Találatok a következő kifejezésre: Csak a kell tena lady vagy (1 db)

Csak a kórházba kell tena lady vagy itthonra is? Itthonra nem elég már a sima intim betét?

Legjobb válasz: Majd meglátod, mennyire fogsz váladékozni, és asszerint dönts. Ez is mindenkinél más. Azt használd ami kényelmesebb.

Majd meglátod, mennyire fogsz váladékozni, és asszerint dönts. Ez is mindenkinél más. Azt használd ami kényelmesebb.
A kórházba is elég ám a sima intim betét, csak jó vastag falyta legyen, de van ahol adnak is, mint pl. a pécsi szülészeti klinikán.
Ez tényleg egyéni, de én 3 napot töltöttem a kórházban, és a 3. nap már elég volt a betét, persze a vastagabbik fajta.
MINDENKÉPPEN TENNA LÉDIT EXTRÁT VIGYÉL BE A KÓRHÁZBA MERT ANNÁL GÁZABB NINCS AMIKOR 20 PERCENKÉNT KELL CSERÉLNI MERT ÁTÁZOL.ELÉG BAJOD LESZ AZ, HOGY SZÉDÜLSZ, HÁNYINGERED MEG EGYÉB BAJOD LESZ


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Győrben hogy van a szülészeten? Az apuka helyett bejöhet velem más ha úgy adódik? Csak szüléskor vagy már vajúdás közben is bent lehet?

5

Szülés utáni együttlétnél fájdalom és egy cseppnyi vér normális?

Előző hüvelyi szülés után nem volt gond nekem a szex. Most meg fáj, és tegnap még egy cseppnyi vér is volt utána a WC-papíron. 4 hónapja szültem. Múlt héten látott a dokim. Azt mondta, minden rendben.
Minden rendben, tényleg?
Másnak volt ilyen?

4

Farfekvéses a babám. Ha így marad, és van fogadott orvosom, megbeszélhetjük, hogy pl.38. héten császározzon? Ez a programozott császár? Volt 2sima szülésem, bárcsak most is az lenne, de a baba miatt nem kockáztatnám meg, ha nem fordul át.

Ilyen esetben mikor dönti el az orvos a császár idejét?Egyáltalán lehetséges az,hogy kérjem,hogy ha faros,akkor császározzon?

6

Sirtatok amikor a kezetekbe adtak a babátokat? Ha apad szülés volt, apuka sírt?

22

Szerintetek bevállalhatok egy csiklói orgazmust ha 5 hete szültem császárral? 2 hete nem vérzek már.

32

Hogy élnétek meg ha babátok aznap születne amikor édesanyátok meghalt?

Márimint nem ugyanabban az évben, hanem olyan 10 évvel később.Velem van baj, h frusztrál a dolog?Aznapra vagyok ugyanis kiírva.

21

Mi a véleményetek az epidurális érzéstelenítésrol? Ilyenkor is van gátmetszés, vagy megvárják mig kitágulsz rendesen? Tényleg nem érezni semmit? Jaj, és mennyibe kerul?

6

Ti meddig véreztetek spontán szülés után és a gátsebetek meddig fájt? Én 3 hete szültem, de még mindig sajog, hasogat, lüktet a gátam, pedig csak 3 külső öltésem volt.

9

Császár után mikor zuhanyoztatok elöször tusfürdövel?

7

Elviekben szeptemberben szülök. Elviekben jo idő lesz végig. Rövid ujjú vagy hosszú ujjú bodykat vegyek babulinak inkább? Mit gondoltok?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!