Találatok a következő kifejezésre: Csak a pontoktól függ (2 db)

Bejuthat-e 1 külföldi állampolgár az államilag támogatott orvosi szakra (magyarországon), vagy csak olyanra amit saját maga finóz, vagy ez a pontoktól függ?

Legjobb válasz: Én még nem találkoztam olyannal, aki államilag támogatotton volt. De ha belegondolsz, miért mi fizessünk egy külföldi diplomájáért, aki utána szépen úgyis hazamegy és nem is nekünk hozza a pénzt.

Én még nem találkoztam olyannal, aki államilag támogatotton volt. De ha belegondolsz, miért mi fizessünk egy külföldi diplomájáért, aki utána szépen úgyis hazamegy és nem is nekünk hozza a pénzt.
Én úgy tudom, hogy csak finanszírozósra lehet bekerülni külföldi állampolgársággal. Bár szomszédom hazajött, megcsinálta, és visszament külföldre a diplomájával dolgozni államilag támogatotton, és kettõs állampolgárságú... Szerintem nem valószínû hogy lehet ha papíron nem vagy magyar, de érdemes valamilyen ösztöndíjat megpályázni!

Csak a kapott pontoktól függ az, hogy ki mennyit ugrik felfelé a toplistán vagy a %-ok is számítanak?

Legjobb válasz: A kapott pontoktól függ, de a pontokba a válasz értékelések is beleszámítanak.

A kapott pontoktól függ, de a pontokba a válasz értékelések is beleszámítanak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!