Találatok a következő kifejezésre: Csak a 12. -13. -14 (3 db)

Honnan tudnám letölteni a Pinnacle Studio 12, 13, 14 vagy 15 ös verzióját magyarul? Tök mind1 hogy melyik csak ezek közül legyen.

Legjobb válasz: NCORE oldalon fent van magyarul is Pinnacle.Studio.14.HD.Ultimate.Collection.HUN ***** egyéb torrent oldalakon fent van multi LANGUAGE formában is. hogy abban van e magyar azt passz... * Automatikusan eltávolított tartalom.

NCORE oldalon fent van magyarul is Pinnacle.Studio.14.HD.Ultimate.Collection.HUN ***** egyéb torrent oldalakon fent van multi LANGUAGE formában is. hogy abban van e magyar azt passz...* Automatikusan eltávolított tartalom.

Tudják egyáltalán a mai 12-13-14 éves, eléggé fiatal tinik, hogy Fluor Mizu? C. száma miről is szól tulajdonképpen, vagy csak azért hallgatják, mert "mások azt mondták, hogy ez a menő"?

Érdekelne, miért rajong ennyi 12-14 éves, valamilyen szinte még éretlen tini ennyire egy olyan zenéért, ami a nemi együttlétet boncolgatja, és jóformán semmi értelme nincs a szövegnek.~~

Legjobb válasz: Elõzõ vagyok. Bár én nem szeretem de sztem olyan gáz ez a dal hogy többször szakadtam a röhögéstõl mikor hallgattam :D

Szerintem az úgy fos, ahogy van. Semmi hangja a csávesznak. Nem véletlen van eltorzítva.
Elõzõ vagyok. Bár én nem szeretem de sztem olyan gáz ez a dal hogy többször szakadtam a röhögéstõl mikor hallgattam :D
Szerintem azt se tudják, mirõl szól a dal :P Õk még nem gondolkodnak ilyesmiken :P
Szerintem is gáz, meg ez a Fluor is olyan antisztár vagy nem is tudom, én biztos nem figyelnék fel rá, olyan bamba képe van. Amúgy biztos jó gyerek, de szerintem nincs benne ennyi, mint amennyire felkapták.
Biztos tudják de nem érdekli õket. Csak azért hallgatják mert szerintük menõ.
Miért ne tudnák, hogy mirõl szól? Te nem tudnád ha 12 lennél? Amúgy nem szól semmi különösrõl.
A kérdező hozzászólása: Hmm... igen-igen. Viszont h ha magamból indulok ki (ami ennél akérdésnél régen rossz!), akkor azt kell mondjam, én nem tudom imádni egy számot, ha halvány lila gõzöm nincs arról, hogy mirõl szól xPPP
És te tudod hogy nem szabad általánosítani :D. Én pl: csak is metált hallgatok szóval különc vagyok. A szövegnek tényleg nincs semmi értelme csak növeli az egoizmusát. Fõleg a "zene" végén. Mint amikor a WWE-ben azt mondta CM Punk hogy: Rey Mysteriot már 500-szor megvertem és nem az egoizmusom akarom növelni meg dicsekedni. Az a tini azért rajong érte mert a mások szerint "ez menõ". Szerintem nagyon nem. Állítólag ez Rap amit énekel. Nem akartam elhinni hogy ideáig rontják a rap hírnevét hogy az õ zenéjüket annak nevezzék.
Szerintem maga Fluor se tudja, primítivség ez az egész. Fõleg az, hogy egy jó számnak sokszor 100.000 megtekintése sincs, míg ezt a mocskot 11 millióan látták, a 10 milliós országból.
Ez a korosztály már kb. 9-10 évesen 100%-ban tisztában van mindennel. Xd Nem tom milyen 50 éves kérdezhetett ilyet.
A Fluor Mizu címû száma arról szól, hogy mennyire önnyû bulikban a kis 12-13-14 éves kis csajokat befûzni! Elég ha csak annyit mondasz nekik, hogy "Mizu" és már mennek Veled az ágyba. Fluor az a mai tinik paródiája!:-)
Én nem hallgatom, mert - már bocsánat - de egy sE!ggfE!j... És szerintem még ez se tudja, aki írta, hogy mirõl szól - nem menõ, csak gagyi
ezt a számot szerintem is azért mert menonek érzik magunkat, de én pl meghallok egy zenét és jónak találom, akkor az nem a szovege miatt van hanem a "dallam" miatt. és nem is az miatt szoktam ítélni, h ki az eloadó. Justin Biebert pl nem bírom, de hallottam a rádióban a kozos számát Nicki Minajjal, és az jó volt :D (lehet elítélni) :P

Csak a kb 12. -13. -14. -15. -16. napon lehet teherbe esni? A mensi ez esetben 28 napos! Vagy megeshet, hogy a 23. napon is?

Legjobb válasz: Szerintem a 23. napon nem lehet teherbe esni. A biztosabb eredmény érdekében vegyél ovulációs tesztet, amit az általad termékénynek gondolt 5 napon át kell megcsinálni. Ugyanúgy mûködik, mint a terhességi teszt.

Szerintem a 23. napon nem lehet teherbe esni. A biztosabb eredmény érdekében vegyél ovulációs tesztet, amit az általad termékénynek gondolt 5 napon át kell megcsinálni. Ugyanúgy mûködik, mint a terhességi teszt.
A te esetedben nincs érett petesejted a 23. napon, de jó ha tudod kivételek mindig vannak és az ördög sosem alszik!Ha nem akarsz még babát ne rizikózz!
Egyáltalán nem biztos, hogy csak közép idõben eshetsz teherbe. Minden nõnek máskor van peteérése, elõfordulhatnak teljesen szélsõséges esetek is. Ha szeretnéd megismerni és nyomon követni a ciklusodat vegyél PG53 mikroszkópot. Ezzel napra pontosan megnézheted a fogamzóképes napjaidat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!