Találatok a következő kifejezésre: Csak úgy mind a két (35 db)

Ennél ugye mind a két memóriát adják? Vagy csak egyet?

http://ipon.hu/webshop/product/_kingmax_4096mb_ddr3_1333mhz_..

Legjobb válasz: minde a 2 2x2 gb dual channel

minde a 2 2x2 gb dual channel
Igen, két memóriát adnak, párba van válogatva.

Ha egy videó, hangja csak egy hangszóróból szól (mono), hogyan lehet azt átalakítani úgy, hogy mind a két hangszórón lehessen hallani (stereo)?

Legjobb válasz: A mono nem azt jelenti, hogy csak egy hangszóró szól, hanem azt, hogy mindkettõbõl ugyan az szól. A sztereo pedig két mikrofonnal van felvéve, ezért különbség van a két oldalon hallható hang között. A mono-ból nem lehet sztereót csinálni.

A mono nem azt jelenti, hogy csak egy hangszóró szól, hanem azt, hogy mindkettõbõl ugyan az szól. A sztereo pedig két mikrofonnal van felvéve, ezért különbség van a két oldalon hallható hang között. A mono-ból nem lehet sztereót csinálni.
A kérdező hozzászólása: Ja igen elnézést. Ezt én is tudom. Kicsit szétszort vagyok mostanában. A kérdés lényege, hogy hogyan lehet egy videót úgy átalakítani, hogy az ne csak a füles egyik, hanem mindkét hangszórójából szóljon?!
Ha egy mono felvétel két hangszóróbol is szól, az még nem lesz sztereo. Mono felvételt elvileg lehet sztereósítani (elektronikus úton, számítógép programokkal), de ez csak egy ál-sztereó lesz. Lásd Elvis legrégibb felvételeit.
A kérdező hozzászólása: Pedig én igencsak értek a gépekhez, de ez még rajtam is kifogott! Szóval tudtok esetleg ilyen programot?
A kérdező hozzászólása: Probléma megoldva! :) Sikerült rájönnöm!

Anyukak mikor szoptatjatok a kisbabat mind a ket cicibol atok vagy csak az egyikbol? En ugy vettem eszre ha az egyikbol adok nem eleg.

Legjobb válasz: Én midig két cicibõl szoptatok, egy nem volt elég. Ha úgy látod, hogy nem elég neki, akkor nyugodtan kínáld meg a másikkal, és a következõ szopit azzal kezdjétek, így mindkettõt teljesen ki tudja üríteni.

Én midig két cicibõl szoptatok, egy nem volt elég. Ha úgy látod, hogy nem elég neki, akkor nyugodtan kínáld meg a másikkal, és a következõ szopit azzal kezdjétek, így mindkettõt teljesen ki tudja üríteni.
Szia! Mi az elsõ 5-6 hónapban csak 1 cicibõl kajáltunk, aztán 6 hónaposan elkezdtem a hozzátáplálást, azóta este (és, ha kell, akkor éjszaka is) mindkettõbõl szopizunk, m 1 már neki sem elég. Nyugodtan szopizhattok mindkettõbõl, mert így mindkét cici több ingert kap, ezáltal növekszik a tejtermelés. Legalábbis a kismamablog.hu-n ezt írják.
Tévhit az, hogy csak 1-bõl kell ciciztetni. Akkor apad el. Mindig mindkét mellbõl szoptatni kell, és akkor nem lesz gond. Én két gyereket szoptattam, mindkettõt 3 évig, és végig két mellbõl szoptattam.
Mindíg két mellbõl kell etetni, váltogatva. Így termelõdik annyi tej, hogy elég legyen. Ha csak egybõl eteted, elõbb utóbb kevés lesz, mert a szervezet azt hiszi, hogy csak ennyi kell.. Ha váltogatod, akkor mindig annyi tejed lesz amennyi a babának kell. Ez elõbb utóbb beáll, és nem lesz túltermelés.
Én is mindig 2 cicibõl szoptatok. Amivel kezdünk kiüríti, aztán jön a másik. A következõ szopinál azzal kezdünk, amelyik elõbb a második volt. :) (az elején rátûztem egy kapcsot, hogy tudjam melyik jön, de most már rutinból nyomom.) :)
Én ált. megérzem hogy melyik a "soros" :)
En ha akarnek sem tudnek kettobol szoptatni mert egy eleg. Egyet kiurit es jollakik. Hiaba kinalom a masikkal..


A tesvéremmel akarunk ketten minecraftozni meg minden ugy mintha szerver lenne de csak miketten a mindecraft megy mind a két gépen nem is ezzel lenne a probléma hanem a kapcsolodás ebben kérném a segitséget hogyan lehetne megoldani?

Legjobb válasz: Az elõzõ válasz nagyon hozzáértõ volt.. Ha helyileg össze vagytok kötve akkor nyitsz egy világot és LAN-ra engedélyezed a menüben, a másik embernek pedig látnia kell. Hamachi teljesen felesleges, hát még szerver fájlokat letölteni ehhez. Ha nem vagytok LANba kötve akkor bukkitot letöltöd és hamachival úgy mint az elõzõ irta.

Az elõzõ válasz nagyon hozzáértõ volt.. Ha helyileg össze vagytok kötve akkor nyitsz egy világot és LAN-ra engedélyezed a menüben, a másik embernek pedig látnia kell. Hamachi teljesen felesleges, hát még szerver fájlokat letölteni ehhez. Ha nem vagytok LANba kötve akkor bukkitot letöltöd és hamachival úgy mint az elõzõ irta.
Innen töltsd le a Minecraft_Server.exe (802 KB) nevû fájlt aztán töltsd le a hamachit a hivatalos oldaláról csinálj egy hálózatot vagy valami ilyesmi a neve futtasd a Minecraft_Server.exe-ét és a hamachin az ipd lesz a szerver ipje mind a két gépen fusson a hamachi és a te gépeden fusson a szerver fájl is a tesód lépjen be a hálózatba amit csináltál majd nyissátok meg a minecraftot és lépjetek be a szerverre ha nem eredeti a minecraftotok akkor a Minecraft_Server.exe ahova tetted lesz egy dokumentum aminek a neve az lesz , hogy server azt megnyitod és az online modot átírod true-ról false-ra és mented ennyi
Elõzõ vagyok találtam egy videót ehezz http://www.youtube.com/watch?v=4Vp2ACqsMRY
http://www.youtube.com/watch?v=1OvLT7aFX48 én ezt ajánlom mert én is sok féle képpen próbáltam csinálni. Amúgy hamacsi felesleges LAN-ban nem biztos hogy megy és én Win7-rõl próbáltam csinálni de nem tudtam felmenni rá de WinXP-rõl ha futtattam akkor ment rendesen. Ja és szerveren ha játszol kevésbé lagos. ;)

Ugye titeket is dühít, hogy az Apehnél semmit nem lehet telefonon elintézni, de még kérdezni se? Ráadásul a legtöbbjük olyan bunkó mint a . Õket már csak pin kóddal lehet elérni, amiért még kuncsorogni is kell.

Annyira bosszantó, hogy ezeknek mindent lehet. A kis embert pár száz forintért szívatják, a "nagy halak meg úszkálhatnak".

Legjobb válasz: Ki mit intéz, .... mert ha csak azt akarod nekik mondani hogy kapjátok be, azt simán lehet intézni, aki felveszi annak mondod és már kész is

Ki mit intéz, .... mert ha csak azt akarod nekik mondani hogy kapjátok be, azt simán lehet intézni, aki felveszi annak mondod és már kész is
ha több millió ember lenne az ügyfeled, akkor te se mûködnél perfektül és te sem intézkednél egy kósza telefonra. az más tészta, hogy valóban a nagy bûnözõket meg "celebeket" nem büntetik.
13.21-nek De büntetik, csak nem fizetik be, ahogy te se fizetnéd be, ha nem tudnák behajtani rajtad. te is csak azért fizetsz...
Annyiban nem bosszant, hogy telefonban nem látják azt, hogy kivel beszélnek. Gondolom te sem örülnél, ha valaki a te adataidat bediktálná - melyet akár az iwiwrõl is megszerezhet, vagy talál egy iratot melyen a személyes adataid vannak- és azzal intézkedne helyetted a nevedben. Bevallaná az adódat, vagy más egyéb dolgot intézne csupán rosszindulatból vagy haragból. Miután pedig kiküldik a fizetnivalót magyarázkodhatnál, hogy nem is te voltál az. ha meg bármit megmondanának bárkirõl telefonban akkor hol van a személyes adatok védelme.
ma 13:25: az nem büntetés ha aszondják fizessed be és te leszarod és nem tesznek semmit. mellesleg gyõzike az adóslistán. nem gondolod komolyan ugye, h neki semmi nincs a nevén?
Ez egy dolog, de az APEH szemét banda az biztos. A hülye adózási törvények úgy vannak kitalálva, hogy a becsületeseknek ártsanak, a "celebeknek" meg politikusoknak pedig kedvezzenek. Ez az ország már ilyen.

Csak úgy hallom mind a két oldalról a zenét az iPodomból, ha csak félig van bedugva. Mi lehet a gond?

Ha teljesen, akkor csak az egyiket hallom. De minden fülhallgatóval ez van.Ha másba teszem tökéletesen m?ködik.

Legjobb válasz: az iPod csatijávan a gond - szerviz

az iPod csatijávan a gond - szerviz
Ja, valószínûleg egyszerû jack kontakt hiba. Azt még megpróbálhatnád, hogy amilyen erõsen csak tudsz, belefújsz a csatlakozóba (nyál nélkül :D)

A vinyl lemezeket hogyan szabad megfogni? Úgy, mint a CD-ket, tehát csak a széleiket, vagy meglehet fogni rendesen, a barázdákat is?

Legjobb válasz: Csak a széleiket szabad fogni, ahol megfogod a barázdát, ott akár ugorhat is a lemez.

Csak a széleiket szabad fogni, ahol megfogod a barázdát, ott akár ugorhat is a lemez.
A kezedrõl a zsír beleül a barázdába és eltömi. A túl sok zsírtól ugrálhat a tû és romlik a minõség.

Mitől randi a randi ha nem ugy beszélitek meg hogy na akkor most randizunk? (miben más annál mintha csak ugy találkoznátok mint két ismerős)

Legjobb válasz: Hogy nem abból a célból kifolyólag találkozunk, hogy esetleg össze is jövünk, ha nem csak barátkozunk.

Hogy nem abból a célból kifolyólag találkozunk, hogy esetleg össze is jövünk, ha nem csak barátkozunk.
Semmibõl szerintem. A randinak és sima talinak is az a lényege, hogy a két fél megismerje egymást. "Barátkozásból" is lehet szerelem meg kapcsolat, tehát (legalábbis számomra) nincs különbség a "randi" és "tali" között. A fõ, hogy együtt legyenek, közös élményekkel gazdagodjanak együtt, beszélgessenek stb és így majd kialakulnak olyan érzelmek, amelyekre adottak a feltételek a két félben.
megy közben a flört és a határok belövése. normál találkozásnál meg csak általánosságok.
Ahogy az elõttem lévõ válaszolók már elmondták. Így leírva, tényleg nincs sok különbség. Esetleg a hely választásnál lehet leszûrni, hogy randi vagy sima barátkozós találka. Sõt, azért az, hogy hova hívod el, az megalapozza, hogy mit is akarsz. Nem mindegy, hogy szabadtéri programok, vagy valamilyen sportesemény közös megnézése, de van olyan, ahol gyakorlatilag mindkét lehetõség fennállhat (pl.: korcsolyázás kettesben, nagyobb baráti társaságot mellõzve.) De, hogy is mondjam, legjobban csak te tudod megmondani, TE mit tudsz be randinak, és mit barátkozásnak. Azt azért a másik érzi, hogy milyen a beszélgetés menete, illetve stílusa. A randizás mint már mondták, gyakorlatilag ugyan az mint a barátkozás, csak sokkal, hogy is mondjam közvetlenebb. Sokkal jobban látszik a másikon, hogy meg akar téged ismerni, sokkal jobban odafigyel rád. És általában olyan helyen, ahol huzamosabb ideig egymásra tudtok figyelni. Mondjuk egy korcsolyázás betudható randinak is, vagy barátkozásnak is. Attól függ hogy viszonyul a két fél egymáshoz. Bár lehet elvont a gondolkodásom. De manapság elég ritkán mondjuk egymásnak, hogy lenne kedved randizni?

A haverommal tetszik nekünk két csaj (õk is barátok). Hogy hívjuk el õket? Úgy, hogy mind a négyen menjünk moziba? VAGY csak ketten (lány, fiú) - ketten.

A haverom szerint 2-2-en neki így jobb.

Legjobb válasz: Én lány vagyok, elsõ randin valószínûleg könnyebb lenne a páros randi, mármint ahol mind a négyen ott vagytok. Ez biztosabb, így ha esetleg mégse tetszel annyira a lánynak, attól még ott lesz a barátnõje, akivel el tudnak beszélgetni, kevésbé lesz mindenki zavarban, mert ott van a másik is stb.

Én lány vagyok, elsõ randin valószínûleg könnyebb lenne a páros randi, mármint ahol mind a négyen ott vagytok. Ez biztosabb, így ha esetleg mégse tetszel annyira a lánynak, attól még ott lesz a barátnõje, akivel el tudnak beszélgetni, kevésbé lesz mindenki zavarban, mert ott van a másik is stb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!