Találatok a következő kifejezésre: Csak LH van (11 db)

Csak LH tesztem van itthon, ha megcsinálom jelzi az esetleges babát?

Nem tudok elmenni terhestesztért, de nagyon kiváncsi vagyok.

Legjobb válasz: Az lh-val az a baj, hogy min.3-4 napig kell minden reggel csinálni és ha látszik a csík erõsödése, akkor az nagyon jó. Nekem így mutatta ki. Esetleg megpróbálhatod, hátha kiugrik az a tesztcsík a helyérõl:)))

Az lh-val az a baj, hogy min.3-4 napig kell minden reggel csinálni és ha látszik a csík erõsödése, akkor az nagyon jó. Nekem így mutatta ki. Esetleg megpróbálhatod, hátha kiugrik az a tesztcsík a helyérõl:) ))

Az LH teszt csak akkor +ha van peteérésed? Ez a hormon meddíg termelődik?

Használható-e "jósló tesztként?"

Legjobb válasz: Bár én azzal nem értek egyet, hogy az LH tartja fenn a terhességet, mert valójában a HCG, de az teljesen igaz, hogy használható LH teszt jóstesztként. Bár nem mindenkinek vált be. Annak, hogy az LH teszt kimutatja a terhességet, az a magyarázata, hogy az LH és a HCG hormon biológiailag nagyon hasonlóak, gondoljatok csak bele, akinél nem történik meg spontán a tüszõrepedés, annak pl nem is LH injekciót adnak ( ha létezik ilyen egyáltalán) holott normál esetben az LH repeszti meg a tüszõt, hanem HCG hormont! Vagyis az LH teszt is hasonlóan reagál mindkét hormon jelenlétére. Errõl bõvebbet olvashatsz a babatervezõk otthona weboldalon, ha végre megint elérhetõ lesz, mert napok óta nem lehet rámenni.

Bár én azzal nem értek egyet, hogy az LH tartja fenn a terhességet, mert valójában a HCG, de az teljesen igaz, hogy használható LH teszt jóstesztként. Bár nem mindenkinek vált be. Annak, hogy az LH teszt kimutatja a terhességet, az a magyarázata, hogy az LH és a HCG hormon biológiailag nagyon hasonlóak, gondoljatok csak bele, akinél nem történik meg spontán a tüszõrepedés, annak pl nem is LH injekciót adnak ( ha létezik ilyen egyáltalán) holott normál esetben az LH repeszti meg a tüszõt, hanem HCG hormont! Vagyis az LH teszt is hasonlóan reagál mindkét hormon jelenlétére. Errõl bõvebbet olvashatsz a babatervezõk otthona weboldalon, ha végre megint elérhetõ lesz, mert napok óta nem lehet rámenni.
Igen! 15-én fogant a babánk az LH teszt pozitív volt 25-én. A HCG teszt csak a nem várt napján most hétfõn lett pozitív. LH kiugrás az ovuláviókor van illetve a terhesség alatt hiszen az LH tartja fent a terhességet. tanultam élettanból és valóban engem sem csapott be az LH teszt. Felhívtam a gyártót aki azt mondta nem használható jóstesztként, de nekem elég jól megjósolta.
Nekem erõs pozitív volt folyamatosan a mesim elõtt mégis megjött:( én ebben nem hiszek. van akinek bejön és van akinek nem.

Tegnap előtt és tegnap pozitív lett az LH tesztem. Ma este már negatív, de csak ma tudunk együtt lenni a férjemmel. Van még esélyem a teherbeesésre?

Azt hallottam hogy a pozitív utáni els? negatív napon is van esély a babára. Köszönöm!

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy "hallottad", de sokkal egyszerûbb lett volna elolvasni azt a szerencsétlen használati útmutatót, amit adtak az LH teszthez. Benne van, hogy az elsõ negatív napon van a tüszõrepedés, akkor - azaz ma - van a legtöbb esély a babára. Így most minden GYK olvasó számára egyértelmû, hogy ész nélkül használtad a tesztet. :-(

Nem tudom, hogy "hallottad", de sokkal egyszerûbb lett volna elolvasni azt a szerencsétlen használati útmutatót, amit adtak az LH teszthez. Benne van, hogy az elsõ negatív napon van a tüszõrepedés, akkor - azaz ma - van a legtöbb esély a babára. Így most minden GYK olvasó számára egyértelmû, hogy ész nélkül használtad a tesztet. :-(
Nekem két pozitív nap szokott lenni, a baba abban a hónapban sikerült, mikor mindkét pozitív napon és az azt követõ elsõ negatív napon is - szóval három egymást követõ napon - együtt voltunk. Azt nem tudom, melyik lett a sikeres, de az elõtte lévõ hónapban csak a pozitív napokon próbáltuk, és akkor nem jött össze.
Nem szeretem hogy mindenki itt kérdezgeti hogy így megy úgy meg amúgy akkor lehet még terhes? Nem tudom miért nem lehet mindenékül csinálni a dolgot egyszer úgy is fog sikerülni a baba. Vagy idõre stoppoltok és azért kell mindent felhasználni arra hogy tudjátok hogy mikor fog szülni az ember?
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszadók! Van már egy kislányom aki spontán összejött. 3 éve nem jön a kis tesó, holott egyikünknél sincs semmi baj... szerintem ennyi idõ után már megengedett hogy esetleg LH tesztet használjak. A másik dolog, hogy külföldön vagyok, valami kínai nyelven volt a használati utasítás, magyar nyelvû nem volt. Így fel mertem tenni ezt a kérdést itt. Mert ez a honlap azt hiszem azért van hogy merjünk kérdezni!!
A kérdező hozzászólása: Még annyi, hogy mivel a férjem ritkán van itthon olyan a munkája, nincs lehetõségünk kétnaponta együtt lenni... mert itt ezt úgy szokták elintézni, hogy együtt kell lenni minden másnap... de erre nem mindenkinek van lehetõsége!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod!!


Az Lh-teszt is és az UH is "csak" a tüsző érését mutatja ki, ugye? Akkor azt, hogy valóban van-e pete a tüszőben honnan lehet tudni?

Hogy derülhet ki, ha csak érik a tüsz?, de pete nincs benne? Már egy éve próbálkozunk, az Lh-teszt is pozitív pé idején, az uh-n is jók a méretek, a páromnál is minden rendben, baba mégsem jön. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: A konkrét kérdésre nem tudom a választ, csak sejtem, hogy pete nélkül nemigen van tüszõ. Viszont ha a petevezetéked el van záródva, akkor nem tudsz teherbe esni, hiába vagytok együtt a megfelelõ idõben. Egyéb más ok is állhat a háttérben, pl, hogy a szervezeted ellenanyagot termel a sperma ellen, vagy a már megfogant terhesség hormonális okból nem tud megtapadni. A petevezetéket egy kis altatásban végzett vizsgálat ( HSG ) útján meg tudják nézni, ez arra is jó, hogy kisebb "dugulást" megszüntessen. Az ellenanyagot is tudják vizsgálni, mintát vesznek a méhnyakból, élnek-e benne a spermák. A hormonális problémát vérvétellel meg lehet állapítani.

A konkrét kérdésre nem tudom a választ, csak sejtem, hogy pete nélkül nemigen van tüszõ. Viszont ha a petevezetéked el van záródva, akkor nem tudsz teherbe esni, hiába vagytok együtt a megfelelõ idõben. Egyéb más ok is állhat a háttérben, pl, hogy a szervezeted ellenanyagot termel a sperma ellen, vagy a már megfogant terhesség hormonális okból nem tud megtapadni. A petevezetéket egy kis altatásban végzett vizsgálat ( HSG ) útján meg tudják nézni, ez arra is jó, hogy kisebb "dugulást" megszüntessen. Az ellenanyagot is tudják vizsgálni, mintát vesznek a méhnyakból, élnek-e benne a spermák. A hormonális problémát vérvétellel meg lehet állapítani.

A vélt peteérés előtt mennyivel kell elkezdeni az lh tesztet. (33 napos ciklusaim vannak, mikor kezdjem? Csak 5 db-os tesztem van. )

Legjobb válasz: Szerintem 12. napon kezd, ha negatív akkor egy napot hagyjál ki és a 14.-en megint, ha az már + akkor az utánna lévõ napokon is csinálj. Általában 2 + nap van és a elsõ- nap is esélyes a termékenységre!

Szerintem 12. napon kezd, ha negatív akkor egy napot hagyjál ki és a 14.-en megint, ha az már + akkor az utánna lévõ napokon is csinálj. Általában 2 + nap van és a elsõ- nap is esélyes a termékenységre!

Miért van az hogy az lh teszt pozi de nincs tojcsi féle nyákom? Illetve van csak valmiért más és kevés! Amikor gyogyszert szedtem rendesen volt!

Legjobb válasz: Remélem valaki segit nekem ez ügyben mert ezt már több honapja tapasztalom magamon , és nemtudom mit tegyek !:(

A kérdező hozzászólása: Remélem valaki segit nekem ez ügyben mert ezt már több honapja tapasztalom magamon , és nemtudom mit tegyek !:(
én nem azt mondtam, hogy örüljön a három hónapjának, csak azt, hogy közölte õ megtett mindent a 3 hónap alatt, hát azt kötve hiszem, mert azokat amiket felsorolt még nem minden.
A kérdező hozzászólása: a fogigátlo mellet volt , amiota nem szedem azota meg szinte semmi alig valami kis krémes fehér van !!:(
A kérdező hozzászólása: 3 honapja probálkozunk de hiába mert nem jönn össze , dehogy én lassan összezuhanok az biztos !!! már mindent megtettem ittam a teát szedtem vitamint , mikroszkop ovuteszt hömérö megminden!!! és mégse :((
Menj orvoshoz, õ segíteni fog! Sosem értettem, miért kell otthon ülve siránkozni és várni a csodát, ha egyszer érezhetõen megváltozott valami a mûködésünkben...:S Nem azoknak szólt, akik orvosi ellenõrzés mellett sem babásodnak. Az, hogy valakinek nem sikerül húsz hónap alatt az nem azt jelenti, hogy a másik örüljön, hogy neki még csak 3 hónapja nem jött össze.
Mi az elsovel 6 hónapot próbálkoztunk és egyszercsak sikerult és nem csináltunk elotte se semmit másképp. Jókor volt jó idobe jó helyen. Most a másodikkal 8 hónapos próbálkozás után még semmi:) Talán majd most.... Ki tudja mitol fugg ez az egész.
figyi mi 19 hója próbálkozunk, tehát neked az a 3 hónap még kispiskóta. elhiszem, hogy rossz, de....
elõször is egy kérdésem lenne: hogy lehetet fogigátló mellett tojcsid? mikor az a peteérést gátolja meg?!
milyen gyógyszert szedtél, aminél volt tojcsid? az sem baj, ha krémes nyálkád van tojcsi helyett, mert nem mindenkinek van topjásfehérje nyákja.
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon fájt amit irtál mert nem ülök és várom a csodát voltam orvosnál és nem csinál semmit de nemcsak õ más orvos sem , ahol lakok már mindegyiknél voltam!!Ugy nem foglalkoznak velem hogy fizetek pedig sztkba megyek !!

Ha pozitiv az LH tesztem, tehát sötétebb a tesztcsik mint a kontrollcsik, akkor biztosan van tüszőrepedés, vagy csak a peteérés a biztos?

Legjobb válasz: Mivel nekem minden hónapban mutatja a peteérés, együtt is vagyunk akkor a párommal, és mégsem vagyok terhes még mindig. Azért gondoltam hogy esetleg van peteérés de lehet hogy nem reped meg a tüszõ?

A kérdező hozzászólása: Mivel nekem minden hónapban mutatja a peteérés, együtt is vagyunk akkor a párommal, és mégsem vagyok terhes még mindig. Azért gondoltam hogy esetleg van peteérés de lehet hogy nem reped meg a tüszõ?
Szerintem a tüszõrepedést nem mutatja ki.

Lehetséges hogy a terhességi teszt az LH-t mutassa? Csak azért kérdezem mert One step Vaterán vásárolt 10-es érzékenységű tesztjeim vannak, és ma reggel negatív volt a tesztem, most meg pozitív a másik ugyanilyen tesztem. Nem értem?

Legjobb válasz: igen. fordítva is mûködik a dolog. legalábbis pár helyen olvastam. esetleg raknál föl róla képet? mikor csináltad, hányadik napon vagy?

igen. fordítva is mûködik a dolog. legalábbis pár helyen olvastam. esetleg raknál föl róla képet? mikor csináltad, hányadik napon vagy?
Nem lehet, a hcg csak a hcg-t mutatja, most használtam el egyet, amire pont ez volt ráírva, hogy semmi mást nem mutat ki (kidobtam, de a DM-ben volt a gyógyszerek között). Nekem ráadásul jó magas az lh szintem, és még az életben nem produkáltam semmiféle pozitív terhességi tesztet...
ha most nem jött össze, esküszöm következõ hónapban kipróbálom. hogy fény derüljön az igazságra :) elsõ voltam
na jó:) de írd meg valahogy:) (de kívánom mindhármunknak, inkább jöjjön össze:) ) második
igen, azt sokkal jobban szeretném én is... drukkolok nektek és is így ismeretlenül is :)
Sziasztok! En kiprobaltam mult honapban, amikor az ovu tesztem erosen pozi volt, de nekem a hcg teszt teljesen negativ lett. Aztan sikerult a babo, es kiprobaltam forditva is, es az lh teszt meg nagyon erosen pozitiv, meg most is. 7+4h km
Lehetséges! Nekem 3 hónapja pozitívak a terhességi tesztjeim a ciklusom 28 napja körül. Persze azt gondoltam, hogy terhes vagyok, így elmentem dokihoz amikor a 36. napon mégis megjött, azt gondolta, hogy korai vetélésem volt. Következõ hónapban ugyanígy jártam, elmentem egy másik dokihoz, aki szerint magas az LH szintem ezt mutatja a teszt. Harmadik hónapban egy harmadik dokihoz mentem Sztk rendelésre, hogy nézessen hcg-t. Sajnos nem csinálnak hcg vizsgálatot abban az intézményben, de õ is azt mondta, hogy biztosan a magas LH szintem csinálja a pozitív teszteket. Ráadásul ez nem is ritka.
Azért kíváncsi lennék hogy akkor nekem miért nem lett még soha soha kétcsíkos a terhességi teszt, pedig a megengedettnél magasabb az LH szintem. Még halovány, meg szellemcsíkos, meg semmilyen sem volt soha (nem mintha szeretnék csalódni)...

Az LH teszten, ha 2 csík van, csak az egyik (nem a kontroll) egy kicsit halványabb. Akkor az még nem + eredményt mutat?

Legjobb válasz: Tapesztalatbol mondom,akkor számit a teszt pozitivnak,ha a tesz csik,erösebb,vagy ua mint a controll csikocska.

Tapesztalatbol mondom, akkor számit a teszt pozitivnak, ha a tesz csik, erösebb, vagy ua mint a controll csikocska.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!