Találatok a következő kifejezésre: Csak 4-5 szeretnék (18 db)

Csak 4-5 kg-ot szeretnék fogyni. Használhatom-e ezt a módszert és meddig?

Legjobb válasz: Ebben az esetben is nyugodtan használhatod a módszert, és addig, ameddig el nem éred a kívánt hatást (vagyis le nem adod azt a 4-5 kilót). Amikor elõször csináltam, én is "csak" ennyit fogytam; kb. 20 nap alatt. Ha azonban abbahagyod a diétát, akkor nem áll be a változás a szervezet metabolizmusában, és így fennáll a veszélye annak, hogy visszajönnek a kilók, ahogyan nálam is.

Ebben az esetben is nyugodtan használhatod a módszert, és addig, ameddig el nem éred a kívánt hatást (vagyis le nem adod azt a 4-5 kilót). Amikor elõször csináltam, én is "csak" ennyit fogytam; kb. 20 nap alatt. Ha azonban abbahagyod a diétát, akkor nem áll be a változás a szervezet metabolizmusában, és így fennáll a veszélye annak, hogy visszajönnek a kilók, ahogyan nálam is.

Kondizni szeretnék, de csak 4-5 hónapra lenne rá pénzem. Szerintetek elkezdjem vagy hagyjam? Mivel, ha félbeszakítom és nincs eredmény akkor az csak pénzkidobás lenne .16/f

Legjobb válasz: Akkor is kezd el, utána meglátod mi lesz, max edzel otthon saját testsúlyosat kicsivel rosszabb étrenddel.

Akkor is kezd el, utána meglátod mi lesz, max edzel otthon saját testsúlyosat kicsivel rosszabb étrenddel.
4-5 hónap sokat ér szerintem, meg honnan tudod hogy lesz pénzed fél év múlva?
Szerintem meg 5 hónap alatt el lehet érni valamit, legalább valahogy ki fog nézni nem muszáj benga izom állattá gyúrnia magát mindenkinek
igen 4-es igazad van csak ennek az a szépséghibája, hogy ha ezután a kaja kevesebb és rosszabb lesz akkor mennek az izmok is a levesbe. ilyen ez a sport :)
ez a hozzáállás lóf4sz. és ezt is lehet vele elérni...
A kérdező hozzászólása: Öreg nem a hozzáállással van a baj , hanem az anyagi háttérrel , mivel a szüleim nem fogják fizetni így nekem kell. Én azon vagyok , hogy csinálni akarom , csak egy haverom mondta , aki kondizik , hogy lehet nem érné meg ezért is kérdeztem. 190 centimre nem ártana valami + izmot építeni , mert így se vagyok egy amúgy gyenge alkat csak vékony vagyok meg mellette sportolok . Étrenddel nincs gáz , mert tojás , hal , rizs meg csirke mindig van dögivel és marha nagy kajás vagyok :D

Busszal szeretnék utazni Németországba. Csak 4-5 busztársaságot találtam, akik ezzel foglalkoznak (az érkezés időpontja egyiknél sem jó). Tudtok javasolni néhányat, vagy más, olcsó megoldást? Saját tapasztalataitok?

Legjobb válasz: Pontosan hova mész? Én az orangeways-szel voltam, minden oké volt, bár állítólag vannak náluk problémák. http://www.orangeways.com/hu/menetrend-buszjegy Van még a Volán, nekik több irányba is mennek buszaik: http://www.volan.hu/menetrmezo/780.pdf http://www.volan.hu/menetrmezo/790.pdf http://www.volan.hu/menetrmezo/794.pdf És még a Student Agency-t ismerem: http://www.cseh-busz.hu/

Pontosan hova mész? Én az orangeways-szel voltam, minden oké volt, bár állítólag vannak náluk problémák. http://www.orangeways.com/hu/menetrend-buszjegy Van még a Volán, nekik több irányba is mennek buszaik: http://www.volan.hu/menetrmezo/780.pdf http://www.volan.hu/menetrmezo/790.pdf http://www.volan.hu/menetrmezo/794.pdf És még a Student Agency-t ismerem: http://www.cseh-busz.hu/
ja és ha szerencséd van, ki tudsz olyan repjegyet fogni, ami olcsóbb a busznál, fõleg, ha már jó elõre lefoglalod. Pl. a wizzair-nél vagy a ryanair-nél.
http://www.busztrend.hu http://www.molnarbusz.hu ezek Esztergombol indulnak, budapesten 3-4helyen állnak meg, utána Tata, Gyõr
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!


Update napi 40 perc torna, plusz egy óra biciglizés amikor csak tudom csinálom, ez heti kb 3-4-5 nap, hatásos lehet? Mennyi idő kell neki? Kb 4-5 kg-ot szeretnék fogyni, most 170 cm vagyok és 56 kg.

Legjobb válasz: 170cm és 56kg? Miért akarsz te még 4-5kg-ot fogyni? Semmi szükséges rá. Megérteném, ha fittebb, egészségesebb akarnál lenni. De fogyni?... Hmm...

170cm és 56kg? Miért akarsz te még 4-5kg-ot fogyni? Semmi szükséges rá. Megérteném, ha fittebb, egészségesebb akarnál lenni. De fogyni?... Hmm...
Hát nem is tudom. Ha testsúlyt akarsz csökkenteni, akkor ez nem lesz jó. Mert elég vékony vagy és inkább az izmaid fogna erõsõdni, mint a zsírod jönne le elöbb és így a tessúlyod inkább növekedni fog. De egyetértek az elõttem szólóval, fogynod egyáltalán nem kell, de ha rendesen eszel, szerintem a tested mindenképpen jobban fog kinézni ennyi sportolással.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! A combomon van felesleg, azt szeretném ledolgozni, meg a popsimat formázni.

Indukciós főzőlapot szeretnék venni. A boltos szerint 1 fázisról csak 1, 5 főzőzónányi felület működne. A használati útmutatója szerint 7, 4 kW az összteljesítménye, ez miért ne működne normálisan egy 32, netalán 40 A-es kismegszakítóról egy fázison?

Mellesleg megnéztem a bekötési tábláját, jelezve van, hogy 1 fázisra is köthető, csak akkor a két bemenetet együtt kell rákötni a fázisra, plusz egyet-egyet nullára meg védővezetőre nyilván. A lap különben Electrolux EHL 6740 FOK.

Legjobb válasz: Ha 32A a folyamatos áramfelvétele, az induló pár pillanatig 50-60A is lehet. Nem valószinû, hogy ezt tartósan bírná a hálózat. Meg aztán 32-40A se sok háztartásban van kiépítve. Ehhez amúgy 6mm2-es vezetékezés kellene. Az átlag háztartásban jó ha 2.5-es van.

Ha 32A a folyamatos áramfelvétele, az induló pár pillanatig 50-60A is lehet. Nem valószinû, hogy ezt tartósan bírná a hálózat. Meg aztán 32-40A se sok háztartásban van kiépítve. Ehhez amúgy 6mm2-es vezetékezés kellene. Az átlag háztartásban jó ha 2.5-es van.
Bekotheto 1 fazisra is, de a vilagon nincs 32A-tol nagyobb automata ... Tudtommal ettol nagyobbat nem is engedelyez az aramszolgaltato lakasokhoz , igy nem tudnad egyszerre hasznalni az osszes fozozonat.
A kérdező hozzászólása: Teljesen új vezeték lesz húzva, az nem probléma, meg nem hiszem, hogy egyszerre használnám mind a 4 zónát maximális teljesítményen. Csak azért 3 nem ártana, ha eldöcögne egyszerre. ELMÛ-tõl meg elméletileg lehetne igényelni 40A-t, csak gyakorlatilag nem adnak. Ha meg netán behúznék 3 fázist, az mennyibe kerülne? (2. emelet, régi társasház) Az elmûnek fizetendõ hálozatfejlesztési díj mértékét azt tudom, csak a villanyszerelési meló díját nem.
A kérdező hozzászólása: Különben most egy 5, 3 kW-os fõzõlap van, az gond nélkül elment max teljesítményen, igaz úgy nem használtam gyakran. Mondjuk majd kipróbálom, hogy a 3, 4 kW-os sütõvel együtt bírja-e.
Gondolj azért bele: nem biztos, hogy csak fõzni akarsz egyidõben. Mellette ég még pár villanyégõ, estleg kávéfõzõ, mosógép is megy. Valamelyiknél majd besokall...

Hasra tornázok heti 4-5-ször 7, 5 percet. Minden alkalommal kell előtte kardio edzést végeznem, ha csak onnan szeretnék fogyni?

Legjobb válasz: Helyi zsírégetés????Bocsi de ez mit takar, nem vagyok otthon a témában, most kezdtem el a tornát...:$

A kérdező hozzászólása: Helyi zsírégetés????Bocsi de ez mit takar, nem vagyok otthon a témában, most kezdtem el a tornát...:$
A kérdező hozzászólása: Béres Alexandra edzésprogramjára szoktam tornázni.
még mindig nincs helyi zsírégetés...7, 5 perc meg kezdetnek jó, de sokat nem ér
Hogy nem tudsz csak a hasadból fogyni, ha fogysz, akkor mindenhonnan fogysz.
fogyni nem, de talán izommá tudod alakitani, vagyis lefogsz mindenhonnan, és a hasadra megy az izom amitõl szp fesze lesz :D
Sajnálom, hogy el kell, hogy keserítselek de tényleg nincs helyízsírégetés. Kockás has titka:diéta, diéta, diéta. Futás vagy biciklizés segíthet mint kardio. A hasizom edzés csak az izmot erõsíti de felette ott marad a zsír, habár azt se rossz ha erõs a hasi rész, mivel jobb tartásod lesz.De a kockás hasra semmi esélyed így.
21:19! Minek írsz ide amikor azt se tudod mit beszélsz? Hogy a retekbe alakulna át a zsír izommá? Erre szokta haxor mondani, hogy egy kiló zsírt locsoljad fehérje turmixal és nézd meg átalakul-e hússá?! A másik ilyen nincs, hogy egyszerre fogy és egyszerre izomtömeget növel. Van az u.n. kezdõ hatás de az elhanyagolható... öcsém... Na mindegy. Itt a válasz: nincs lokális zsírégetés ha fogysz mindenhonnan fogsz. A hasazást meg a torna dvd-t hagyd a fenébe menj el futni vagy szerezz egy szobabiciklit. Viszont szem elõtt kell tartanod, hogy ha pocsék az étrended soha sem lesz laposabb a hasad tök mindegy mennyit eddzel.
diétázni mindenképp kell és nem ártana kardio vagy aerob edzés is mert napi 7.5 perc az nagyon gyenge... max bemelegítésnek elég. tehát heti 5x 40-60 perc aerob vagy kardio mellé ez a 7 perc plusz diéta és akkor lesz eredménye hosszútávaon. de persze helyi zsírégetés nincs, tehát mindenhonnan fogysz fogyni.
satennek úgy gondoltam hogy mozog, ezért fogyni fog, és mivel mozog, izmosabb lesz tõle.

Kis vállalkozást szeretnék indítani? Csak saját tőkém sajnos nincs! Pontosabban fabrikett gyártás épületem van ahol bírom tárolni, és gyártan. Ismerősöm folyamatosan adná az alapanyagokat. Gépeket kellene vásárolnom kb 4-5 MI Ft. Valami ötletek!

Legjobb válasz: Mással keresd meg az árát és válts fabrikettre! Ja, így én is vállalkoznék, de kopasz seggre...! Csak lófax a hátsóba! Nekem van teherautóm szállítani sokmondent tudnék, de mit és kinek? Ötlet? Na ugye!

Mással keresd meg az árát és válts fabrikettre! Ja, így én is vállalkoznék, de kopasz seggre...! Csak lófax a hátsóba! Nekem van teherautóm szállítani sokmondent tudnék, de mit és kinek? Ötlet? Na ugye!
És piacod is van? MEg is venné valaki? Mert akkor akár bérelhetsz is gépeket elõször.
A kérdező hozzászólása: Igen azt is elintéztem hogy legyen aki folyamatosan vegye!! Igazság szerint bérelni nem akarok azért mert szükségem lenne egy mezõgazdasági gépre amivel eltudnám száltani a alapanyagokat az erdõbõl !!
Van engedélyed "elszállítani" az erdõbõl dolgokat? NEM VÁGHATSZ CSAK ÚGY FÁT.
A kérdező hozzászólása: Igen van engedélyem mert ismerõsömé az erdõ és csak a fagallyakat kellene hordanom mert arra lenne szükségem a fabrikett gyártásra !
Ha fiatal vagy, akkor próbálkozz a Támop 2.3.6.B-vel. vagy jelentkezz be munkanélkülire 3 hónap után igényelhetsz önfoglalkoztatóvá válási támogatást (igazából hitelt) + ha beleférsz, akkor talán jövõre újra lesz fiatal gazda pályázat is, de mindegyikhez kellene 10% önerõ cca. 2-300.000 Ft induló. És egy nagyon alapos, kivitelezhetõ üzleti terv.

Az Eötvös József gimnáziumba szeretnék menni, hogy ott az 5 évfolyamos-ra behívnak úgy is, hogy ha a központi lett 82 pontos de az átlagom csak 4.70?

Legjobb válasz: Az összpontszámot nézik Tehát az átlagból kijött pontokhoz még hozzáadják az írásbeli pontjait

Az összpontszámot nézik Tehát az átlagból kijött pontokhoz még hozzáadják az írásbeli pontjait
Ha ez a bp-i Eötvös, ez van a honlapon: 2014. február 21. A nyolcadik osztályos jelentkezõk szóbeli vizsgájának beosztása Iskolánkba a négy- és öt­évfo­lyamos kép­zés­re ebben a tan­év­ben 785 tanu­ló jelent­ke­zett a 120 helyre. Azokat a diákokat tud­juk meg­hall­gat­ni a szóbe­lin, akik az írás­beli­ken szer­zett és az általá­nos isko­lából hoz­ott osztály­zatok­ból az egyes tagozatokon legalább az alábbi pontokat érték el: 01 - 132, 02 - 131, 03 - 131, 07 - 132, 08 - 128. Számold ki, bár már kint van a beosztás. Ha ez az átlag abból van, ami náluk számít, akkor csak a 08-ra hívhatnak be.
az áltlagom CSAK... 4.70 XD
Igen, ez így lehet, hogy viccesen hangzik, de látod, hogy kevés ide sajnos.
Bizony kevés lehet! Ebben az évben az Eötvös állapította meg a legmagasabb pontszámokat, sajnos sok gyerek lemaradt a szóbeli vizsgáról. Még a Fazekas és az Apáczai sem tette ilyen magasra a lécet. :-(
Amúgy nem biztos, h érdemes egy ilyen gimnáziumba menni.Sokan oda mennek 5-ös átlaggal és leromlanak 3-ra.Nem azért, lesznek 3-as ok mert buták, hanem azért mert túl nagyok az elvárások az Eötvösbe.Ez majd a felsõoktatásba való jelentkezésnél visszaüthet.Amúgy meg felsõoktatásba nem nézik melyik gimibe jártál.Ha egy átlag gimibe 5-ös voltál sokkal nagyobb elõnybe vagy mint aki a Eötvösbe 3-as, 4-es.
tegnap 19:07-nek ja, csak egy 'átlag gimi' nem készít fel olyan szinten az emelt szintû érettségire, mint az Eötvös. (és az jobban számít felsõoktatásban, mint a jegyek, de nem igaz, hogy mindenki leromlik 3-asra)
Sehol, azt már gólyalábnak hívják..
Ha nõ vagy, akkor hordj magassarkút. Ha férfi, akkor passz.

Fültágítót szeretnék de csak kb 4-5 mm-eset hogy kezdjem el növelni a méretet? és mi a tapasztalatok róla? Hátulütők stb

Legjobb válasz: http://fultagitas.blog.hu/2010/08/06/a_fultagitas de azt ajánlom, hogy vegyél egy csigát, azzal pikk-pakk megvagy a tágítással, legalábbis nekem azzal ment a legkönnyebben.

http://fultagitas.blog.hu/2010/08/06/a_fultagitas de azt ajánlom, hogy vegyél egy csigát, azzal pikk-pakk megvagy a tágítással, legalábbis nekem azzal ment a legkönnyebben.
A kérdező hozzászólása: értem de most nekem csak egy sima lyuk van a fülembe fülbevalóhoz és a csiga ugy is használható hogy csak egy pici lyuk van ?
igen, úgy is használható.
A kérdező hozzászólása: már 1, 5 tüske van a fülemben és az érdekelne hogy kb félig beteszem a fülembe amikor érzem h feszíti a fülem de még nem fáj ! csak addig tegyem be amíg ugy érzem hogy feszít de nem fáj vagy addig tegyem be ameddig csak bírom ?
ahogy érzed, én addig szoktam amíg bírom.
A kérdező hozzászólása: de nem fog megszakadni a szövet ?
nem, ha be testápolózod azt amit a füledbe raksz, mert akkor jobban fog csúszni. amíg úgy érzed, hogy bírod, és rendesen tudsz rajta nyomni, addig mehet.
A kérdező hozzászólása: oké köszi szépen


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!