Találatok a következő kifejezésre: Csak a kell (6742 db)

A nőknek csak a kellően vastag karjú férfiak kellenek?

Legjobb válasz: Láttam én már karjún varjút.

Láttam én már karjún varjút.
karjú? egyébként nem
A demagógokat jobban kamázzák.
igen utolso, ha ciganyok kozott elsz valami videki putriban..azert vannak meg magasabb szinteken mozgo nok is, persze nem ezen az oldalon.
Nekem inkább a vékony (de azért nem tiszta ropi) kar tetszik. :) De nem ez alapján döntök.
" A férfi egy nõnek nem is Nietzsche elemzésre kell..." Kinek mire... :) Oroszka, te pedig akkora tapló vagy, hogy inkább nem kellene arról nyilatkozni, hogy ki milyen szinten van.
karjú :D 1. hát ez jó. elõször tanulj meg írni 2. kit érdekel, hogy kinek milyen a karja? 3. leszarom a vastag, kigyúrt karokat. 4. undorítónak találom
#14 Ez azért elég erõs általánosítás, bár korom miatt nem tudok vitába szállni veled e témában. Nem a konkrét alkotó a lényeg, mint gondolom számodra is oly nyilvánvaló. Elég valószínûtlen, hogy egy lány talál egy olyan fiút, aki gyúrás mellett Nietzschét olvas, vagy akármi hasonlót, és ha a lány erre vágyik, kénytelen lesz másfelé nézelõdni, mivel egy srác, aki Nietzschét olvas, nem biztos, hogy kondiba fog járni hetente. 17/f
A férfi egy nõnek nem is Nietzsche elemzésre kell...
Karjú? LOL Amúgy nem, sõt, én szeretem a vékony, szálkás kezeket.
Vegyük hozzá azt, hogyha a hölgy az Imígyen szóla Zarathustráról szeretne cseverészni, akkor valószínûleg nem a 'kokszállatoknál' fog próbálkozni, és nem a karvastagság lesz a döntõ.
oroszka dumája mindig odabasz
Nem. L
kedves kérdezõ! ez egy marhaság, honnan francból tudjam mekkora a farka, ha beszélek vele ránézek, amúgy ha megy akkor a seggét, szóval eddig nem jött be amit mondtál szóval nem ez focizik, tudjak vele beszélni, eddig érdekes mindig bejött N
Shevy válaszát kiegészítve, mindezeket fõleg leszarják, ha méretes a szerszámod és tudod használni.
nekem sincsenek 46 os karjaim mégis volt már barátnöm. Ez izlés kérdése. Van olyan nö akinek az átlagos van oylan akinek a cingár és van olyan akiknek a kigyurt kokszállatok tetszenek.
Vastagság inkább a faroknál lényegi
Na, megmondtam:D Köszi #17 az élõ példát
Csak akkor ha már majdnem stabilan jár. Bentre nem kell cipõ.
Csak helyeselni tudok:) Bentre viszont vegyél olyan tappancsos zoknit, ami jól tapad, nehogy sokat vágódjon:D Ada és Abigél:)

óvodapedagógusok. A főiskolán Ének-zene órán ki kell állni és énekelni kell? vagy csak vizsgán kell?

Legjobb válasz: nem kell, együtt énekel mindenki. Vizsgán kell csak,ott meg max 4en vagytok bent...

nem kell, együtt énekel mindenki. Vizsgán kell csak, ott meg max 4en vagytok bent...
ez fõiskola elvilág ott már nincs ilyen "na kis pityu te felelsz ma"
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm :)

Egy kerítéssel körbevett magán horgásztóra is kell mindenféle engedély (állami + a napijegy), vagy csak fizetni kell aztán lehet pecázni?

Bocs ha nem vagyok tisztában, de 7 éve horgásztam utoljára (14 éves korig nagyon olcsó, de most már a felnõttet kéne vegyem, az meg elég drága mindenhol)

Legjobb válasz: Tulaja válogatja valahol csak napijegy kell de valahol kell hozzá állami engedély is

Tulaja válogatja valahol csak napijegy kell de valahol kell hozzá állami engedély is

Miért csak szexre kellek a férfiaknak?

Nem tudom, hogy velem van a baj? Nem vagyok egy feltűnő nő, nem öltözök közönségesen sem. A legtöbb férfi csak szexelni akar velem és ezt nyíltan meg is mondják, semmi olyan jelet sem adok, nem élek ezekkel az ajánlatokkal. Miért lehet ez?

Legjobb válasz: Ha nem közönségesen öltözködsz, akkor gyanítom, hogy túl kihívóan. Elkönyvelnek ribinek, aki csak egy menetre kell. Vagy buta, könnyû kisugárzásod van. Nem tudom az igazi okot, ezek csak tippek.

Ha nem közönségesen öltözködsz, akkor gyanítom, hogy túl kihívóan. Elkönyvelnek ribinek, aki csak egy menetre kell. Vagy buta, könnyû kisugárzásod van. Nem tudom az igazi okot, ezek csak tippek.
tudsz képet mutatni?
Jaja, kép?
sugallj magabiztosságot, hordd fenn az orrod, légy megközelíthetetlen, és máris lepattannak a kis kullancsok
Mutass képet!
És honnét tudod, hogy tényleg csak arra kellenél? Bármilyen hosszú út is az elsõ lépéssel kezdõdik!
Csak neked kell, ha jól emlékszem :P
A társ regenerálja magát, kivéve ha nagy dózisú mérgezés történik egy támadás során. Ilyenkor elérhetnek olyan állapotot, amikor a saját gyógyítás nem tudja fedezni a mérgezés miatti életpontvesztést. Ha eközben elutazol vagy több órát várakozol vagy alszol, és a társ élete folyamatosan csökken, akkor a következõ betöltéskor meghal mert spawnoláskor már 0 életerõvel rakja le a játék. Ilyen esetben kell neki gyógyinjekciót átadni, és közben figyelni hogy tovább csökken-e az élete. Amíg csökken addig adod neki, ha megáll akkor onnantól vagy vissza tudja állítani, vagy még 1-2 kell neki hogy a maximumra álljon. Enni-inni nem is tudsz nekik, ha átpakolod az ételt vagy italt hozzájuk akkor sem fogy belõlük.
Csak neked kell enned, és gyógyítani magadat, a társaid megoldják a saját szükségleteiket.
A kérdező hozzászólása: Ugye ha valami mérgezés éri az akkor radióaktivitás.De például van egy Raul nevû ghoul a játékban.Úgy tudom a ghoulokra nem hat a radióaktivitás vagy nem?
Mérgezés mutáns állatok által, a Cazador ilyen vagy ha egy személy olyan fegyverrel támad ami méreggel van bevonva (Honest Hearts DLC). Ha több támad és mind megszúrja akkor a társ vagy meghal, vagy a harc végén addig fogy az élete míg belehal, ilyenkor kell injekciókat átadni. A társakra nincs hatással: éhezés, szomjúság, radioaktív sugárzás, nem fogy a levegõjük a víz alatt. Hatással van: gyógyinjekció, fegyverek vagy páncélok átadása után használni tudják azokat, harcnál megsebesítheted õket (perk-kel csökkenthetõ az esélye).
A kérdező hozzászólása: Köszi!Még nem játszottam a New Vegast, de a Fallout 3-at igen.A New Vegast meg fõleg a Hard mode miatt szeretném megvenni.

A győri balettiskolába oda kell járni suliba (mármint ott vannak órák) vagy csak táncórára kell bemenni?

Akarok majd odajárni balettra,de az baj,hogy én győri vagyok csak Csornára járok iskolába.Köszi a segítséget!

Legjobb válasz: ha profi oktatást szeretnék, akkor suliba is oda kell járnod, ha csak hobbiszinten akkor nem.

ha profi oktatást szeretnék, akkor suliba is oda kell járnod, ha csak hobbiszinten akkor nem.
A kérdező hozzászólása: aha, köszi.Én csak hobbyt szeretnék, bár profit el lehet kezdeni 11 évesen is?

Felvételi 2012! Ha most szereztem csak meg egy tárgyból az érettségi tanúsítványt, akkor csak a beszkennelt tanúsítványt kell feltöltenem, más dolgom nincs?

Most tettem le az infó érettségit, (a többit két éve) mert mérn?k szakra szeretnék menni, és ahhoz kellett, de az érettségi eredményeim már el vannak küldve e-felvételin keresztül. Most nem találom olyan opciót ahol a százalékot be lehetne írni, hogy milyenre sikerült. A matek meg az infónak kéne a pontszámításhoz.

Legjobb válasz: Csak fel kell töltened, majd õk megnézik.

Csak fel kell töltened, majd õk megnézik.
Csak addig kell nyitni míg a víz meg nem jelenik. Nem kell egyszerre mindet.
Én úgy szoktam, hogy ha már jön a víz egy kicsit, pár másodpercet hagyom, hogy folyjon. Ha egyenletesen jön, akkor elzárom. Egyszerre ha akarnám se tudnám mindent légteleníteni. Nincs is rá szükség.
A kérdező hozzászólása: Tehát egyenként kell? és mi van, ha az egyik radiátornál ha megengeem akkor szakaszosan jön a víz?tehát folyik 1 másodpercig, aztán csak levegõ, és ez így megy... ez norámlis?

A netrol lehet play stationba valo jatekot letolteni? Es ha letoltotem akkor nem kell vele semmi extrat csinalni? Crackelni ugye nem kell csak installalni. Es utana mar csak ki kell egetnem cd-re?

valaki leirna a menetet......

Legjobb válasz: PS3 ra nem lehet letölteni játékot.Amúgy PS2mél mûködik (pont ahogy írtad)

PS3 ra nem lehet letölteni játékot.Amúgy PS2mél mûködik (pont ahogy írtad)
A kérdező hozzászólása: az enyem talan ps1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!