Találatok a következő kifejezésre: Csak a 12. -13 (42 db)

Baj, ha csak a 12. heti uh (ami a 13. héten lesz) után megyek védőnőhöz és laborba?

Legjobb válasz: Nem baj. Én is akkorra kaptam idõpontot. a 12. heti uh-kor 12+5 leszek a vérvételen már majdnem 13 még nem tudom melyik nap megyünk.

Nem baj. Én is akkorra kaptam idõpontot. a 12. heti uh-kor 12+5 leszek a vérvételen már majdnem 13 még nem tudom melyik nap megyünk.
A kérdező hozzászólása: Az van írva a beutalóra, én sem tudom. Biztos cukrot néznek :(
A kérdező hozzászólása: Logikus lenne külön labor, de nem hiszem, h itt van :( Köszi a választ!!
A kérdező hozzászólása: OK, köszi.
16.08-as vagyok, túl egy terhességen, szülésen, és soha, egyetlen vérvételre sem kellett éhgyomorra mennem. Innen vettem az információmat. Ezek szerint ritka kivételnek számít ez, bár itt felénk ez egyáltalán nem meglepõ, így természetes. Mivel olyan értékeket általában nem néznek, amihez éhgyomri állapot kéne, így továbbra sem értem, miért kell éhgyomorra menni pl. egy vércsoport-meghatározáshoz vagy egy Hepatitis B-szûréshez, vagy a Down-teszthez. Vérképet az elsõ és utolsó alkalommal néztek (hgb és hct is), de akkor sem kellett éhgyomorra mennem, cukorteszt meg a 26. hét körül van, ha jól emlékszem, és nekem is egy órával vérvétel elõtt kellett ennem.
Én úgy mentem a vérvételre, hogy nekem azt mondta a védõnõ, hogy elõtte egy órával egyek egy zsemlét és egy pohár tejet. Nekem nem kellett éhgyomorral menni.
Én a 14. héten voltam a védõnõnél elõször, akkor kaptam a kiskönyvet is. Addigra már rég túl voltam a vérvételen, és a 12. heti uh-on is. Senki nem csinált problémát belõle. A laboreredményeket a védõnõ vezette be a könyvembe, nem csinált õ sem ügyet belõle, hogy késõn mentem hozzá. Azt én sem értem, hogy miért írta valaki, hogy terhesen nincs éhgyomros labor, mert szinte mind az. Eleve a cukorterhelés is éhgyomros, sõt, ott a két vérvétel között még el telik 2 óra, amikor nem ehetsz, nem ihatsz semmit. A toxo és az ellenanyag teszt azt hiszem, amire nem kell éhgyomrosra menni. A legtöbb helyen a terhes labor külön van emiatt a sima labortól, hogy ne kelljen a kismamáknak "szenvedniük" az alatt az idõ alatt, amíg a sorukra várnak.
A kérdező hozzászólása: Tudom, h ez várható :( De akkor hányjam össze a labort?
16.08. ezt ki mondta neked, hogy egyik vérvételre sem kell éhgyomorra menni?Mindegyikre úgy kell... Amúgy ezt kórháza válogatja ezek szerint, ugyanis nálunk csak úgy adtak(adnak)beutalót, ha mutatom a kiskönyvemet.(igaz nálunk a kórházban kell beutalót kérni, máshol a háziorvos/védõnõ is adhat) Amúgy meg ha csak a rosszullétek miatt halogatod, akkor sajna ki kell ábrándítsalak, ami sokakra igaz, nem biztos, hogy rád is az lesz(bár szurkolok), de én pl a 16. hétig hánytam.
A kérdező hozzászólása: Akkor minden labor más.. Jó nektek, h direkt ennetek kellett :)
Én pont az elsõ ultrahang és vérvétel után látogattam meg elõször a védõnõt, a kórházban senki nem kereste rajtam a kiskönyvet. Csak azt nem értem, miért kell éhgyomorra menned??? Terhesen - elvileg - nincs olyan vérvétel, amire éhgyomorra kellene menni.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszi :) Akkor én sem fogom elsietni, fõleg, h nagyon rosszul vagyok mostanság, nem szívesen megyek sehova. 11 hetes vagyok pont ma.
A kérdező hozzászólása: Én 13+1 hetes leszek. Ezen a vizsgálaton nem kérik más a kiskönyvet? _Neked már van?
A kérdező hozzászólása: máR
De, kérik. Az alapján tudod ugyanis hivatalosan a terhességed bizonyítani. Menj el védõnõhöz minél hamarabb :) A vérvétellel viszont ráérsz utána is.
Én személyes okokból (nem lustaság) csak nagyon késõn, félidõn túl jutottam el a védõnõhöz, nem volt baj. Ha kérték a kiskönyvet, mondtam, hogy még nincs, és kész. Ha megvannak a leletek, utólag is be lehet írni mindent. Viszont a labort nem érdemes halogatni.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Igen, a labor hasznos. Csak 8-ra éhgyomorra odamenni hányós kismamaként.. emiatt halogatom :S
Nincs még kiskönyvem nálunk utolag másolnak be mindent. 1. v.
A kérdező hozzászólása: Hány hetes vagy?
11+5. Még nincs könyvem. elözö gyerekkel a 14. héten kaptam kiskönyvet. Itt nem csinálnak gondot belõle.
Nem kellett direkt ennünk.:) Egyszerûen csak ehettünk. De természetesen nem mentem éhgyomorra, úgy sokkal rosszabb. Biztos, hogy labora válogatja, kitartás az éhgyomri vérvételhez!:)

A 12/13 eves fiukat miert csak a "jo segg" a "jo mell" es a telefonok erdeklik? 12/L

Unom hogy nem lehet veluk masrol beszelni. Tisztelet a kivetelnek de az en osztalyomban nincs ilyen:(

Legjobb válasz: Én pl. nem csak arról tudok beszélni, bármirõl ami érdekes:D pedig csak 2-3 évvel vagyok idõsebb. De azért elég sok lány kipakol mindent, és hát akkor most mirõl álmodozzanak szegény csórikáim.:)

Én pl. nem csak arról tudok beszélni, bármirõl ami érdekes:D pedig csak 2-3 évvel vagyok idõsebb. De azért elég sok lány kipakol mindent, és hát akkor most mirõl álmodozzanak szegény csórikáim.:)
Mert kamaszodnak. Ilyen korban a hormonjaik túszul ejtik az agyukat, és akad olyan akinél nem eresztik szabadon amíg csak élnek..... :)
Nyugi, késõbb is csak az érdekli õket :) én 32 vagyok, van egy ugyanennyi idõs kollégám õ pont ugyanitt tart. Tisztelet a kivételnek :)
én 41 vagyok és már csak a segg érdekel. se a mell, de már még a telefon se. csak a segg. legyen jó húsos oszt minden rendben van.
én akkoriban csak a számítógépes játékokról tudtam beszélni! :DD De ez csak egyre "rosszabb" lesz, a segg-mell imádat. F19
egyesek szerint szexi lehet a nõ szeme. én pedig nem értem, hogy lehet olyasmi szexi amibe nem lehet beleharapni...
23:08 köszi a bókot, cica, irj privit!
"Engem a gyönyörû arcú lányok érdekelnek." Mert te gyönyörû vagy? :D A kérdezõnek pedig a legkevésbé a fiúkkal kellene foglalkoznia ebben a korban még...
Mert kisfiúk. :D
41/F
Nem értem, hogy miért kell lehordani a 12 éveseket, hogy "ne pasizzanak". 1: A kérdezõt csak az érdekli, hogy a fiúknak ilyen korban miért pont ez jár az eszükben... 2: Miért lenne baj az, hogyha elkezd ismerkedni a másik nemmel? Ebben a korban még csak puszik, kézen fogva sétálás, fagyizás van, az pedig nem árthat senkinek! Persze vannak kivételek, akik ilyen korban már túl vannak pár dolgon, de ez pedig nevelés kérdése is... Válaszolva a kérdezõnek: Azért ez érdekli, õket, mert elkezdtek kamaszodni. Tombol a hormon és ilyenkor ez mondhatni normális... Pár évvel vagyok idõsebb, és nálunk is ez megy az osztályban. Vagyis csak pár embernél, mert a fiúk nagy része leragadt a számítógépes játékoknál. A lényeg, hogy ilyenkor még akár egy lámpát is szexinek tudnak tartani. Tapasztalat. volt sulibál és volt két srác, akik két órán keresztül bámultak egy idétlen lámpát, mert az elmondásuk szerint nagyon dögös volt (????) Szóval ne foglalkozz velük. Majd csak megkomolyodnak egyszer! :D
nem igaz hogy a fagyizás nem árthat senkinek. torokfájást okozhat.
A kérdező hozzászólása: Végre valaki adott egy normális választ. Utolsó elõttinek köszönöm.:')
Nem fogjátok fel hogy egy 12 éves lány kérdésére írtatok??? gondolok itt a "seggpártiakra", azért mégiscsak maradjunk belül a határon! a kérdésre válaszolva, ilyenkor kezdi érdekelni õket a téma, mármint a lányok. pár év és már nem lesz szenzáció, hogy egy lány nem csak barát, hanem barátnõ is lehet. ebben a idõszakban kezdenek erre rájönni. akit meg csak a telefonok foglalkoztatnak, egyszerûen kockák, azt viszont nem növik ki! :)
ezért nem kell ennyi idõsen pasizni, hanem a tanulással foglalkozni
Engem te érdekelsz, kis aranyos. :D
igaz. modósitok: legyen szép az arca és husos a feneke. forditva is jó.
Engem a gyönyörû arcú lányok érdekelnek. 13/F
jóni jó. a kérdés csak az, hogy mire? :) )))
19:43-as ez nagyon jó!!! :D :D Hogyhogy elhatárolódott segg-párti lettél? Hát a mell is jó ám, te! :D
Ez mindannyiunknak a génjeinkben van. Annyi hogy a 12 évesek ezt jobban hangoztatják. Ja és tisztelet jár nekem:D 16/F
Érdeklõdj kicsivel idõsebbek iránt, akik már túl vannak ezen a korszakon.

Szja bevallásban ha nyjas-nak volt 2 havi munkabére is, ezért kell neki bevallás, akkor a 13. havi nyj-at is be kell számítani vagy csak a 12 havit?

Legjobb válasz: Azt az összeget kell bevallanod, amit 2007 évben szereztél, és mivel a 13. havi nyugdíjat is akkor kaptad, azt is be kell vallanod, de nem számít, hiszen a nyugdíj adóterhet nemviselõ járandóság, tehát adót nem kell utánna fizetned, csak be kell vallanod.

Azt az összeget kell bevallanod, amit 2007 évben szereztél, és mivel a 13. havi nyugdíjat is akkor kaptad, azt is be kell vallanod, de nem számít, hiszen a nyugdíj adóterhet nemviselõ járandóság, tehát adót nem kell utánna fizetned, csak be kell vallanod.

Csak én találom vonzónak a 12-13 éves kicsi cickós, formás popsis, cuki lányokat?

Nem bírom megállni, hogy ne nézzem meg õket, olyan cukik, persze közelíteni nem mernék feléjük, hiába vagyok fiatal fiú még én is. :)

Legjobb válasz: Nem csak te! A többi pedofil is.. :D

Nem csak te! A többi pedofil is.. :D
Találkozunk a börtönben :D
Pedo khmkhm
Aki azt mondja, h ez beteges, annak a gondolkodása szerint egy 20 éves, 150 kilós nõ meg vonzó... mert az életkora többet számít, mint a külseje. 12 és 50 között a legtöbb nõ 20-nak akar kinézni, és lássuk be, erre több eszközük van, mint a férfiaknak.
Senki nem mondta, hogy egy 150 kilós nõ vonzó, de az legalább felnõtt. Nekem senki ne magyarázza meg, hogy normális dolog 12 évesekhez vonzódni, mert már van mellük... nekem sem jönnek be a 14-17 éves cuki fiúk, mert GYEREKEK. Ez még a kinézetet is felülírja.
"hiába vagyok fiatal fiú még én is" Ez mindenkinek elkerülte a figyelmét? Egy hónappal ezelõtti törvénymódosítás értelmében akár meg is dughatja ha nem múlt el 18. A szexuális kapcsolat beleegyezési korhatára 14 év és afölött, akárkivel szexeljen. Viszont ha az egyik fél még nincs 18 de 14 már elmúlt, a másik fél pedig 12-13-14 éves akkor is létesíthetnek szexuális kapcsolatot, a törvény nem bünteti. Egy 12 éves egy 19 évessel ellenben már büntetendõ, a pontos BTK megnevezést nem tudom, mert 3 féle van korosztálytól, és beleegyezéstõl függõen. Tehát ha még nem múltál el 18, közeledhetsz bátran, más kérdés, hogy a lánynak van apja is és ha konzervatívabb akkor leveri a vesédet is. :)
# 17 Hiába téped a szád, sajnos mindig voltak és lesznek ilyen beteg nyomorékok.. addig jó amíg csak sunyiban nézik, mert sajna sokukból felnõtt korukra gyerekmolesztáló lesz.:( Kíváncsi lennék ha majd egyszer az ilyen férfiaknak lánygyermekük lesz, akkor is normálisnak fogják-e gondolni, hogy mondjuk odaállít a kislányukhoz egy fószer hogy "de formás popsid van". Én megkeresném és leütném.
A kérdező hozzászólása: Azért gondoljatok arra is, hogy a kislányok is vevõk sokszor a közeledésre, ha csak nem éppen õk nem kezdeményezik. Egyszer buliban rám nyomult egy 13 éves lány, de olyan jól nézett ki, azt hittem 16 év körül is megvan már. :D
Ember, az a 12-13 éves kislány csak azért kezdeményez, mert otthon senki le sem tojja (különben nem tenne ilyet), és azzal próbálja meg pótolni a figyelemhiányt, hogy mások tetszését és szeretetét akarja elnyerni. Mert GYEREK, és nem tudja még érett és elfogadható módon kezelni ezeket a helyzeteket, csak ilyen tehetetlen és éretlen viselkedéssel, ráadásul ezeknek a többsége otthonról semmilyen szocializációs kultúrát nem hoz, mert mint említettem, senki nem foglalkozik velük. Azért, mert a GYEREKEK ilyen felelõtlenül viselkednek, legyen már annyi eszed, hogy legalább te különbséget tudsz tenni egy normális és egy aberrált gondolat között...
A kérdező hozzászólása: De legalább így megkapná valakitõl a szeretet...
"...az a 12-13 éves kislány csak azért kezdeményez, mert otthon senki le sem tojja (különben nem tenne ilyet), és azzal próbálja meg pótolni a figyelemhiányt, hogy mások tetszését és szeretetét akarja elnyerni..." nincs annyi ujjam, amin meg tudnám számolni, egy hét alatt hány 18-20 éves lánnyal találkozom, aki ugyanígy viselkedik. Akkor nem az életkorhoz kellene ezt kötni, hanem értelmi képességekhez és érettséghez... Kár, hogy az evolúció nem így mûködik, hanem a saját útját járja.
Te komolyan beteg vagy, kérdezõ..... nem is vitázok veled, remélem elcsap a busz holnap.
Szerintem te is tudod, hogy ez beteges. Ember, gyerekekrõl van szó, akárhogy is néznek ki...
Ez is 13éves: http://render-2.snapfish.com/render2/is=Yup6aQQ%7C%3Dup6RKKt.. Korán érnek, sminkelnek, dögösen öltöznek, kívülrõl már nem épp kislánynak néznek ki.
Denagymellú
Van egy pár dögös köztük, ez kétségtelen.
Túl fiatal a 12-13... Nem vagyok pedofil :DD
ha legfelebb 14 vagy akkor annyira nem gáz, ha felette akkor is vannak ilyen emberek a pedofilok
már megint egy [email protected] bedofil állat!!!
Tudnál linkelni valami képet, hogy mire gondolsz? Én 17 vagyok, de még éretlennek látom õket.
A kérdezõ hány éves?:D
Pl ez: http://images.sodahead.com/polls/001334593/girl-29836778897_.. A pedók nem épp ilyenekre gerjednek.
persze.... fiatal fiú, mi?
A kérdező hozzászólása: Hmm... a linkelt lány nagyn cuki és szexi. *-*
hány éves vagy? majd kinövöd...pár év múlva ez a korosztály abszurd módon fura lesz számodra, és a 15-16 éveseket fogod ugyanígy lesni (jó esetben). ill találsz pár évvel fiatalabb barátnõt, és vele leszel elfoglalva -ha nem, akkor gáz lesz az életed emiatt

Ha azt mondta nekem egy fiú h neki 15cm -es a kukija akk az azt jelenti h csak olyan 12-13 körül van?

Csak mert 1 bnőm mondta h ált 2-3 cm -et szoktak túlozni :O

Legjobb válasz: nekem is 17 mégse mondom azt hogy 20

nekem is 17 mégse mondom azt hogy 20
Milyen baromság ez már kéremszépen, hogy a srác egy lánynak csak úgy random arról beszél, hogy hány centis. Ha annyira érdekli, akkor mondd, hogy mérje le õ és állapítsa meg...
Nekem is 15 centi, de mivel lesz jobb ha azt mondom hogy 18. Minek hazudjak? Ha éppen úgy alakul, akkor úgyis látni fogja a csaj. Ha meg nem, akkor meg semmi hozzá :D
Szerintem elképzelhetõ. 17 cm már tisztességes méret, akkoránál nincs okod túlozni. De ha tényleg csak 12 cm a kukija, azt nem csodálom, hogy nem merte bevallani. :D
Nagyon elvörösödött a feje, amikor megkérdezted tõle? :D Ha tényleg csak 10 centi mereven, az már felettébb ciki. :D
0:40 Hm, ez érdekes. De megint csak azt támasztja alá inkább, hogy nincs neki 15 cm. Ha annyi lenne ugyanis, akkor talán hagyta volna megmérni. Ha viszont csak 12 cm, akkor már érthetõ, hogy nem meri letolni a gatyát egy lány elõtt. :D
Ennyit arról hogy a méret nem számít !!
16:22-es vagyok. És elnézést hogy csak ilyen ismeretlenül azt feltételeztem hogy jó vagy benne, de elhiszem, hogy szar, ha azt mondod. :) Sajnos elõítéletes vagyok, ha valaki lányként azonosítva éjfél után a gyk-n "egy random fiú" valódi "kukiméretén" morfondírozik.
A kérdező hozzászólása: semmi baj, nem haragszom (:
Szóval elismered hogy r*banc vagy?
A kérdező hozzászólása: nem, de te se lehetsz vmi értelmes -.- attól h nem haragszom még nem csinálok ilyeneket :|
iigen baromira szeretnéd tudni egy fiú pontos péniszméretét. De csak azért, mert nem csinálsz ilyeneket(!). gondolom azért, mert ha akarnál se lenne rá lehetõséged;) mondjuk senki nem mondta hogy nem akarsz, szóval vsz utóbbi.
A kérdező hozzászólása: sztem haggyuk -.- ti mind ilyen idegesítõek vagytok? :@
Én fiú vagyok, de nem különösebben látok abban rosszat, ha egy lány meg meri kérdezni egy fiútól a péniszméretét. Mondjuk tény, hogy nekem nem ilyen 12-13 cm-es szerencsére. :D Szerintem azok tiltakoznak ennyire hevesen, és azok ribancoznak le, akiknek van félnivalójuk, mert kicsi a fütyijük. ;)
Rád bízom mit gondolsz, gondolom rám céloztál, nem veszem magamra :) Két féle lehetõség van, vagy nagy, vagy nem. Akinek rövid, annak külön tisztelet jár, együtt él a tudattal, és azzal teljesít. Olyan, mintha egy fps-ben neked egy kést dobott volna a gép, másnak meg rocket launchert. És akkor mivan? Aki a bazukával robbantgat az menõbb? Azok általában ráadásul kemper g.cik, nem véletlen hogy hamar kidobják a szerverrõl :) A n00bok meg benyalnak nekik. Lásd az összefüggéseket. A kérdezõ szerintem meg kétzacskós típus. Az én fejemre is kell zacskó, hátha az övén levõ kiszakad.
1. Miert lenne 12-13?! Miert kellene azt feltetelezni, hogy automatikusan hazudik egy ilyen kerdesre?! 2. Miert kell egyaltalan ilyen kerdest feltenni?! Miert kellene neki egyaltalan egy ilyen kerdesre valaszolni?! 3. Akkor o meg ezentul kerdezze meg azt a lanyoktol, hogy milyen mely a vaginajuk?! Vagy ez visszafele nem mukodik?! 4. Meg sosem talalkoztam olyan lannyal, aki csak ugy kerdezgette volna fiuktol, hogy mekkora a peniszuk. Ez valoszinuleg a mai tinikre jellemzo inkabb, azok kozul is a... khm... kevesbe ertelmesekre. 5. Ha 12-13 cm-es (vagy kisebb) a penisze, azon mit kellene szegyellnie?! Te is szegyelled magadon a genetikailag meghatarozott es megvaltoztathatatlan testreszeid meretet/formajat/kinezetet?!
Nekem 16 cm de nem mondok se többet se kevesebbet. Azt szoktam mondani hogy kielégítõ. :-) Bár olyan sûrûn nem kérdezgetik hogy mekkora.
Nekem 12-13 :D Nem csinálok belõle gondot :D Barátnõm eddig ki tudtam elégíteni vele.
De. :P
A kérdező hozzászólása: nem -.-
Na, azért ez így nem járja! :D El szabad várni a fiúktól, hogy nagy legyen a pénisz, de ha ezt valaki betartja, és egy szép nagyot prezentál neked, akkor azt illik cserébe megfelelõen kielégíteni. :P
A kérdező hozzászólása: Nekem már volt aki mondta h neki 12 :D Kuncogtam is magamba :D De akk lehet h neki csak 10 volt?:O :S
Már úgy értem ha a lányt érdekli, szóval ez esetben a kérdezõt.
A kérdező hozzászólása: 5-ös: Mi a baj drága?:O
nekem meg 21.....nem viccelek!
Nem számít hány cm, ha kielégít vele. PL nekem egyszer azt mondta az egyik ex-em ismerkedéskor, hogy neki kb úgy 16-18 közt van és kiderült, hogy valami nem stimmel, éreztem és amikor le is mértem...22cm volt, nem sokat szexeltünk, a fájdalom nem jó...nekem a 15-17 jön be, az élvezhetõ:)
A kérdező hozzászólása: Hát ez vmi :O:O:O hihetetlen :O
amúgy mi ez a sok ":O" smiley? Ennyire jó vagy valamiben?
A kérdező hozzászólása: Mivan? :@ Az meglepettséget fejez ki ;)
Hehe, ezek szerint nem értetted, mire utalt a 16:22-es válaszoló. :) Mikor szoktál ilyen O alakot formálni a száddal, és mire használod? :P Annyit segítek, hogy az is a pénisszel kapcsolatos... ;)
A kérdező hozzászólása: De értettem -.- És felháborító h ismeretlenül ilyeneket gondol bárki is rólam :@ :| -.-
A kérdező hozzászólása: van egy jó ötletem , majd így írom kis o-val: :o és így csak azé fér be akinek kisebb 13cm -nél azt meg senki nem meri bevallani ... :D
Csak parkolásnál gond, ha szubjektív mércére hagyatkozol.

Csak engem idegesítenek azok a 12-13 éves kislányok akik olyan dolgokat csinálnak mint? (többi lenn)

... akik mindennap smink, begöndörített vagy kivasalt haj? A kezükben Iphone, otthon Macbook és csak kinyögnek valamit, apuci megveszi neki amit akar. Mi lesz ezekből a lányokból?Egyáltalán mit fognak dolgozni?

Legjobb válasz: eltartottak lesznek, akiket azért vesznek el/meg a gazdagok mert szépek

eltartottak lesznek, akiket azért vesznek el/meg a gazdagok mert szépek
A kérdező hozzászólása: valaki étszi fontos lenne !!!

Van valaki aki már a betöltött 12. hét előtt volt a 12. heti genetikai ultrahangon? Eddig mindenhol csak olyanokat olvasok akik 12-13 héten voltak.

Kedden kell mennem, akkor leszek 11+4 napos. Nem korai még? Fog látszani rendesen minden, aminek látszania kell?

Legjobb válasz: 11-tõl-13.hétig végzik a vizsgálatot. Én 11+6 naposan voltam, minden rendben volt.

11+5 hetesen voltam :)
Hivatalosan a betöltött 11+0 és 13+6 között csinálják. De ez mensi szerint. Ha a baba az uh-n láthatóan késõbb fogant akkor rendelnek vissza. Ezért ajánlják a 12. hetet, mert ott +/- 1 hét belefér. Nekem az elsõ fiamnál 11+3 naposan csinálták, minden oké volt, második fiamnál 11+5 naposan, most a lányommal 13+0-nál.
11-tõl-13.hétig végzik a vizsgálatot. Én 11+6 naposan voltam, minden rendben volt.
UI: ha fiatalabb a baba visszarendelnek egy hétre rá nekem is ez volt 11 hetsen menetem és az nem volt jo
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, bár nem igazán nyugtatott meg. Egy hete voltam az orvosomnál, akkor voltam 10+5 napos, a CRL 46 mm volt és õ mondta, hogy akkor jövõ héten kedden, azaz holnap megcsinálja a genetikai ultrahangot, a vérvétel pedig (kombinált teszt) csütörtökön lesz...Most akkor végképp nem értem...
szio én 13 hét 2 naposan voltam trakoredö mérésen minden oké volt elöbbre nem kaptam idöpontot
Nálunk (Békés megye) nem lehet hamarabb menni. Elõttem épp egy lány kesergett, mert hazaküldték, hogy jöjjön egy hét múlva. Szerintem azért, hogy pontos adatokat adjon a vizsgálat, érdemes a betöltött 12. héten menni.
Igen 11-13 hetesen csinálják! Elsõ terhességemnél 11+3 voltam most 12+3 voltam :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor csak nem lesz korai a holnap. Ezek után "csak" az eredmények miatt izgulhatok...
Én is elõtte voltam, minden ok volt. Ettõl ne aggódj!

Debrecenben vagy Hajdúböszörményben a polgári esküvőért (csak az összeadásért) kell fizetni 12-13-an lennénk?

Legjobb válasz: Ez így nem igaz. Az esküvõ 2 tanúval ingyenes. 12-13 fõ esetén ez egyáltalán nem garantált. Hivatalfüggõ.

Ez így nem igaz. Az esküvõ 2 tanúval ingyenes. 12-13 fõ esetén ez egyáltalán nem garantált. Hivatalfüggõ.
Nekünk Debrecenben volt 4 éve, de nem engedték, hogy saját zenét vigyünk. Nem tudom, miért.
én nem tudom, hogy hol ingyenes. anyumék most májusban házasodtak össze. csak a 2 tanu volt ott, és egyáltalán semmit, de semmit nem kértek. csak aláírták a papírt és kész. mégis 7500 ft-ot kellett fizetniük. akkor ez most hogy van? ja, Vácon.
Ha már akarsz virágot és pezsgõt, akkor semmiképp nem ingyenes. A pezsgõt 2000 Ft-ért szolgálják fel általában, és neked kell vinni. A zenéért is fizetni kell, akkor is, ha te viszed.
Semmit sem kell fizetni, bárhol ingyenesen összeházasodhattok. Ha szeretnétek hogy zene is szóljon, az 1 perces kötelezõ beszéden túl legyen vers is, vagy pezsgõvel koccintanátok, az már pénzbe kerül, errõl bõvebben az anyakönyvvezetõ tud tájékoztatni amikor bejelentkeztek. Debrecennel kapcsolatban minden hasznos információt itt találsz: http://ugyintezes.debrecen.hu/ugyintezes/papiralapu/okmanyug..
A kérdező hozzászólása: A debrecenibe is kell virágot, pezsgõt, ..ilyeneket vinni?
Minimum 31 nappal és maximum 6 hónappal elõtte kell menni. Ezen belül mielõbb, annál jobb. Februárra nem hiszem hogy tömeg lesz, de intézzétek inkább el gyorsan, nyugodtabbak lesztek. Kb 10 perc az egész + amennyit várni kell.
Kb. 3 hónappal a tervezett idõpont elõtt érdemes bemenni, de ha már most tudjátok, hogy mikor akarjátok, akkor menjetek be most, és kérjétek februárra.
A kérdező hozzászólása: köszi:) És Debrecenben milyen hamar lehet kapni idõpontot?Mi februárban szeretnénk.(évfordulónk+valentin nap miatt)
Mi a fenének tervez valaki esküvöt ha 2000 forint problémát jelent?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!