Találatok a következő kifejezésre: Csak a fordul elő, hogy (32 db)

Csak nálam fordul elő, hogy egyes kérdés-oldalak nem a szokott formátumban jelennek meg, hanem szétesve, szinte formázás nélkül? Valami tipp esetleg, hogy miért?

Csak bizonyos oldalak, de azok mindíg. (IE7-est használok)

Legjobb válasz: Én Firefoxot használok,az alatt tökéletesen bejön az oldal,az is amit betettél ide.

Én Firefoxot használok, az alatt tökéletesen bejön az oldal, az is amit betettél ide.
Nálam is ez van, mint nálad...
Ilyenek szoktak lenni, hetente kb. egyszer belefutok egy ilyenbe :) Eddig azt hittem, hogy nálam van valami kehája az explorernek, de akkor másnál is így látható. Hát, akkor mostmár tudom, hogy ez hiba, de nem nálam :)
A kérdező hozzászólása: éreztem én, hogy az IE-vel lesz valami, most már csak az érdekelne, hogy miért pont ezek.

A fideszesk képviselők szerint törvényszerű, hogy Orbán népszerűsége lement. De ez nem csak akkor fordul elő, hogy ha nem megfelelően kormányoznak? Ha valaki megfelelően kormányozna annak nem nőnie kellene a népszerűségének?

Legjobb válasz: A minap kifütyülték Orbánt és Kósát a debreceni stadionban, több ezren. Érdekes, hogy sehol nem lehet róla hallani, de az MTI rögtön ott van, ha határon túl Orbán megsimogatja néhány gyerek fejét. Ez a kiegyensúlyozott hírszolgáltatás? Vajon van-e köze hozzá, hogy féltik Orbán népszerûsége még jobban esne, ha ilyen híreket leközölnek?

A minap kifütyülték Orbánt és Kósát a debreceni stadionban, több ezren. Érdekes, hogy sehol nem lehet róla hallani, de az MTI rögtön ott van, ha határon túl Orbán megsimogatja néhány gyerek fejét. Ez a kiegyensúlyozott hírszolgáltatás? Vajon van-e köze hozzá, hogy féltik Orbán népszerûsége még jobban esne, ha ilyen híreket leközölnek?
Az Orbán Matolcsi páros mûködése már súrolja az idiotizmus határát. nem csoda hogy Orbán népszerüsége zuhan! Az emberek nyolcvan százaléka szerint rossz irányba halad az Ország.
Az utolsó kérdésedre: Ha a kormány két kézzel szórná a nép között a pénzt, akkor nagy lenne a népszerûsége, mégsem mondanánk megfelelõnek. Ami hosszútávon megfelelõ lenne, az meg a népnek nem szokott tetszeni (fõleg, ha nem érti, miért van). Szóval a kettõ között kell megtalálni az egyensúlyt. Orbán ezt úgy csinálja, hogy a képünkbe hazudik, és az ellenkezõjét csinálja, ráadásul azt is kontár módon. A képviselõk nem tudom mit gondolnak, de valószínûleg nem mondhatják ki. :)
"Megfelelõen kormányozni", azaz nem csak a saját zsebüket tömni? Na az lenne nagy csoda Mo-n. Egyébként egy pár százalékos népszerûség csökkenés valóban törvényszerû, de nem ekkora. Ha belegondolunk, O. V. múltja (a nyolcvanas évek óta folyamatosan a képben van) és valaha volt népszerûsegge nem engedhetne meg ekkora mélyrepülést, akkor ha jól mennének a dolgok Mo-n, és csupán csak néhány elégedetlen siránkozna. Mert a magyarokra jellemzõ ám "a nekünk semmi sem jó" - mentalitás. A fidesz egyébként összetartó párt, mindent ki- és megmagyaráznak.
Mindenkinek más a megfelelõ, szerencsére nem egyforma minden ember. A kormánypárt meg általában és mindenhol közutálat tárgya. Ha elvesz, akkor azért, ha ad, akkor miért nem többet?
12:53 Az nem feltétlenül a kormánynak szólt, inkább az évek óta ígérgetett új stadionnak. Debrecen egy élhetõ város, hülyék lennének Kósát kifütyülni.
14:08-as válaszadó: élhetõ város Debrecen? Mikor jártál utoljára a Kósa téren kivül a belvárosban?! És esõs idõben a külvárosban?!
15:53 Nem, nem arra gondoltam, hogy aranyból van a nyilvános WC, hanem arra, hogy jobb Budapestnél.
"Ha a kormány két kézzel szórná a nép között a pénzt, akkor nagy lenne a népszerûsége, mégsem mondanánk megfelelõnek." A görögök kb. ugyanezt csinálták az EU-s támogatásokkal, ezért is dõltek meg, és ezért tüntettek annyira a megszorítások ellen. Megszokták a jólétet. Szóval népszerû volt a kormány, de megfelelõen is kormányzott? :)

Csak nálunk fordul elő, hogy a karácsonyi készülődés mindenkit idegessé tesz?

Legjobb válasz: Nálunk is. Karácsony = hiszti, veszekedés, duzzogás, sértõdés, hangos szavak. Addig jó a karácsony, míg kicsi az ember.

Nálunk is. Karácsony = hiszti, veszekedés, duzzogás, sértõdés, hangos szavak. Addig jó a karácsony, míg kicsi az ember.
Nem, megnyugodhatsz, nálunk is :)
ha ez így van, akkor érdekes, hogy a kicsiknek meg hazugságra épül az egész. vajon ilyen ünnep, ami a fentebb leírtakat váltja ki, származhat Istentõl?
16:01 Ezt az ünnepet az emberek tették ilyenné, régen egész más volt... Egyre inkább olyan az egész karácsonymizéria, mint egy szülinapi parti, ahova épp az ünnepeltet felejtik el meghívni...
örülök, hogy egybehoztad a születésnapot és a karácsonyt, mivel a biblia szerint mindkettõ pogány, sátánista ünnep, nézd meg, kik tartottak születésnapot a biblia szerint, és milyen kimenetele volt, és napjainkban melyik vallás fõ ünnepe a születésnap. nem véletlen, hogy sátán a hazugság atyja, aki emberölõ volt kezdettõl fogva.
Most nem a vallási rész érdekli a kérdezõt szerintem Szerintem az egész világon ilyenkor sokak idegbajosak... mit vegyünk, milyen lesz a vacsora, és ha nem jó, és nem... ésha nem... :S Meg ilyenkor sokszor van az, hogy van egy nagy család, akik csak egész évben ilyenkor ülnek össze. De ilyenkor ott van mindenki. És felszínre jöhetnek a sérelmek, veszekedések lesznek...:/ Még jó, hogy nincs akkora családunk. Jövõre már fát sem állítunk, remélem. Utálom a karácsonyt. :/
csak akkor fordul elõ, ha flashelt géppel mész fel rá!
A kérdező hozzászólása: Köszi!
De a márciusi update letiltja a HDD bannt!!!

A sony xperia u-m frissítés után főképernyőn csak akkor fordul el ha töltő be van dugva. Hogy lehet ezt beállítani?

Legjobb válasz: Nekem x 10 em van de egy külön programmal bárhol elfordítja sajna nem tom a program nevét

Nekem x 10 em van de egy külön programmal bárhol elfordítja sajna nem tom a program nevét

Milyen gyakran fordul elő, hogy teherbeesés után még a következő menses megjön és csak az azutáni nem?

Tehát ha legutóbb még megjött, azóta no sex, most viszont késik ( még csak 2 napot) akkor kell aggódnom?

Legjobb válasz: Ha megszokott volt a mensid,tehát ugyan olyan színû,állagú,mennyiségû akkor nem kell aggódni!

Ha megszokott volt a mensid, tehát ugyan olyan színû, állagú, mennyiségû akkor nem kell aggódni!
A kérdező hozzászólása: Negatív... Mondjuk így meg érdekes, hogy miért vannak ezek a tünetek...
1. vagyok! Na mi a helyzet?Vettél tesztet? Annyira izgulok!:) (Azért ne akarj pozit hogy újra kezdhesd!Ha már szakítottatok annak oka volt és egy gyerek ne hogy azt hidd hogy össze tartó erõ..legalábbis tartósan biztos nem!)
A kérdező hozzászólása: Na, ezt jó hogy mondod pont ezen gondolkodtam, hogy ha holnap veszek tesztet akkor csak holnapután tudom reggeli elsõ pisivel megcsinálni... Eszembe se jutott, hogy félre is lehet tenni. Beszéltem annyuval, azt mondja neki még háromszor megjött, miután terhes lett velem... Bakker, be vagyok azért szarva. Majd megírom mi van, õszintén szólva azt sem tudom melyik eredménynek örülnék jobban. Milyen tesztet érdemes venni?
1 vagyok! Reggel pisilj egy pohárba, rakd félre, szaladj el egy gyógyszertárba és vegyél egy tesztet! Ez így tényleg eléggé babára utal, de még mindig lehet hogy csak a stressz! Majd írj hogy mi újság!
A kérdező hozzászólása: Basszus és ahogy tegnap megjött, mára el is múlt... És feszít a hasam...
A kérdező hozzászólása: No para. Megjött. Biztos csak a streszz miatt csúszkált, és rápaárztam. Talán kicsit szerettem is volna, mert az egy lehetõség az újrakezdésre.
1. vagyok! Hát ciklusomként is eltér a menstruáció! Tehát nekem egyik hónap Niagara, a másikban meg azért cserélek 4 óránként tampont mert nem higiénikus ha bennem álldogál fél napot! Szóval nem megszokott alatt azt értem, hogy pl 5 helyett 2-3 volt és az is csak baránzgatás vagy esetleg nagyon kevés rendes vérzés! Az nem jelent semmit hogy mindig pontos volt! Én 2001 óta menstruálók percre pontosan mindig(!!!) és tavaly augusztusban még is felborult a ciklusom hossza!Nem sokkal de hol késõbb hol hamarabb jön meg! Tényleg a legjobb ha csinálsz egy tesztet és megnyugszol! Sok szerencsét és írd meg az eredményt!:)
ez rosszul hangzik, reméljük nem baba... :-( viszont ha az elõzõ ciklusból lenne, akkor már leugrana a csík a tesztrõl, csinálj egyet! Ha negatív lesz, megnyugszol, egy napon belül megjön a mensid és hamarabb rendezõdik minden!
A kérdező hozzászólása: Hát most hogy mondod sûrûbb és sötétebb is volt, meg talán nem is tartott addig mint szokott. Meg nekem nem szokott késni soha. 3 éves kapcsolatot lezáró utolsó szex volt, nem tudom mit csinálnék ha ebbõl becsúszna egy baba:(
Nem kell aggódnod, az sûrûbben elõfordul, hogy késik, mint az hogy esetleg terhesen megjön. Ha mégis az utóbbi áll fenn, nagy valószínûsége van, hogy méhen kívüli. De szerintem csak simán késik, késhet akár egy hetet is.
1.vagyok! Lehet az hogy rá vagy stresszelve! Várj még egy kicsit, aztán ha továbbra sem jön meg, menj el orvoshoz!

Milyen gyakran fordul elő, hogy az újszülött nem sír fel a köldökzsinór elvágása után rögtön, csak miután pl. rávágnak a fenekére?

Legjobb válasz: Nálunk nem vágnak a fenekére. Elöször simogatják, nyomkodják, ha még mindig nem sír fel leszívják az orrát, és ha kell lélegeztetik. De elsö felsírás sokszor elmarad, aztán meg bög de nagyon.

Nálunk nem vágnak a fenekére. Elöször simogatják, nyomkodják, ha még mindig nem sír fel leszívják az orrát, és ha kell lélegeztetik. De elsö felsírás sokszor elmarad, aztán meg bög de nagyon.
Egy újszülöttnek, de még egy kisgyereknek sem "vágunk" rá a fenekére, se máshova. Meg paskolják, megütögetik, de van még erre pár olyan szinoníma, ami nem az agressziót sejteti.
A babának egyáltalán nem "kell" sírnia, amikor megszületik. Egy harmonikus szülésnél, ahol baba és mama teljesen egymásra vannak hangolva, és nincs semmilyen természetellenes beavatkozás, a baba nem sír, hanem éberen megpihen a mama mellkasán. Kétszer szültem, elsõnél is erre készültem, de ott komplikációk léptek fel, be kellett avatkozni a kitolás végén, a babám oxigént kapott, utána õ is sírt keservesen (bár ez inkább egy cicanyávogásra hasonlított leginkább, még napokkal késõbb is, mert õ pici és gyenge volt.) Második babámnál minden terv szerint ment, semmi mesterséges beavatkozás, a pocimon megvárták, amíg már nem pulzál a köldökzsinór, és utána is még rajtam pihent, késõbb elvitték lemosni, öltöztetni, majd visszahozták. Nem sírt. Ilyen szülést kívánok mindenkinek!
állitolag az egyetlen fajta fájdalom csillapito az az eda, ami nem hat ki a babára, ugyhogy a gyermekápolónak lesz szerintem igaza. :)
Húú ez érdekes amit irtatok.Nekem sem sirt fel a lánykám , hanem csak nyöszörgött, edával szültem, akkor lehet amiatt? Aztán mikor elvitték fürdeni rázenditett:-)Azóta is olyan hangja van...
20.12-es vagyok4én is hallottam ilyet hogy azok a babák nem sírnak, akinek az édesanyjuk fájdalomcsillapítót kap.Én sem kaptam semmit, pedig a tolófájásoknál már szamurájkardot kértem hogy belevessem magam.Azt mondta a szülésznõm, ez nem az a kórház ahol van fájdalomcsillapító! :)
Az én babám se sirt, pedig férjem szerint megpaskolták a fenekét is de még utána se nagyon sirt. :) Szerintem akkor fordul jobban elö, ha az anya fájdalom csillapitot kap, de lehet, hogy most hülyeséget irtam.
A lányom sem sírt!a doki egy kis vizet fröcskölt rá!Na nem nyakonöntötte, csak mint mikor kezetmos az ember, és lerázza a cseppeket róla, kb annyira.Aztán csak nyöszörgött, de nem sírt!Utána, és azóta is nagyon csendes gyerek!Sírni szinte nem is hallottuk babának.most 5 éves, és még mindig olyan kis csendes !A fiam már nem ilyen .Õ szerintem már a szülõcsatornába arra edzett hogyan fog üvölteni kint.amint kibújt, zengett az egész szülészet tõle!Azóta is olyan üvöltõs , pedig már 8 hónapos!
A fájdalomcsillapító okozhat bódulatot a babánál is, de az sokkal valószínûbb, hogy nagyon elfáradt a szülõcsatornában és mire sikerült átvergõdnie magát az akadályon teljesen "kifulladt". Ez könnyen elõfordulhat hosszú kitolási szak esetén (vagy ha picit lustább a baba). A gyerekápoló
Nem olyan gyakori. Az gyakrabban fordul elõ (az estek 90%-ban) hogy közvetlen megszületés után nem sír fel (nyákszívás elõtt még tele van szája, orra), de a köldökzsinort nem vágják el azonnal, szóval mire elvágják azért fel szokott sírni minden baba. (Addig egyébként sem vágják el, míg nem sír föl) Egy gyerekápoló
Miért kell minden egyes szót kiforgatni??? Nyilván mindenki érzi, hogy a kérdezõ nem arra gondolt, hogy agyoncsapkodják a néma gyereket....komolyan ide csak kötekedni járnak egyesek.... Az egyik válaszolónak pedig köszönöm ezt: "amikor jöttek a tolófájások már szamurájkardot kértem, hogy belevessem magam" :D:D:D Megnevettettél nagyon:)
Lapáttal :) ez aranyos!
A kérdező hozzászólása: Hát hirtelen ez a szó jutott eszembe, de nyilván nem arra gondoltam, hogy egy lapáttal jól elverik....
mi itt a vérlázító?????
Az utolsó pár szó vérlázító.
Én egy órán keresztül nyomtam ki (ez sok v. kevés?), utána felsírt egy kicsit, majd csöndben volt, amíg levették a köldökzs.vért. Meg is jegyezte a szülésznõ, hogy "te meg itt jól érzed magad?":) ) Majd vágtak.

Most a pedofilok azok aberrált perverz szexuális bűnözők, vagy szexuál-pszichopata elmebetegek? Egyáltalán, mi indíthat valakit arra, hogy gyerekekkel közösüljön, s a pedofília az "jellemzően" csak férfiaknál fordul elő, vagy vannak női pedofilok is?

Csak azért,mert általában a b?nügyi m?sorokban,s a híradásokban is többnyire férfi elkövet?kr?l van szó,s mostanában egyes "szakemberek" a pedofíliát is a narkomániához hasonlóan "betegségként jellemzik. Akárhogy is van,szerintem nem társadalomba valók!

Legjobb válasz: Nem betegek, hanem bûnözõk. Ekként is kell bánni velük...

Nem betegek, hanem bûnözõk. Ekként is kell bánni velük...

Gyakori vagy nagyon ritka eset-e és kiknél forul elő, hogy az egész terhesség ideje alatt megvan a menszesz, és normális vérzéssel, nem csak pecsételéssel?

Legjobb válasz: Ritka,mert azért általában ha meg is van ,csökken a menyisége, vagy minõsége,színe.De amúgy hallottam már ilyet.

Ritka, mert azért általában ha meg is van , csökken a menyisége, vagy minõsége, színe.De amúgy hallottam már ilyet.
nagyon ritka. annyira hogy az orvosok is meglepõdnek. miért kérdezed?

Milyen gyakran fordul elö, hogy valakinek, csak a menszi kimaradasa utan egy hettel, vagy meg kesöbb mutatja ki a terhessegi teszt a terhesseget?

Van ezzel kapcsolatban valami statisztika?Nincs vlamilyen oldal ahol erröl irnak?

Legjobb válasz: nem statisztikai adat, de lehet hogy neked a ciklus végén volt a peteérésed és késõbb volt a beágyazódás,így késõbb emelkedett meg a hcg-d is ..Lehet ilyen!!

nem statisztikai adat, de lehet hogy neked a ciklus végén volt a peteérésed és késõbb volt a beágyazódás, így késõbb emelkedett meg a hcg-d is ..Lehet ilyen!!
Szia! Nekem pont 1 héttel mensi kimaradása után mutatott egy nagyon halvány csíkot.
Nekem pont így volt! Éreztem, hogy "lehet valami", teszteltem, és most járok az 5. hónap végén :D Szóval lehetséges!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!