Találatok a következő kifejezésre: Csak a vagy a lábon (161 db)

Konditeremrõl hallottál már? Csodálatos találmány tele van kondigépekkel, ott lehet lábra is gyúrni.
Egyáltalán nem kell konditerembe járni. Otthon is tudod erõsíteni a lábad. Leülsz ráteszel valami nehezebb dolgot és emelgeted a lábad. Még valami: Lehet h eddig nem úgy lõttél ezért leírom, állított labdát úgy tudod meg küldeni izomból ha szemben állsza a lábdával és egyenesen futsz neki, keményen mellélépszés telirüszttel a labdaközepét megrúgod.

A csúszásgátlós zokni kis tappancsa nem töri a gyerek lábát, ha cipőt húzunk rá? Csak otthon adjátok a lábára vagy az marad rajta a cipőben, ha mentek valahová?

Tudom, hogy bugyuta a kérdésem, de megmondom ?szintén, nekem dilemmát, okoz. Itthon a parkettán meg a járólapon ráadom a tappancsos zoknit. De lecserélem simára ha cip?t húzunk, mert szerintem böki a talpát. Vagy nem? Vagy csak én fogtam ki olyan típusú kis zoknikat, amiken bizony vastagok és nagyok a tappancsok? :S

Legjobb válasz: nem húzok úgy cipõt a lábára, mert szerintem is kényelmetlen, ill. sok cipõje rá se jönne, mert ezek a zoknik nagyon vastagok. Én két zoknit adok rá, ha elmegyünk akkor a vastagat le és fel a cipõ!

nem húzok úgy cipõt a lábára, mert szerintem is kényelmetlen, ill. sok cipõje rá se jönne, mert ezek a zoknik nagyon vastagok. Én két zoknit adok rá, ha elmegyünk akkor a vastagat le és fel a cipõ!
Én csak itthon adok rá tappancsos zoknit, cipõbe mindig sima zoknit húzok a lábára.
Bár az én bébim még nem jár, de az nem fordult meg a fejetekben, h cipõ nélkül is ugyanúgy rááll, ránehezedik a súlya azokra a gumicskákra? Akkor elvileg a talajon is nyomnia kell. Az hogy vastag-e vagy vékony, az más tészta. Nekünk van vékony tappancsos zoknink is.
Attól függ, hogy vékony vagy vastag tappancsos a zokni. Ha vastag, akkor bele se menne a cipõbe, de ha vékony, akkor belemegy. És ha vékony a zokni és vékonyak a tappancsok is, akkor szerintem nem nyomja a lábát.

Nagyon gáz, hogy csak akkor borotválom a lábam/hónaljam/szeméremszőrzetemet, ha a barátommal vagyok együtt egy pár napot?

Egyébként nem öltözködök úgy az utcán, meg egyéb helyeken, hogy egy bármit is számítana, mert nem látszik... de baj? Manapság már szinte mindenki borotválja magát, ahol éri.

Legjobb válasz: Bocs, elõzõ vagyok, kimaradt 1 szó: Ha rövidebb nadrágot/szoknyát veszel fel, gondolom alap, hogy borotválod a lábad.

Bocs, elõzõ vagyok, kimaradt 1 szó: Ha rövidebb nadrágot/szoknyát veszel fel, gondolom alap, hogy borotválod a lábad.
Elsõ kommentel értek egyet, bár engem már ma leoltottak hasonló témában.
Elsõvel értek egyet. ha nem találkozunk, én se szõrtelenítem a nemi szõrzetet, de a többit igen.
Szeméremszõrzet szerintem még oké. Ha rövidebb nadrágot/szoknyát veszel fel, gondolom alap, hogy borotválod. Hónaljban azért ne hagyd meg, mert a baktériumok elszaporodnak, meg büdibb az ember szerintem.
a szemérem szõrzetem én se szoktam általában akkor mikor semmi esély arra hogy találkozzunk vagy ilyesmi


Randizgatok egy lánnyal volt hogy már mondta hogy fázik meg ilyenek mondtam neki odaadom a pulóverem, vagy csak hogy terítse a lábára hogy ne fázzon de azt mondta hogy ne, nemkell mert megfázok, máskor csak egyszerűen vegyem le és terítsem rá?

Szeretnék jó benyomást kelteni.

Legjobb válasz: Nem gondolta komolyan hogy nem kell. Érts egy kicsit a nõk nyelvén. Ezzel azt akarta mondani hogy nagyon aranyos vagy és kedves gesztus tõled. 23/F

Nem gondolta komolyan hogy nem kell. Érts egy kicsit a nõk nyelvén. Ezzel azt akarta mondani hogy nagyon aranyos vagy és kedves gesztus tõled. 23/F
Szerintem inkább azt akarta hogy öleld meg. Máskor öleld meg bátran, meg sem kell kérdezned, csak csináld.
ismeros.. :D sajnos sok fiu nem erti ezeket. ra kellett volna teritened. ha meghivod vmi piara akkor is kerdezd meg masodszor is. a masik kedvencem, amikor bar eloreengednek, de nem nyitjak ki az ajtot..(bevasarlokozpont nehez ajtoinal problema ez) ott szenvedek vele, aztan o meg csak bejon mogottem. inkabb ne engedne elore.
Igen, mert csak udvarias akart lenni.
Nem tudom, mert én sose fázok. Legfeljebb csak érzékelem a hideget. :-D

Sajnos sovány vagyok, és szeretnék egy pár kilót magarmra szedni. Még csak 14 éves vagyok, de nem vagyok megelégedve az alakommal. A csímőm szélessége egyre csak nő, de a lábaim+ a csuklóm vékony.180 cm magas vagyok, és lány. Mit tegyek?

Legjobb válasz: 14 évesen 180 cm? Amúgy a tévében láttam egy mûsort, ott is ilyen vékony gyerekek voltak. Õket 3000 kalóriás étrenddel "hízlalták", meg zabálták a csokit. Irigyeltem õket a 80 kilómmal :D

14 évesen 180 cm? Amúgy a tévében láttam egy mûsort, ott is ilyen vékony gyerekek voltak. Õket 3000 kalóriás étrenddel "hízlalták", meg zabálták a csokit. Irigyeltem õket a 80 kilómmal :D
Szerintem egyél egészségesen, és bõségesen.Nem kell magad tömni.Ha elkezdesz hizlaló ételeket enni, attól valószínûleg csak a hasad, és a feneked fog nõni.(Lányok vagyunk, genetikailag így vagyunk kódolva...:D)Ha egészségesen, és eleget eszel, akkor vagy fogsz gömbölyödni, fõleg, mert tinédzser korban vagy, vagy nem.De sok sikert!:)
Szerintem a magasra növésed is állhat ez mögött. Valószínû, eddig hirtelen sokat nõttél, de most már formásodni fogsz! 30N

Van két macskánk az orvos azt mondta h kerüljem az állatokat! De én nem simogatom csak oda ül mellém vagy a lábamhoz! Attól nem lesz semmi baja a babának? Most vagyok 11 hetes terhes!

Legjobb válasz: Fertõzéseket csak az ürülék terjeszt!!!!! Nekem is van cicám, nem kell ebbõl olyan nagy ügyet csinálni ... Ha már régóta megvan a cica, akkor úgyis átestél a toxon, ha meg eddig nem, akkor most sem fogsz már, mert tiszta a cicád! Úgyis rendszeresen van szûrés. Én is mondtam még az elején a dokinak, hogy cica van, baj? Azt mondta, hogy dehogy baj, csak ne én takarítsam az almot! Simogatom, etetem, beszélgetünk, odabújik, melegíti a pocim (amit a babám nagyon szeret), s semmi bajunk nincs! 34 hetes kismama

Fertõzéseket csak az ürülék terjeszt!!!!! Nekem is van cicám, nem kell ebbõl olyan nagy ügyet csinálni ... Ha már régóta megvan a cica, akkor úgyis átestél a toxon, ha meg eddig nem, akkor most sem fogsz már, mert tiszta a cicád! Úgyis rendszeresen van szûrés. Én is mondtam még az elején a dokinak, hogy cica van, baj? Azt mondta, hogy dehogy baj, csak ne én takarítsam az almot! Simogatom, etetem, beszélgetünk, odabújik, melegíti a pocim (amit a babám nagyon szeret), s semmi bajunk nincs! 34 hetes kismama
nekem is van kettõ és mióta az eszemet tudom mindig volt cicánk...ha van akkor attól nem valószínû hogy pont a terhességed alatt lesz toxo.-d hacsak nem szeretgetsz idegen cicát... tény hogy az ürülék a forrás ezért azt most ne te takarítsad! de ezen kívül minden mást csinálhatsz ugyan úgy mint eddig ... azok akik azt mondják kerüld el vagy passzold a saját cicádat azok eleve korlátoltak a témában! az én Pici-vacakom most is itt dorombol a lábam mellett és ezt már 13 éve teszi...ha most kitenném a szûrét akkor egy szemétláda lennék!
Én csak "messzirõl" találkoztam a cicáinkkal, mégis kimutatták a véremben a toxoplazmózist. Szerintem kérj tesztet, én is kértem így derült ki!!! 34 hetes km.
Én azt mondom, jobb félni, mint megijedni. Ha csak a lábadhoz dörgölõzik, nem lehet baj, de inkább kerüld, véletlenül is odakaphat, szeretetbõl. Velem számtalanszor fordult elõ. Csináltass tesztet. Én is macskapárti vagyok, de nem éri meg kockáztatni a babit. Egy ideig kórházban voltam, és ott volt ilyen baba, akit ez a baj ért. Szóval egy állatpárti sem tudhatja, hogy az õ macskája mit hordoz, nem igaz hogy nem lehet baj. És a gyümölcsöket is jól mosd meg. :)
En ugy hallottam, hogy a macskak a legveszelyesebbek a terhes nokre, tehat en nagy ivben kerulnem oket(foleg, hogy nem is vagyok oda a cicakert).Szerintem ne nagyon simogasd oket. Boldog babavarast! :)
Hát én is messze elkerültem õket! Az almot ne te takarítsd! Sõt naponta kell takarítani.
Szerintem attól, hogy odaül melléd, nem lesz semmi bajod.De az nem igaz, hogy ha régóta van macskád, tuti átestél a fertõzésen.Tesómnak van régóta, és szó szerint tesóm mosta ki a kakiból, pisibõl egy mûtét után amikor még az altatás hatása alatt volt.Mégis negatív lett a tesztje!Azóta havonta nézik nála, hogy terhes.Tehát folyamatosan figyelik, ami azért jó.Neki azt tanácsolta az orvosa, hogy ha nem akarja addig elajándékozni, akkor a cica ne menjen be a házba, vagy ha bennt van, ne engedjék ki.Mert ezt kintrõl szedik össze!Jól teszed, hogy nem simogatod.Mert bár a széklete fertõz, de azt nem tudhatod, hogy nem maradt -e a szõrén valami, ami a te kezedre kerül.Én szeretem a macskákat, de terhesen nem nyúlok hozzájuk.Nem kockázatnék semmi pénzért.A gyerekemrõl van szó, aki 100 milliószor fontosabb.
Én valahol azt olvastam, hogy aki cicát tart terhessége elõtt az úgyis átesik ezen a betegségen és védettséget élvez, így a babát elvileg nem veszélyezteti. De ettõl függetlenül inkább kerüld a cicót. Nekem is van, néha azért megsimogatom, ha nagyon könyörög. :S De kerti cica, így a kaksijával abszolút nem érintkezem.
Ha helyesen kezeled semmi gondod nem lesz tõle. Nekünk is volt amikor terhes voltam, 10 hónapos volt a babám, amikor a cicát elütötte az autó :( Õ benti cica volt, az almot a párom takarította. Én simogattam is. A toxoplazma vizsgálat jó lett, többször is nézték, Semmi gondunk nem volt tõle.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek!!! Nekünk kint vannak ugyhogy nem kell almot takarítani meg ilyenek!!! De kicsi koromtól kezdve mindig volt macskánk!!!!!! Még egyszer köszi a segítséget!!!
Ha szobacicák és nem nyershúson és egeren élnek, akkor túl nagy gáz nincs.
Habár mikor én terhes voltam, nem volt cicánk, de egy barátnõmnek ugyanúgy be járt a házba a cicája, mint régen, simogatta, etette stb, még sem lett semmi baja a picinek, egészségesen született.
Ahhoz, hogy meg is fertõzõdj a bacival a szájadhoz kell kerülnie, és nem csak macskáktól lehet megkapni, illetve macskaürüléktõl, hanem nyers hústól, mosatlan gyümölcstõl vagy földdel való érintkezéssel is, úgymint kapálás, virágültetés, etc. Ha mindig kezet mosol utána, nem valószínû, hogy megkapod. Egyébként a macskák sokat tisztítják magukat, úgyhogy kicsi a valószínüsége, hogy a hátáról vagy a fejérõl macskaürüléket szedsz össze. Kézmosás és tesztelni a toxot terhesség alatt, ennyi. Nem kell parázni és nem kell kidobni a cicákat. Az enyém is megvan :-)

Milyen hosszú ugrókötélre lenne szükségem? 185 cm magas lány vagyok, a lábaim olyan 105 cm hosszúak. Játékboltban csak 2, 13 métereset láttam, az nagyon rövidnek tűnt... Ugye?

Legjobb válasz: Játékboltban kisgyerekeknek valót árulnak. A neked való ideális hosszt úgy állapíthatod meg, hogy a fogantyúkat kézbe fogva, a kötél közepére kell állsz, így a függõlegesen kifeszített kötél fogantyúinak a hónaljadig kell érniük. Ld. a képet "For single Jumping": http://www.skookum.org/jumpropes/rightsize.htm Másik módszer: http://www.harmonet.hu/cikk.php?alrovat=247&cikkid=13802&rov.. Rövidebbel is ugrálhatsz, csak úgy keményebb az edzés; a profi ugrókötelek hosszát lehet változtatni. (OFF: Én lemértem otthon egy zsinórral, egy kicsit hosszabb kötelet vettem mezõgazdasági boltban, és rácsomóztam a bébi ugrókötél fogantyúit. Már csak az olcsóbb, ha akad otthon fogantyúnak megfelelõ két kis csõdarab :)

Játékboltban kisgyerekeknek valót árulnak. A neked való ideális hosszt úgy állapíthatod meg, hogy a fogantyúkat kézbe fogva, a kötél közepére kell állsz, így a függõlegesen kifeszített kötél fogantyúinak a hónaljadig kell érniük. Ld. a képet "For single Jumping": http://www.skookum.org/jumpropes/rightsize.htm Másik módszer: http://www.harmonet.hu/cikk.php?alrovat=247&cikkid=13802&rov.. Rövidebbel is ugrálhatsz, csak úgy keményebb az edzés; a profi ugrókötelek hosszát lehet változtatni. (OFF: Én lemértem otthon egy zsinórral, egy kicsit hosszabb kötelet vettem mezõgazdasági boltban, és rácsomóztam a bébi ugrókötél fogantyúit. Már csak az olcsóbb, ha akad otthon fogantyúnak megfelelõ két kis csõdarab :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Az "offot" is:)
Én is szoktam más helyen, nem lesz baj belõle.
nyugodtan használhatod. inkább fordítva ne alkalmazd, vagyis a testradírt ne használd arcra ugyanis az arcra valónál kisebbek a szemek így nem sérti fel a bõrt mert az arcbõr érzékenyebb mint a test többi része.

Mitől remeg/rángatózik a gyomrom alja? Úgy mint akár a szemem vagy a lábamban az ideg, de ez csak 3napja kezdte. Kicsit idegesít.

Legjobb válasz: "ideg, mint ahogyan ezt megfogalmaztad, az idegrendszer tunete. Stresszes eletmodot folytatsz, allando feszultsegben elsz pl..

"ideg, mint ahogyan ezt megfogalmaztad, az idegrendszer tunete. Stresszes eletmodot folytatsz, allando feszultsegben elsz pl..
A kérdező hozzászólása: Hál' istennek 2napja már nem csinálja. Lehet feloldódtam :) Pedig nem igazán kellene 14évesen stresszes életmódot élnem:)

Hogy lehet betanítani a lovamat hejes lábra beugrani Vágtába? Hiába próbálom csak jobb lábra ugrik be ígyis úgyis. Rájön magától vagy hogy?

a ló már nem csikó és mindig terepen mentünk úgyhogy mindegy volt milyen lábra ugrik.

Legjobb válasz: Próbáltad már futószáron? Akkor nagyobb eséllyes ugrik be helyes lábra. Ha sikerül dícsérd meg és hagyd pár kört vágtázni, ha rossz lábra ugrik állítsd meg és próbálkozz addig amíg jó lábra nem ugrik be.

Próbáltad már futószáron? Akkor nagyobb eséllyes ugrik be helyes lábra. Ha sikerül dícsérd meg és hagyd pár kört vágtázni, ha rossz lábra ugrik állítsd meg és próbálkozz addig amíg jó lábra nem ugrik be.
A kérdező hozzászólása: aha értem. futoszaron ha beugratom egy idõ után berogzodik a fejebe és utána képes lesz nagykoron is. köszi
de most pályán próbálod meg beugratni helyes lábra? próbáld meg a sarokban kiskör, lassú tanügetésben, és ahogy kiérsz belõle úgy rögtön ugrasd, ne hagyd, hogy belerohanjon, tehát lassú ügetésbõl kéne ugrani, nem pedig egyre gyorsabban ügetni és úgy. ha rossz lábra ugrik be, akkor újra. nem szabad felidegesítened magad! ha jó lábra ugrik be ne felejtsd el a dicséretet!
egyébként az én lovam is jobban preferálja terepen az egyik lábát, szoktam figyelni, próbálom a másik lábára is beugratni és ha nagyon nem megy, ahol van lehetõség kiskörre veszem és úgy máris be tudom ugratni a másik lábára!
A kérdező hozzászólása: De meg az a baj hogy amikor rövidre veszem és úgy ugratom akkor meg kilõ mint egy ágyú. erre is van valami megoldás?
Off: Mielôtt még a lovadat tanítanád, elôször te tanulj. A heLYes az ly.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!