Találatok a következő kifejezésre: Csak a 12. -13. -14. -15 (2 db)

Csak a kb 12. -13. -14. -15. -16. napon lehet teherbe esni? A mensi ez esetben 28 napos! Vagy megeshet, hogy a 23. napon is?

Legjobb válasz: Szerintem a 23. napon nem lehet teherbe esni. A biztosabb eredmény érdekében vegyél ovulációs tesztet, amit az általad termékénynek gondolt 5 napon át kell megcsinálni. Ugyanúgy mûködik, mint a terhességi teszt.

Szerintem a 23. napon nem lehet teherbe esni. A biztosabb eredmény érdekében vegyél ovulációs tesztet, amit az általad termékénynek gondolt 5 napon át kell megcsinálni. Ugyanúgy mûködik, mint a terhességi teszt.
A te esetedben nincs érett petesejted a 23. napon, de jó ha tudod kivételek mindig vannak és az ördög sosem alszik!Ha nem akarsz még babát ne rizikózz!
Egyáltalán nem biztos, hogy csak közép idõben eshetsz teherbe. Minden nõnek máskor van peteérése, elõfordulhatnak teljesen szélsõséges esetek is. Ha szeretnéd megismerni és nyomon követni a ciklusodat vegyél PG53 mikroszkópot. Ezzel napra pontosan megnézheted a fogamzóképes napjaidat.

Honnan tudnám letölteni a Pinnacle Studio 12, 13, 14 vagy 15 ös verzióját magyarul? Tök mind1 hogy melyik csak ezek közül legyen.

Legjobb válasz: NCORE oldalon fent van magyarul is Pinnacle.Studio.14.HD.Ultimate.Collection.HUN ***** egyéb torrent oldalakon fent van multi LANGUAGE formában is. hogy abban van e magyar azt passz... * Automatikusan eltávolított tartalom.

NCORE oldalon fent van magyarul is Pinnacle.Studio.14.HD.Ultimate.Collection.HUN ***** egyéb torrent oldalakon fent van multi LANGUAGE formában is. hogy abban van e magyar azt passz...* Automatikusan eltávolított tartalom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!