Találatok a következő kifejezésre: Csak akkor fel egy fiunak ha (23 db)

Csak akkor all fel egy fiunak ha beindul? A fiuk milyen csokot szerentek sima vagy nyelves?

Legjobb válasz: nem csak akkor áll fel. sima és nyelves egyaránt jó.

nem csak akkor áll fel. sima és nyelves egyaránt jó.
Van spontán erekció is. Ilyen pl a reggeli, de akármikor is lehet. Mindenfélét.
Csak úgy is felállhat, ha rágondol vmire, vagy pl. reggeli erekció, vagy meglát vmit és beindul rá a fantáziája. Csókból mind jó, sima is nyelves is, egyszerre is. A lényeg hogy vaditó legyen.
A fiúk szeretik a simát a lányok pedig a nyleves csókot.jah, és NE keverd össze..
mért ne? amugy valamelyik fiú ezt szereti a másk az senki sem egyforma..-______-
másik azt*

Tegyuk fel, hogy van egy lany, aki lefekudt egy fiuval, a lany teherbe esett (de ezt o nem tudja, mert meg csak egy-ket hete tortent. ) Ha egy-ket hettel kesobb egyik nap cigizett ivott es drogozott? (tobbi lenn)

lehetseges, hogy elpusztult a megtermekenyult petesejt es a terhessehi teszt negativot mutasson? Vagy meg ilyenkor is pozitivnak kellene lennie a tesztnek? mielott meg valaki felre ertene, nincs ilyen ismerosom, nem is magamrol irok, es azert nem irtam ekezetet, mert telefonrol irok. elore is koszonom a valaszokat!

Legjobb válasz: Ha ez így lenne, akkor minek kellenének a nõgyógyászok? Nem kellenének a fogamzásgátló tabletták sem. Dugsz egyet, majd jól berúgsz, és elszívsz két spanglit. Kész! Oda a gyerek. Arra azért majd vigyázz, hogy nehogy a nemzeti dohányboltban vásárolj cigit, mert a nemzetnek a gyerekáldás a célja, és lehet, hogy az ott kapható ciginek nem lesz hatása. Egyébként a biológia órákat látogattad? Vagy fakultatívak voltak? Így lehettél a Magyar órákkal is.

Ha ez így lenne, akkor minek kellenének a nõgyógyászok? Nem kellenének a fogamzásgátló tabletták sem. Dugsz egyet, majd jól berúgsz, és elszívsz két spanglit. Kész! Oda a gyerek. Arra azért majd vigyázz, hogy nehogy a nemzeti dohányboltban vásárolj cigit, mert a nemzetnek a gyerekáldás a célja, és lehet, hogy az ott kapható ciginek nem lesz hatása. Egyébként a biológia órákat látogattad? Vagy fakultatívak voltak? Így lehettél a Magyar órákkal is.
rig (megtermékenyülés után 4 héttel) nem megy át semmi a magzatba mert még nincs is köldökzsinor. A nõi szervezet ezt jól találta ki épp azért hogy amig a nõ nem tudja hogy babát vár és olyat csinál ami árthat a magzatnak ez ne legyen gond. De ha késöbb vetemedne iylenre akkor sem vetélne el, csak károsíthatjaa magzatot.
Támadónak igaza van! Miért vetélne el a cigitõl, drogtól és piától? Nem hallottál még olyat, hogy valaki azért lett szellemi fogyatékos, mert az anyja drogozott a terhesség alatt?? Sajnos én már számos ilyet hallottam.. Úgyhogy nemhogy nem vetél el, sokuk még ki is hordja, és majd születése után lesz beteg az a gyerek. Más: van egy olyan sanda gyanúm, hogy a kérdezõ egy pali, aki megd.gott egy csajt, és most abban reménykedik, hogy nincs mazsola a kalácsban, mert a csaj úgyis nemsokkal utána beszívott...
"nincs mazsola a kalácsban" hahahhahahhaha szebbé tetted az estémet.
Off: Hagyjuk már ezt a szar szöveget, hogy nem írok rendesen mert telefonról vagyok. Lusta és igénytelen, pont. Mindenki megérti, vagy eltûri) On: Szerintem nem pusztul el tõle a megtermékenyült petesejt. Max függõ lesz a csecsemõ is. Ami szerintem eleve megtörtént, mert gondolom nem a teherbeesése után lövi be magát elsõ alkalommal
Már megérte ma felkelnem :) )) Jó cselekedet (pipa) (•_•)
Legkorábban kb. 4 hetesen lehet észrevenni a terhességet, az embrió ekkor 2 hetes. szóval, ha valaki a menstruációja kimaradása napján teszi le a cigit, az is már 2 hete cigizik terhesen. egy cigizõ alkalmotól nem fogsz elvetélni, de nemhiába mondják, h le kell tenni. Súlyos beteg lehet a baba vagy nem fejlõdik majd rendesen vagy születése után lesz beteg. Szóval ha pozitívat teszteltél és eszedbe jutott, h esetleg így szabadulsz meg tõle, felejtsd el.
Hát nem, ettõl nem fog elvétélni senki. (Persze ez arra igaz, ha egészséges az anya is és a magzat is.)
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat! (tamado kobold, imadom a tuzrol pattant embereket!:) )
Óvszert kell használni nem cigizni meg inni.

Van egy fiú, aki sokszor odanézeget felém ha messzebb állunk egymástól. Ha társaságban beszélgetünk, akkor nem nagyon néz rám, csak rámpillant. Ha valami vicceset mondd valaki, akkor rám néz. Mit akarhat tőlem?

Legjobb válasz: szia hát szerintem teccel neki csak elég félénk lehet ha bejon neked a fiu sztem probálj kezdeményezni v legalább beszélgetnivele

szia hát szerintem teccel neki csak elég félénk lehet ha bejon neked a fiu sztem probálj kezdeményezni v legalább beszélgetnivele

Már egy ideje tetszik egy fiu, akivel ha buliban vagyunk akk szinte mindig tortenek valami, meg nem csokolt meg csak majdnem, voltak felre erteheto dolgok szerintetek mit csinaljak?

a fiu az osztalytarsam mar lassan egy eve tetszik, az osztalyban olyan idoszaka amikor total ram van kattanva, de van amikor le se szar .....amugy neha buta megjegyzesei vannak felem, nem tudom h miert, van h adtam ra okot de nem olyan sokszor mint ahanyszor beszolt....eleg sokat csesztet

Legjobb válasz: Vagy tetszel neki, csak szégyelli a többi fiú elõtt, vagy nem érdekled. Konkrétan kérdezz rá, vagy valami furfangos módon derítsd ki. De nem hiába találták ki a házinyúlra nem lövünk mondást, annak sohasem jó a vége.

Vagy tetszel neki, csak szégyelli a többi fiú elõtt, vagy nem érdekled. Konkrétan kérdezz rá, vagy valami furfangos módon derítsd ki. De nem hiába találták ki a házinyúlra nem lövünk mondást, annak sohasem jó a vége.

Lányokat fel tudja izgatni az, ha lát egy fiút, akin csak egy boxer van?

Legjobb válasz: Igen, és sok fiút is fel tud ez izgatni! :)

Igen, és sok fiút is fel tud ez izgatni! :)
ha tetszik a srác akkor persze... :) 21/l
nyilván attól függ, h kit lát boxerben, és nem maga a látvány izgató a legtöbb nõnél, hanem mondjuk ahogy néz rád, amit sugárzik, stb.
Én imádom nézni páromat ilyenkor. Próbálom is rávenni hogy így aludjon de ragaszkodik a pizsihez sajnos. Pedig olyan szexi :D
A nõk inkább érintésre, míg a pasik látványra gerjednek. Én személy szerint nem, túl sok az ilyen reklám, meg ilyesmii.
Aki felnõtt férfi létére még elképzelni sem tudja, hogy egy férfi lehet-e izgató boxer alsóban, annak elég alacsony szinten van a fantáziája. Mondhatnám azt is, hogy ezzel szeretné leplezni homoszexuális hajlamát.
Engem felizgatott mikor a páromat elõször láttam úgy :) Nem is bírtam ellenállni :D
ú ez így fordítva eléggé furcsa. azaz én nem tudom elképzelni hogyan vonzó egy férfi teste. 21/F
Ha elobe latom es helyesek akk igen
Nanáá:P Persze csak ha tetszik a fiú..:)
Engem nagyon. Szeretem amikor a páromon csak boxer van. Fõleg ha már feláll neki ;) és ritka hogy ne így legyen. Van hogy elnézegetném a testét. Csak úgy minthogy a fiúk is szeretik nézni a lányokét :D
Hát, ha Torrentét látja boxerban, akkor kétséges...
Ha tetszik a fiú, különben...

Lányok ti hogy reagálnátok ha egy fiú akivel egy baráti társaságban vagytok verseket ír de fél megmutatni csak elmondja hogy írt?

Na szóval, nyár eleje óta együtt lógok egy nállam 2 évvel id?sebb lánnyal akit 3os korom óta ismerek, és hülyén hangozhat de az óta tetszik, meg még egy-két haverunk is így bandázik velünk, már elmondtam neki hogy mit érzek, kétszer is próbálkoztam nálla, 1 hónap alatt, és elmondtam neki hogy írtam neki verset de félek megmutatni. Tehát nektek az ha egy fiú kitartóan közd értetek, és még szerelmes verset is ír nektek, nem is egyet, az tetszik/bejön??

Legjobb válasz: Én félnék megnézni, mert ha esetleg nem tetszik, vagy béna versek, béna rímekkel, akkor azt meg kell mondanom neki és megbántódna. De nem tudnék úgy tenni, mintha tetszene, mert engem az ilyen "versek" borzasztóan idegesítenek. Nem mondom, hogy a te verseid ilyenek, csak benne van ez is a pakliban. Egyébként ide nem írnál le egyet? Itt úgysem ismer senki. :) 24/n

Én félnék megnézni, mert ha esetleg nem tetszik, vagy béna versek, béna rímekkel, akkor azt meg kell mondanom neki és megbántódna. De nem tudnék úgy tenni, mintha tetszene, mert engem az ilyen "versek" borzasztóan idegesítenek. Nem mondom, hogy a te verseid ilyenek, csak benne van ez is a pakliban. Egyébként ide nem írnál le egyet? Itt úgysem ismer senki. :) 24/n
hát mivel ezeknek a 90%a olyan minõségû h versnek hívni õket nem picit sértõ a versekre nézve + még meg se mutatod: miért kellene neki tetszenie? én is tudom mondani h írtam ezt v azt ha 1x már nincs meg akkor nem lehet bizonyítani kitudja lehet csak a levegõbe beszélek nem?
Hát nekem állatian bejött a vers. Lehet, hogy nektek nem tetszik de engem annyira megfogott, hogy ilyen érzõ szíve van, hogy imádom érte . Ide írom a verset. Lányok döntsetek ti, hogy hogy Ti miként viszonyulnátok a fiúhoz, ha Ti is ilyen verset kapnátok. Szemed Színe Barna a szemed Nem, nem barna, Fekete. Talán fekete sem. Kék talán, Kék mint a tenger Forró napsütésben Fodros fehér hullámok Ölében. Kék a szemed, mint tenger a napban, Vagy sötét, mint üstökös csóvában a bíbor. Néha zöld, mint a haragos örvény, Mely sötét hullámok közül gyûrûzik S lehúz mindent. Néha barnának látom a szemed, Dióbarnának. Nagy kifejezõ szép szemek, Melyek szó nélkül is mindent elmesélnek, De csak nekem mesélnek, Másnak senkinek.
Attól, hogy rövid sorokba tördeled, még nem lesz vers. Egyébként is zagyvaság. Btw még mindig kíváncsi lennék a kérdezõ versére.
Olyan brutálisan reálos vagyok, hogy nem egyszer konfliktusokba keveredtem az irodalomtanárommal, mikor buzgón próbáltam neki bebizonyítani, hogy az irodalom azért egy rakás sz.r, mert életképtelen, túlérzelmes, antiférfi emberek írták szinte az összes verset és ezt mi kötelezõ jelleggel tanuljuk, hogy õk túl szerencsétlenek voltak ahhoz, hogy csendben szenvedjenek. Ma mindenki gondolkodás nélkül leb.uzizza SP-t, pedig Petõfi is egy nyeszlett szerencsétlenség volt, akinek nem nagyon volt sikere a nõknél, és Szeptember végén c. versében is azon morfondírozik, hogy asszonypajtás vajon lelép e gondolkodás nélkül egy új hapsival, ha õ idõ elõtt elhalálozna? Az irodalomtanárom kevéssé értékelte az okfejtésemet. :D Így emiatt nekem a szerelmes versek nem imponálnak, mert még talán mondjuk Ady komolyan megszerkesztett verseket komponált, a kamaszok érzelmeinek béna rímpárokba foglalása aligha nevezhetõ mûvészinek vagy romantikusnak...
A kérdező hozzászólása: A legszebb Virághoz Szeretett ihletõm, te gyönyörû virágszál, Tehetném lekem érted odaadnám, Tudom nem azt érzed mint én, Vallomásom eme dal, és írója érted ég. Az mit érzek összinte és valós, Tudom õrült dolog de ez nekem így jó. Nem kell nekem, csak te és más senki, Ez a kín mely bennem ég, oly pokoli, Hogy beleõrülök, de csak te érted. Miattad szívem visz s nem az eszem, Lelkem pedig csak vár tétlen, Õrültségre készen. Telik az idõ és egyre mélyebb a vérzõ seb, Egy seb, mit ahogy csak bírok elrejtek. Folyamatosan múlik s pereg, lelkem vele remeg, Azt mondtad, ha meglátnád versem mit rólad írtam, Szíved is megszakadna, s én szeretlek, ezért nem mutattam. Én továbbra sem változok, S õrült tett hílyán a csodában bízok. De mostmár úgy érzem eleget szenvedtem, Elõre bánom mit még meg sem tettem, De nem tudom meg bírom-e? De küzdök érted bármeddig ha kell, Mert bennem õsi lélek nõtt fel. Küzdök örökké, és sosem adom fel, Akkor sem, ha lelkem végül a pokolban hamvad el. Kértetek egy verset megítélésre nos itt van egy saját amit az addot lányról írtam...
Én kértem, hogy mutass meg egyet, és most légyszi ne haragudj meg, de szerintem nem jó. Klisés, és megint csak azt tudom mondani, hogy a rövid sorok miatt nem lesz vers a vers. Azon kívül sok a helyesírási hiba is: vesszõk, "hílyán" stb. Sajnálom, ha nekem írtad volna, nagyon nem tudnál vele meghódítani. A gesztus értékelendõ, de a vers maga nem. :) Bocsi még egyszer.

Ha azt mondja neked egy fiu/lány h csak barát akar lenni és nem akar párkapcsolatot veled akkor szerintetek melyik esetben van nagyobb esély arra hogy ha nem adod fel mégis beléd szeret, összejön veled? és ez lehet boldog kapcsolat?

Legjobb válasz: Ha nem akar téged, csak barátként, akkor ne nyomulj szerintem...persze késõb beléd szerethet, de ha csak azért lenne veled valaki amit az elsõ mondott, akkoir az nem is lenne boldog kapcsolat..csak érdekbõl lenne veled :S

Ha nem akar téged, csak barátként, akkor ne nyomulj szerintem...persze késõb beléd szerethet, de ha csak azért lenne veled valaki amit az elsõ mondott, akkoir az nem is lenne boldog kapcsolat..csak érdekbõl lenne veled :S
Növeli az esélyeidet, ha meg tudsz fogalmazni egy kérdést.
FEL A SZOKNYÁT LE A BUGYIT !!!!!!
ha gazdag vagy, és helyes.

Lányok, van olyan, hogy ha egy fiú tesz fel új profilképet facebookra, akkor nektek tetszik a srác, csak azért nem lájkoljátok, mert féltek kimutatni, hogy tetszik nektek a fiú?

Legjobb válasz: Ha tetszik, felkeresem, odamegyek hozzá élõben, aztán elmondom neki, hogy mi a nagy helyzet. Én nem facebookon élem az életem.

Ha tetszik, felkeresem, odamegyek hozzá élõben, aztán elmondom neki, hogy mi a nagy helyzet. Én nem facebookon élem az életem.
aha:)
egy ideig én is ezt csináltam, de ennek semmi értelme
ja:/
nem azért mert nem érdekel

Ha egy fiú, akivel már fél éve ismerjük egymást szokott nekem bókolni, de nem hív el randizni, akkor csak kedves velem, és nem is akar tõlem semmit?

Legjobb válasz: nem feltétlenül, lehet nem adsz neki jelet és arra vár, vagy láma :D beszélgessetek kettesben, akkor ki fog derülni, csak ügyesen csavard a témát :)

nem feltétlenül, lehet nem adsz neki jelet és arra vár, vagy láma :D beszélgessetek kettesben, akkor ki fog derülni, csak ügyesen csavard a témát :)
Vagy, 27 millióan hajtanak rád, csak te nem látod ezt, és így nem kezdeményez. Aztán, lehet, hogy házas vagy vagy kapcsolatban vagy és ezért nem, vagy õ van abban és azért. Lehet ahogy elõzõ mondta, nem adsz értelmezhetõ jeleket kijelentéseket. Az aranyos mosolygás nem elég, minden csaj vigyori tablettát zablál reggel.
Nem valószínû.
A kérdező hozzászólása: nem egy nap szerettek egymásba...
Az, hogy két ember tetszik egymásnak, az naponta milliószor történik meg. Az esetek többségében ilyenkor lépéseket tesznek egymás felé, és kapcsolatok alakulnak ki belõle. Nem pedig álomvilágban élnek.
Amikor azt mondják, hogy a szívünkre hallgatunk, az nem több, mint egy hasonlat. Minden az agyunkban dõl el! A szív persze annyit ér, hogy keringetteti a vérünket, se többet se kevesebbet. Ha nem folyna, akkor nem lennének impulzusok, vagyis leállna az egész testünk. Ennyi erõvel azt is írhatnák az emberek, hogy a vesémmel, vagy a tüdõmmel mindig rád gondolok!
A kérdező hozzászólása: hát , pedig õk egymást keresik.. de régen találkoztak. de basszus ordított róluk , hogy tetszenek egymásnak...aztán megismerték egymást jobban...valami változott a levegõbe :D
Nekem több év után van barátokkal, hogy egyszerre hallgatjuk ugyanazt a zenét, vagy ugyanarra gondolunk a gép túlsó végén...Ja, és nem beszéljük meg elõre. :D :D 17/L
Nincs összekötve a szívük. Simán lehet, hogy ha összejönnének, kiderülne, hogy nem is egymást keresik. Más egy plátói kapcsolat, és más egy igazi. Pszichológiai összeköttetés azok között van, akik rendszeres fizikai kontaktusban állnak egymással. A többi csak romantikus hablaty. Tessék végre kijönni az álomvilágból, és élni!
A kérdező hozzászólása: a szívük össze van kötve , de nem mernek komolyan lépni egymás felé
Ja így már értem. Ebben a formában létezhet, igen, de ennek semmi köze a pszichológiai összeköttetéshez. Vannak "plátói szerelmek", és õk pont egymásba plátói szerelmesek. Ez elõfordulhat végül is.
ja amúgy ha egyik sem mer vagy nem tud lépni akkor lehetséges
úgyérted valami telepátia által a másikra is ráragad? :D sajnos nem így mûködik :(
A kérdező hozzászólása: ezt nem lehet tudni :D az a kérdés , hogy létezhet e olyan , hogy Mind a ketten vágynak egymásra és szeretik egymást hosszú ideje úgy , hogy nem beszélgetnek. de nagyon sokszor gondolnak egymásra. lehetséges?
Ezt egész egyszerûen nem értem. Mindkét fél kimondta, hogy hiányolják egymást? Vagy csak az egyik fél gondolja így?
A kérdező hozzászólása: de nem csak így hirtelen egymásba esnek , hanem az utolsó találkozás óta. hiányolják egymás társaságát
Velem sokszor megtörtént, hogy éreztem, hogy rosszkedve van/ valami rossz történt vele és bejött, sajnos.Addig amíg nem beszélitek meg, hogy ki mit érez a másik íránt, addig nehéz:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!