Találatok a következő kifejezésre: Csak a szex indítja (3 db)

Csak akkor indítja be a szex a szülést, ha egyébként is itt az ideje?

37 hetes kismama vagyok,napok óta vannak jóslóim,és talán a nyákdugóm is elkezdett távozni.Ilyenkor már nem szabad az együttlét?Félt a párom nagyon,nehogy baj legyen.

Legjobb válasz: Ha a baba még nem akar megszületni, a szex nem indítja be. Én 11 nappal hordtam túl a babámat, az utolsó elõtti napig próbálkoztunk ezzel a módszerrel, de nem jött be.

Ha a baba még nem akar megszületni, a szex nem indítja be. Én 11 nappal hordtam túl a babámat, az utolsó elõtti napig próbálkoztunk ezzel a módszerrel, de nem jött be.
Én csak 3 nappal hordtam túl, de nem jött be a szex az indításra. Ha bent akar maradni a baba, akkor még bent is fog. :) Mondjuk én tök zárt voltam végig, nyákdugóm sem ment el.
Nekünk meg bejött, elvileg a sperma miatt beindulhat, de ezek szerint embere válogatja!!!
Ahhoz hogy beinduljon a méhszájnak megfelelõen érettnek kell lennie. Szóval koraszülést nem fog elõidézni, hacsak nincs valami más probléma is, mondjuk egy súlyos fertõzés vagy ilyesmi. Mi mindhárom gyerekünk születése elõtti este szexeltünk. Egyik se jött korábban. :) 42. hét, 39. hét, 38. hét

A szex csak akkor indítja meg a szülést ha a kismamának orgazmusa van? Vagy nincsen össze függés az orgazmussal?

Legjobb válasz: A szex kétféleképpen indíthatja be a szülést: egyik, hogy az orgazmussal oxitocin felszabadulás jár, a másik, hogy a spermák természetes prosztaglandintartalmuk révén méhszájérlelõ hatásúak. De mindkettõ csakis akkor hatásos, ha már magától is hamarosan megindulna a szülés.

A szex kétféleképpen indíthatja be a szülést: egyik, hogy az orgazmussal oxitocin felszabadulás jár, a másik, hogy a spermák természetes prosztaglandintartalmuk révén méhszájérlelõ hatásúak. De mindkettõ csakis akkor hatásos, ha már magától is hamarosan megindulna a szülés.
Nem csak akkor indítja be, de az orgazmus oxitocint szabadít fel!
Gabka77-nél a pont! :)

Csak a "rendes" szex indítja be a szülést?

Legjobb válasz: Az ondóban van olyan anyag, amitõl megindulhat a szülés, de az orgazmus során létrejött méhösszehúzódások is. De állítólag csak akkor, ha már magától is beindult volna. Illetve veszélyeztetett terhesség esetén tiltják a sex minden formáját, az önkielégítést is.

Az ondóban van olyan anyag, amitõl megindulhat a szülés, de az orgazmus során létrejött méhösszehúzódások is. De állítólag csak akkor, ha már magától is beindult volna. Illetve veszélyeztetett terhesség esetén tiltják a sex minden formáját, az önkielégítést is.
na ezt hogy érted h rendes?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!