Találatok a következő kifejezésre: Csak a hő számít, vagy (6 db)

Csak a reggeli hő számít, vagy a nap többi szakában is mérnem, ha terhességre gyanakszom. Egyáltalán mikortól emelkedik a hő?

Legjobb válasz: Reggel mérd meg mindig a hõdet, mielõtt kikelsz az ágyból. A hõmérséklet pedig az ovulációkor emelkedik meg, és ha teherbe is esel akkor magas is marad. Sok sikert! :)

Reggel mérd meg mindig a hõdet, mielõtt kikelsz az ágyból. A hõmérséklet pedig az ovulációkor emelkedik meg, és ha teherbe is esel akkor magas is marad. Sok sikert! :)
Szia! Mindig reggel ébredés után mielõtt még kikelnél az ágyból akkor kell hõmérõzni /szájban, végbélben/ kb 4-5 percig kell mérni. A ciklus l4. napjáig /ha 28 napos a ciklusod/ a hõmérséklet 37 C alatti, peteérés után emelkedik meg 37 C körüli értékre. A menstruáció elõtt 24-48 órával szokott csökkeni a hõmérséklet.

Ha a napközbeni hőm 4-5 tized fokkal magasabb, mint előző hónapokban volt, az jelenthet terhességet? Vagy csak a reggeli hő számít mindig? (az ugyanolyan magas, mint szokott lenni)

Menzesz két nap múlva várható, de négy hónapos próbálkozás alatt még sosem éreztem ezt...érzékenyebb vagyok, és mintha valaki lakna odabent...vagy csak bebeszélem? Napközben 37,4 a h?m (sosem volt ennyi), igaz reggel csak 36,8, de olyan babás érzésem van...tesztelni még nem akarok....

Legjobb válasz: Szia!Csak a reggelit mérd,mert az a mérvadó.A napközi hõt már befolyásolja pl. a testmozgás.Saját tapasztalatból mondom,hogy ne agyalj sokat a babán (bár ezt könnyû mondani),nekünk két évünkbe telt mire összejött a kisfiunk.Tudom milyen hónapról hónapra várni.Csak szeressétek egymást,mert ha lesz babátok utánna már kevesebb idõtök lesz egymásra :))Szorítok nektek!Egy boldog anyuka

Szia!Csak a reggelit mérd, mert az a mérvadó.A napközi hõt már befolyásolja pl. a testmozgás.Saját tapasztalatból mondom, hogy ne agyalj sokat a babán (bár ezt könnyû mondani), nekünk két évünkbe telt mire összejött a kisfiunk.Tudom milyen hónapról hónapra várni.Csak szeressétek egymást, mert ha lesz babátok utánna már kevesebb idõtök lesz egymásra :) )Szorítok nektek!Egy boldog anyuka

Szerintetek ezen az oldalon találhaTÓ albérletek a piros számmal jelölt fontért a teljes ház/hó, vagy csak szoba/fő?

Www. Zoopla. Co. Uk/for-sale/property/west-sussex/crawley/newest/? Include_retirement_homes=true&include_shared_accommodation=true&include_shared_ownership=true&new_homes=include&price_frequency=per_month&q=Crawley%2C%20West%20Sussex&search_source=home

Legjobb válasz: kéne egy rendes link.

kéne egy rendes link.
A megadott linken eladó házak vannak, az árak a vételárra vonatkoznak, nem bérleti díjra.
Ha fent átváltasz "for sale"-rõl "to rent"-re akkor vannak a bérelhetõk. A pcm jelzi az árát havonta (mellette a pw a heti árat).

Peteérés után három nappal 4 tizeddel esett le a hőm és ez azóta (4 napja) tart. Csak közvetlenül a mensi előtt leesett hő számít "nem terheeségnek", vagy már ez a leesés is azt mutatja hogy nem leszek babás? :(

Legjobb válasz: Azt olvastam valahol, h. a peteérés után 5 napon belül megy fel a hõ. Úgyhogy ne aggódj, még felmehet! Biztos volt (vagy biztos, h. most volt) peteérésed? Sok sikert!

Azt olvastam valahol, h. a peteérés után 5 napon belül megy fel a hõ. Úgyhogy ne aggódj, még felmehet! Biztos volt (vagy biztos, h. most volt) peteérésed? Sok sikert!

Valakinek megvan az a szám ami a T-mobilos reklámba van, csak meg discosítva vagy ilyesmi? (több lent) (Csondor Kata: hóban ébred)

Hóban ébred majd az ünnep minden percben nevet ránk...stb.

Legjobb válasz: A szám címe "add tovább" és nem pedig "hóban ébred". Lehet, hogy ezért nem találtál rá eddig.

A szám címe "add tovább" és nem pedig "hóban ébred". Lehet, hogy ezért nem találtál rá eddig.
A kérdező hozzászólása: úgy is kerestem már.

Tudom hogy nem szamit az este mert ho de nekem nagyon magas 37, 5. Nem vagyok beteg es csak lustiztam egesz nap. Mar 4 napja meg kene jojjon de a teszt negativ, a hasam es a derekam faj es suru a folyasom. Lehet meg baba?

Csupan 4 es fel hete nem sezdek fogamzasgatlot. Ilyen hovel maskor mar az agyat nyomom

Legjobb válasz: hát minden lehet. De lehetséges nagyon az is, hogy még a gyógyszer nem állt be. Elsõ mensid lenne a gyógyszer óta nem? És a reggeli hõd milyen?

hát minden lehet. De lehetséges nagyon az is, hogy még a gyógyszer nem állt be. Elsõ mensid lenne a gyógyszer óta nem? És a reggeli hõd milyen?
Detto így vagyok 2 napja:) De nekem ma (nem) kéne megjöjjön... Szerintem lehet baba:)
A kérdező hozzászólása: Igen ez lenne az elso meszim a gyogyszer ota. A reggeli hom 36, 8. Neha nagyon ugy erzem hogy meg fog jonni de aztan semmi.
szerintem van remény, nekem az elsõ gyógyszermentes hónap után a mensi helyett a baba jött:) csinálj egy hét múlva újra tesztet. 19hetes kismama vagyok és minden rendben. sok sikert

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!