Találatok a következő kifejezésre: Csak a nő a (1031 db)

Én sem járnék az olyan lánnyal aki külsõleg szép de ha megszólal a TSZ gyerek integet a szájából
Nekem fontos a belsõ, de sok férfitársamon veszem észre, hogy tényleg inkább magába a testbe szeretnek bele.
Én azt mondom férfiként, hogy igaz. Ha nem találom vonzónak testileg -> nem áll a pöcök -> nem jó a szex -> szar a kapcs.
Ez butaság, persze velem is volt olyan, hogy azt mondtam, mikor megláttam egy gyönyörû nõt, hogy "szerelmes vagyok belé", de nekünk is fontosak a belsõ értékek, egy külsõleg szép, de belül romlott lányba nem lehet senki sem szerelmes? Mibe is lehet olyankor szerelmesnek lenni?
Azert valahol keverjuk itt a fogalmakat.A noi test ha vonzo az felkelti a figyelmemet ez elerhet extremebb erzeseket is de ez meg kizarolag "kemia".Persze ha a kemia nem mukodik...azt nem kell magyarazni. Viszont egy fontos dolog van meg.Barmennyire is tartok vonzonak egy not, meg kell ismernem a szemelyiseget ahhoz hogy beleszeressek.Es lehetsz te a legtutibb tesztu csaj a vilagon ha olyan tulajdonsagaid vannak amik nem tetszenek, akkor legfeljebb egy rovidtavu kapcsolat lesz a dologbol de szerelem biztos nem.
testu* bocs:p
Egyértelmûen rám igaz. Csak 90% ban a nõ teste számít, az hogy egy szexuális összebújáskor mit tud nekem ezáltal adni. A jelleme, IQja, személyisége nem érdekel annyira , nagyon hatodrangú, persze az szempont, hogy ne legyen egy görény, meg ne kétkézzel kisbetûvel írja azért a nevet a hülyeségében. De a belsõ jellemi tulajdonságok annyira nem érdekelnek. Egy nõ egy férfit leginkább a szépségével, természetességéve, megnyerõ mosolyával, dús ragyogó hajával és stílusával tud megfogni szerintem. Engem mindneképp. Még sose szerettem egy nõt sem konkrétan az esze, pénze, talpraesettsége, kommunikációs készsége, határozottsága miatt. Csak a külsejébe voltam mindnek szerelmes. Egyszerüen ez a természetes. Ez a normális. Mert látom hogy egy szép, genetikailag szerintem tökéletesen megfelelõ egyed, akivel párzanék. Egyszerüen ez a helyes gondolkodás. A nõknek is csak kizárólag így kéne gondolkodni, csak a faszi külsejét kéne nézniük, máris elõrébb volnék egy fényévnyivel kb. Mert jellem az eléggé bizarrr nálam. Sajnos a nõk olyanok, hogy elvárják a komáktól, hogy határozottak is legyenek, meg humorosak, meg jó szervezõk, meg jó dumásak, szórkaoztatóak, egyszerüen sajnos túl sokat figyelnek a belsõ tulajdonságokra, és sokan ez miatt véreznek el. EZ annyira rossz. Nõkkel szemben semmi ilyen elvárás pedig nincs, nekik sokkal könnyebb tehát. Ezért gyülölöm én a nõk "agyát" és csak kizárólag a testüket imádom. Talán ezért nem vágyom rendes barátnõre, ezért nem volt soha életemben motivációm arra , hogy akár egyet is felszedjek, mert nem úgy gondolkodnak mint én, én ezt meg "szarom le" és inkább fizetõs lányokhoz járok, mert náluk ugyanúgy mint a férfiaknál, a testiség a fõ szempont, a lények, ami biologiai szempontból is a helyes út. Csak ezek a túlmûvelt emberfajzatok találták ki ezeket a túllihegett belsõ érték gabalydákat, legyen mibe belegabalyodni.
Vegyes :D az emberek sokfélék én úgy vagyok vele, hogy mindkettõ számit . Mert azért egy csúnya nem kell, de hiába szép ha belülrõl meg olyan..

Mit csináljak, hogy ne csak a nő mellére tudjak odafigyelni randin?

Legjobb válasz: csak óvatosan mert lebuksz.. :D

csak óvatosan mert lebuksz.. :D
Nézz a szemébe.
Néha a fenekét és a lábait is nézd. :D
keress kis mellû nõket
használj ilyen szemvédõket mint a lovaknak van http://benjaminmorgan.ca/wp-content/uploads/2012/08/horse-bl.. "The main reason they put blinders on a horse it to prevent them from seeing things that might spook them. The blinders also help the horse to stay focused.." látod STAY FOCUSED, csak neked átkell alakítani, hogy lefelé ne láss, csak elõre a lány szemébe. Bár jó gyenge akarat erõd lehet, ha csak a melleire tudsz figyelni, vagy félsz a szemükbe nézni vagy mi, , vagy pedig ritka ronda arcú lányokkal randizol
Így jár az, akit a nõk nem érdekelnek, csak a mellek.
Nõj fel ba5zki! Hány éves vagy?
A gyerek problémát jelenthet, de tõled is függ, hogy ezt a férfi hogyan értékeli.
Csúnya dolog de 1-esnek igaza van! Amúgy kinek mi, van aki beleszeret és elfogadja gyerekkel együtt van aki csak megdugja azt ágyõ.
Szerintem nem. Szülõvárosomban ismerek látásból egy kb. 40 körüli nõt, de 20 éves lányokat megszégyenítõ módon néz ki. :) Alakra csodás, arcra is, és kapaszkodj: 3 gyermeke van már. Fiatal srácként amikor meglátjuk a haverommal, mindig csorgatjuk a nyálunkat rá. Iszonyatosan bombanõ.
Engem sokkal inkább vonz egy gyerekesanyuka mint egy sima nõ, mert ott a gyerek-e tehát biztos rendes, törõdõ, szeretni tudó... Ha gondolod ismerkedhetünk... :)
az ilyen nõket a legkönnyebb megkapni, aztán ejteni is. szeretem ezt a kategóriát.
Hát ez ciki, ennyi idõsen még simán talál olyat, akinek nincs gyereke. 30 fölött már kénytelenek beletörõdni, akkor már kisebb a választék. Valóban jobb ha óvatos leszel, mert inkább csak a szexre hajtanak az ilyen fiatal anyukákkal a férfiak.
A kérdező hozzászólása: Én kapcsolatban élek, csak érdekel a válasz. :)
AKivel én akarok õszejõni gyerkes csaj az 22 tõk fura. Nálla ez tartos kapcsinál se zavarna. De másnál igen. A Szexnél nem zavarna de tartosnál igen ha szinglit is kaphatok. Ahoz hogy komolyan járjak egy gyerekes csajal érzelem kell. F/23
Van amelyik anyuka 3 gyerek után is oltári szexi tud lenni független a korától, van aki fiatalon is, akár egy gyerek után is úgy néz ki, h bottal sem nyúlnék hozzá. ;)
Õ komkrétan a gyerekre kérdezet rá és azt is leszõgezte hog y ateste ugyan ojan vagyis ugyan anyira szexi de a gyerek elriasztja himeket tõlle.
A kérdező hozzászólása: 21 :)
Azért az se mindegy, hogy hány éves az az anyuka. :)
Semmi bajom a fiatal anyukákkal és még szingli is vagyok. :) F-30
4! igaza van szexre gyorsabban találsz, ez tuti N
A kérdező hozzászólása: Én nem az önbizalomhiányos, mindenképpen-pasit-akarok-fogni kategóriára gondolok. Hanem csak simán, egy pasi hogy lát egy fiatal, szép anyukát?
Igen a gyerek az kompilikációs tényezõ nem akarjuk más kõlyõkét nevelni. De mondjuk vagy egy gyerekes nõ akivel õszeakarok jõni régóta csak neki nem kellek. Másnáll zavarna elégé a lene egy hasonló gyereknélkul és gyerekes tõk ismeretlenek ajor a gyerektelent választanám.
Guglizz rá: MILF.
A kedvenc témám pont. Nem, és nem a válasz. Azt vettem észre, hogy a gyerekes anyukák nagyképûek, és bunkók, mert ha van pasi aki azt hiszik megfogták az isten lábát, /igazából egy idiótát aki eltartja/ ha meg nincs, akkor nagyon gyorsan talál egy másik idiótát, akik pont a gyerekes anyukákra buknak, abból talán csak kamaty lesz, meg még egy gyerek, de hát mit számít eggyel több vagy kevesebb. Szóval ha én meglátok egy gyerekes anyukát, ökölbe szorul a kezem, hogy itt van egy újabb élõsködõ.

Belehet állítani facebookon, esetleg, hogy amit megosztok csak a női ismerőseim lássák? (lista, csoport, stb? )

Legjobb válasz: Pont úgy. Csinálsz egy listát, amire csak a csajokat rakod és amikor postolsz, kiválasztod, hogy csak õk látják. Ezt most nem tudom hirtelen, hogy kell, de valahogy postoláskor lehet variálni, hogy ki lássa.

Pont úgy. Csinálsz egy listát, amire csak a csajokat rakod és amikor postolsz, kiválasztod, hogy csak õk látják. Ezt most nem tudom hirtelen, hogy kell, de valahogy postoláskor lehet variálni, hogy ki lássa.

Miért mindig csak a nő írjon rá a pasira?

Igen megint facés kérdés! Ismerkedetem egy pasivak 1-2 hónapja de kb mindig én írok rá! Pedig nagyon jól elvagyunk akár több óráig beszélgetünk mindenről! De semmi komoly! De 3-4 napja nem írtam rá! Gondoltam megnézem mi lesz! Hát semmi! Akkor minek beszélt velem ennyit ha nem kíváncsi rám?

Legjobb válasz: Igen nem csak megint faces kérdés hanem megint általánosítás. Mi honnan tudjuk, hogy egy számunkra tök ismeretlen ember mire gondol..? Gondoltál már arra esetleg, hogy ezt VELE beszéld meg..?

Igen nem csak megint faces kérdés hanem megint általánosítás. Mi honnan tudjuk, hogy egy számunkra tök ismeretlen ember mire gondol..? Gondoltál már arra esetleg, hogy ezt VELE beszéld meg..?
Nekem is van ilyen de tudom, hogy õ becsajozott! Így én nem erõltetem! Ha akar ír!
Nincs ezen mit megbeszelni, hiszen egyertelmuen tojik a fejedre, ha te nem kezdemenyezel beszelgetest, akkor valojaban o nem is akarna beszelni veled. Ne tevesszen meg az, ha beszeltek akkor normalisan viselkedik es jol elvagytok, valoszinuleg egy kulturalt valaki es miert is bunkozna, de nem kell messzemeno kovetkezteteseket levonni. Konkluzio: nem mindenki akar megdugni, aki rad mosolyog :)
Elég ciki, ha mindig a nõ ír rá egy pasira- Várd meg, amíg õ keres. Nem fogja azt hinni, hogy ráakarsz akaszkodni.
nem érdekled eléggé :( az én barátom 10-bõl 8-szor rámír és általában az érdeklõdõ pasiknál így szokott lenni keress valakit, aki jobban törekszik... legalább fele-fele arányban õ ír

Pasik! Ha nem jön össze a nővel a párkapcsolat, vagy tönkre megy, akkor miért a nőket kell csak hibáztatni?

Aki nem ilyen ne vegye magára. Én viszont tapasztaltam, hogy egyszerűen a nő lesz a rossz ha vége lesz a kapcsolatnak, és meg se fordul a férfiak fejében hogy esetleg nekik is benn volt a kezük a dologban. Főleg olyankor ha meg is csalta a csajt kapcsolat alatt.

Legjobb válasz: Szerintem ez nem így van kérdezõ, ahogy látod. Mindenki mindig a másikat hibáztatja. Nem csak ebben alapvetõ emberi nyomorékság. Csak te úgy élheted meg, mivel ez harc. Ellenfelek vagytok. Amikor kidobott a barátnõm, én aláírtam, hogy én voltam a bré, de nem is volt könnyû megemésztenem. Ezt akarja az ember elkerülni és inkább szid bárkit, csak ne kelljen magával szembenézni, mert az hosszú és kellemetlen folyamat. Az ember esendõ és szerencsétlen kis önzõ hús darab, ami tud enni, szaporodni és sz.rni. :) Minden más csak körítés hozzá.

Szerintem ez nem így van kérdezõ, ahogy látod. Mindenki mindig a másikat hibáztatja. Nem csak ebben alapvetõ emberi nyomorékság. Csak te úgy élheted meg, mivel ez harc. Ellenfelek vagytok. Amikor kidobott a barátnõm, én aláírtam, hogy én voltam a bré, de nem is volt könnyû megemésztenem. Ezt akarja az ember elkerülni és inkább szid bárkit, csak ne kelljen magával szembenézni, mert az hosszú és kellemetlen folyamat. Az ember esendõ és szerencsétlen kis önzõ hús darab, ami tud enni, szaporodni és sz.rni. :) Minden más csak körítés hozzá.
Ez megint két emberen múlik, a gyengék hibáztatják csak a másikat...
Mindig két emberen múlik!
Oda-vissza igaz, ilyen az emberi természet. Már az óvodás is ráfogja a másikra, ha összetör egy játékot. Nem kell komplikálni, minden ember bemeséli magának, hogy nem az õ hibája, legyen szó bármirõl.
A nõt akkor szoktuk hibáztatni, ha mi jól éreztük magunkat egy kapcsolatban, nem is nagyon figyelmeztetett a párunk arra, hogy nehezményezné a viselkedésünket, aztán meg egyszer csak kirak minket. Mondjuk férfi úgy is jól tudja érezni magát egy kapcsolatban, hogy mellette levõ nõ azt nem érzi harmonikusnak. Pl. eljár csajozni, kocsmázni, focizni, otthon elvárja hogy elé tegyék a kaját, tiszta legyen a lakás, ruhája frissen vasalt, és egy ideig ezt a nõ csendesen tûri.
Mert túlnyomórészt a nõk hülyesége miatt szokott végetérni (vagy el sem kezdõdni) egy kapcsolat, azért.
Lehet Te is tehetsz róla...
Éld az életed.
Ne csajozz. Foglalkozz mással. Köszi. Mi elleszünk olyan pasikkal, akik képesek bízni bennünk.
keress olyat aki bennevan a csak szexben
Jajjj ne hisztizz!
ebben az esetben te egy gyenge jellem vagy. És jól mondják, ne csajozz! Azt bízd ránk.
tudod nem ló inszeminátor vagyok:p és ne legyél irígy , nem szép dolog:)
El.
"...ha csak nézed a nõ intim részeit..."
Én nem tudok, max magömlés, de tuti, hogy nem élvezek el
ha csak nézed? KI van csukva.

17 éves vagyok, az arcomon még mindig csak foltokban nő a szőr, a mellkasomon pedig egyáltalán. Normális ez? Hormonprobléma?

Legjobb válasz: én 18 vagyok és csak az államon ilyen kecskeszakáll szerûen nõ, meg bajusz de annyira ritka hogy 1-2 méterröl már nem is látod. Mellkasomon nekem sincs szõr, csak a bimbóknál egy kevés. Nem hiszem hogy hormonprobléma, pl az indiánoknak egyáltalán nincs arcszõrzetük. Minden indián hormonzavarral küzd? :D Ez a génjeidtõl függ és semmi baj nincs veled

én 18 vagyok és csak az államon ilyen kecskeszakáll szerûen nõ, meg bajusz de annyira ritka hogy 1-2 méterröl már nem is látod. Mellkasomon nekem sincs szõr, csak a bimbóknál egy kevés. Nem hiszem hogy hormonprobléma, pl az indiánoknak egyáltalán nincs arcszõrzetük. Minden indián hormonzavarral küzd? :D Ez a génjeidtõl függ és semmi baj nincs veled
Örüljél neki...
A kérdező hozzászólása: aranyapa hamár feltettem a kérdést akkor sejtheted hogy nem örülök neki...
Ez nem génprobléma, csupán ilyen DNS-t kaptál, de örülj neki, hisz jobb, mintha a hátad is szõrösödne.
Szia, ez egészen természetes és idõvel változik majd a helyzet - férfiasodsz majd. Hááát, a melleden ez a folyamat sokkal késõbb fog beindulni, mint az arcodon. HajDoki

A fiú farkának is fájhat az anál, ha rosszul csinálják, nem csak a nőnek?

Tehát, ha nincs a csaj rendesen felkészítve, és túl szűk.

Legjobb válasz: Ha szûk, az nem gond, de ha nem elég nedves, akkor nem csak, hogy fájhat, de még akár a fitymafék is szakadhat.

Ha szûk, az nem gond, de ha nem elég nedves, akkor nem csak, hogy fájhat, de még akár a fitymafék is szakadhat.
nem a férfiaknak nem fájhat
Nekem elõször fájt. 21/F Mármint a farkam, nem a seggem... :D
Fáj, ha száraz. Húzza a bõrt. De ki az a barom, aki szárazon akarná csinálni...
Igen, fõleg ha száraz, és emelett szûk, akkor kellemetlen lehet ahogy dörzsölõdik a makk, és feszül a fék.
Miért, a homlokára van írva a pasiknak?
A kérdező hozzászólása: *ismerõsöm
A kérdező hozzászólása: egy fiúerõsöm mesélte, hogy neki fájt, nem tudom igaz lehet-e. pedig a srácból nem nézem ki, hogy túl nagy farka lenne..
Nem igazán.
Ha rászorít akkor jah.
Nem az fáj ha szûk, te nagyon hülye, hanem ha nem síkos a luk! Te se dugtál még az is biztos!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!