok akik bejönnek nekem :S

Jah am 18 vagyok és szeretnék már megismerkedni egy ilyen sráccal

Legjobb válasz: Hát én konkrétum tudok egyet,de csak látásból,a nevét sajnos nem. :| Nem sokat tudok segíteni csak hogy meglegyen a tudat,1 ilyen meleg srác tutira van Baján(Bajai vagyok,egy suliba jártam vele,asszem tavaly érettségizett). Sötétbarna vasalt hajú,és már a járásából látszik,hogy meleg... Szent László(s volt?!)

Hát én konkrétum tudok egyet, de csak látásból, a nevét sajnos nem. :| Nem sokat tudok segíteni csak hogy meglegyen a tudat, 1 ilyen meleg srác tutira van Baján(Bajai vagyok, egy suliba jártam vele, asszem tavaly érettségizett). Sötétbarna vasalt hajú, és már a járásából látszik, hogy meleg... Szent László(s volt?!)
Biztos vannak, de nem könnyû meleg srácokkal ismerkedeni, mert a legtöbben rejtõzködnek. Sajnos én is messze vagyok tõled és a hajam sem hosszú, de a többi az stimmel. :)
baján ? jó vicc kevés épelméjû van ott XD ( bajai voltam XD )

Van egy 3, 5 hónapos kisfiam nagyon hörög mit lehet tenni hogy ne hörögjön és mi okozhatja hogy hörög, mert csak akkor hörög amikor ettünk és csak egy darabig utána elmúlik neki . mit csináljak hogy ne hörögjön?

Legjobb válasz: Mi is így vagyunk, de azt mondták ez nem baj. Csak megtapad a nyál vagy a kaja egy kicsit nekik, ezért hörögnek. Ha nem köhög, meg ha elmúlik neki 1-2 perc múlva, akkor semmit nem kell vele csinálni.

Mi is így vagyunk, de azt mondták ez nem baj. Csak megtapad a nyál vagy a kaja egy kicsit nekik, ezért hörögnek. Ha nem köhög, meg ha elmúlik neki 1-2 perc múlva, akkor semmit nem kell vele csinálni.

Olvastam, hogy a ló hátának nem tesz jót, ha csak szőrén ülik meg a lovakat. De régen nem ártott akkor nekik, amikor még nem volt nyereg és csak szőrén ülték a lovat meg?

Legjobb válasz: Elõször is mibõl gondolod, hogy nem ártott meg nekik? Azért lovagoltak nyereg nélkül, mert a nyerget még nem találták fel és nem azért, mert az nem ártott a ló hátának. Nem volt más választásuk. Mióta feltalálták a nyerget, a lovasok nyeregben lovagolnak, mert a lovasnak és a lónak is kényelmesebb. Lovagolj egy vékony, nagy marú, csontos lovat csak egy hétig minden nap csak másfél órát, utána nézd meg a fenekedet ha az érzés nem lenne elég meggyõzõ! :) A nyereg eloszlatja a lovas súlyát a ló hátán, anélkül extrém kis helyen, a két ülõgumó pár négyzetcentiméteres felületén nyomná a lovat 40-70 kiló. Ha téged nyomna egy egycentis felületen 5 kilónyi súly, de sem díjaznád sokáig. Egyébként nem értem ezt a "vissza a gyökerekhez" felfogást, ami mostanában annyira megy. Ne használjuk a nyerget, mert az "modern"? Mert felesleges? Mert régen se használták? Akkor ne használjuk az ínvédõt se, mert az se volt régen, meg ne használjuk a kobakot se, mert az se volt, meg a biztonsági övet se az autóban, mert az sem volt.

Elõször is mibõl gondolod, hogy nem ártott meg nekik? Azért lovagoltak nyereg nélkül, mert a nyerget még nem találták fel és nem azért, mert az nem ártott a ló hátának. Nem volt más választásuk. Mióta feltalálták a nyerget, a lovasok nyeregben lovagolnak, mert a lovasnak és a lónak is kényelmesebb. Lovagolj egy vékony, nagy marú, csontos lovat csak egy hétig minden nap csak másfél órát, utána nézd meg a fenekedet ha az érzés nem lenne elég meggyõzõ! :) A nyereg eloszlatja a lovas súlyát a ló hátán, anélkül extrém kis helyen, a két ülõgumó pár négyzetcentiméteres felületén nyomná a lovat 40-70 kiló. Ha téged nyomna egy egycentis felületen 5 kilónyi súly, de sem díjaznád sokáig. Egyébként nem értem ezt a "vissza a gyökerekhez" felfogást, ami mostanában annyira megy. Ne használjuk a nyerget, mert az "modern"? Mert felesleges? Mert régen se használták? Akkor ne használjuk az ínvédõt se, mert az se volt régen, meg ne használjuk a kobakot se, mert az se volt, meg a biztonsági övet se az autóban, mert az sem volt.
igen, és amikor még nem volt cipõ, az emberek állatbõröket kötöztek a lábukra, vagy még azt se. persze néha bele léptek egy éles kõbe, vagy darázsba, bizonyos helyeken skorpióba, akkor meghaltak. biztos, hogy rossz volt a lovaknak, de ha fájlalta a hátát legfeljebb megették.
Régen is ártott a lovaknak ezt megfigyelték és érdekelte õket, hisz feltalálták a nyerget, gondolom észrevették, hogy tovább bírja õket a ló és nekik is és a lónak is kényelmesebb, kevesebb a hátfájásból eredõ sántaság stb. Ezután, aki tehette nyeregben lovagolt. A csikósok, betyárok meg azért nem használtak nyerget, mert nekik hirtelen kellett menni/menekülni, nem volt idõ a nyergeléssel tökölni, ezért is használták a patracot, az még mindig egy fokkal jobb, mint szõrén lovagolni. Én is szoktam szõrözni, de kb évente 3x jön rám és akkor se ülök egy óránál többet így a ló hátán.
Régen az emberek sosem mostak kezet, akkor meg mi minek mosunk?
Nem csak kezet nem mostak, de fürdeni si kb. évente kétszer... Pl. egy idõben azért voltak azok a bizonyos parókák divatban, mert mindenki tetves volt, így inkább levágták a hajukat, és parókát hordtak... Az jobb volt, mint a mai samponok? Na, visszatérve a kérdésre: http://www.lovasok.hu/index.php?i=71186

Segítségetek kérem mert nem nagyon jutok 1-ről a 2-re. Van egy lány aki nekem nagyon tetszik az évfolyamtársam. Nem nagyon vagyunk jóba de rosszba se csak köszönőviszonyba. Szeretném, hogy ez a helyzet változzon csak nem tudom, hogy kéne elkezdeni?

Rendes válaszokat szeretnék.

Legjobb válasz: Szerintem kezd azzal hogy ha facebook-on be van neked jelölve akkor mindig írj rá és kérdezd meg hogy vagy meg hogy mit csinált aznap. Aztán már suliban is könnyebb lesz a beszélgetés. Az fontos hogy ne egybõl úgy indulj a csajnak hogy járni akarsz vele, NE NYOMULJ mert azzal csak eltaszítod. Persze az is fontos hogy hogyan viselkedsz a suliban, ha a folyosón jön veled szembe akkor nézz mélyen a szemébe és mosolyodj el :) Ha vissza mosolyog az már jó jel! :)

Szerintem kezd azzal hogy ha facebook-on be van neked jelölve akkor mindig írj rá és kérdezd meg hogy vagy meg hogy mit csinált aznap. Aztán már suliban is könnyebb lesz a beszélgetés. Az fontos hogy ne egybõl úgy indulj a csajnak hogy járni akarsz vele, NE NYOMULJ mert azzal csak eltaszítod. Persze az is fontos hogy hogyan viselkedsz a suliban, ha a folyosón jön veled szembe akkor nézz mélyen a szemébe és mosolyodj el :) Ha vissza mosolyog az már jó jel! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod:) Megpróbálom amit tanácsoltál.
Mutasd meg neki a péniszed.
A kérdező hozzászólása: Iskola közepén mi?
Úgy a vagány. Amúgy képen is küldheted.
3as válaszoló jól mondta :D:D:D
Szerintem menj oda hozzá a suliban és próbálj meg elkezdeni vele beszélgetni, az mind1, hogy mirõl, na jó, azért ne úgy menj oda hozzá, hogy "bocs kilóg a cetli a pólódból" :) Ha tetszik neki, hogy barátkozni akarsz vele, nyert ügyed van! :)
A kérdező hozzászólása: Ezzel csak az a baj hogy nem tudok milyen temat fellhozni:)

Akinek én kellenék, az nekem nem kell, aki nekem kéne, annak én nem. Csak velem van így?

Egyszerűen már megőrülök, folyamatosan olyan pasik próbálkoznak, akiket ezért vagy azért de nem tudnék elképzelni páromnak. Akikkel én szimpatizálok, azok meg tőlem nem akarnak semmit. Lehet ennek jó vége?:S Volt már valakivel sorozatosan hasonló?

Legjobb válasz: Ha jó nõ vagy, akkor biztos sok pasi akar téged. De azért, mert jó nõ vagy, még minden nem jár neked. Most csak ezt tanítja az élet, nem lesz ez mindig így. Mármint nem a szépséged múlására gondolok, hanem lesz majd párod.

Ha jó nõ vagy, akkor biztos sok pasi akar téged. De azért, mert jó nõ vagy, még minden nem jár neked. Most csak ezt tanítja az élet, nem lesz ez mindig így. Mármint nem a szépséged múlására gondolok, hanem lesz majd párod.
persze ez ilyan. de vagy ugy teszel mint az egyik válaszolo fogsz egy olyan pasit aki csorgatja a nyálad utánad tenyerén hordoz elvagy vele egy ideig lehet megszokod lehet nem és megunod akkor szakitasz vele vagy beletörödsz elfogadod és lesz egy közepes kapcsolatod. (vagy megkeresel engem höhöhö) na de komolyan vagy addig keresel valakit amig összenem jön olyan aki kell vagy egy olyat aki neked kell eröltetsz egy kicsit hátha összejönQ(azért itt figyelni kell mert könyen belefutsz olyanba aki élvezi h kiszoldgálod és csak ugráltat) szoval vagy belemész egy közepesbe vagy válalod h sokáig nemlesz senkid sok béne akad beléd de egyszer csaklesz egy pont jo...legalábbis én bizom ebben az utobbiban mert a többi nem érdekel...csak az amelyik nekem is nagyon kell
Nem igaz, belsõ alapján egy lány se válogat.
Én nem tudom hogy kinek kellenék de azt tudom hogy kinek nem mert pont annak aki nekem kellene :S
A kérdező hozzászólása: Az igazság az, hogy belsõleg vagyok válogatós...azt meg nem tudom szabályozni, akárhogy próbáltam
A kérdező hozzászólása: Kedves harmadik, itt ismerkedésrõl beszélünk, és még senki nem jött úgy szembe velem, hogy szeret. Én érett vagyok, nem várom a szõke herceget fehér lovon. Utoljára egy olyan pasival tudtam volna elképzelni, aki alacsony és kopaszodik, pedig mindig a magas férfiak vonzottak. Azt meg, hogy te mennyire lehetsz érett ne taglaljuk, de azt se, hogy mennyire értetted meg a kérdést ;)
Ez törvényszerû...bár elõbb utóbb meg kell törnie a jégnek.
Túl válogatós vagy. A legjóképûbb srácokra kevés esélyed van, mert minden csajnak õk kellenek.
Ha nem nézel ki jól, akkor ne akarj jóképû fiút... Vagyis akarhatsz, de akkor nem sûrûn lesz barátod:D
szerintem, egy idõ után rájössz majd, hogy a legideálisabb társ az, aki igazán szeret téged, és tesz is érted valamit, törõdik veled, a szívén viseli a sorsodat, néha akadnak ilyen fazonok, akik ráadásul határozttak is...persze így vagyunk beprogramozva, h aki szeret minket, azt autómatikusan leszarjuk, majd ha kicsit idõsebb, és értteb leszel, akkor megérted addig meg csak várd a jóképû szõke herceget a fehér lovon;)
Én ugyan igy vagyok pasi létemre :)
Sajnos én is így jártam eddig folyamatosan, jó lenne már a változás. :/ 22/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!