Találatok a következő kifejezésre: Csak a kell tena (8 db)

Amikor jól esik tedd töltõre.
Miért ne tölthetnéd fel teljesen?
Feltöltheted teljesen. Értelmezd már a hozzászólásokat...
A kérdező hozzászólása: Akkor ne töltsem fel teljesen?
Mint írták már sokan, csak megerõsíteni tudom azt, hogy ne merítsd le sosem teljesen. Amikor jól esik mehet töltõre. Utolsó hozzászólásból meg azt a részt felejtsd el hogy 100%-on "járatni" nem szabad. Eszeveszett nagy butaság.
#5 Ez az ingadozás hülyeség, inkább azt nem szeretik, ha a két végpont közelébe van, tehát 0% és 100% közelébe nem a legjobb, 40-80% között tartani a legoptimálisabb, de ez mondhatni megoldhatatlan, és max hosszú évek alatt látnád csak, hogy jobb maradt az aksi, addigra meg hamarabb elromlik valami más.
bármikor de jobban szeretik ha nincs nagy ingadozás, én pl a telómat nem sûrûn tartom 60% alatt, csak akkor ha ép nem tudom tölteni.
Minél hamarabb töltöd, annál jobb.
Az a lényeg, hogy csontra ne merüljön le, ezen kívül nincs más "szabály".
Ezeknél az újabb lítiumos akksikkal rendelkezõ készülékeknek lényegében mindegy mikor rakod töltõre, az a figyelmeztetés is csak tájékoztató jellegû.
#7 Nem, nem butaság, mivel nem ezt írtam. Azt írtam, hogy 100% közelébe nem a legjobb, de nem azt írtam, hogy nem szabad. És ez nem butaság, mert tényleg így van, de csak elméletben. És ha te is értelmeznéd a hozzászólásokat, akkor olvashattad, hogy írtam, hogy ez max nagyon hosszú idõ után jönne elõ, tehát gyakorlatban sosem fogja észrevenni senki a különbséget.

Integrált videókártya mellé be lehet tenni másikat? Szal ha integrált a videókártyám és másikat akarok akkor az alaplapot is ki kell cserélni vagy csak be kel teni mellé?

Legjobb válasz: Be lehet rakni természetesen akármilyen alaplapba, evlileg ez után azt fogja használni elsõdleges videókártyaként, esetleg jumpert kell állítani vagy a Windowst rávenni hogy a foglaltban lévõ videókártyát részesítse elõnyben.

Be lehet rakni természetesen akármilyen alaplapba, evlileg ez után azt fogja használni elsõdleges videókártyaként, esetleg jumpert kell állítani vagy a Windowst rávenni hogy a foglaltban lévõ videókártyát részesítse elõnyben.
Letiltod az integráltat, ha nem akarja az igazat. PCI-e-s a az alaplapod?
Csak akkor, ha van benne AGP vagy PCI-E foglalat. Az enyémben egyik sincs. Kispórolták. Elõtte nézz bele a gépbe!

Csak a kórházba kell tena lady vagy itthonra is? Itthonra nem elég már a sima intim betét?

Legjobb válasz: Majd meglátod, mennyire fogsz váladékozni, és asszerint dönts. Ez is mindenkinél más. Azt használd ami kényelmesebb.

Majd meglátod, mennyire fogsz váladékozni, és asszerint dönts. Ez is mindenkinél más. Azt használd ami kényelmesebb.
A kórházba is elég ám a sima intim betét, csak jó vastag falyta legyen, de van ahol adnak is, mint pl. a pécsi szülészeti klinikán.
Ez tényleg egyéni, de én 3 napot töltöttem a kórházban, és a 3. nap már elég volt a betét, persze a vastagabbik fajta.
MINDENKÉPPEN TENNA LÉDIT EXTRÁT VIGYÉL BE A KÓRHÁZBA MERT ANNÁL GÁZABB NINCS AMIKOR 20 PERCENKÉNT KELL CSERÉLNI MERT ÁTÁZOL.ELÉG BAJOD LESZ AZ, HOGY SZÉDÜLSZ, HÁNYINGERED MEG EGYÉB BAJOD LESZ
Ha feliratod az orvossal darabszámra akkor a gyógyszertárban megbontják a csomagot neked.
Én gyógyszertárban vettem TENAt, és kellett is nekem az a nagyon-nagyon sok darab! :-))
Szia! Amikor én szûltem a pici lányomat, akkor a kórház adott 2 csomag, extra méretû betétet. Nekem az elég is volt arra a négy napra amit bennt töltöttem a kórházban. Én itt szûltem Sz.fehérváron. Egyébként a Tena Lady betétet a nagyobb hipermarketekben is megtudod venni. :) Vizelettartási problémáim miatt, én is ott veszem. ( Tesco, vagy Auchan )
Szia!Én allways-t vittem éjszakait, és nagyon jó volt!

A szülés utáni tisztulás fájdalommal jár? (mint menseskor? ) Mennyi ideig tart? Csak egy hétig intenzív, vagy változó? A normál egészségügyi betét is elég ilyenkor, vagy kell a Tena?

Els? babós leszek(35 hetes),és még tapasztalatlan.

Legjobb válasz: a tisztulási vérzés nem fáj nekem csak a kórházban kellett a Tena betét, mire hazajöttem már elég volt a sima éjszakai betét - 1 hónap után már csak tisztasági betétet használok, mert még van egy kis barnázgatás, de nem vészes, szerintem hamarosan elmúlik

a tisztulási vérzés nem fáj nekem csak a kórházban kellett a Tena betét, mire hazajöttem már elég volt a sima éjszakai betét - 1 hónap után már csak tisztasági betétet használok, mert még van egy kis barnázgatás, de nem vészes, szerintem hamarosan elmúlik
A méh összehúzódik, lassan az eredeti méretére, az fájhat néha.
Nem fáj!Nekem 1.babánál 28 napig tartott, 2.babóval 21 napig.Végig sima nevenincs betétet használtam.Eleinte élénk piros majd átvált barnásba és szépen megszûnik.
Saját tapasztalatomat tudom csak leírni: nekem nem fájt a vérzés, nem görcsöltem. Inkább csak a gátsebre emlékszem, hogy fájt, de az is fõleg a varratszedésig. Egy héttel a szülés után már törökülésben ültem a védõnõ nagy meghökkenésére. A vérzés az elsõ 3-4 napon volt a legerõsebb, akkor jól jön a Tena, de utána egy sima betét is elég volt. Nekem sokáig tartott, valamikor a 7-8. hét körül lett vége, de az már nagyon gyenge volt, alig vettem észre.
szülés után az elsõ idõkben - egyéntõl függõen - fájhat, mert a méh intenzíven húzódik össze eredeti méretére. Én egyszer-kétszer éreztem csak, fõleg szoptatás alatt. Azért is jó szoptatni, mert az segíti a regenerálódást (olyan hormonokat szabadít fel :) ). Nekem a kórházi napokra kellett a tena, szerintem azt nem árt azért betenni eldobható bugyival együtt, ami szintén praktikus. Itthonra már elég volt az always ultra night is. Gátsebre a legjobb gyógymód, már a kórházban is, ha minden WC-zés, pisilés után is langyos vízzel lemosod!!! Nagyon meggyorsítja a gátseb gyógyulását, de ezt majd tuti a dokid is elmondja.
Azért ez nagyon változó lehet.Elsõ szülés után nem annyira fájdalmasak a méhösszehúzódások.A második után már jobban, a harmadikkal pedig iszonyú erõsek voltak nekem.A szülés utáni napon annyira, hogy simán elment szülési fájásnak. A vérzésem nekem az elsõvel 7 hétig tartott, aztán még 1-2 hét barnázgatás.A másodikkal megúsztam 5 héttel, a harmadiknál megint tovább tartott.És nekem 2-3 hétig eléggé intenzív volt.Aztán volt, hogy azt hittem már abbamarad, mert 1 napig szinte semmi, aztán újra jó erõsen véreztem.Ez kb 3 hét után volt.Úgyhogy, ez is változó, nem vagyunk egyformák.
Nem a tisztulás fáj majd, hanem a gátsebed (vagy ha nem is lesz gátmetszésed, a gát környéke). Vagy ha császárral szülsz, akkor az a seb jelent fájdalmat. De a szülés után már észre se fogod venni.
A kórházban a szobatársaim nagyon panaszkodtak szoptatáskor, hogy jaj, fáj a méhösszehúzódás. Én nem éreztem semmit soha. Viszont én 8 hétig véreztem, elsõ héten Tenát használtam, aztán csak sima betétet.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi szépen a válaszokat!Mindõtöknek jó egészséget kívánok!
Ha választott akkor kell adni. Majd az eredménytõl tedd függõvé, hogy mennyit, de minimum 20-at illik adni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!Ment a zöld kéz!
Én 10-et vittem, de 6 fogyott el.Patikában vettem, nem volt 600 a 6 darab!Sok sikert!
Illetve bocs a 10 darab került annyiba....
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Most voltam a patikába 3 pöttyöset kaptam 1300 ft ért, és 28 db os, comfort mini, az jó lesz szülés utánra szerintetek?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!