Találatok a következő kifejezésre: Csak a fordul elő, (57 db)

csak akkor fordul elõ, ha flashelt géppel mész fel rá!
A kérdező hozzászólása: Köszi!
De a márciusi update letiltja a HDD bannt!!!

Miért oldódik el a cipőfűző saját magától ha sétálok az utcán? Rettenetesen utálom ott a nagy tömegbe mindig meg kell állnom és be kell kötnöm! Ja és csak bakancsnál fordul elő

Legjobb válasz: Ne viselj bakkancsot XD. Ja, amugy, komolyra forditva a szót, ha laposabb cipõfûzõt veszel olyan kerekebb helyett, és azt jó erõsen megkötöd, kevésbé fordul elõ.

Ne viselj bakkancsot XD. Ja, amugy, komolyra forditva a szót, ha laposabb cipõfûzõt veszel olyan kerekebb helyett, és azt jó erõsen megkötöd, kevésbé fordul elõ.
Valóban. A kioldódás leginkább a cipõfûzõ anyaga miatt van. Vegyél másikat vagy köss dupla csomót.
Hát az is. Ha mûszálas könnyebben kibomlik.
Milyen a bakancsod? Ha kicseréled a fûzõt lehet megszûnik a probléma:)
Lapos jobban eloldódik nike main draw cipõnél ugyanígy járok mint a kérdezõ.

Mitől lehet bedugulva a fülem? Ez csak este fordul elő ha lefekszem és ellég kellemetlen! Minden nap tisztítom! És csak az eggyik fülemmel szokott előfordulni

Legjobb válasz: Lehet, hogy éppen a napi tisztítástól dugul be, fõleg ha fülpiszkálóval tisztítod, mert befelé nyomod vele a fülzsírt, ki kell mosatni.

Lehet, hogy éppen a napi tisztítástól dugul be, fõleg ha fülpiszkálóval tisztítod, mert befelé nyomod vele a fülzsírt, ki kell mosatni.
Régen nekem is ez volt a bajom, igen jól mondta az elõttem szóló, semmi esetre se tisztítsd naponta, mert fülpálcával csak beljebb nyomod a fülzsírt.Mosasd ki a füled.


Csak nálam fordul elő, hogy egyes kérdés-oldalak nem a szokott formátumban jelennek meg, hanem szétesve, szinte formázás nélkül? Valami tipp esetleg, hogy miért?

Csak bizonyos oldalak, de azok mindíg. (IE7-est használok)

Legjobb válasz: Én Firefoxot használok,az alatt tökéletesen bejön az oldal,az is amit betettél ide.

Én Firefoxot használok, az alatt tökéletesen bejön az oldal, az is amit betettél ide.
Nálam is ez van, mint nálad...
Ilyenek szoktak lenni, hetente kb. egyszer belefutok egy ilyenbe :) Eddig azt hittem, hogy nálam van valami kehája az explorernek, de akkor másnál is így látható. Hát, akkor mostmár tudom, hogy ez hiba, de nem nálam :)
A kérdező hozzászólása: éreztem én, hogy az IE-vel lesz valami, most már csak az érdekelne, hogy miért pont ezek.

A sony xperia u-m frissítés után főképernyőn csak akkor fordul el ha töltő be van dugva. Hogy lehet ezt beállítani?

Legjobb válasz: Nekem x 10 em van de egy külön programmal bárhol elfordítja sajna nem tom a program nevét

Nekem x 10 em van de egy külön programmal bárhol elfordítja sajna nem tom a program nevét

Csak nálunk fordul elő, hogy a karácsonyi készülődés mindenkit idegessé tesz?

Legjobb válasz: Nálunk is. Karácsony = hiszti, veszekedés, duzzogás, sértõdés, hangos szavak. Addig jó a karácsony, míg kicsi az ember.

Nálunk is. Karácsony = hiszti, veszekedés, duzzogás, sértõdés, hangos szavak. Addig jó a karácsony, míg kicsi az ember.
Nem, megnyugodhatsz, nálunk is :)
ha ez így van, akkor érdekes, hogy a kicsiknek meg hazugságra épül az egész. vajon ilyen ünnep, ami a fentebb leírtakat váltja ki, származhat Istentõl?
16:01 Ezt az ünnepet az emberek tették ilyenné, régen egész más volt... Egyre inkább olyan az egész karácsonymizéria, mint egy szülinapi parti, ahova épp az ünnepeltet felejtik el meghívni...
örülök, hogy egybehoztad a születésnapot és a karácsonyt, mivel a biblia szerint mindkettõ pogány, sátánista ünnep, nézd meg, kik tartottak születésnapot a biblia szerint, és milyen kimenetele volt, és napjainkban melyik vallás fõ ünnepe a születésnap. nem véletlen, hogy sátán a hazugság atyja, aki emberölõ volt kezdettõl fogva.
Most nem a vallási rész érdekli a kérdezõt szerintem Szerintem az egész világon ilyenkor sokak idegbajosak... mit vegyünk, milyen lesz a vacsora, és ha nem jó, és nem... ésha nem... :S Meg ilyenkor sokszor van az, hogy van egy nagy család, akik csak egész évben ilyenkor ülnek össze. De ilyenkor ott van mindenki. És felszínre jöhetnek a sérelmek, veszekedések lesznek...:/ Még jó, hogy nincs akkora családunk. Jövõre már fát sem állítunk, remélem. Utálom a karácsonyt. :/

Most a pedofilok azok aberrált perverz szexuális bűnözők, vagy szexuál-pszichopata elmebetegek? Egyáltalán, mi indíthat valakit arra, hogy gyerekekkel közösüljön, s a pedofília az "jellemzően" csak férfiaknál fordul elő, vagy vannak női pedofilok is?

Csak azért,mert általában a b?nügyi m?sorokban,s a híradásokban is többnyire férfi elkövet?kr?l van szó,s mostanában egyes "szakemberek" a pedofíliát is a narkomániához hasonlóan "betegségként jellemzik. Akárhogy is van,szerintem nem társadalomba valók!

Legjobb válasz: Nem betegek, hanem bûnözõk. Ekként is kell bánni velük...

Nem betegek, hanem bûnözõk. Ekként is kell bánni velük...

Más is így van? Már néha összetévesztem a fájásokkal a nagy wc-i görcsöket. Csak nekem fordul elő ilyen?

Legjobb válasz: Még gondolom nem szûltél...ne aggódj, ha jönnek a fájások, nem fogod másnak hinni!!!! Ja, meg az nem szünik, hanem egyre sürübben jön és erõsebben...

Még gondolom nem szûltél...ne aggódj, ha jönnek a fájások, nem fogod másnak hinni!!!! Ja, meg az nem szünik, hanem egyre sürübben jön és erõsebben...
A kérdező hozzászólása: Értem...köszi:) ...csak este már azt se tudtam hogy mit csináljak annyira fájt a hasamból hátra nyilalt a hátamba aztán közbe kiderült hogy csak "nagy wc"...:) ...amugy 36 hetes vagyok

A fideszesk képviselők szerint törvényszerű, hogy Orbán népszerűsége lement. De ez nem csak akkor fordul elő, hogy ha nem megfelelően kormányoznak? Ha valaki megfelelően kormányozna annak nem nőnie kellene a népszerűségének?

Legjobb válasz: A minap kifütyülték Orbánt és Kósát a debreceni stadionban, több ezren. Érdekes, hogy sehol nem lehet róla hallani, de az MTI rögtön ott van, ha határon túl Orbán megsimogatja néhány gyerek fejét. Ez a kiegyensúlyozott hírszolgáltatás? Vajon van-e köze hozzá, hogy féltik Orbán népszerûsége még jobban esne, ha ilyen híreket leközölnek?

A minap kifütyülték Orbánt és Kósát a debreceni stadionban, több ezren. Érdekes, hogy sehol nem lehet róla hallani, de az MTI rögtön ott van, ha határon túl Orbán megsimogatja néhány gyerek fejét. Ez a kiegyensúlyozott hírszolgáltatás? Vajon van-e köze hozzá, hogy féltik Orbán népszerûsége még jobban esne, ha ilyen híreket leközölnek?
Az Orbán Matolcsi páros mûködése már súrolja az idiotizmus határát. nem csoda hogy Orbán népszerüsége zuhan! Az emberek nyolcvan százaléka szerint rossz irányba halad az Ország.
Az utolsó kérdésedre: Ha a kormány két kézzel szórná a nép között a pénzt, akkor nagy lenne a népszerûsége, mégsem mondanánk megfelelõnek. Ami hosszútávon megfelelõ lenne, az meg a népnek nem szokott tetszeni (fõleg, ha nem érti, miért van). Szóval a kettõ között kell megtalálni az egyensúlyt. Orbán ezt úgy csinálja, hogy a képünkbe hazudik, és az ellenkezõjét csinálja, ráadásul azt is kontár módon. A képviselõk nem tudom mit gondolnak, de valószínûleg nem mondhatják ki. :)
"Megfelelõen kormányozni", azaz nem csak a saját zsebüket tömni? Na az lenne nagy csoda Mo-n. Egyébként egy pár százalékos népszerûség csökkenés valóban törvényszerû, de nem ekkora. Ha belegondolunk, O. V. múltja (a nyolcvanas évek óta folyamatosan a képben van) és valaha volt népszerûsegge nem engedhetne meg ekkora mélyrepülést, akkor ha jól mennének a dolgok Mo-n, és csupán csak néhány elégedetlen siránkozna. Mert a magyarokra jellemzõ ám "a nekünk semmi sem jó" - mentalitás. A fidesz egyébként összetartó párt, mindent ki- és megmagyaráznak.
Mindenkinek más a megfelelõ, szerencsére nem egyforma minden ember. A kormánypárt meg általában és mindenhol közutálat tárgya. Ha elvesz, akkor azért, ha ad, akkor miért nem többet?
12:53 Az nem feltétlenül a kormánynak szólt, inkább az évek óta ígérgetett új stadionnak. Debrecen egy élhetõ város, hülyék lennének Kósát kifütyülni.
14:08-as válaszadó: élhetõ város Debrecen? Mikor jártál utoljára a Kósa téren kivül a belvárosban?! És esõs idõben a külvárosban?!
15:53 Nem, nem arra gondoltam, hogy aranyból van a nyilvános WC, hanem arra, hogy jobb Budapestnél.
"Ha a kormány két kézzel szórná a nép között a pénzt, akkor nagy lenne a népszerûsége, mégsem mondanánk megfelelõnek." A görögök kb. ugyanezt csinálták az EU-s támogatásokkal, ezért is dõltek meg, és ezért tüntettek annyira a megszorítások ellen. Megszokták a jólétet. Szóval népszerû volt a kormány, de megfelelõen is kormányzott? :)

Nokia n97 Mininél, ha nem nyitom szét a telót csak elforgatom akkor miért nem fordul el a kezdőképernyő? Be lehet állítani h ne csak akkor ha kinyitom hanem amugy is?

Legjobb válasz: Beállítások->telefon->szenzorbeállítások->szenzorok Be, elforgatásvezérlése belül kijelzõkép aut. forgatása legyen kipipálva. Nekem alapból így volt beállítva, nem tudom miért nem fordul neked. Amúgy faja teló, nekem bejön.

Beállítások->telefon->szenzorbeállítások->szenzorok Be, elforgatásvezérlése belül kijelzõkép aut. forgatása legyen kipipálva. Nekem alapból így volt beállítva, nem tudom miért nem fordul neked. Amúgy faja teló, nekem bejön.
A kérdező hozzászólása: mik a tapasztalatok a telóval kapcsolatban?
A kérdező hozzászólása: szerinted nem tul lassú? vhogy ugy érzem h egyre többet gondolkodik, pedig az elején nem volt ez.. a szoftver frissitésektõl "visszagyorsulhat"? lehet hülye kérdés:$
Tény, hogy van gyorsabb teló is, de nekem tökéletesen megfelel, ráérek :D Amúgy nem tudom, hogy frissítéstõl gyorsulhat-e, nincs meg régóta, még nem frissítettem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!