Találatok a következő kifejezésre: Csak a fogyaszt (54 db)

A szex csak akkor fogyaszt ha izzadunk közben?

Legjobb válasz: minden mozgás fogyaszt csak az a lényeg, hogy mennyi energiát használsz el ha több energiát használtál el mint vittél be egy adott nap, akkor fogysz, ennyi az izzadással csak vizet vesztel, ahogy iszol, visszamegy :P

minden mozgás fogyaszt csak az a lényeg, hogy mennyi energiát használsz el ha több energiát használtál el mint vittél be egy adott nap, akkor fogysz, ennyi az izzadással csak vizet vesztel, ahogy iszol, visszamegy :P
A szex nem fogyaszt, csak sok lusta ez fogja fel testmozgásnak, de igazából nem éget el annyi kalóriát, mint amivel akár napi 10 szexeléssel is látszana, hogy fogytál.
háát én úgy hallottam, hogy attól még, hogy izzadsz nem feltétlenül fogysz, mert akkor folyadékot is veszítesz, az kiürül, aztán azt visszaveszed, mert mozgás közben megszomjazol:D a szaunában sem fogysz kimondottan
Hát igen, a szauna is igazából csak arra jó, hogy a méreganyagokat kiizzad magadból.
18/f egyébként
nem csak akkor fogyaszt. A szex szerintem jó edzés, de minél jobban összeszoksz egy parnerrel, annál inkébb megtaláljátok azt a módot, hogy mindkettõtöknek a legkevésbé fárasztó legyen.

Ventilátor 1-2-3 fokozatban is csak annyit fogyaszt amennyi rávan írva a hátuljára? Hogy 50w

1 be is 50w? 2 be is 50w? vagy itt már duplázódik 100w? 3 ba is 50w? vagy itt triplázódik? 150w?

Legjobb válasz: Ami rá van írva, annál semmiképp se fogyaszthat többet. Hogy kevesebbet fogyaszt-e alacsonyabb fokozaton, azt nem tudom. Ha nem felejtem el, lemérem egy fogyasztásmérõvel és megírom.

Ami rá van írva, annál semmiképp se fogyaszthat többet. Hogy kevesebbet fogyaszt-e alacsonyabb fokozaton, azt nem tudom. Ha nem felejtem el, lemérem egy fogyasztásmérõvel és megírom.
A kérdező hozzászólása: okéé:) köszönöm. nekem is van ilyen mérõm, csak nemtudom hogy kell használni:D
Hát csak bedugod, és olyan üzemmódba állítod, hogy Wattot írjon ki. Megnézed, hogy mit ír ki ha kapcsolgatod a ventilátor különbözõ fokozatait. Nekem is van ilyen ventilátorom, csak fönt van a padláson és ma már nem volt kedvem fölmenni érte. Azért írtam, amit írtam. De majd talán holnap. Úgyis kezd már elég meleg lenni a lakásban.
A kérdező hozzászólása: megvan a mérõ:) 50w-os a ventilátor. 1-es fokozat 36w 2.41w 3.48w :) ha 10órát megy egy nap, és 30nappal megszorozzuk ezt olyan 1350 ft érték jön ki rá...:)
Lemértem én is. Gyári névleges teljesítmény: 40 W. Mért adatok: 1. 23 W 2. 28 W 3. 36 W Ha napi 10 órát megy 36 W-on, akkor az 10, 8 kWh egy hónapban. Ami kb 540 Ft. 48 W-ra nekem 720 Ft jön ki 50 Ft/kWh-val számolva.
A kérdező hozzászólása: :) ) nem szeretem már ez a nagyon meleget:/ kimegyek aztmár sülök is:D

Csak a gyümölcsnap fogyaszt?

Ma a 10.-ik napot csinálom, el?ször fogytam, majd a gyümölcsnap kivételével mindíg visszajön v.mennyi súly. A gyümölcsnap után viszont több megy le mint amennyi az el?z? 3 napban feljött (szerencsére :)). Ez így normális? Akkor nem is maga a diéta fogyaszt, hanem a gyümölcsnap, ami bármilyen étkezésnél beiktatható.

Legjobb válasz: Nem a gyümölcsnap fogyaszt! Csak gondolj bele, a gyümölcsnapon kiürül a gyomrod, beleid, ezért mutat sokkal kevesebbet másnap a mérleg. Utána meg ugye a 3 nap alatt azért csak telítõdik a gyomor, bélrendszer. Na de ez így természetes.

Nem a gyümölcsnap fogyaszt! Csak gondolj bele, a gyümölcsnapon kiürül a gyomrod, beleid, ezért mutat sokkal kevesebbet másnap a mérleg. Utána meg ugye a 3 nap alatt azért csak telítõdik a gyomor, bélrendszer. Na de ez így természetes.
A fogyókúra nem ilyen egyszerû dolog. Eleve 2 hét kell, amíg a zsír ELKEZD lemenni rólad (addig a cukor, víz és fehérje (izom) tartalékok mennek le). Úgyhogy, ha VALÓBAN fogyni szeretnél, akkor azt az orvosoddal beszéled meg.
A kérdező hozzászólása: Ha fehérje diétát tartok és tornászom hetente 3-4x, akkor nem megy le az izomzat. Másik fogyókúránál már tapasztaltam. Ezt a fogyókúrát viszont még nem ismerem.
Szerintem teljesen fölösleges mindennap mérlegre állni, és nézegetni, hogy hány deka ment le vagy éppen föl. Ha hetente vagy még ritkábban méred magad, sokkal látványosabb súlycsökkenést látsz.


Az infraszauna csak a narancsborre jo, vagy fogyaszt is?

Legjobb válasz: szerintem biztos fogyaszt is hisz ha szauna izzadsz benne es kiizzadod magadbol a mereganyagokat vizet zsirt fogyasztasz meg midnen :)

szerintem biztos fogyaszt is hisz ha szauna izzadsz benne es kiizzadod magadbol a mereganyagokat vizet zsirt fogyasztasz meg midnen :)

Mennyire hatásosak a fogyasztó (feszesítő) krémek? Tényleg fogyaszt vagy csak a bőrt feszesíti?

Melyiket ajánljátok?

Legjobb válasz: Én a Hot gélt használom, másról nem tudok véleményt mondani. A legfontosabb, hogy nem fogyaszt. Nincs olyan krém, hogy magadra kened és 2 hét múlva 5 kilóval kevesebb vagy. Ezt felejtsd el. Azonban a Hot gélnek azért sokkal több hatása van, mint egy egyszerû feszesítõ krémnek. Nekem gyönyörûen eltüntette a narancsbõröm, amit se sporttal, se diétával nem tudtam halványítani. Ez meg teljesen eltüntette. A combomon voltak csúnya zsírpárnák, azoknak is kampec. Néha csodálkozom, hogy ez a gél hogy képes erre, de egy barátnõm is mondta (õ ajánlotta), hogy tényleg jó. Annyi, hogy ha magadra kented, akkor elõször is ajánlott befóliázni magad, illetõleg mozogni kell mellette. Nem sportolni! Simán csak mielõtt mondjuk felporszívóznál, vagy takarítanál gyors magadra kened. A bõröd utána rögtön nagyon feszes lesz, de pár hét után már szemmel látható lesz a különbség. Jól kiizzaszt, úgyhogy igyál sokat!

Én a Hot gélt használom, másról nem tudok véleményt mondani. A legfontosabb, hogy nem fogyaszt. Nincs olyan krém, hogy magadra kened és 2 hét múlva 5 kilóval kevesebb vagy. Ezt felejtsd el. Azonban a Hot gélnek azért sokkal több hatása van, mint egy egyszerû feszesítõ krémnek. Nekem gyönyörûen eltüntette a narancsbõröm, amit se sporttal, se diétával nem tudtam halványítani. Ez meg teljesen eltüntette. A combomon voltak csúnya zsírpárnák, azoknak is kampec. Néha csodálkozom, hogy ez a gél hogy képes erre, de egy barátnõm is mondta (õ ajánlotta), hogy tényleg jó. Annyi, hogy ha magadra kented, akkor elõször is ajánlott befóliázni magad, illetõleg mozogni kell mellette. Nem sportolni! Simán csak mielõtt mondjuk felporszívóznál, vagy takarítanál gyors magadra kened. A bõröd utána rögtön nagyon feszes lesz, de pár hét után már szemmel látható lesz a különbség. Jól kiizzaszt, úgyhogy igyál sokat!
A kérdező hozzászólása: köszönöm! És ez ilyen csili kivonatot tartalmaz? ..Mert egy csomó ilyen krém igen, és azt szokták rájuk írni kommentbe, hogy csípnek! Ez is?
Kicsit csíp, de egyáltalán nem vészes, sõt! Nekem még tetszik is, legalább érzem, hogy hat :D de még kellemetlennek sem nevezném, annyira enyhe. Kis forróságot lehet érezni, de az is bõven a kényelmesen elviselhetõ kategória.
Ideje sütni is.
Hallottál már ezekrõl: -vattacukorleves -sült vattacukor -pácolt vattacukor -fõtt vattacukor -pépesített vattacukor?
-vattacukor saját zsírjában sütve -vattacukros borda bakonyi módra -vattacukor-krémleves
Bízzátok rá vattacukros bácsira, szerintem miután elrabolja és megerõszakolja már nem fog többé ráfanyalodni...
Csinálj neki univerzummal töltött palacsintát.
Igen.
igen
Igen. A trafókból mindig szökik az áram. Célszerû minden elektromos berendezést áramtalanítani, ha hosszabb ideig nem használjuk. pl minden este kihúzom a tv-t videót, hifit stb ez havi szinten 500ft megtakarítás. Nem igazán értem?! Úgy használod otthon a laptopodat, hogy nincs hálózati áramon, hanem csak akkor ha töltöd?
A kérdező hozzászólása: Hát van benne akkumlátor. amikor kiírja hogy alacsony töltöttségû telep akkor bedugom. és sosem huzom ki.
Nekünk is van laptopunk. A használati utmutatóban az van, hogy lehetõleg mindig hálózatról használjuk. Így tovább tart a telep élettartalma.

A Merckformin XR 500, 750 tényleg nem segít a fogyásban csak a Merckformin 850, 1000? Azt olvastam, hogy az Xr jelzésű nem fogyaszt, csak a sima. Igaz ez?

Ha igen mi a magyarázat? Mennyivel er?sebb a 850 mellékhatás szempontjából, mikor állhatok át arra biztonsággal (ha babát is szeretnék)? Most kezdtem el szedni a Merckformin XR 500at inzulin rezisztencia, PCO-ra. Nagyon örültem, hogy a már beindult fogyásomat segíti, de most elment minden lelkesedésem. A jó dolgokból mindig kimaradok? Jó lenne fogyni, hogy minél hamarabb lehessen picibabám!

Legjobb válasz: Szia! Én merckformin 750XR-t szedek, és a szedés elsõ két hete alatt leugrott rólam 3 kiló. Hogy mi a különbség a simához képest, azt nem tudom. De gondolom ha az anyagcseréd helyreáll, könnyebben fogsz fogyni. És ez éppen arra való. Ne fogyasztószerként tekins rá. :-) Sok normál súlyú PCO-sról hallottam, nemcsak a súly számít! Az a lényeg, hogy az inzulinod rendben legyen!

Szia! Én merckformin 750XR-t szedek, és a szedés elsõ két hete alatt leugrott rólam 3 kiló. Hogy mi a különbség a simához képest, azt nem tudom. De gondolom ha az anyagcseréd helyreáll, könnyebben fogsz fogyni. És ez éppen arra való. Ne fogyasztószerként tekins rá. :-) Sok normál súlyú PCO-sról hallottam, nemcsak a súly számít! Az a lényeg, hogy az inzulinod rendben legyen!
PCO-s vagyok én is, nem szedek cukorgyógyszereket, mégis le tudtam fogyni 30 kilót. Nem a gyógyszer fogyaszt, hanem a bevitt élelmiszerek mennyisége-minõsége-rendszeressége és a mozgás. A "csodaszerektõl" várhatsz hatást, de személy szerint én a testemben jobban bízom, mint, hogy olyan gyógyszert szedjek, amit olyan betegségre írnak fel, amit _meg akarok elõzni_! Tök mindegy, hogy XR, vagy bármi más.
Sziasztok! Az a helyzet kedves második válaszoló, hogy nem súlycsökkentés céljából kell ezeket szedni, hanem hogy az inzulin rendben legyen. Az pedig azért fontos, hogy a petesejtek ne károsodjanak, és a méhnyálkahártya olyan legyen, amilyennek lennie kell. Nem elég, hogy megvastagszik, de a felépítése is fontos. Sajnos az IR bekavar, és a méh nem fogadja be az embriót, hiába elég vastag a nyálkahártya. És a vetélés esélye is nagyobb, ha az ember nem szedi a cukorgyógyszert. A diéta nem biztos, hogy elég.
Szia! Én is Merckformin 1000-el kezdtem, nekem ez iszonyú hasi görcsöket és hasmenést okozott. Nem kaptam másikat, de már sehova sem tudtam eljutni itthonról annyira rossz volt. Decemberben kisebbet kaptam 850-eset de ez is úgyan azt produkálta. Egészen márciusig szenvedtem vele, nekem annyit jelentett hogy 15kg-ot leadtam, de senkinek nem kívánom hogy átélje amit én. Most márciustól victoza injekciót kapok és este még merckformin xr 1000-et szedek. Most 1 hónap után mondhatom ismét -5kg. Én is azért örülök a fogyásnak mert babát szeretnék már. Sok szerencsét kitartást kívánok neked!
Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy a Merckformin tabletta a hasmenés által fogyaszt, vagy egyébként is?! Én egy hete szedem 2*250 mg-ot, holnaptól emelem 2*500 mg-ra. Amikor elkezdtem egy napig mentem a hasam, utána semmi. Nekem teljesen elfogadta a szervezetem, olvastam hogy van aki napi 18* szaladgál tõle a mellékesbe....
Mi itt a kérdés?? A fagymentesítésre is fûtened kell, az is gázzal megy.

A hullahopp tényleg ennyire jól fogyaszt, vagy csak a stressz az ami közre játszik?

Aktívan elkezdtem hullahoppozni, ugyanis nagyon mást nem csinálhatok, mert nagyon rosszak a térdeim. 2 hete csinálom és lefogytam vele 3-4 kg-t.

Legjobb válasz: Igen,lehet a stressztõl is...hány órát hullahoppoztál naponta?

Igen, lehet a stressztõl is...hány órát hullahoppoztál naponta?
Én is stresszes vagyok, és kitartóan hulahoppoztam, de semmit nem változtam. A szobabiciklivel most már látom a változást.
a hullahopp önmagában nem visz le 2 hét alatt 4kg-t.
Önmagában ennyit nem lehet tõle leadni. Hány órát csinálod naponta? Lehet, hogy a stressz is közrejátszik a fogyásodban. A hullahopp meg akkor hatásos, ha teletöltöm sóval. :) Legalábbis az én tapasztalataim szerint. De ahogy elõttem is írták, a szobabringa hatásosabb, szerintem is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!