Találatok a következő kifejezésre: Csak a hordanak (87 db)

A whisky csak hordóban érlelõdik, az üvegben ugyanolyan marad.
Mint a rumos kérdésnél: felbontott üvegben csak az aromája csökken.
Csak hordóban.
csak a hordóban érlelõdik és lesz finomabb mert ugyanis az üvegbe zárva nemigen tudja tovább átvenni az égetett tölgyfahordó ízét.

A Johnny Walkerek közül (Red, Black, Blue) mindegyik ugyan az a Whisky "csak" a hordókban eltöltött év más?

Legjobb válasz: Nem, mindegyik más-más keverésbõl van. http://hu.wikipedia.org/wiki/Johnnie_Walker

Nem, mindegyik más-más keverésbõl van. http://hu.wikipedia.org/wiki/Johnnie_Walker
Már csak azért sem, mert a rövid érleléshez általában más alapíz elõnyös, mint 15 év mellé.
Red, Black, Green, Gold, Blue a korrekt felsorolás. A Blue nagy élmény.
Aki ivott már Bluet mit mond? Szerinte jó? Én még csak a sima redet ittam. De azt már jó sokszor. Lehet hogy veszek egy bluet.
Pénzkidobás red után blue-t venni. (Meg szerintem mindenhogy pénzkidobás, pedig én nem vetem meg a drága italt.) Vegyél blacket vagy esetleg greent. Jó sok whiskykóstoló van, aki szerint a blue csak egy igen kellemes, de nevetségesen túlárazott blend, villogni vágyó gazdagoknak. Ha nagyon komoly skót whiskyt akarsz, akkor vegyél valami 18-21 éves single maltot, az olcsóbb a JW Blue-nál és értékesebb is.

Lógni fognak a melleim ha csak akkor hordok melltartót ha elmegyek valahová?

Otthon nem szeretem hordani mert kényelmetlen,meg elég kicsik is (75B) de nem szeretném hogy pár év múlva lógjanak.

Legjobb válasz: Nem is kell otthon. Én sem hordok, nekem is 75B-s. :) Akinek nincs nagy melle, csak akkor hordjon,ha mozog(pl tesióra). Arra pont elég lenne. Csak cikis ha hideg van, én is hordok ha kimozdulok. :) Akinek nagyok, annak jobban kell.

Nem is kell otthon. Én sem hordok, nekem is 75B-s. :) Akinek nincs nagy melle, csak akkor hordjon, ha mozog(pl tesióra). Arra pont elég lenne. Csak cikis ha hideg van, én is hordok ha kimozdulok. :) Akinek nagyok, annak jobban kell.
Énsem hordom otthon.. nekem is 75B.. szerintem pont, hogy ezáltal nemfog lógni. mivel így az izmok nem lazulnak el és késõbb is lesz tartása..
A melltartó mindenképp ajánlott a nagy mellû nõknek, mert a mell súlya lehuzza, kinyújtja a bõrt. Ha kisebb a melled, akkor nem muszáj állandóan viselni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)
Szia! Nekem 85B-s.Ha kimozdulok akkor nekem szükségem van melltartóra mivel a 2 mellem eléggé eltérõ méretû és melltartóval kevésbé látszik meg a tesiórák miatt is, meg hát ilyen korban már elvárja a környezeted hogy hordjad. :S Itthon énsem hordom mert nem tartom szükségesnek.
Elõzõ vagyok és 14L
A kérdező hozzászólása: ha suliban vagyok vagy kimozdulok otthonról akkor én is mindig veszek melltartót, de alig várom hogy hazaérjek és levehessem:D
Én még a munkahelyen sem mindig hordok, igazából csak akkor ha átlátszó a blúz, vagy vékony anyagú, és átlátszódna a mellbimbóm. Amúgy 70A a méretem, szóval ennél kisebb csak a csecsemõknek van. 25/L
nekemis 75B 20 éves koromban kezdtem el melltartót hordani, és NEM LÓG!!! de otthon továbbra sem hordom, csak akkor veszem fel, ha a felsõ megköveteli. 24L


169 centi vagyok 87 kilo alul 44es gatyat hordok felulre eleg bar csak a vallam miatt kell ekkora. Hany kilot kell fogynom h 42es gatyat hordhassak?

Legjobb válasz: én a 160cm-hez és 73kilóhoz hordok 44est... jobb lenne, ha cm-t írnál, mert a számozás nem egyforma... meg az sem mindegy, honnan tûnik el az az 5kg! kb. 5cm van két méret közt! (én eddig úgy tapaszta

én a 160cm-hez és 73kilóhoz hordok 44est... jobb lenne, ha cm-t írnál, mert a számozás nem egyforma... meg az sem mindegy, honnan tûnik el az az 5kg! kb. 5cm van két méret közt! (én eddig úgy tapaszta
tapasztaltam)*
én 165 cm vagyok és 70 kiló, 40-42-es gatya kell, felsõbõl elég a 38-as bár van amikor 40-es kell, méretezéstõl is függ.

Mit gondoltok arról, ha egy nő csak alkalomra hordja a jegygyűrűjét, nem minden nap?

Legjobb válasz: Van olyan, hogy valaki nem tudja megszokni a gyûrût a mindennapokban. Én hordom, de a férjem nem, ebbõl nem csinálok ügyet.

Számtalan oka lehet rá.
Van olyan, hogy valaki nem tudja megszokni a gyûrût a mindennapokban. Én hordom, de a férjem nem, ebbõl nem csinálok ügyet.
anyum egyszerûen nem tudja elviselni a gyûrûket az ujján, idegesíti majd megõrül. szóval nem hordja. nincs benne semmi különös.
En csak akkor veszem fel, ha elmegyek valahova.
Sok munkahely van, ahol nem SZABAD hordani, még több, ahol nem célszerü, de szerintem egy kapcsolat ilyensége nem azon múlik, hogy mikor hordják a gyürüt. Mellékesen mi a férjemmel 24 éve vagyunk összeházasodva, de nekünk egyáltalán nincs - nem is volt - gyürünk, és mégis nagyon jól élünk.
ha esetleg olyan munkat vegeznek, ami tönkre tenné a gyürüt(pl cipekedestöl eldeformalodik)valoszinü levenném.amugy meg hordanam!es büszke lennék rá!
Nem hordom mert kipirosodik tõle a bõröm.A gyerekek születése óta nincs rajtam , mert a kosz megült alatta, elakadtam vele, a gyerekeket sértettem meg vele.Azután jött az allergia.Már a fülbevalót sem hordom.
Én sem hordom mindennap a jegygyûrûmet, és a férjem sem.Ha kettesben elmegyünk valahová, mind a ketten felvesszük, de munkába, bevásárláshoz stb. teljesen felesleges hordani.
Én sem hordom, nem szeretem a gyûrûket. A párom sem hordja. Szerintem ez nem jelent semmit. 36N
A kérdező hozzászólása: Mindenki úgy ragaszkodik hozzá a környezetemben, anyám SOHA nem veszi le, vécépucoláshoz, tésztagyúráshoz sem. Munkába hordtam, de most itthon vagyok, szappan alámegy, gyakran mosok kezet, mert van egy pelenkás meg egy, akit pisiltetni kell, napi ötször biztos söprök, gyereket megsértem vele, mosogatáskor is zavar. Férjem nem hordja, õt is zavarja, csak az elsõ pár hónapban viselte. Egyébként ez tényleg csak szokás, nem kötelezõ kelléke az esküvõnek, ahogy valaki írta is.
Pont 1 éve volt az esküvõnk. Én sem hordom mindennap, sõt.... Akkor alig vártam, hogy megvegyük, és az elsõ pár hétben le sem vettem volna. De alapvetõen nem szeretem a gyûrûket. Az ékszereket igen, hordok fülbevalót, nyakláncot, karláncot, bokaláncot, de a gyûrûket nem tudom megszokni. Idegesítenek. Alkalmakkor én is felteszem, de az ritka. Férjem úgyszintén.

Keresztes alakú medált csak a római katolikus vallásúak hordanak?

Nem tudom, hogy ha valakinek kereszt lóg a nyakában, akkor ő kizárólag katolikus vallású-e, vagy a keresztény vallásokon belül más felekezetnél is szokás keresztet hordani? (És persze a rapperek által kedvelt "divatkereszt" nem ide tartozik). Köszi a válaszokat :)

Legjobb válasz: Én református vagyok. Volt egy keresztem amit bár nagyon szerettem, sosem hordtam, szerintem katolikusokon kívül nem nagoyn szokás, csak divatból.

Én református vagyok. Volt egy keresztem amit bár nagyon szerettem, sosem hordtam, szerintem katolikusokon kívül nem nagoyn szokás, csak divatból.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat :) jöhet még! :)
Ortodox keresztényeknél ez szinte kötelezõ.
Protestáns is lehet, nem kizárólag katolikus. Evangélikus vagyok, és én is hordom a keresztemet.

Csak a lúzerek hordanak fehér zoknit?

Néhány évvel ezel?tt úgymond ciki volt fehér zoknit hordani, s le is nézték, aki felvette. Ma is így van ez?

Legjobb válasz: Egy zoknin múlik, hogy lúzer vagyok vagy sem? Ennyire felszínesek az emberek?

Fehér nadrághoz fehér zokni illik. Farmer + fehér cipõhöz szintén az ajánlott. "Lúzer" az, aki azt lesi hogy kin milyen színû zokni van, milyen mintájú póló, tavalyi széria-e a nacija, került-e 20ezerbe a táskája...
Egy zoknin múlik, hogy lúzer vagyok vagy sem? Ennyire felszínesek az emberek?
pont lesz**om, hogy ki mit gondol az öltözködésemrõl. nyilván vannak dolgok, amikre figyelek, pl. öltöny viselésénél, de egyébként... Szerintem egyébként az a lúzer, aki ilyen alapján itél.
Nem mondanám lúzernek, de azért sötét cipõhöz semmiképp nem venném föl. De mondjuk egy fehér sportcipõhöz meg csak a fehér zokni jó. Szerintem.
A párom pék így mániája lett a fehér zokni.Nem hinném hogy ettõl lúzer lett.Attól nem lúzervalaki hogy fehér zoknit hord , ha az a fehér zokni koszos , no akkor már lúzer!
A baratom orvosis, mindig feher zokniba meg cipobe kell jarjon, es az kimondottan szexis, nemhogy luzer. szerintem aki mondta az luzer, mert amellett h fogalma sincs a divatrol.
Tényleg sajnálatos ez a felszínesség, az viszont csak jó, hogy ennél nagyobb gondja nincs néhány emberkének. Mindig röhejesnek tartom, hogy az öltözködésbe ennyire bele lehet kötni, és hülyének nézni a másikat ha nem olyan ruhát visel, ami a többség szerint elfogadott.
Sportcipõ és világos farmerhez kifejezetten jó a fehér zokni. Illetve sportoláshoz.
Nem leszel luzer, de viszont pár hónapja pont volt errõl szó, egy divatszakértõ mondta hogy afehér zoknit csak sportoláshoz "illik" felvenni.
Szerintem inkább az ciki, ha a zoknid kilátszik a hosszúszárú nadrágodból mikor állsz. Ha ülsz, még elmegy. De amúgy nem értem a dolgot.:S ha pölö piros zokni rikít a bokádon vagy Micimackó, netán Malacka vigyorog vissza az emberekre róla, az miért jobb? Amúgy van egy elég ciki oszt.társam, aki folyton fehér zoknit hord és egyáltalán nem megfelelõ cipõvel és még ki is látszik a zokni, de mégsem hiszem, h ez az oka h a többiek nem kedvelik...:S
Zokni alapján embert ítélni?xd--->kicsit röhelyes... Hát én azt mondom a hosszú szárú zokni nekem nem szimpi se a fehér se többi színû..Persze lehet hordani de olyan hosszú gatyával ami alól nem látszik ki , térdgatyához rövidnacihoz meg ott a titok zokni..azt ugyse látja senki..:) az lehet fehér, szürke vagy akár hupilila is:D

Milyen rövid frizura állna nekem jól? Teljesen rövidre gondolok, ugyanis mindig csak bekötve hordom a hajam, amit már nagyon unok.

Ha kiengedem hamar rendezetlen lesz a göndör hajam. Valamilyen rövidet szeretnék ami még jól is állna a kerek arcomhoz. Egyik kép göndör hajjam, másik meg egyenes.

Legjobb válasz: Szerintem a rövid haj nem állna jól neked. Inkább növeszd még egy kicsit, hogy hosszítsa az arcod.

Szerintem a rövid haj nem állna jól neked. Inkább növeszd még egy kicsit, hogy hosszítsa az arcod.
szerintem is a hosszú göndör haj állna jól:) de az egyenes rövid se rossz

Létezik olyan kozmetika lencse (csak a szemszín váltás dioptria nélkül) amit addig hordok ameddig akarom? és pl van olyan h 3 hónapig lehet hordani, akkor utána dobhatom ki? .! és vennem kell másikat? .

Legjobb válasz: Én csak olyanról tudok amit 3-5 hónapig lehet használni de utána igen ki kell dobni mivel a géltöl elvékonyodik a lencse és károsodik a szem is töle, tovább nem igazán használatos használni annyi idös használathoz képest meg a kezelgetése stb drága!

Én csak olyanról tudok amit 3-5 hónapig lehet használni de utána igen ki kell dobni mivel a géltöl elvékonyodik a lencse és károsodik a szem is töle, tovább nem igazán használatos használni annyi idös használathoz képest meg a kezelgetése stb drága!
Inkább azért lehet, mert meleg van...
sztem spanyol
Hát igen, ott szinte mindig meleg van. Nyáron például itt is hordanak sokan szoknyát, csak a többi évszak túl hideg ehhez. Ott meg jól is járnak, de jellegzetesség is. A nõiességet próbálják kihangsúlyozni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!