Találatok a következő kifejezésre: Csak a nő (1031 db)

Miert kene csak a nonek meztelenul aludnia?
Nálunk így szokott lenni. Egyszerûen így esik jól, nem vagyunk egyformák.
A kérdező hozzászólása: Onnan tudom, hogy elmondta nekem, és nem érti hogy a férje miért nem alszik meztelenül, meg volt már rá példa amikor reggel váratlanul becsöngettem, magára kapott egy bugyit, és mosolyogva elmondta hogy a reggeli kávézást csak meztelenül képzeli el, természetesen csak a férje társaságában.
És azt te honnan tudod kérdezõ, h a sógornõdnek mi a szokása? Csak nem meztelenkedik vendégek esetében is? :D Mert akkor "jól" megnevelték odahaza, ellentétben a férjével!
A kérdező hozzászólása: A sogornõm meztelenül alszik de még a reggeli kávét is meztelenül fõzi és fogyassza el, de a férje meg állandóan pizsiben van.
A feleségem szokott meztelenül aludni, én szinte kizárólag pizsiben.
Nem értem.
hát, elõfordul, h én meztelenül alszok, barátomon meg rajta marad egy póló például...de ez most nem olyan nagy szokás..
Amikor úgy voltam, hogy éltem együtt valakivel, akkor én alsónadrágban, õ meg "pizsamában"-ami konkrétan az egyik pólóm és egy bugyi, vagy az én egyik rövidnadrágom volt. Ja, szerette hordani a cuccaimat így otthon, mert én elég széles vagyok, õ meg pici és kényelmes volt neki. Na de hogy így...Lehet a csaj nem olyan fázós...
Én fázós vagyok.
Én sem járnék az olyan lánnyal aki külsõleg szép de ha megszólal a TSZ gyerek integet a szájából
Nekem fontos a belsõ, de sok férfitársamon veszem észre, hogy tényleg inkább magába a testbe szeretnek bele.
Én azt mondom férfiként, hogy igaz. Ha nem találom vonzónak testileg -> nem áll a pöcök -> nem jó a szex -> szar a kapcs.
Ez butaság, persze velem is volt olyan, hogy azt mondtam, mikor megláttam egy gyönyörû nõt, hogy "szerelmes vagyok belé", de nekünk is fontosak a belsõ értékek, egy külsõleg szép, de belül romlott lányba nem lehet senki sem szerelmes? Mibe is lehet olyankor szerelmesnek lenni?
Azert valahol keverjuk itt a fogalmakat.A noi test ha vonzo az felkelti a figyelmemet ez elerhet extremebb erzeseket is de ez meg kizarolag "kemia".Persze ha a kemia nem mukodik...azt nem kell magyarazni. Viszont egy fontos dolog van meg.Barmennyire is tartok vonzonak egy not, meg kell ismernem a szemelyiseget ahhoz hogy beleszeressek.Es lehetsz te a legtutibb tesztu csaj a vilagon ha olyan tulajdonsagaid vannak amik nem tetszenek, akkor legfeljebb egy rovidtavu kapcsolat lesz a dologbol de szerelem biztos nem.
testu* bocs:p
Egyértelmûen rám igaz. Csak 90% ban a nõ teste számít, az hogy egy szexuális összebújáskor mit tud nekem ezáltal adni. A jelleme, IQja, személyisége nem érdekel annyira , nagyon hatodrangú, persze az szempont, hogy ne legyen egy görény, meg ne kétkézzel kisbetûvel írja azért a nevet a hülyeségében. De a belsõ jellemi tulajdonságok annyira nem érdekelnek. Egy nõ egy férfit leginkább a szépségével, természetességéve, megnyerõ mosolyával, dús ragyogó hajával és stílusával tud megfogni szerintem. Engem mindneképp. Még sose szerettem egy nõt sem konkrétan az esze, pénze, talpraesettsége, kommunikációs készsége, határozottsága miatt. Csak a külsejébe voltam mindnek szerelmes. Egyszerüen ez a természetes. Ez a normális. Mert látom hogy egy szép, genetikailag szerintem tökéletesen megfelelõ egyed, akivel párzanék. Egyszerüen ez a helyes gondolkodás. A nõknek is csak kizárólag így kéne gondolkodni, csak a faszi külsejét kéne nézniük, máris elõrébb volnék egy fényévnyivel kb. Mert jellem az eléggé bizarrr nálam. Sajnos a nõk olyanok, hogy elvárják a komáktól, hogy határozottak is legyenek, meg humorosak, meg jó szervezõk, meg jó dumásak, szórkaoztatóak, egyszerüen sajnos túl sokat figyelnek a belsõ tulajdonságokra, és sokan ez miatt véreznek el. EZ annyira rossz. Nõkkel szemben semmi ilyen elvárás pedig nincs, nekik sokkal könnyebb tehát. Ezért gyülölöm én a nõk "agyát" és csak kizárólag a testüket imádom. Talán ezért nem vágyom rendes barátnõre, ezért nem volt soha életemben motivációm arra , hogy akár egyet is felszedjek, mert nem úgy gondolkodnak mint én, én ezt meg "szarom le" és inkább fizetõs lányokhoz járok, mert náluk ugyanúgy mint a férfiaknál, a testiség a fõ szempont, a lények, ami biologiai szempontból is a helyes út. Csak ezek a túlmûvelt emberfajzatok találták ki ezeket a túllihegett belsõ érték gabalydákat, legyen mibe belegabalyodni.
Vegyes :D az emberek sokfélék én úgy vagyok vele, hogy mindkettõ számit . Mert azért egy csúnya nem kell, de hiába szép ha belülrõl meg olyan..

Mit csináljak, hogy ne csak a nő mellére tudjak odafigyelni randin?

Legjobb válasz: csak óvatosan mert lebuksz.. :D

csak óvatosan mert lebuksz.. :D
Nézz a szemébe.
Néha a fenekét és a lábait is nézd. :D
keress kis mellû nõket
használj ilyen szemvédõket mint a lovaknak van http://benjaminmorgan.ca/wp-content/uploads/2012/08/horse-bl.. "The main reason they put blinders on a horse it to prevent them from seeing things that might spook them. The blinders also help the horse to stay focused.." látod STAY FOCUSED, csak neked átkell alakítani, hogy lefelé ne láss, csak elõre a lány szemébe. Bár jó gyenge akarat erõd lehet, ha csak a melleire tudsz figyelni, vagy félsz a szemükbe nézni vagy mi, , vagy pedig ritka ronda arcú lányokkal randizol
Így jár az, akit a nõk nem érdekelnek, csak a mellek.
Nõj fel ba5zki! Hány éves vagy?
A gyerek problémát jelenthet, de tõled is függ, hogy ezt a férfi hogyan értékeli.
Csúnya dolog de 1-esnek igaza van! Amúgy kinek mi, van aki beleszeret és elfogadja gyerekkel együtt van aki csak megdugja azt ágyõ.
Szerintem nem. Szülõvárosomban ismerek látásból egy kb. 40 körüli nõt, de 20 éves lányokat megszégyenítõ módon néz ki. :) Alakra csodás, arcra is, és kapaszkodj: 3 gyermeke van már. Fiatal srácként amikor meglátjuk a haverommal, mindig csorgatjuk a nyálunkat rá. Iszonyatosan bombanõ.
Engem sokkal inkább vonz egy gyerekesanyuka mint egy sima nõ, mert ott a gyerek-e tehát biztos rendes, törõdõ, szeretni tudó... Ha gondolod ismerkedhetünk... :)
az ilyen nõket a legkönnyebb megkapni, aztán ejteni is. szeretem ezt a kategóriát.
Hát ez ciki, ennyi idõsen még simán talál olyat, akinek nincs gyereke. 30 fölött már kénytelenek beletörõdni, akkor már kisebb a választék. Valóban jobb ha óvatos leszel, mert inkább csak a szexre hajtanak az ilyen fiatal anyukákkal a férfiak.
A kérdező hozzászólása: Én kapcsolatban élek, csak érdekel a válasz. :)
AKivel én akarok õszejõni gyerkes csaj az 22 tõk fura. Nálla ez tartos kapcsinál se zavarna. De másnál igen. A Szexnél nem zavarna de tartosnál igen ha szinglit is kaphatok. Ahoz hogy komolyan járjak egy gyerekes csajal érzelem kell. F/23
Van amelyik anyuka 3 gyerek után is oltári szexi tud lenni független a korától, van aki fiatalon is, akár egy gyerek után is úgy néz ki, h bottal sem nyúlnék hozzá. ;)
Õ komkrétan a gyerekre kérdezet rá és azt is leszõgezte hog y ateste ugyan ojan vagyis ugyan anyira szexi de a gyerek elriasztja himeket tõlle.
A kérdező hozzászólása: 21 :)
Azért az se mindegy, hogy hány éves az az anyuka. :)
Semmi bajom a fiatal anyukákkal és még szingli is vagyok. :) F-30
4! igaza van szexre gyorsabban találsz, ez tuti N
A kérdező hozzászólása: Én nem az önbizalomhiányos, mindenképpen-pasit-akarok-fogni kategóriára gondolok. Hanem csak simán, egy pasi hogy lát egy fiatal, szép anyukát?
Igen a gyerek az kompilikációs tényezõ nem akarjuk más kõlyõkét nevelni. De mondjuk vagy egy gyerekes nõ akivel õszeakarok jõni régóta csak neki nem kellek. Másnáll zavarna elégé a lene egy hasonló gyereknélkul és gyerekes tõk ismeretlenek ajor a gyerektelent választanám.
Guglizz rá: MILF.
A kedvenc témám pont. Nem, és nem a válasz. Azt vettem észre, hogy a gyerekes anyukák nagyképûek, és bunkók, mert ha van pasi aki azt hiszik megfogták az isten lábát, /igazából egy idiótát aki eltartja/ ha meg nincs, akkor nagyon gyorsan talál egy másik idiótát, akik pont a gyerekes anyukákra buknak, abból talán csak kamaty lesz, meg még egy gyerek, de hát mit számít eggyel több vagy kevesebb. Szóval ha én meglátok egy gyerekes anyukát, ökölbe szorul a kezem, hogy itt van egy újabb élõsködõ.

Apukámnak született egy házasságon kívüli gyereke, akit a nevére vett de nem biztos benne senki hogy az övé. A nő nem engedi apunak hogy a gyereket elhozza csak a nő lakásán találkozhatnak. Lehet ilyent csinálni? Kihez forduljunk?

Az anya nem akar hallani a dns tesztről sem.

Legjobb válasz: Nem az a baj, hogy se te se az anyukád nem képes elfogadni, hogy ilyen testvéred is született? Ilyen esetben a gyámhatóság a gyereket védi, és nem foglalkozik azzal, hogy ti elfogadjátok vagy nem.

Nem az a baj, hogy se te se az anyukád nem képes elfogadni, hogy ilyen testvéred is született? Ilyen esetben a gyámhatóság a gyereket védi, és nem foglalkozik azzal, hogy ti elfogadjátok vagy nem.
Ha nem akar hallani a dns-rõl akkor benne van a pakliban, hogy a nõ hazudik!
Nincs teszt? Faterodat lehet palira vették. Sõt ha hallani sem akar róla akkor TUTI!
Ilyen nincs, hogy elismeri a gyereket, és az anya diktál. Apai jogai és kötelezettségei vannak, amiket érvényesíthet: gyámhatóság, bíróság. Minek akarta az anya, hogy Apád a nevére vegye, ha utána meg elzárja elõle? Akkor íratott volna be fiktív nevet, erre is ad lehetõséget a jog, és akkor nem kell az apával osztozni a gyereken. A dns -teszt meg nem kívánságmûsor, bár célszerûbb lett volna elõbb azt elintézni, és annak függvényében a nevére venni...
HA a "nevén van" - gondolom úgy érted, hogy apai elismerõ nyilatkozatot tett, akkor pontosan ugyanolyan jogai vannak, mint bármelyik másik apának. A kétségek és a sajátos helyzet itt nem játszanak. Tehát a nõ semmi apai jogában nem korlátozhatja õt. (Beleértve a láthatást, stb.)
Ha a nevére vette, akkor nem kell a csaj engedélye az apaságihoz, sõt, semmihez. Akkor hozza-viszi a gyereket, amikor akarja. Amennyiben DNS-sel kiderítik, h nem is az õ gyereke - bírósági úton is intézheti apád, ha a nõ ellenáll -, akkor pedig kizárhatja az örökségbõl is.
Hát úgy néz ki, hogy az elõttem szólóknak igazuk van. Ráadásul nektek is "osztoznotok" kell majd vele a papa után örökölt vagyonból.
Mennyi idõs a gyerek? Mert 3 éves kor alatt általában az anya lakásán van a láthatás, az anya nem köteles odaadni.
Én csak édesanyádat sajnálom. Õ mit szól a történtekhez? Meg is érdemli a faterod, hogy egy gyereket varrnak a nyakába, ami lehet, hogy nem is az övé. A tetteinknek következményeik vannak. Na meg az a szerencsétlen kis zabi gyerek... Õ az aki a legnagyobbat szívja.
A kérdésem az lenne, hogy az apukád biztos a dolgában? Biztos benne, hogy övé a gyerek? Ha biztos, el kell fogadnia a gyerek anyjának a feltételeit. Biztosan félti a gyerekét. Megtudom érteni. Egy gyerek lelkében könnyen kár tehet az aki nem akarja elfogadni, hogy a férjének van egy házasságon kívüli gyereke. Fordulni, sehová. Csak az apád tudna láthatásért fordulni a gyámhatósághoz. Ha viszont a gyerek otthonában találkozhatnak, ennek sincs jelentõsége, mármint a láthatási probléma területén.
A kérdező hozzászólása: mi elfogadtuk ezt a kisfiút, nincs más választás! az anya nem engedi hogy lássuk, 2 éves elmúlt a gyerek és még nem láttam sem én sem anyukám sem a tesóm. csak apa. nem hozhatja el apu. ez a gyerek azért lett, hogy megfogja a nõ apámat. de nem sikerült tönkretenni a családomat vele. apum megy küldünk neki anyummal ajándékokat stb. nem az a gond hogy mi nem fogadjuk el. a nõ fenyegeti apámat hogy elviszi még az országból is a gyereket és apu sem fogja akkor látni. fordulhatunk egyáltalán valahová ha még az sem biztos hogy apué a gyerek?
Jogilag biztos, hogy õ az apukája, amíg ez a vélelem meg nem dõl, úgyhogy igen, fordulhattok bíróságra is akár!
Mivel az apukád a nevére vette, nem viheti ki külföldre, az õ bele egyezése nélkül. Forduljatok a helyi önkormányzatnál, (ahol az anya és a gyerek lakik)gyámügyeshez, õ elmondja mit lehet tenni. Sõt õ tehet lépéseket, az apa jogainak gyakorlására

Belehet állítani facebookon, esetleg, hogy amit megosztok csak a női ismerőseim lássák? (lista, csoport, stb? )

Legjobb válasz: Pont úgy. Csinálsz egy listát, amire csak a csajokat rakod és amikor postolsz, kiválasztod, hogy csak õk látják. Ezt most nem tudom hirtelen, hogy kell, de valahogy postoláskor lehet variálni, hogy ki lássa.

Pont úgy. Csinálsz egy listát, amire csak a csajokat rakod és amikor postolsz, kiválasztod, hogy csak õk látják. Ezt most nem tudom hirtelen, hogy kell, de valahogy postoláskor lehet variálni, hogy ki lássa.

A karikagyűrűből 2 darab kell (1 a férfinek 1 a nőnek) ez eddig rendben van de a jegygyűrűből is kell mind2 félnek vagy csak a nőnek?

Legjobb válasz: Szerintem elég a nõnek, ha egy srác megkéri a lány kezét (ami ugye mindig meglepetés), a lány nem ránt elõ a zsebébõl egy gyûrût, hogy: Kedvesem, akkor én is el szeretnélek jegyezni! :)

Szerintem elég a nõnek, ha egy srác megkéri a lány kezét (ami ugye mindig meglepetés), a lány nem ránt elõ a zsebébõl egy gyûrût, hogy: Kedvesem, akkor én is el szeretnélek jegyezni! :)
Nálunk csak én viselek jeggyûrût. Majd ha összeházasodunk, akkor lesz mindkettõnknek.
Eljegyzési gyuru, ún. kísérogyuru csak a lánynak van. Karikagyurut sok helyen csak az eskuvotol számítva hordanak, mindketten, de mifelénk pl. gyakori a jegyesség alatt is (a bal kézen, az eskuvo után átkerul a jobb kézre). Nálunk így volt: a párom meglepett egy eljegyzési gyuruvel, majd tartottunk egy ebédet, amolyan hivatalosat a két családdal, ekkor húztuk fel a karikagyuruket és viseltuk az eskuvoig, meg persze azóta is.
Nálunk a párom karikagyûrût vett, mindkettõnknek. Azt hordjuk bal kézen az esküvõig, utána jobb kézen. Kísérõ gyûrût, bármikor lehet venni, a lagziig. Az a nõnél ált egy kövesgyûrû, a férfinél pecsétgyûrû.(egymásnak veszik természetesen) Nálunk így szokás. De valahol a kísérõvel kéri meg a fiú a lány kezét, utána választják a karikát...
nálunk elõször aférfi megkéri a kísérõgyûrûvel a lányt, de ekkor még nincs eljegyzés, csak a megkérés...ezután tartjuk meg közösen a családdal egy kisebb vendégség mellett az eljegyzést, ahol mindketten felhúzzuk egymásnak a karikagyûrût a család elõtt...innentõl járunk jegyben, utána meg ugye jöhet bármikor a lagzi
Nálunk közös megegyezéssel történt az eljegyzés...:) Vettünk egy pár szép karikagyûrût, és családi összejövetel keretében a párom megkérte a kezemet (ill.az apukája, az én apukámtól....felénk /Somogy/ így szokás), és esküvõig balkézen hordtuk, esküvõ óta pedig természetesen a jobbkézen. A köves gyûrû nálunk az u.n. kísérõ gyûrû, amit a võlegény még a jegygyûrû mellé ajándékoz az arának. Én ezt az eljegyzés után kaptam, születésnapomra.
Nekünk egy pár karikagyûrûnk van , ez volt eljegyzéskor. Felénk így szokás. Anyumnak meg apunka egy köves meg esgy pecsét lett eljegyzéskor. Mi nem szórjuk a pénzt ilyen hülyeségre, szerintem tök fölösleges. Ha ti ragaszkodtok hozzá meg van rá pénz, lehet így is. Általában csak a lánynak szoktak köves gyûrût venni eljegyzésre, aztán esküvõre mehet a karika.
Magyar szokás és ehhez szoktuk magunkat tartani, mert magyarok vagyunk, itt születtünk és nem Amerikában vagy máshol. Karikagyûrû az eljegyzési és azt szoktak venni eljegyzésre nálunk. Külön eljegyzési gyûrû csak nyugaton szokás és az említett országban. De ha szeretnétek nem baj. Akkor karikát esküvõre kell venni. Azért szoktak karikagyûrût húzni eljegyzéskor a bal kézre, hogy mindenki lássa ti már összetartoztok. Nálunk inkább a kísérõgyûrû a szokás.

Miért mindig csak a nő írjon rá a pasira?

Igen megint facés kérdés! Ismerkedetem egy pasivak 1-2 hónapja de kb mindig én írok rá! Pedig nagyon jól elvagyunk akár több óráig beszélgetünk mindenről! De semmi komoly! De 3-4 napja nem írtam rá! Gondoltam megnézem mi lesz! Hát semmi! Akkor minek beszélt velem ennyit ha nem kíváncsi rám?

Legjobb válasz: Igen nem csak megint faces kérdés hanem megint általánosítás. Mi honnan tudjuk, hogy egy számunkra tök ismeretlen ember mire gondol..? Gondoltál már arra esetleg, hogy ezt VELE beszéld meg..?

Igen nem csak megint faces kérdés hanem megint általánosítás. Mi honnan tudjuk, hogy egy számunkra tök ismeretlen ember mire gondol..? Gondoltál már arra esetleg, hogy ezt VELE beszéld meg..?
Nekem is van ilyen de tudom, hogy õ becsajozott! Így én nem erõltetem! Ha akar ír!
Nincs ezen mit megbeszelni, hiszen egyertelmuen tojik a fejedre, ha te nem kezdemenyezel beszelgetest, akkor valojaban o nem is akarna beszelni veled. Ne tevesszen meg az, ha beszeltek akkor normalisan viselkedik es jol elvagytok, valoszinuleg egy kulturalt valaki es miert is bunkozna, de nem kell messzemeno kovetkezteteseket levonni. Konkluzio: nem mindenki akar megdugni, aki rad mosolyog :)
Elég ciki, ha mindig a nõ ír rá egy pasira- Várd meg, amíg õ keres. Nem fogja azt hinni, hogy ráakarsz akaszkodni.
nem érdekled eléggé :( az én barátom 10-bõl 8-szor rámír és általában az érdeklõdõ pasiknál így szokott lenni keress valakit, aki jobban törekszik... legalább fele-fele arányban õ ír
Lehet Te is tehetsz róla...
Éld az életed.
Ne csajozz. Foglalkozz mással. Köszi. Mi elleszünk olyan pasikkal, akik képesek bízni bennünk.
keress olyat aki bennevan a csak szexben
Jajjj ne hisztizz!
ebben az esetben te egy gyenge jellem vagy. És jól mondják, ne csajozz! Azt bízd ránk.
tudod nem ló inszeminátor vagyok:p és ne legyél irígy , nem szép dolog:)
El.
"...ha csak nézed a nõ intim részeit..."
Én nem tudok, max magömlés, de tuti, hogy nem élvezek el
ha csak nézed? KI van csukva.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!