Találatok a következő kifejezésre: Csak a pontoktól (2 db)

Csak a kapott pontoktól függ az, hogy ki mennyit ugrik felfelé a toplistán vagy a %-ok is számítanak?

Legjobb válasz: A kapott pontoktól függ, de a pontokba a válasz értékelések is beleszámítanak.

A kapott pontoktól függ, de a pontokba a válasz értékelések is beleszámítanak.

Bejuthat-e 1 külföldi állampolgár az államilag támogatott orvosi szakra (magyarországon), vagy csak olyanra amit saját maga finóz, vagy ez a pontoktól függ?

Legjobb válasz: Én még nem találkoztam olyannal, aki államilag támogatotton volt. De ha belegondolsz, miért mi fizessünk egy külföldi diplomájáért, aki utána szépen úgyis hazamegy és nem is nekünk hozza a pénzt.

Én még nem találkoztam olyannal, aki államilag támogatotton volt. De ha belegondolsz, miért mi fizessünk egy külföldi diplomájáért, aki utána szépen úgyis hazamegy és nem is nekünk hozza a pénzt.
Én úgy tudom, hogy csak finanszírozósra lehet bekerülni külföldi állampolgársággal. Bár szomszédom hazajött, megcsinálta, és visszament külföldre a diplomájával dolgozni államilag támogatotton, és kettõs állampolgárságú... Szerintem nem valószínû hogy lehet ha papíron nem vagy magyar, de érdemes valamilyen ösztöndíjat megpályázni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!