Találatok a következő kifejezésre: Csak a várt menzi (8 db)

Szerintem inkább a peteérést jelzi, úgyhogy most legyetek együtt!
Ovulációs vérzés.
A kérdező hozzászólása: De a termékeny napokon együttvoltunk, és ez utána pár nappal volt, és nálam sose szokott ilyen lenni peteéréskor, szóval akkor nem beágyazódási vérzés volt :(

Múlt héten pénteken sajna megjött a nem várt menzim. Előtte teljesen biztosnak éreztem, hogy összejött a baba. Létezik olyan, hogy megfogan a bébi csak a beágyazódásnál van valami gond?

Legjobb válasz: Remélem mindkettõtöknek hamar összejön a várva-várt babóca. Az érzésekkel vigyázni kell, mert könnyen becsaphatnak. Egy terhesség tüneteit könnyû összekeverni a menszesz elõtti tünetekkel, fõleg ilyen változékony, frontos idõben, amikor még többet produkál a szervezet a "jelekbõl". Sok nõ tényleg megérzi, ha teherbe esett, már az aktus után, de azért az a biztos, ami az ultrahangon is ott van és akkor még mindig történhet bármi. Ha megfogan a baba, akkor lehet, hogy nem sikerül rendesen a beágyazódás és felszívódik, de ez nem 1-2 nap alatt zajlik le. A beágyazódás hetekig tart, amikor még a legtöbb nõ nem is tudja, hogy terhes. Próbálkozzatok tovább, biztos sikerül majd, sok sikert hozzá!

Remélem mindkettõtöknek hamar összejön a várva-várt babóca. Az érzésekkel vigyázni kell, mert könnyen becsaphatnak. Egy terhesség tüneteit könnyû összekeverni a menszesz elõtti tünetekkel, fõleg ilyen változékony, frontos idõben, amikor még többet produkál a szervezet a "jelekbõl". Sok nõ tényleg megérzi, ha teherbe esett, már az aktus után, de azért az a biztos, ami az ultrahangon is ott van és akkor még mindig történhet bármi. Ha megfogan a baba, akkor lehet, hogy nem sikerül rendesen a beágyazódás és felszívódik, de ez nem 1-2 nap alatt zajlik le. A beágyazódás hetekig tart, amikor még a legtöbb nõ nem is tudja, hogy terhes. Próbálkozzatok tovább, biztos sikerül majd, sok sikert hozzá!
Persze, nagyon sok nõ nem is veszi észre hogy terhes lett, mert a mensivel együtt lelökõdik. Max kicsit késik a mensi. Nekem poz.terhességi teszt után így jött meg egy hét késséssel :(
A kérdező hozzászólása: 1. válaszolónak:igazán sajnálom. Az ember lánya mindig azt hiszi, hogy egyedül van az ilyen jellegû dolgokkal, de a kérdésekbõl, válaszokból sajnos az derül ki, hogy nagyon sokan küzdünk hónapról hónapra a gyermekáldásért. Azért a továbbiakban sok sikert a babaprojekthez!!!

Mensi elött már két nappal vizes folyásom szokott lenni. Holnapra nem várom a menzit és abszoludt semilyen folyásom nincs, csak a cicim FÁJ de nagyon. Lehet hogy terhes vagyok?

Nem szokott késni soha ha el maradna ,kedden csinálnék tesztet.Olyan száraz vagyok mintha a ciklusom elsö felébe tartanák.

Legjobb válasz: Az erõs mellfájdalom biztató jel, persze csak ha egyébként nem szokott. Terhesség esetén inkább erõsebb tejszerû folyás a jellemzõ, nem a szárazság, esetleg pici barnázás. Kedden próbálhatsz egy tesztet, de ha -, és nem vérzel továbbra se, akkor próbáld szombat környékén újra. Sok sikert!

Az erõs mellfájdalom biztató jel, persze csak ha egyébként nem szokott. Terhesség esetén inkább erõsebb tejszerû folyás a jellemzõ, nem a szárazság, esetleg pici barnázás. Kedden próbálhatsz egy tesztet, de ha -, és nem vérzel továbbra se, akkor próbáld szombat környékén újra. Sok sikert!
Mensi elõtt közvetlenül pár napig én is totál száraz szoktam lenni, a mellem meg leszakad. Remélem, késni fog a tied is, meg majd az enyém is ...

Mellfeszülést terhesség esetén a nem várt menzi előtt is lehet érezni, vagy csak kicsit később jelentkezik?

6 hónapja próbálkozunk, azóta figyelem, hogy nagyjából mikor kezd?dnek a pre-menzis tünetek. Eddig egyetlen hónapban sem éreztem, hogy a hónaljam fel?l "húznódnának" a mellleim, de most nagyon fájdalmasan meg vannak duzzadva.3-4 nap a nem várt menziig!!!

Legjobb válasz: igen lehet a jele szerintem a clearblueval tesztelj már most ki fogja mutatni szoraítok neketek

igen lehet a jele szerintem a clearblueval tesztelj már most ki fogja mutatni szoraítok neketek
Szerintem is lehet a jele! Sõt remélem, hogy az :) Hasonló cipõben járok, nekem 6 napom van a "nemvártig", nekem is minden hónapban feszül az elsõ terhességem óta, de ilyen hamar és erõsen nem szokott. Ja, az elsõ gyerekemre is emiatt kezdtem gyanakodni, és akkor bejött !!!
Nekem 1-2 nap a nem vártig!nekem is szokatlanul korán kezdett feszülni a mellem és nem tudom hova tenni
A kérdező hozzászólása: Még annyit tennék hozzá, hogy ebben a hónapban a + ovu tesztes napon is együtt tudtunk lenni és utána is.Tuti volt pém, mert volt tojásfehérjés nyákom, a hõgörbém trifázisos. Egyébként pé óta folyamatosan szúrkál a bal oldalam(innem volt pém ebben a ciklusban). A hõm ma reggelre 37 fölé ment, uh nagyon nagyon reménykedem, de tesztet majd csak a nem várt után 2 nappal csinálok(persze, ha addig meg nem jön), mert megvárom vele a páromat. Köszönöm a válaszokat, nagyon rendesek vagytok! Nagyon vágyunk már kisbabára, de az elmúlt 5 hónap sikertelensége miatt befejeztük az állandó görcsölést. Úgy döntöttünk, lesz ami lesz!!

Csak a nem várt menzi elmaradása utána érezhető a méh szurkálása, vagy már most, előtte egy nappal is éreznem kellene?

Szeretnénk kisbabát,de már sokszor csalódtam!Holnap van a piros betüs nap,de nem érzek semmi különöset.A mellem az nagyon fáj,de nem a mellbimbóm,inkább olyan izlomláz szerü fájdalom.Ezen kívül semmi más jel!Sokan írjátok a szurkálást a hasban.Ennek mikor kellene jelentkeznie??Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: szia. Ez nem igazán szurkálás,hanem olyan érzés,mint amikor megjön a mensid,de mégsem.Szóval menstruációs jellegü fájdalom,mensi ne´lkül.Mi is sokáig vártunk,de meg lett az eredme´nye. 37hetes kismama.

szia. Ez nem igazán szurkálás, hanem olyan érzés, mint amikor megjön a mensid, de mégsem.Szóval menstruációs jellegü fájdalom, mensi ne´lkül.Mi is sokáig vártunk, de meg lett az eredme´nye. 37hetes kismama.
Csinálj tesztet, hátha mutat valamit. Én is menzi elmaradása elõtt csináltam és halványan, de pozitív lett. De ha negatív lesz, az még nem jelenti azt, hogy nem vagy terhes, csak még nem termelõdött annyi HCG a szervezetedben. Szorítok!
Szia! Nekem amikor meg kellett volna jönni az 5. naptól kezdett a derekam fájni, de tényleg nem szurkáló jellegû volt a fájdalom, inkább menstruációs görcshöz tudnám a leginkább hasonlítani úgy éreztem mintha leszakadt volna a derekam, de ez sem biztos, hogy mindenkinél jelentkezik. A barátnõm észre sem vette, hogy terhes csak a 8. héten mondta az anyuja, hogy jól megnõtt a melled nem vagy terhes és az volt. Viszont a mellembe néhányszor elég rendesen belenyilalt! Szorítok neked! (22. hetes kismama)

17-ére nem várom. Ma világos barnás folyásom volt. Nem szokott menzi elött ilyen lenni csak megjön. Ez a beágyazódás jele lenne?

Legjobb válasz: Nekem ilyen volt, van esély rá. Drukkolok neked!:) De azért még tarts szem elõtt minden lehetõséget.

Nekem ilyen volt, van esély rá. Drukkolok neked!:) De azért még tarts szem elõtt minden lehetõséget.
Igen, van rá esély. De még ne éld bele magad. Nagyon szurkolok! :)

Több mint egy hete menzi érzésem van, de csak hétfőre nem várom nagyon fájnak a melleim és időnként görcsölök. Lehet baba? Tegnap csináltam egy tesztet de negativ lett.

Nekem csak menzi elött egy-két napal szokott fájni a mellem és enyhén görcsölök,most meg már több mint egy hete segitsetek mert nagyon tanácstalan vagyok.

Legjobb válasz: Nekem még 11 napom van a mensiig, de ma kezdtem el a mensiérzést érezni. Tegnap picit görcsölgettem. A testi tünetek szerint nem félidõben volt pém, hanem úgy a 12. nap környékén. Tehát lehet beágyazódástól is.. Nagyon drukkolok Neked, remélem babás vagy. Mióta próbálkoztok?

Nekem még 11 napom van a mensiig, de ma kezdtem el a mensiérzést érezni. Tegnap picit görcsölgettem. A testi tünetek szerint nem félidõben volt pém, hanem úgy a 12. nap környékén. Tehát lehet beágyazódástól is.. Nagyon drukkolok Neked, remélem babás vagy. Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Hát már lassan 1 éve de nagyon szeretném ha baba lenne a dologban.Sok drukk neked is.
http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/terhes.. Hamar volt még tesztelni. Természetesen lehet baba, de ilyen korán még nincs olyan tünet alapján biztosra lehet bármit is kijelenteni.
Mi is egy éve próbálkozunk. Az utóbbi idõben minden hónapban rendszeresen éreztem a pét, utána mensis érzések, egészen a menszeszig. Hát nem tudom, de nekem mikor ilyen tüneteim voltak, mindig megjött. Sokszor volt olyan, hogy más tüneteket is éreztem. Aztán rájöttem, hogy nagyon rágörcsöltem a témára, megpróbáltam elterelni a gondolataimat, ami valamennyire sikerült is és képzeljétek a pét most is éreztem, de nem érzek mensis görcsöket. Kedden kellene megjönnie. Remélem azért, hogy nálad baba van. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek a gyors válaszokat.Drukk mindenkinek!!!
Pont gy hete ugyanebben a szituban voltam vasarnap halvany+ teszteltem azota 2 ket tesztet csinaltam es erosodott a +, remelem babasak leszunk :) )Drukkolok magunknak!!!

Holnapra nem várom. Szúr, szurkál a jobb oldalon (néha bal) egészen lent a petefészkem alatt is. Nem olyan mint menzikor, azaz nem görcsöl csak szúr. Néha erősebben néha kevésbé. A hőm még mindíg 37 fok. Baba lehet?

Néha émelygek is és ebéd után szokott hányingerem lenni, meg a reggeli kávé után (csökkentett koffeintartalmú). A ciklusaim 30 naposak. A derekam is fáj.

Legjobb válasz: Szerintem lehet baba!Csinálj egy tesztet az a bisztosabb! 23hetes kismami

Szerintem lehet baba!Csinálj egy tesztet az a bisztosabb! 23hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Sajna csináltam egyet és csak idõn túl jelent meg a halvány csík. :( De remélem pár nap múlva idõben jelenik meg.
Szia ne keseredj el. Nekem is negatív 2 tesztem 3 nap után... Lehet, hogy nincs elég HCG-d még! Jó tanács: ne csinálj naponta innentõl kezdve tesztet. Várj 2-3 napot, és ha nem jön meg, utána nézd meg. Akkor már kimutatja a babát! Puszi
A kérdező hozzászólása: Remélem. De egyre fogy a remény. De legbelül úgy érzem hogy nem fog megjönni. Szorítok neked is!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!