Találatok a következő kifejezésre: Csak a hordanak fehér (4 db)

A Hungaristák csak fekete és fehér füzőt hordanak a bakancsba?

Legjobb válasz: A fehér fûzõ jelentése: faji tisztaság, fehér felsõbbrendûség, tiszta lélek, összetartás.

A fehér fûzõ jelentése: faji tisztaság, fehér felsõbbrendûség, tiszta lélek, összetartás.
Punk-oknál a piros az anarchizmus jele
Tudtommal a ez nem egy öltözködési stílus. Bár nem vagyok Hungarista (csupán egyszerû nacionalista), de ha az lennék kikérném magamnak. Biztos van, aki télen-nyáron fekete-fehér fûzõs acélbetétesben jár, de attól még nem lesz nagyobb magyar, max. ez tetszik neki.
azok inkább a neonácik, de ez is csak önkifejezés, megmutatás. nem ettõl lesz valaki szélsõjobbos. punkok meg pirosat fûznek be.
a fehér fûzõ a nácik és neonácik divatja, de ez csak egy apró jel, ahogy az elsõ válaszoló is írta, a punkok például pirosat fûznek a bakancsba, szóval néha semmi nem az aminek látszik. ez olyan, minthogy a rokkerek feketében járnak.
a fehér fûzõ a fehérek felsõbbrendûségét fejezi ki az ilyen csoportoknál
A kérdező hozzászólása: Értem!
...De néhány NS hord pirosat is. NS-eknél a piros fûzõ: bárhol, bármikor képes harcolni/ keveredett már fegyveres balhéba. Volt egy piros-fehér variálás is, ami ha minden igaz, a Vért és a Becsületet jelenti. A sárga fûzõ is elterjedt ezen az oldalon, azzal a mélyen tisztelt kiválasztott férgek megkülönböztetõ kiegészítõjére (aminek kötelezõ használatáról törvény is volt annó) utalnak.
punkok szokták a piros fûzõt fûzni a bakancsukba, az anarchizmus jele képpen, a fehér fûrõ rasszizmust jelent, és ehhez hasonló dolgokat. tulajdonképpen nembaj ha olyan színt fûzöl bele ami neked tetszik, nem feltétlenül kell jelentenie valamit, de számíts rá hogy hogyan reagálhatnak a fûzõ színére azok akiknek ez jelent valamit.

Csak a lúzerek hordanak fehér zoknit?

Néhány évvel ezel?tt úgymond ciki volt fehér zoknit hordani, s le is nézték, aki felvette. Ma is így van ez?

Legjobb válasz: Egy zoknin múlik, hogy lúzer vagyok vagy sem? Ennyire felszínesek az emberek?

Fehér nadrághoz fehér zokni illik. Farmer + fehér cipõhöz szintén az ajánlott. "Lúzer" az, aki azt lesi hogy kin milyen színû zokni van, milyen mintájú póló, tavalyi széria-e a nacija, került-e 20ezerbe a táskája...
Egy zoknin múlik, hogy lúzer vagyok vagy sem? Ennyire felszínesek az emberek?
pont lesz**om, hogy ki mit gondol az öltözködésemrõl. nyilván vannak dolgok, amikre figyelek, pl. öltöny viselésénél, de egyébként... Szerintem egyébként az a lúzer, aki ilyen alapján itél.
Nem mondanám lúzernek, de azért sötét cipõhöz semmiképp nem venném föl. De mondjuk egy fehér sportcipõhöz meg csak a fehér zokni jó. Szerintem.
A párom pék így mániája lett a fehér zokni.Nem hinném hogy ettõl lúzer lett.Attól nem lúzervalaki hogy fehér zoknit hord , ha az a fehér zokni koszos , no akkor már lúzer!
A baratom orvosis, mindig feher zokniba meg cipobe kell jarjon, es az kimondottan szexis, nemhogy luzer. szerintem aki mondta az luzer, mert amellett h fogalma sincs a divatrol.
Tényleg sajnálatos ez a felszínesség, az viszont csak jó, hogy ennél nagyobb gondja nincs néhány emberkének. Mindig röhejesnek tartom, hogy az öltözködésbe ennyire bele lehet kötni, és hülyének nézni a másikat ha nem olyan ruhát visel, ami a többség szerint elfogadott.
Sportcipõ és világos farmerhez kifejezetten jó a fehér zokni. Illetve sportoláshoz.
Nem leszel luzer, de viszont pár hónapja pont volt errõl szó, egy divatszakértõ mondta hogy afehér zoknit csak sportoláshoz "illik" felvenni.
Szerintem inkább az ciki, ha a zoknid kilátszik a hosszúszárú nadrágodból mikor állsz. Ha ülsz, még elmegy. De amúgy nem értem a dolgot.:S ha pölö piros zokni rikít a bokádon vagy Micimackó, netán Malacka vigyorog vissza az emberekre róla, az miért jobb? Amúgy van egy elég ciki oszt.társam, aki folyton fehér zoknit hord és egyáltalán nem megfelelõ cipõvel és még ki is látszik a zokni, de mégsem hiszem, h ez az oka h a többiek nem kedvelik...:S
Zokni alapján embert ítélni?xd--->kicsit röhelyes... Hát én azt mondom a hosszú szárú zokni nekem nem szimpi se a fehér se többi színû..Persze lehet hordani de olyan hosszú gatyával ami alól nem látszik ki , térdgatyához rövidnacihoz meg ott a titok zokni..azt ugyse látja senki..:) az lehet fehér, szürke vagy akár hupilila is:D

Kontaktlencsét hordok és a jobb szemem fehér része gyakran kipirosodik. Általában max. Csak fél óráig piros de aztán elmúlik. Nem hordm túl meg semmi ilyesmi. Okozhatja ezt a pirosságot a lencse?

Legjobb válasz: Okozhatja. Nekem egyszer tönkrement az egyik lencsém, betettem a szemembe és elkezdett pirosodni és fájt is. Lehet hogy neked rossz lencsét adtak. Nem mindegy hogy csak az egyik vagy mind2 szemed pirosodik. Menj vizsgálatra, hátha egy másik fajtát írnak fel.

Okozhatja. Nekem egyszer tönkrement az egyik lencsém, betettem a szemembe és elkezdett pirosodni és fájt is. Lehet hogy neked rossz lencsét adtak. Nem mindegy hogy csak az egyik vagy mind2 szemed pirosodik. Menj vizsgálatra, hátha egy másik fajtát írnak fel.


Ha csak fehérje turmixot iszom akkor lefogyok? Nagyon sokat sportolok csak rossz dolgot csináltam és a súlyom nagyon felment pedig ugyan akkora ruhákat hordok. És most sürgősen le kell fogynom 12kg-ot másfél hónap alatt.

Vagy ha tudtok jobb ötletet hogy lehet Ennyit fogyni ugy hogy erőm is maradjon Megköszönném.

Legjobb válasz: Ha csak fehérjeturmixot iszol, akkor hiánybetegségeid lesznek. 12kg másfél hónap alatt baromi sok, egészségesen kivitelezhetetlen. Ha a ruhaméreted nem változott, sokat sportolsz, akkor a válasz egyszerû a súlygyarapodásra, izmot építettél, ami jó dolog.

Ha csak fehérjeturmixot iszol, akkor hiánybetegségeid lesznek. 12kg másfél hónap alatt baromi sok, egészségesen kivitelezhetetlen. Ha a ruhaméreted nem változott, sokat sportolsz, akkor a válasz egyszerû a súlygyarapodásra, izmot építettél, ami jó dolog.
Nem tudom hova sietsz, a bõrõd nem fogja szeretni, ha csak fehérje turmixot iszol? Beteg leszel. Sokat sportolsz, akkor nyilván jó erõben vagy. CrossFitet lehet csinálni, esetleg tabata programokat, azt akarod hogy ne menjen el az erõd? Használj nagy súlyokat, másfél hónapig még deload hét sem kell, bírni fogod, fõleg ha nagyon sokat sportolsz. Gyerünk gyerünk, guggolás, fekvenyomás, vállból nyomás, elemelés :D , és a többi kis anyagcsere gyorsitó pörgetés :D, (ha nem ilyenfajta dolgokat csináltál eddig akkor keress egy jó edzõt, kezd el csinálni, fogadd el hogy 12kg másfél hónap múlva is ott lesz, cserébe hosszútávon sokkal erõsebb leszel)
Sürgõsen le kell fogynod. Miért megy a buszod? Na ne szórakozz ;)
Miért gondolja mindenki, hogy amit hosszú évek "kemény munkájával" magára szedett, azt egy csettintésre leadhatja? Kérdezõ, ez nem számítógépes program, hanem az ÉLET, és itt nincs visszavonási opció.
Heti másfél kilónál több egészségkárosodás nélkül nem fog lemenni. Hagyd el a kenyeret, tésztákat és érdekes módon csökkenni fog a súlyod. Ezt szénhidrátszegény étkezésnek hívják. De inkább kérd doki segítségét, ha nagyon nagy a gond, mert ha nem viszel be elég szénhidrátot a szervezetedbe, a májadat terheled le, ugyanis a máj alakítja át a raktározott zsírt szénhidráttá, azonban a zsír egy rakás méreganyagot is tárol, vagyis rengeteg méreganyag kerül a szervezetedbe. Ezért csak egészséges táplálkozással és megfelelõ mértékû mozgással tudsz lefogyni anélkül, hogy a szervezeted ne menne tropára és a leadott súly se jöjjön vissza. Minden szélsõséges megoldás csak idõszakos és káros az egészségre. Ez csak egy jótanács. Én két hónap alatt adtam le 10 kilót, de dietetikus segítségét kértem... Az õ tanácsait követve folyamatosan fogytam úgy, hogy még csak nem is éheztem.
A súlygyarapodásod izomnövekedéssel magyaráznám, és attól még, hogy pl. 170 centisen nem vagy 50-55 kiló, attól még nem biztos, hogy dagadt vagy. Nálam ugyan ez a helyzet. 170 centi vagyok és 63 kiló.. mindig is 155 kiló körüli szerettem volna lenni, ezért önsanyargató diétákba kezdem, de amikor ez sem mûködött elmentem egy tanácsadóhoz, aki felvilágosított, hogy nme az van, hogy kövér vagyok, vagymi, hanem a sok edzés miatt izmosabb lettem. Tehát nem biztos, hogy a súly 100%-a háj. Egyébként nem, nem lehetséges 12 kilót ledobni másfél hónap alatt..:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!