Találatok a következő kifejezésre: Csak akkor fel (1335 db)

Van itt olyan aki ugyanúgy étkezett, csak este fél 6-6 után már nem evett és így fogyott?

Mennyi idő alatt és mennyit?

Legjobb válasz: Ilyet NEM fogsz találni, mert ez egy óriási tévhit! 3-4 órával lefekvés elõtt kell utoljára enni! A fél 6 - 6 csak akkor jó, ha 9-10-kor már húzod a lóbõrt. Ha késõbb fekszel, akkor túl hosszú ideig éhezik a szervezeted. Ez pont, hogy árt a fogyásnak, nem pedig használ! Fogyni pedig KALÓRIADEFICITTEL lehet, ezt jól jegyezd meg! A kalóriamínuszt elérheted úgy, hogy kevesebbet viszel be, vagy úgy, hogy többet mozogsz. (Persze nem elég csak a kalóriákra figyelni, ajánlott a makrotápanyagok arányát - fehérje, szénhidrát, zsír - is nézni, ha nem csak a súlyvesztés a cél, hanem a szép test.)

Ilyet NEM fogsz találni, mert ez egy óriási tévhit! 3-4 órával lefekvés elõtt kell utoljára enni! A fél 6 - 6 csak akkor jó, ha 9-10-kor már húzod a lóbõrt. Ha késõbb fekszel, akkor túl hosszú ideig éhezik a szervezeted. Ez pont, hogy árt a fogyásnak, nem pedig használ! Fogyni pedig KALÓRIADEFICITTEL lehet, ezt jól jegyezd meg! A kalóriamínuszt elérheted úgy, hogy kevesebbet viszel be, vagy úgy, hogy többet mozogsz. (Persze nem elég csak a kalóriákra figyelni, ajánlott a makrotápanyagok arányát - fehérje, szénhidrát, zsír - is nézni, ha nem csak a súlyvesztés a cél, hanem a szép test.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Abszolút hasznos válasz volt.

Akik clostyt szedtetek! Sikerult valakinek ugy teherbe esni hogy csak fél tablettát szedett 5napon keresztul? Mert én ugy tudom egészet kellene, de nekem csak napi felet írtak fel.

koszi a hozzászolásokat!

Legjobb válasz: hátmindenkinek annyit írnak felamennyire szükságe van!örülj neki akkor valószinûleg nincs annyira nagy gond mint ha egy egészet kéne be venned!bár nekem akkor sem sikerült!:-/ (4.éve) neked azért drukkolok!

hátmindenkinek annyit írnak felamennyire szükságe van!örülj neki akkor valószinûleg nincs annyira nagy gond mint ha egy egészet kéne be venned!bár nekem akkor sem sikerült!:-/ (4.éve) neked azért drukkolok!
A Closti szedésére is több fajta protokoll létezik, nyilván meg van az oka, hogy csak fél szemet írt a doki. Nem veszélytelen "csodaszer", ha túl stimulálnak akkor komoly galibát tud okozni. Erre fele több doki is úgy szedeti, hogy csak minden második hónapban, nem egy olyat ismerek aki a szedés nélküli "üres" hónapban esett teherbe
Ha mész majd ultrahangra kiderül, hogy érett-e tõle petesejt és mennyi. Én 1 db-ot szedtem, szintén 5 napig. A 3. hónapban 2 is érett, pedig néhányan azt mondták, hogy az 1 az semmit sem ér.

Minden ételnek csak a felét enném meg, este 6 után nem ennék, csak innék, és max. Gyümölcs, akkor le tudok fogyni?

Legjobb válasz: Ha valaki rosszul és egészségtelenül táplálkozik, akkor annak a fele is rossz lesz és egészségtelen. Ha valakinek a rossz és kiegyensúlyozatlan táplálkozása miatt csomó ásványianyag és vitamin hiánya van, akkor a megfelezéskor még rosszabb lesz a helyzet. Az este 6 után evés, az egyik legnagyobb butaság, amit mindenki hajtogat aki egyáltalán nem ért a táplálkozáshoz. Gyümölcs... mi van vele? Tudod mik a fehérjék? Tudod mennyire van szükséged naponta? Tudod mire jó és miért létfontosságú? Tudod mik a szénhidrátok? Milyen típusúak vannak? Mennyire van szükséged? Zsírok? Zsírban oldódó vitaminok? Vízben oldódóak? Napi folyadékszükséglet? Anyagcsere sebesség? Hányszor kell enni egy nap? Mikor mit? 100 emberbõl 99 nem tudja ezekre a választ... Meg is lehet nézni 100 emberbõl 99 nem is néz ki sehogy... Tanulj meg táplálkozni, és megadhatod a testednek ami kell neki... egészséges leszel, fitt és engergiadús... Csak magadon tudsz segíteni, mert itt a tanácsok 99%-a tökéletesen tudatlanoktól jön, vak vezet világtalant... Sajnos.

Ha valaki rosszul és egészségtelenül táplálkozik, akkor annak a fele is rossz lesz és egészségtelen. Ha valakinek a rossz és kiegyensúlyozatlan táplálkozása miatt csomó ásványianyag és vitamin hiánya van, akkor a megfelezéskor még rosszabb lesz a helyzet. Az este 6 után evés, az egyik legnagyobb butaság, amit mindenki hajtogat aki egyáltalán nem ért a táplálkozáshoz. Gyümölcs... mi van vele? Tudod mik a fehérjék? Tudod mennyire van szükséged naponta? Tudod mire jó és miért létfontosságú? Tudod mik a szénhidrátok? Milyen típusúak vannak? Mennyire van szükséged? Zsírok? Zsírban oldódó vitaminok? Vízben oldódóak? Napi folyadékszükséglet? Anyagcsere sebesség? Hányszor kell enni egy nap? Mikor mit? 100 emberbõl 99 nem tudja ezekre a választ... Meg is lehet nézni 100 emberbõl 99 nem is néz ki sehogy... Tanulj meg táplálkozni, és megadhatod a testednek ami kell neki... egészséges leszel, fitt és engergiadús... Csak magadon tudsz segíteni, mert itt a tanácsok 99%-a tökéletesen tudatlanoktól jön, vak vezet világtalant... Sajnos.
Így van. A mozgást ne feledd!Végre egy értelem, aki nem valami idétlen diétát követ.
Húú, de észt osztó a 2.Még jó, hogy õ mindent tud.Nem gondolod, hogy szalonnából akar fél adagot enni, ugye?Ja, végül is csak te ismered az egészséges táplálkozást.Mesélj még az ilyen tudatlanoknak, sehogy kinézõknek.
Hát kedves 3. ha eddig ugye a kérdezõ jól táplálkozott volna, nem evett volna zsíros és cukros ételeket, akkor nem lenne mit lefogynia... Az én hozzászólásom tele volt hasznos infokkal, a tiéd csak engem ugatott le... Nem kell írni, ha olyat nem tudsz aminek értelme van!
Szerintem hasznos informácio nem volt benne csak rengeteg kérdés. Ha olyan okos vagy ird le rá a választ. Sokan ( minimum 99-en ) várják rá a választ. Szép estét!
Megmondtam minek kell utánanézni, ezt bárki megteheti a google segítségével. Az, hogy a milliónyi butaság (fogyiövek, aberrált fogyókúrák, csodaszer) mellett megmutatom minek van igazán értelme, szerintem értékes info. Nem fogok 50 oldalt írni ez nyilvánvaló. Ha meg valakinek a saját kinézete, egészsége nem ér meg annyit, hogy ezek alapján utánanézzen, az meg is érdemli a jojózást egy életen át.

A Clostyt kinek írják fel? Csak akkor kaphatok, ha vmi nincs rendben? Vagy a természetes folyamat gyorsítására is, ha nincs semmi bajom? Vagy nőgyógyászfüggő, h ki mikor írja fel?

Legjobb válasz: Annak írják fel, akinek nincs peteérése, és e-nélkül a gyógyszer nélkül nincs ovuláció. Annak is felírják akinek van, de nagyon ritkán. AMennyiben te egészséges vagy, és nincs semmi szervi probléma ne akarjál clostilbegyt szedni, mivel a méhnyálkahártyát elvékonyítja,nehezívte a baba megtapadását, illetve túlstimulálódhatsz, több tüszõt érlel, cisztát okoz, fájdalamat, esetleges bevérzéseket. Állandó ultrahangos felüegyeletet igényel. Ne gyorsíts, inkább annak örülj hogy minden rendben,tudod én irigyelek téged, mert nekem a gyógyszer nélkül nem lehet, és már csak egy hónapig lehet szednem. :( Próbálkzzál természetes szerekkel: méhpempõ, e-vitamin, cickafark-palástfû tea, agnucaston(barátcserje)kapszula. Sok sikert kívánok, és minden jót!

Annak írják fel, akinek nincs peteérése, és e-nélkül a gyógyszer nélkül nincs ovuláció. Annak is felírják akinek van, de nagyon ritkán. AMennyiben te egészséges vagy, és nincs semmi szervi probléma ne akarjál clostilbegyt szedni, mivel a méhnyálkahártyát elvékonyítja, nehezívte a baba megtapadását, illetve túlstimulálódhatsz, több tüszõt érlel, cisztát okoz, fájdalamat, esetleges bevérzéseket. Állandó ultrahangos felüegyeletet igényel. Ne gyorsíts, inkább annak örülj hogy minden rendben, tudod én irigyelek téged, mert nekem a gyógyszer nélkül nem lehet, és már csak egy hónapig lehet szednem. :( Próbálkzzál természetes szerekkel: méhpempõ, e-vitamin, cickafark-palástfû tea, agnucaston(barátcserje)kapszula. Sok sikert kívánok, és minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, nem tudtam, h ez ilyen "macerás" gyógyszer.. Sok sikert Neked is!!

Hogyvan ez a spirál dolog? A doki írja fel vizsgálat után? Tényleg csak akkor helyezi fel a doki mikor megvan? Milyen ára van mostanság?

Köszi

Legjobb válasz: Spirált csak akkor írnak fel, ha már biztos nem akarsz gyereket, szóval, ha fiatal vagy, biztos nem fogsz kapni.

Spirált csak akkor írnak fel, ha már biztos nem akarsz gyereket, szóval, ha fiatal vagy, biztos nem fogsz kapni.
azt nem tudom h mikor helyezi fel, de a doki irja fel, igen..
2: Ez nem igaz. Már szült nõknek szokták javasolni, a barátnõmnek is feltettek, mert a másodikat sokkal késõbbre tervezték. Amikor eljött az idõ levetette, vártak, aztán simán teherbe esett.
De, igaz. Általában már szült nõknek szokták felrakni.
Igen, a már szült nõknek, de nincs szó arról, hogy már ne akarjon több gyereket....
Ez a része nem igaz belõle: "Spirált csak akkor írnak fel, ha már biztos nem akarsz gyereket, " Nincs ilyen feltétel.
Ja hát ez valóban nem igaz.. viszont steril fertõzést okozhat meg ilyesmik.. nahh de mind1. Goldlilyrõl tudok.
A kérdező hozzászólása: Van egy pici lányom. Õ az elsõ és mi is minimum 7-8 évet akarunk várni a másodikkal, pont ezért akarok olyan védekezési módszert amivel nem kell kínlódni. :)
szia szó sincs arról hány éves vagy, vagy akarsz-e gyereket! akkor is felrakják csak az a lényeg, hogy szültél!és bármikor levetetheted! és tényleg csak akkor rakják fel ha megvan!nekem volt már fent 2-szer is és most is ha megszülök azt rakatok! kb olyan 8000-10000ft körül mozog az ára

A holokauszt idején hogyan bűntették a zsidókat? Nagyobb volt a bűntetése annak, aki teljesen zsidó, mint aki félig, vagy csak negyedrészben?

Egyáltalán meddig számított valaki megbélyegezettnek? Akinek, tegyük fel, csak a nagyapja volt zsidó, annak is büntet?táborba kellett vonulnia?

Legjobb válasz: Ez fokozatosan ment végbe. Elõször azokat kezdték üldözni, akik egész családja olyan származású volt. Majd azokat, akiknek valamelyik felmenõje volt csak az. Aztán késõbb szinte mindenkibe belekötöttek.

Ez fokozatosan ment végbe. Elõször azokat kezdték üldözni, akik egész családja olyan származású volt. Majd azokat, akiknek valamelyik felmenõje volt csak az. Aztán késõbb szinte mindenkibe belekötöttek.
A nácik jónéhány tábort létrehoztak; ezek nem voltak egyformák, és nem mindegyikben folyt népitrás. Ahol csak hadifoglyokat gyûjtöttek össze, ott jobb volt a helyzet, mint ahol politikai foglyokat és zsidókat. Volt olyan tábor is, ahová az ismertebb mûvészeket vitték, itt készítettek propagandacélokra filmeket arról, hogy milyen jól élnek a táborokban a foglyok. A helyzet fokozatosan fajult el egyre jobban, és ezzel párhuzamosan szivárogtak ki a valóságról az információk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Abban már nem vagyok biztos, hogy olyan buli volt egy ilyen kis "óvótábor".
A kezdeti zsidótörvényekben még szûkebb körként definiálták, aztán ahogy jöttek az egyre durvább megkülönböztetõ intézkedések, úgy bõvült ki fokozatosan a zsidóknak számítók köre arra, hogy akinek legalább az egyik nagyszülõje zsidó volt, még ha amúgy õ maga már keresztény is volt. Tehát akinek csak a nagyapja volt zsidó, azt is ugyanúgy elszállították.
Sehogy sem büntették, csak biztonsági okokból táborokba zárták õket a háború végéig. Ez nem büntetés volt, csak óvintézkedés.
És szerinted annak kellene örülni, hogy Auswitzban volt színházterem és úszómedence? Gondolom rengeteg zsidó csonttá fogyott fogoly edzette ott a testét nap mint nap. És hogy zsidók szerepeltek a színházban? Igen, ahogy zsidók voltak az ágyasok, az orvosi kísérleti alanyok is.
3-as, neked pedig ezen film megtekintését javaslom: http://www.youtube.com/watch?v=Uwg2FwN9SNo (egy zsidó készítette!)
Az elsõnek teljesen igaza van, másodiknak javaslok egy kirándulást Auswtitzba, és esti könnyû olvasmányként Anne Frank naplóját.
Így: http://www.radioislam.org/hu.htm (A büntetni egyébként rövid ü!)
Anne Frank naplója egy fikciós mû, bár ahogy a Jadviga párnája címû könyvbõl is sokat meg tudhatunk milyenek képzeli egy férfiíró egy nõ lelkét és az életét, itt is sokat megtudhatjuk, hogy egy el nem hurcolt ember, hogy látja a németek bánásmódját. A negyedrészt zsidók elhurcolásra kerültek volna?

Mivan akkor ha nincs meg a napi fehérje bevitel? Mondjuk csak a fele van meg az előírt mennyiségnek akkor nem fejlődik az izom, vagy csak fele annyit fejlődik?

Legjobb válasz: tápanyag csak a fejlõdéshez kell? próbálj az agyadnak is több tápanyagot juttatni, hátha az is jobban fejlõdik

tápanyag csak a fejlõdéshez kell? próbálj az agyadnak is több tápanyagot juttatni, hátha az is jobban fejlõdik
Elsõ, neked se sok jut az agyadba...nyilván tömegnöveléskor elõírt mennyiségrõl beszél, nem az alapvetõ életfunkciókról...
te is hasonlóan hülye vagy látom

(Középiskolai felvételi ) Csak akkor lehet fellebbezni, ha sehova sem vesznek fel, vagy akkor is, ha azok közül az iskolák közül amiket megjelöltél az egyikbe felvételt nyertél, de egy másikat jobban szeretnél? (amit elsőnek jelöltél meg)

Legjobb válasz: Amikor beadod a jelentkezésedet, akkor fel kell állítanod egy sorrendet. Ha az elsõ helyen megjelölt iskolába nem vesznek fel, akkor igen, ott lehet fellebbezni. De szerintem a többi helynél nem, pl. ha a 3.-ra felvettek, de a 2.-ra nem, mert úgyis az elsõbe szeretnél menni, tehát annak sok értelme nincs.

Amikor beadod a jelentkezésedet, akkor fel kell állítanod egy sorrendet. Ha az elsõ helyen megjelölt iskolába nem vesznek fel, akkor igen, ott lehet fellebbezni. De szerintem a többi helynél nem, pl. ha a 3.-ra felvettek, de a 2.-ra nem, mert úgyis az elsõbe szeretnél menni, tehát annak sok értelme nincs.
Akkor lehet fellebbezni, ha szabálytalanság történt az eljárás során.
csak akkor fordul elõ, ha flashelt géppel mész fel rá!
A kérdező hozzászólása: Köszi!
De a márciusi update letiltja a HDD bannt!!!

10, 5 hós kislányom teljesen magától a héten ült fel először. Ha azóta nem csinálta, csak akkor egyszer, akkor is tekinthetjük úgy, hogy innentől már tud ülni?

Nem s?r?n, de mi azért felültettük el?tte is, úgy tudott ülni.

Legjobb válasz: Persze, sokszor van, hogy valamit megcsinálnak, aztán hetekre "elfelejtik". Ha már egyszer felült, akkor fel tud ülni magától. Ne izgulj elõbb utóbb akkor is felül majd, amikor nem kéne. Pl. alváskor. :) Ági

Persze, sokszor van, hogy valamit megcsinálnak, aztán hetekre "elfelejtik". Ha már egyszer felült, akkor fel tud ülni magától. Ne izgulj elõbb utóbb akkor is felül majd, amikor nem kéne. Pl. alváskor. :) Ági
A kérdező hozzászólása: köszike!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!