Találatok a következő kifejezésre: Csak a fordul (210 db)

Csak a Ford gyárt fűthető szélvédős autókat?

Ford Mondeo-m van és nagyon jó hogy fűthető a szélvédő.Nem nagyon találtam olyan autót amelyik rajta kívül fűtött első szélvédővel rendelkezik vagy van másik márka is?

Legjobb válasz: Van még egy pár márka csak nem jutnak eszembe.A VW az biztos,nekem is olyan volt!

Van még egy pár márka csak nem jutnak eszembe.A VW az biztos, nekem is olyan volt!
Vegyél inkább HeatShot-ot. Sokkal jobb mint a fûthetõ szélvédõ és utólag is be lehet szerelni bármilyen autóba.
Hjah, felsoroltam egy csomó autót, amiben van szélvédõ fûtés ( ha újkorában megrendelték bele ). Felmész a hasznaltauto.hu-ra, a részletes keresõben lehet fûthetõ szélvédõre szûrni.
ha elolvasod, még egyszer akkor látod, hogy én azt írtam, hogy a hûtõvíznél van ez a +5fokos a téma, kocsik meg már lettek felsorolva elõtem
A kérdező hozzászólása: Nálam egy gombbal kell bekapcsolni a szélvédõfûtést nem automatikus mivel +5fok alatt még nem fagy le a szélvédõ. Akkor visszatérek a kérdésemhez:Tudtok olyan autót amibe gyárilag be van szerelve a szélvédõfûtés és ezt használt autóra gondolom nem új autóra mert azt nem fogok venni soha.
#19:26 : Igen elsõrõl ( azért is írtam, hogy középkategóriától felfelé). Pl: '86-tõl a 7-es BMW-hez ( E32 ) is rendelhetõ volt a fûtõszálas elsõ szélvédõ. Ugyanígy rendelhetõ a Chevrolet Captiva-hoz, Hyundai Tucsonhoz, Alteahoz, Outlanderhez is, LandRover/RangeRoverekhez, Avensishez, Rav4hez stb...
15:54 Amúgy a (legtöbb) Mondeóban is van a hûtõvíz körébe beépítve 3 izzítógertya féle technika amit +5 fok alatt magától bekapcsol szóval itt is van meleg 1 perc alatt
Szerintem azért annyira nem általános extra, mint ahogy elõttem írják!
17:55 pont az lenne a kérdés, hogy melyik autókban van még benne? de ugye az elsõ szélvédõrõl beszélsz te is?
#7 milyen ez a vízmelegítõs megoldás?Utólag beszerelhetõ?Mennyibe van kb?
Kb az összes közép/felsõ-közép kategóriás autóhoz( és e felett ) lehet kérni vásárláskor ( ha nem alapfelszereltség).
Ez a módszer szerintem bármelyik hasonló kategóriás autóban benne van , vagy kérhetõ, vagy nagyon egyszerüen beszerelhetõ. nekem a fiat bravomban is van.
A kérdező hozzászólása: nem csak a fûtött szélvédõ a fontos, nekem nem jön be a francia autók belseje.
Fûthetõ szélvédõ miatt ragaszkodni egy márkához? Jártam céges mondeóval , de a renault laguna elektromos vízmelegítõs megoldása hamarabb lekapta a jeget, plusz fûtésem is volt 1 perc alatt.
A kérdező hozzászólása: Nekem egy 2003-as van de le akarom cserélni ha lesz úgy lehetõségem de az Insignia és az új Mondeo között tanakodom de a szélvédõ miatt a Ford lesz sztem a nyerõ
ja! nekem is ez a fõ indok amiért nem cserélem le a mondeót, majd ha találok másik ilyen full extrás használt kocsit ilyen áron, majd akkor (talán)
nekünk 2.2-es S-max van, abban is benne van az elsõ szélvédõ fûtés más autóról még nem hallottam am hogy szuperál a mondeo? most akarunk venni egy újat :D
csak akkor fordul elõ, ha flashelt géppel mész fel rá!
A kérdező hozzászólása: Köszi!
De a márciusi update letiltja a HDD bannt!!!


Miért oldódik el a cipőfűző saját magától ha sétálok az utcán? Rettenetesen utálom ott a nagy tömegbe mindig meg kell állnom és be kell kötnöm! Ja és csak bakancsnál fordul elő

Legjobb válasz: Ne viselj bakkancsot XD. Ja, amugy, komolyra forditva a szót, ha laposabb cipõfûzõt veszel olyan kerekebb helyett, és azt jó erõsen megkötöd, kevésbé fordul elõ.

Ne viselj bakkancsot XD. Ja, amugy, komolyra forditva a szót, ha laposabb cipõfûzõt veszel olyan kerekebb helyett, és azt jó erõsen megkötöd, kevésbé fordul elõ.
Valóban. A kioldódás leginkább a cipõfûzõ anyaga miatt van. Vegyél másikat vagy köss dupla csomót.
Hát az is. Ha mûszálas könnyebben kibomlik.
Milyen a bakancsod? Ha kicseréled a fûzõt lehet megszûnik a probléma:)
Lapos jobban eloldódik nike main draw cipõnél ugyanígy járok mint a kérdezõ.
A kérdező hozzászólása: *Nándi formát
Osztálytársamat is Nándornak hívják és õt Nanának kell becéznünk XD
Én is csak a Nándit ismerem. De amúgy sztem tök jó név, nekem tetszik. Ha fiam lesz egyszer lehet elgondolkodom rajta hogy ez legyen a neve.
Nándika. De Nácinak is szokták. (Nem, semmi köze a németekhez, ez egy becenév.)
Nándus, Dusi, Nándorka, Nándesz, de lehet kombinálni a vezetéknevével is
Náncsó

Van olyan akinek a babája csak olykor fordul hasra ill. vissza?

Több anyukától hallottam, hogy babájuknak már kicsi a nagyágy úgy forognak. Az én fiam 6 hónapos, de csak olykor fordul át. Van, hogy egy nap többször is, de van, hogy utána napokig egyáltalán nem. Vajon tényleg meg tudja csinálni vagy csak id?nként "szerencséje" van?

Legjobb válasz: Nekem 4 hónapos a lányom, de közel s távol sem fordul hátról hasra és fordítva! Max. az oldalára. Olvastam itt, hogy vannak olyan anyukák, akiknek meg sem született a gyereke, de már szaltózott.. Ilyenek ezek a csúcscsoda gyerekek ...... :)))))) Ha nagyon aggódsz, akkor beszélj a védõnõvel vagy az orvossal és õk tudni fogják, hogy kell -e a gyerekednek esetleg Dévényes torna vagy nem!?!?!

Nekem 4 hónapos a lányom, de közel s távol sem fordul hátról hasra és fordítva! Max. az oldalára. Olvastam itt, hogy vannak olyan anyukák, akiknek meg sem született a gyereke, de már szaltózott.. Ilyenek ezek a csúcscsoda gyerekek ...... :) ))))) Ha nagyon aggódsz, akkor beszélj a védõnõvel vagy az orvossal és õk tudni fogják, hogy kell -e a gyerekednek esetleg Dévényes torna vagy nem!?!?!
Az én 4 hónapos lányom is csak néha fordul meg. De akkor egymás után többször is. Aztán van 1-2 hét szünet a kettõ között. De szerintem ezt már tudatosan csinálja, mert egész más volt amit 8 hetesen csinált. Az csak véletlen volt.

Szemöldökszedés kozmetikusnál hogy zajlik? Csak elkezdi szedni ahogy akarja vagy megmondod hogy milyet akarsz, esetleg ki lehet választani a formát?

Legjobb válasz: nem eppen ugy megy hogy amilyet akar, hanem vagy megmondod milyet szeretnel, vagy o mondja meg milyen allna jol. De csak ugy nem esik neki.

nem eppen ugy megy hogy amilyet akar, hanem vagy megmondod milyet szeretnel, vagy o mondja meg milyen allna jol. De csak ugy nem esik neki.
nálam csak nekiesik. de jó kapcsolatban vagyok vele.
Nekem nagyon elrontotta anno egy kozmetikus. Azóta se nõtt vissza rendesen. Szerintem ess neki magad...
A fodrászomnak van egy ismerõse Õ is kozmetikus és nekem szokta szedni a szemöldökömet...bemelegíti a gyantát, elkeni a szemöldökömön (persze, amennyt szeretnék hogy leszedjem körülötte), és lehúzza...nem is fáj. Vagy talán egy kicsit, itt legalábbis ezt a módszert csinálják.
Nem feltétlen kérdezi meg...ha olyat seretnél, ami nem állj jól neked, akor biztos nem csinálja meg..(jobb esetben)...legtöbbször inkább csak elmondja, h õ miet gondol...és úgy :) :)
szerintem elõször megkérdezi milyet szeretnél és õ is elmondja mi állna legjobban neked.

A BMW, Mercedes sokkal megbízhatóbb mint egy Opel, Ford, Volkswagen vagy csak a neve miatt ilyen drága?

Legjobb válasz: A Volswagen és a Mercedes a legbiztonságosabb ezek közül, tapasztalatból mondom, az én favoritom a VW. Az Opel és a Ford valamennyivel "olcsóbb" ezért nem annynira biztonságosak, sok a mûanyag, gyenge a karosszéria... A VW már elég sokat foglalkozik a biztonsággal, lásd most volt Stieber Zoltán balesete, semmi baja nem lett, pedig frontálisan ütközött egy másik autóval 120-al.. igaz az Audi márkájú, de az már egyenlõ a Volkswagennel ugye... A BMW nem rossz kocsi, de az elektronikájával nagyon nagy gondok vannak, sokat kell szervizbe vinni ezek miatt, meg a javítása is egy vagyonba kerül.. Ár/Biztonság/"Tudás" akkor az mindenképpen Volkswagen.

A Volswagen és a Mercedes a legbiztonságosabb ezek közül, tapasztalatból mondom, az én favoritom a VW. Az Opel és a Ford valamennyivel "olcsóbb" ezért nem annynira biztonságosak, sok a mûanyag, gyenge a karosszéria... A VW már elég sokat foglalkozik a biztonsággal, lásd most volt Stieber Zoltán balesete, semmi baja nem lett, pedig frontálisan ütközött egy másik autóval 120-al.. igaz az Audi márkájú, de az már egyenlõ a Volkswagennel ugye... A BMW nem rossz kocsi, de az elektronikájával nagyon nagy gondok vannak, sokat kell szervizbe vinni ezek miatt, meg a javítása is egy vagyonba kerül.. Ár/Biztonság/"Tudás" akkor az mindenképpen Volkswagen.
Nem sokkal megbízhatóbbak, ellenben sokkal komfortosabbak és elegánsabbak (nomeg az esetek 90%-ban sportosabbak is), ezért kerülnek többe. Amúgy a mi BMW-nkben 300.000 km van és kopó alkatrészen kívül mást még nem kellett benne cserélni...
Hát igen, csak NÉMET! De azért egy BMW-t ne számítsunk egy Ford-hoz! (nem csak úgy szórakozásból drágábbak) BMW/Merci = Presztizs autó (az Opel, Ford, VW pedig hétköznapi autó) de VW az megbízható! :)
Csak a német.
A fõ az, hogy német legyen. A felsoroltak közül a Mercit tartom a legmegbízhatóbbnak és a Fordot a legkevésbé. A BMW, Opel, VW egyforma (megbízhatósági szempontból). Szerintem. No meg az ADAC tesztek szerint is ... :p))
ja, és már 6 éve megvan.
elsõ vagyok. Hát nem tudom, nekünk a VW Sharannal eddig semmi baj nem volt a motorral pedig abban is Volkswagen PD TDi motor van.
szerintem meg az opel a jó, és a ford a szar
A kérdező hozzászólása: Úgy tudom hogy a Volkswagen PD TDi motorja nem túl megbízható.
nekem a Mercedes a favorit. van is 1 CL, és 1 régi ML osztályos meg 2 Sprinter a családban. a VW se rossz mert mielõtt megtört a Phaeton addig azt évekig nem kellett komolyabban javítani. az opellal sûrûbben vannak gondok, a ford meg abszolúte megbizható, ritkán romlik és ugymond "igénytelen" is. A BMW-t meg inkább hagyjuk. szomszéd 2 éves 7-es bömösének csak ugy lazán szétment az egész hajtásrendszere
egyáltalán nem megbízhatóbb
Audinkkal semmi baj nem volt 110e km-en keresztül. Általában a nevet kell megfizetni. A Ford egyszerû, jó. De a nagyobb német márkák elegánsabbak. Nekem például szinte mostmár bármelyik Audi jobban tetszik egy BMW-nél(najó az 5ös szép:) )a Mercik pedig szerintem egyáltalán nem néznek ki jól.

Kislányom 6hós lesz jövő héten. Még csak hasra fordul és vissza, egyedül szépen megül, ha felültetem. De a mászás még nem megy neki. Ez nem baj?

Emelgeti a fenekét,meg felhúzza a lábait a hasához,de ennyi.

Legjobb válasz: Szia! Miert lenne baj? Boven eleg meg ennyi idosen a forgas. Az en fiam 7 hos mult, de meg o is "csak" forog, hason ugyan mar nagyon teperne, de egyelore meg csak kapalozik szegenykem. :) Majd el fog o indulni, ha eleg eros lesz hozza, ne aggodj, egyaltalan nem vagytok lemaradva.

Szia! Miert lenne baj? Boven eleg meg ennyi idosen a forgas. Az en fiam 7 hos mult, de meg o is "csak" forog, hason ugyan mar nagyon teperne, de egyelore meg csak kapalozik szegenykem. :) Majd el fog o indulni, ha eleg eros lesz hozza, ne aggodj, egyaltalan nem vagytok lemaradva.
Deh baj......lehet h nem is fog mászni!!!!Abszolút jól halad a kislányod, nem kell aggódni!De az ülést ne erõltessed, semmi képpen!Ne ültessed fel csak majd ha magától csinálja!Hadd próbálkozzon!Úgy ügyesedik, meg így lesz egészséges a gerince! Gyógytornász anyuka
Khm...az én fiam elsején tölti be a 6 hónapot és még csak oldalra fordul...
Ajánlom figyelmedbe a babaszoba.hu-t ott hónapról hónapra nyomon követheted a gyermeked fejlõdését. Ott (és máshol is) leírják, hogy a babák általában 8-10 hónapos korukban kezdenek el mászni (persze vannak kivételek). Szóval ti arra még nagyon ráértek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!