Találatok a következő kifejezésre: Csak a várt (652 db)

Ha néhány nap múlva kell megjönnie de minden jel arra mutat, hogy terhes vagyok, vegyek tesztet, vagy tényleg csak a várt menstruáció napjától számítva 4-5 nap mulva, ha nem jön meg?

Legjobb válasz: azt csak Te döntöd el, hogy tudsz-e várni addig vagy sem. Minden esetre ha nagyobb eséllyel mutatja meg, hogy lesz-e pocaklakó, ha vársz kicsit.:)

azt csak Te döntöd el, hogy tudsz-e várni addig vagy sem. Minden esetre ha nagyobb eséllyel mutatja meg, hogy lesz-e pocaklakó, ha vársz kicsit.:)
A nemvárt napján már nyugodtan tesztelhetsz, az érzékeny tesztek simán kimutatják a babát. Ha tudod, mikor volt peteérésésed, adj hozzá 14-15 napot és tesztelhetsz (olyan tesztet vegyél, ami a beágyazódást követõ 3. napon már eredményt mutat) Sok sikert!!! :)
Szia! Nekem a nem várt elõtt 3nappal esti vizeletbõl már gyönyörû pozitívat mutatott. Én nem bírtam várni!:-))) Csak arra vigyázz, ha csinálsz mostanában tesztet és negatív lesz, ne keseredj el azonnal! Lehet abból még pozitív. Szorítok Érted! 16hetes kismama
Én is várok vele!Ugyanis én mára-holnapra nem várom.Ilyenkor már rohangáltam a tesztekért , persze feleslegesen , mert nemsokra rá megjött:(Szerintem ha tudsz várni, akkor a kimaradt mensid után tesztelj csak.Sok sikert(magunknak) A kismamiknak gratulálok!!!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, de, ha úgy érzem, még nem biztos, hogy terhes vagyok...ugye? bármi lehet, még az idegesség is...nem?

A sims 2 melyik a legjoban fizető munka. és az autókat csak a vár az üzlet kiegészítőben lehet eladni?

Legjobb válasz: http://www.degooospage.gportal.hu/gindex.php?pg=29258742

A legjobban fizetõ munkát nem tudom úgy tudhatod meg hogy rá mész az újságra vagy a számítógépre és ott keress munkát vagy valami ilyesmi. Nekem meg van a vár az üzlet de ott nincsenek autók de én letöltöttem a simsen belül van ez az egyedi tartalom jel és onnan ha viszont meg van az éjszakák akkor ott vannak autók szerintem különben nem tudom pontosan de szerintem igen abban.

Sos, hétfőn húzták a fogam és most a sötét seben belül fehér foltokat látok, ugye az csak a var?

Nem piszkálom még fogkefével, esetleg kajamaradék lehet de az az óvatos öblögetéssel le kellett volna hogy jöjjön... Nem fáj kedd óta, és egészséges fog volt, esztétikai okokból lett kihúzva.

Legjobb válasz: Szia nekem is hétfõn húzták ki a fogamat. Nekem is vannak rajta fehér foltok és apum azt mondta hogy az jó mert azt jelenti hogy kezd begyógyulni a seb :) Neked miért húzták ki?

Szia nekem is hétfõn húzták ki a fogamat. Nekem is vannak rajta fehér foltok és apum azt mondta hogy az jó mert azt jelenti hogy kezd begyógyulni a seb :) Neked miért húzták ki?
A kérdező hozzászólása: Fogszabályzóm lesz...

Az orgazmus esetén máskor is előfordulhat a peteérés nem csak a várt időben. Kinek az orgazmusa közben: a lánynak vagy a fiúnak?

Legjobb válasz: Ez elég buta kérdés, természetesen a lányé közben, a fiúé nem képes hatni a lány szervezetére.

Ez elég buta kérdés, természetesen a lányé közben, a fiúé nem képes hatni a lány szervezetére.
A LÁNYRÓL van szó! :-))))))
Ehh, hát a pasi orgazmusa nem nagyon van ránk hatással.Olyan értelemben, hogy nem igen okoz peteérést, ha neki jó volt.Ha igy lenne, már kicsi lenne nekünk a Föld:-DDb

Csak hülyeség, de Szerintetek a Vári családnévhez milyen lány és fiú név illik?

Minél többet.

Legjobb válasz: Vári Viktória Vári Vanessza Vári Viktor Vári Vivien Vári Vendel Vári Viola Vári Vajk Vári Vanda Vári Virginia Vári Veronika Vári Vince Vári Vladimir

Vári Viktória Vári Vanessza Vári Viktor Vári Vivien Vári Vendel Vári Viola Vári Vajk Vári Vanda Vári Virginia Vári Veronika Vári Vince Vári Vladimir
A kérdező hozzászólása: Köszi, és a Liliána milyen hozzá?
Nekem legelõször a Vári Csongor jutott eszembe. Szép veztéknév, sok minden illik hozzá. :) Vári Ábris Vári Csanád Vári Vilmos/ András- ezek talán "régimódiak" de elõkelõek :) Vári Adrián Vári Vencel Vári Zorka Vári Johanna Vári Jázmin Vári Orsolya Vári Blanka Vári Luca :)
Nekem a Vendel az egyik kedvenc fiú nevem. Én tuti ezt adnam:)

Csak én várom már veszettül a nyári szünetet? XD

minden nap minimum kétszer háromszor eszembejut a nyári szünet és h milyen király lesz..alig birom kivárni

Legjobb válasz: Én is valamiért nagyon várom, bár itt lenne már...de neeem, addig még egy csomó minden van hátra :S

Én is valamiért nagyon várom, bár itt lenne már...de neeem, addig még egy csomó minden van hátra :S
még 3 hónap és 8 nap :)
Minden iskolás így van ezzel. :)
Második: több, mint 4 és fél hónap az :S
Lehet, hogy a második érettségizik, és akkor neki hamarabb vége van, hogy tanuljon.
Nyaraaaat. *-* Suli nélkül, szép idõben, barátokkal mindenfelé. :3 Meg nagyon zavar, hogy egy kiló ruhát kell viselni, hogy ne fázzak. Nem mintha mutogatni szeretném magam, egyszerûen nem kényelmes.
Gyakorlatilag most se csinálok mást, mint nyáron csinálnék, kell a francnak, akkor meg tök meleg lesz.
én már a tavasznak is örülnék:) ..akkor lennék a legboldogabb, ha addigra a benzinárat is leviszik:D A nyarat is várom, csak azzal az a bajom most, hogy utolsó és így is majdnem az egészet tanulással töltöm, mert ki kell dolgozni a tételeket-.-"..szóval f*sza lesz:D..de most 2hét pihenõn vagyok^^:D
" Második: több, mint 4 és fél hónap az :S" pech. Nekem csak 3 hónap és 8 nap. Április végéig van suli :)
A kérdező hozzászólása: kiszámoltam. 90 napot járunk még suliba. (persze ebbe a hétvégét nem számoltam, az ugyebár nem érdekes :D ) és ha a tavaszi szünetet levonjuk ami kb egy hét, akkor már "csak " bõ 80 nap suli.. szerintem ez már türhetõ.. bár ha onnan nézem hogy..még 80szor kell korán kellni..meg csomó doga meg ilyenek..:/ de nézzük inkább a jó oldalát :D
A kérdező hozzászólása: *meg bocsi a hibákért, siettem.
A kérdező hozzászólása: hát igen, kb. 4 és fél hónap :( nagyon soká lesz még..de szerencsére nekem mostanában elég gyorsan telnek a napok, és remélem hamar ittlesz a szünet is.. Gondoljatok bele..nincs suli, hüyle tanárok , felelés ..seg semmi ilyesmi.. meleg, napsütés, strandoláás, non stop csak a haverokkal..fagyii.. :) És még annyi minden...áááááá :D Olyan jó leesz (LLL)
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Nem. Van még pár sorstársad. Szerintem viszont addig is tanulj, mert késõbb gond lesz!

Hogyan lehetséges az, hogy elvileg minden szingli lány alig várja, hogy felszedjék; azonban a való életben mintha csak a kifogásokat keresnék?

Úgy vettem észre, hogy nem igazán vev?k arra, ha valaki közeledni próbál hozzájuk, max. ha egy született Adonisz az. Az oldalon pedig azt olvasni rendre, hogy: "Ha nem megy, akkor gyúrd ki magad, nagyon drága ruhában menj oda, plusz komoly órád is legyen, brutálisan magabiztos és lehengerl? legyen a szöveged és a fellépésed, stb..."

Legjobb válasz: Ez nem így mûködik a normális lányoknál (legalábbis én annak tartom magam többnyire :D ), hogy van egy kis lista és akkor csekkolom...Ki van gyúrva? pipa. Drága ruhája van? pipa. Óra megvan? pipa.... ha összejött x db pipa a kis listámon akkor minden frankó és jöhetsz felszedni mert alig várom... xD Nemtom ki találta ki ezt az emeletes baromságot, nyilván erre is van példa de az értelmes lányok nem ilyenek. Sõt, aki nem társfüggõ az nem feltétlenül "alig várja", hogy felszedjék, pl. én sem. Tehát nem megy el az elsõvel mert juhéé, jött egy pasi akkor ez most felszed és minden frankó..Ez nem így mûködik. Minden pasiban más tetszik meg. Úgy ahogy van, összességében tetszik/nem tetszik. Ennyi. Van aki kövéren tetszik és el se tudnám képzelni soványan, van aki kigyúrtan tetszik, van aki mittoménhogyan, mindenkinek más áll jól. És minden lánynak más a fontos. Nem kell lehengerlõ szöveg pl. nekem, de szeretem, ha valaki vicces és érti a vicceimet, nem néz mint hal a szatyorban mikor mondok valami vicceset. Mert akkor lehet felõlem akármilyen Adonisz, nem tudok vele mit kezdeni hosszútávon. Magabiztos meg legalább annyira legyél, hogy ne félj a csajtól :D Azt azért általában megérezzük ha úgy jön oda, hogy úristen, nõ, jaj, jézusmária mi lesz most mit mondjak mihez kezdjek...kapd össze magad és próbálj meg határozott lenni, ennyi. :) Remélem segítettem. 24/L

Ez nem így mûködik a normális lányoknál (legalábbis én annak tartom magam többnyire :D ), hogy van egy kis lista és akkor csekkolom...Ki van gyúrva? pipa. Drága ruhája van? pipa. Óra megvan? pipa.... ha összejött x db pipa a kis listámon akkor minden frankó és jöhetsz felszedni mert alig várom... xD Nemtom ki találta ki ezt az emeletes baromságot, nyilván erre is van példa de az értelmes lányok nem ilyenek. Sõt, aki nem társfüggõ az nem feltétlenül "alig várja", hogy felszedjék, pl. én sem. Tehát nem megy el az elsõvel mert juhéé, jött egy pasi akkor ez most felszed és minden frankó..Ez nem így mûködik. Minden pasiban más tetszik meg. Úgy ahogy van, összességében tetszik/nem tetszik. Ennyi. Van aki kövéren tetszik és el se tudnám képzelni soványan, van aki kigyúrtan tetszik, van aki mittoménhogyan, mindenkinek más áll jól. És minden lánynak más a fontos. Nem kell lehengerlõ szöveg pl. nekem, de szeretem, ha valaki vicces és érti a vicceimet, nem néz mint hal a szatyorban mikor mondok valami vicceset. Mert akkor lehet felõlem akármilyen Adonisz, nem tudok vele mit kezdeni hosszútávon. Magabiztos meg legalább annyira legyél, hogy ne félj a csajtól :D Azt azért általában megérezzük ha úgy jön oda, hogy úristen, nõ, jaj, jézusmária mi lesz most mit mondjak mihez kezdjek...kapd össze magad és próbálj meg határozott lenni, ennyi. :) Remélem segítettem. 24/L
A fent leírt stílus azoknak a lányoknak jön be, akiket kilóra meg lehet venni, és azok a srácok adják a tanácsokat, akik még nem láttak közelrõl épkézláb nõt, vagy kaptak néhány kosarat, és most utálják az egész nõi nemet. Minden nõ másra nem vevõ, és amire vevõ volt tegnap, nem lesz vevõ rá holnap. Hogy miért? Fogalmam sincs, pedig már nagyon sokat gondolkodtam rajta.
mert akkor kell igazán bátornak lenni, ha eljön a tettek ideje. valakinek ez nem megy
Sajnos a fentebbi stílust kell elõadni, a mostani lányoknak csak a full menõ csávók jönnek be, fõleg az 15-20 éves kis ribiknek. Persze, akad 1-2 normális lány is, aki a belsõ értékeket nézi, de ez a faj sajnos lepusztulóban van az evolúciós létrán :S
A kérdező hozzászólása: Kétszer írtam a nézd-et, pedig nem szokásom a szóismétlés rövid idõn belül. Látod, még veled is zavarban vagyok, pedig csak neten beszélgetünk és még fel sem akarlak szedni! :DD
Nem? :( Jaj, mi lesz most velem? :( Pedig már alig vártam! :(( :D :D Hmmm... akkor viszont nem tudom, azt próbáltad már, hogy csak úgy lazán dumálsz velük akármirõl, lesz ami lesz? Szóval, hogy nem úgy indulsz neki, hogy na most téged felszedlek? :D 24/L ismét :D
A kérdező hozzászólása: Utálok nõknek igazat adni, de most mégis kénytelen vagyok. :P Na jó, a viccet félretéve tényleg túl görcsös vagyok. Ez pont azért van, mert sok a kudarcom, másrészt amikor olvasom a sok "zöldséget" a nõi elvárásokról (ilyen-olyan-amolyannak kell lennie), mármint elvileg. Az evolúciós magyarázat a másik rémálmom, eszerint a legjobb hímet keresitek, csak éppen ha az ember nem túl ügyes és ilyeneket olvas, akkor eszébe jut, hogy "jézusom, akkor én ilyen rossz lennék?!" A hab a tortán, amikor boldog-boldogtalan arról érdeklõdik, hogy miért nincs senkid. Ez így együtt nagyon sok. Ekkor van az, hogy rágörcsölsz és izomból akarod csinálni: "CSAKAZÉRTIS BECSAJOZOK!!!" :) Egyébként elmentem már PUA-tanfolyamra is és mostanában folyamatosan keresem a könyvtárban a nõi lélekrõl, gondolkodásmódról szóló könyveket. Igen, valószínûleg tényleg jobban járnék vele, ha csak lazán csinálnám.
23:17 Én komolyan, szívesen "felszedlek", ha már ennyire mondod, hogy jó lenne! Bár gondolom emiatt most nyilván egy hülye p*csnek gondolsz, de én tényleg komolyan gondoltam! Szóval a lehetõség adott! 28f
Kérdezõ, szerintem ez lesz a megoldás, úgyhogy hajrá, én drukkolok! :) 23:29 - a felszedést azért írtam, mert a kérdésben ugyebár az állt, hogy "elvileg minden szingli lány alig várja, hogy felszedjék" nem komolyan gondoltam. Amúgy nem gondollak annak, csak megragadod a lehetõséget, na :D A lehetõség valóban adott, én szívesen ismerkedem aztán vagy lesz valami vagy nem :D De elõre közlöm, 188 centi magas vagyok :D És ez halálosan komoly :D 24/L ismét
A kérdező hozzászólása: Jujj, még jó, hogy azt írtam, nem akarlak felszedni! Én "csak" 180 cm vagyok, szóval kissé furán érezném magamat melletted.
A kérdező hozzászólása: Ja igen és köszi, hogy drukkolsz nekem! :)
Igazán nincs mit :D Ja, és ha a kedves 28/f személyében rám talál a sírig tartó szerelem, akkor majd meghálálom! :D 24/L
A kérdező hozzászólása: Nézd, a sötétség azért volt jó segítség, mert így felszabadultabb voltam. Nappali fénynél egy az egyben látnak és olyankor szerintem azonnal elkezdik méricskélni az embert.Ebbõl a szempontból sokkal jobb egy fesztivál, mert ott majdnem mindegy, hogy nézel ki. Nézd, ez a megfelelõ/nem megfelelõ lányok kérdése tényleg hülye szituáció egy kissé. Volt már olyan, hogy olyan csajhoz mentem oda, aki abszolút nem tetszett, ott még jól is esett, hogy nem érdekeltem, mivel belül nem is akartam tõle semmit. Érdekes dolog ez egyébként. Az egyik válaszoló, amit írt a plázamacskákról: Eszembe sem jutna olyanoknál próbálkozni. :) Ki tudja, lehet meg kéne próbálni náluk is. A másik oldala a dolognak, hogy állítólag megéri nagyvadra menni, pont azért, mert egy okos és határozott, emellett szép nõnél senki sem mer próbálkozni. Átlagosnál és még csúnyáknál is sokkal kisebb az esély, pont azért, mert elérhetõbbnek látszanak és náluk ezért próbálkozásdömping van.
Hiro Nakamura örülök, hogy tetszett :D :D Kérdezõ: Szerintem az oka nem feltétlen a sötétség, inkább a vicces megjegyzésed volt :D Amúgy lehet, hogy hülye ötlet de mivel van egy olyan érzésem, hogy rossz lányoknál próbálkozol mi lenne, ha egyszer olyanhoz mennél oda akihez véletlenül se akarnál magadtól, eszedbe se jutna? :D Csak kíváncsiságból :D Lehet, hogy õk a normális lányok, sõt valószínû :D 24/L
A kérdező hozzászólása: "közlöm vele"
haver én már belefáradtam a nõkbe komolyan :D fa*zi -ból is annyi tusko van mint égen a csillag xdd sok a nyomorult és kevés a normális
erre csak ez a válaszom vigasztalásul: http://www.youtube.com/watch?v=0YW2xPqQ8tA&feature=relmfu
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, nagyon jó válasz volt. Nézd, ami a határozottságot illeti, azért nem olyan könnyû az. Az ember sosem tudhatja, hogy mi vár rá, kisülhet egy remek beszélgetés egy még jobb folytatással és egy olyan szituáció is, amit még öregkorában is keservesen emleget fel az ember.Nem azért írtam, hogy sajnálj, ilyet soha nem akarnék; hanem azért, hogy tudd, miért fél manapság annyi fiú/férfi.
Tudod, sok lány meg azért óvatos, mert rengeteg fiú van, akit nagyon nehéz levakarni (öregkorában is kínos emlék :) ) mert esetleg csak beszélgetni akart, mást nem, vagy akart volna mást is, csak még elemi kémia se volt köztük. Én megértem, milyen gondban vannak a fiúk, játékból én is próbáltam udvarolni lányoknak, és le a kalappal elõttetek. Szeretnék adni egy tanácsot. Ne fogadj el tanácsot errõl az oldalról.
Elhiszem, hogy nem egyszerû, meg is értem a problémádat. Egyébként meg nem sajnállak, nem is tudom ezt mibõl gondoltad :D Egyébként meg neked mi számít "átlagos férfiúi közeledésnek" pl.? 24/L
Érdekes, én nem ismerek olyan lányokat, akik az órát meg a cuccokat nézik egy pasiban. Lehet, hogy bennem van a hiba? Vagy inkább abban, hogy csak a mûcsöcs-mûpina csajoknál próbálkoztok? Akkor meg mégis min csodálkoztok, könyörgöm.
#6 Engem a "hal a szatyorban" kifejezéssel, már megfogtál... :D
A kérdező hozzászólása: 22.24 Ez tetszett! :D 24 éves lány Milyen az átlagos? Mondjuk farmer, póló/ing van rajtam, sportcipõvel. Szórakozóhely, strand, valamilyen rendezvény stb... alkalmával megszólítom. Nem alkalmazok különösebb faksznit, egyszerûen közlöm velem, hogy kicsit szeretnék vele beszélgetni, esetleg ha éppen valamilyen szituáció, helyzet adja, akkor azzal kezdek. Például elõfordult, hogy az átlagostól eltérõ ruhában volt, ekkor azzal indítottam. Utcán vagy bevásárlóközpontban nagyon necces, itt mintha be lenne építve egy szerkezet, ami minden kommunikációnál azt súgja a nõk/lányok fülébe, hogy amennyiben okvetlenül többet akar veled beszélni, mint hogy mennyi az idõ vagy a múlt heti kedvezményes akció meddig volt érvényes; nos akkor az illetõ egy elmebeteg/szatír, aki a legrosszabbat akarja veled tenni. Egyébként volt már olyan próbálkozásom, ami majdnem sikerhez vezetett, de nem volt éppen szokványos. :) Fõiskolások hete volt, két lány vágott keresztül a ligeten a koliépület és az út között. Én nevetve megkérdeztem, hogy csak nem a nagydolgukat végezték a fák között? Erre õk is nevettek és magyarázták, hogy dehogyis, csak arra közelebb volt.Este történt, félhomálynál, ami elõnyösnek bizonyult. Csak nagyjából tudtak megfigyelni és mivel ketten voltak, nem volt meg a szokásos "pánik" sem, amit máskor megfigyeltem. Látták, hogy alapjában véve elfogadhatóan nézek ki és mivel kellemes és kulturált a hangom, ezért érdeklõdtek is utánam. Azt hittem, minden okés lesz, az egyik még belém is karolt. Azt hittem, ma este "sztár" leszek, de igazából csak a 15 perc hírnév jutott, mert megjelentek az idióta barátnõik és elrángatták õket, én meg egyszerre megszûntem létezni nekik. Pedig jó lett volna...
Küldtem Privit! :D

Hogy lehetne a csajokkal elhitetni, hogy ez a képen szereplő állítás igaz, és ne várjanak a hercegre? Mert azt látom, hogy minden lány (majdnem az összes) csak arra vár, nem a szerelemre.

http://www.utos.me/ne-a-hercegre-varj/

Legjobb válasz: Ez nem korfüggõ észlények. A kortól nem jön meg az ember esze, istenem. -.-" 40 évesen is valaki vár a hercegre és valaki 20 évesen sem. Miért kell mindig általánosítani? Azért akarod a csajokkal "elhitetni", h nincs herceg, h végre téged is észrevegyenek, vagy mi?

Ez nem korfüggõ észlények. A kortól nem jön meg az ember esze, istenem. -.-" 40 évesen is valaki vár a hercegre és valaki 20 évesen sem. Miért kell mindig általánosítani? Azért akarod a csajokkal "elhitetni", h nincs herceg, h végre téged is észrevegyenek, vagy mi?
Erre csak a 25 alatti csajok várnak, 25 felett már megjön az eszük.
Sehogy. 3o körül, majd õk is rájönnek erre. Kell egy kis idõ míg megtanulják használni a szürkeállományukat. Alantas életformák, de van vaginájuk, úgyhogy el kell viselnünk õket.
Igaz, nem ismerem a mai fiatal lányokat, de nem lehet, hogy egyszerûen csak te nem találtad meg azt, aki téged akar? Nem tudom, hány éves vagy, de ha esetleg tizenpár éves, akkor ne is számíts arra, hogy bármi igazán komoly összejön... 20 éves kor fölött igen sokat változik még az ember személyisége, világhoz való viszonya és csak onnantól tudja eldönteni, mit is akar valójában.
A kérdező hozzászólása: 21 vagyok.

Van itt tapasztalt "csődör"? Mert akkor ez a kérdés csak arra vár hogy válaszoljon rá!

Nah szóval az a helyzet... komoly barátn?m van, ? az els? igazán hosszú és szexel dúsított kapcsolatom ,de neki már el?ttem is voltak hosszabb kapcsolatai szexel együtt persze..

Legjobb válasz: én csõdõrlány vagyok.....:)....de szerintem is az a tuti, ha éhezteted....készülõdjetek a szexhez, ahogy szoktatok, de húzd el, csak csók, simogatás, de csak kerülgesd a bizonyos részt (comb, derék)....csókok.....hosszan, nagyon hosszan, amikor könyörög, akkor húzd még és várd amíg megint kéri, szinte már hisztérikusan.....rettenetes önmegtartóztatás, de mikor a végén a lényegre térsz sikítani fog!

tutira igaz:D
én csõdõrlány vagyok.....:) ....de szerintem is az a tuti, ha éhezteted....készülõdjetek a szexhez, ahogy szoktatok, de húzd el, csak csók, simogatás, de csak kerülgesd a bizonyos részt (comb, derék)....csókok.....hosszan, nagyon hosszan, amikor könyörög, akkor húzd még és várd amíg megint kéri, szinte már hisztérikusan.....rettenetes önmegtartóztatás, de mikor a végén a lényegre térsz sikítani fog!
Elõttem szólónak igaza van, az éheztetés nagyon fel tud húzni, fõleg ha nem teszi be teljesen, hanem kint játszik egy pár percet, aztán húz 2-3 ütõset, és én már ordítok is :D Nõket is igazán megkérdezhetsz, mi is tudjuk..:D:D:D 24L
4-es sebességi fokozatban tövig csattogtatod, közben a kezeit a feje fölött, vagy a háta mögött összefogod.Ettõl szoktak sikítani, de ha nyuszi a lány, max a száját harapja, vagy szuszog. De beiktathatsz lassabb sebességi fokozatokat is éheztetés gyanánt.
Az utolsónak üzenem h kössön egy kötelet a nyakára és dugjon föl magának egy sörös üveget és egybõl tudni fogja mit érez a csaj...nah de hagyjuk....amúgy ez az éheztetés szerintem is tök igaz
a "tapasztalt csödörök" nem itt szoktak lenni, hanem ilyenkor épp szexelnek!veled ellentétben:D:D:D
tejszínhabos péklapáttal vered a seggét 2percen keresztül aztán behatolsz análisan jó soxor és gyorsan tövig nyomod közbe a haját körbetekered a nyakán és folytogatod vagy pirosra paskolod a seggét a kezeddel
a rush az nem ilyen végbéltágító cucc?? ennél nagyobb f*szságot el sem tudok képzelni.
A kérdező hozzászólása: :DDD ennyi fa*szt :D köszi a válaszokat, jókat röhögtem :D volt értelmes is..(L):D majd legközelebb kipróbálok 1-2 dolgot :D amugy beválallós imádja a szexet mint minden értelmes nõ.
Hát én rush nélkül is sikítok. :D
Utolsó elõttinek: mekkora egy állat vagy, szerintem nem vagy normális, vagy pedig nagyon rossz vicc volt.
ha igazából azt akarod, hogy sikongasson, és náluk vagytok, akkor aktus után töröld a nemiszerved a függönybe! De viccet félretéve: Szerintem is az a legjobb a nõnek, amikor váratlanul éri a lökés:) Játszol, ki be huzogatod, nem nyomod be teljesen, aztán hirtelen:)
jehh
Ha van humora próbáld kia holland kemencét, filterezést, vagy a pulykázást.
"ha igazából azt akarod, hogy sikongasson, és náluk vagytok, akkor aktus után töröld a nemiszerved a függönybe! " szakadok ember xDDDDDD

Nem várt előtt egy héttel mellfeszülés lehet a beágyazódás jele? Vagy ez csak a mensi előjele lenne?

Legjobb válasz: A beágyazódáshoz minimum 7-10 nap kell. Szóval beágyazódás inkább nem várt mensi elött pár nappal van nem egy héttel elötte.(hacsak nem volt irtó korai ovulációd) Mensi elõjele lehet de annak is korai a mellfeszülés. Miért kell egy héttel a nem várt elött "agyalni"? Ez még annyira bármi lehet.... 21 hetes km

A beágyazódáshoz minimum 7-10 nap kell. Szóval beágyazódás inkább nem várt mensi elött pár nappal van nem egy héttel elötte.(hacsak nem volt irtó korai ovulációd) Mensi elõjele lehet de annak is korai a mellfeszülés. Miért kell egy héttel a nem várt elött "agyalni"? Ez még annyira bármi lehet.... 21 hetes km
A mellfeszülés a terhesség korai szakaszában mutatkozik.Az egy hét tényleg korai.Várj még türelemmel.És ha nem jön meg akkor csinálj egy tesztet, hogy biztos legyél benne. De ne éld bele magad a baba témába, mert csalódhatsz is, és befolyásolhatja a havid is.(nem túl gyakori de elõfordult már.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Már nagyon szeretnénk babát, nyilván túlparázom a kérdést!
Próbálj meg ne nagyon ráfeszülni a dolgokra(tudom ez nehéz). De annál rosszabb, a csalódás.De szorítok neked!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!