Találatok a következő kifejezésre: Csak úgy a (6947 db)

Hol kezdjem ha megakarok tanulni játszani egy hangszeren csak úgy a semmiből?

Mondjuk hegedűn.

Legjobb válasz: Mindenképpen egy hegedû tanárral,magadtól ne tanulj mert úgy sosem fogsz pontosan játszani.

Mindenképpen egy hegedû tanárral, magadtól ne tanulj mert úgy sosem fogsz pontosan játszani.
hegedûn ne tanulj magadtol, gitáron/dobon nyugodtan, csak tovább tart
bizony így születnek a szar gitárosok és dobosok.
A hegedût elég nehéz megtanulni még az is számít hogy hogy tartod, általában hamisan játszanak azok akik maguktól próbáltak megtanulni hegedülni. :(

Anyós kérdés? Kisfiam 18 hónapos. Nagyon sok mindent kap anyósomtól, nem panaszkodom. De, soha nem kéri, hogy vigyázhasson rá, vagy hogy vigyük át neki "csak úgy" a gyereket.

Ha megkérjük akkor vigyáz rá 1-2 órát, de mindig érzem amikor megyünk a gyerekért, hogy már inkább kint látna minket. Pl össze van csomagolva a gyerek cucca, és ki van rakva a padra az udvaron. Vagy hiába vagyunk ott, ha megy a sorozata, akkor inkább menjünk haza, vagy üljünk a konyhában, de ?t hagyjuk békén,mert nézi. Oké...ezt talán még meg is tudom érteni ha nagyon akarom, bár nem értem, hogy lehet fontosabb egy sorozat, mint a fia, és az unokája. Ellenben ha alánya van ott akkor nem éz semmit...de erre már ki sem térek, nehogy valaki féltékenynek kiáltson ki. Meg volt beszélve, hogy átvihetjük neki minap a gyereket, mert itthon lett volna dolgunk, erre felhív, hogy ne vigyük fáradt, mondom rendben, akkor elviszem a gyereket a játszótérre, ott visz el az út el?ttük, hát látom ott van a lánya, inkább ezért nem szerette volna az unokáját. Rosszul esett:-( Rosszul esik az is, hogy soha nem mondja magától, hogy vigyük át, még akkor sem ha mi ott vagyunk vele. Szerintem nem is szereti igazán.

Legjobb válasz: Nálunk is hasonló a helyzet, 2 év alatt sosem vigyázott rá, kb, havonta látta, csak fényképezte, meg elhalmozta mindenféle játékkal, de egyáltalán nem tudott, akart vele játszani, foglalkozni vele ( etetés, tisztába tevés aztán totál kilõve). Most sajnos beteg lettem, muszáj hetekig feküdnöm, és õ jön segíteni, egész nap mindent csinál, csak a gyerekkel nincs, õ eleinte ment utána, most már nem is érdekli, mellettem ül, és úgy játszunk. Bántott a dolog, de rájöttem, hogy nem mindenki egyforma, szereti õ, a maga módján, de nem tud vele bánni, talán majd ha nagyobb lesz, csak akkor meg lehet, hogy a lányom nem akarja majd:(. Ne bánkódj ezen, próbálj olyat keresni, aki szívesen segít, sokan felnõttek nagymama nélkül!

Nálunk is hasonló a helyzet, 2 év alatt sosem vigyázott rá, kb, havonta látta, csak fényképezte, meg elhalmozta mindenféle játékkal, de egyáltalán nem tudott, akart vele játszani, foglalkozni vele ( etetés, tisztába tevés aztán totál kilõve). Most sajnos beteg lettem, muszáj hetekig feküdnöm, és õ jön segíteni, egész nap mindent csinál, csak a gyerekkel nincs, õ eleinte ment utána, most már nem is érdekli, mellettem ül, és úgy játszunk. Bántott a dolog, de rájöttem, hogy nem mindenki egyforma, szereti õ, a maga módján, de nem tud vele bánni, talán majd ha nagyobb lesz, csak akkor meg lehet, hogy a lányom nem akarja majd:(. Ne bánkódj ezen, próbálj olyat keresni, aki szívesen segít, sokan felnõttek nagymama nélkül!
FOgadd el, õ ilyen. no komm...:)
Esetleg nem lehet, hogy nem tud mit kezdeni a fiaddal?Szeretetet akar kimutatni azzal, hogy sok mindent vesz neki/márpedig ez azt jelenti, hogy szereti./De nem tudja lekötni, nem tud vele mit kezdeni.Esetleg, amikor te ott vagy "megfelelési kényszere" lehet, nem tudja mit-hogy csináljon, hogy neked jó legyen, fél, hogyha a kisfiad elkezd sírni csõdöt mond.A lányának van gyereke?
Neki szülted azt a gyereket, vagy magadnak? Az anyósnak NEM kötelezõ vigyáznia a fiadra. Egy percre sem! Az hogy vigyáz-e rá vagy sem, nem feltétele annak, hogy szereti-e a gyereket. Örülj, hogy egyáltalán gondol a fiadra néha, téged pedig nem kerget az õrületbe.
Mennyi idõs a te fiad és mennyi idõs a másik unoka? Talán kicsi gyerekkel nincs el olyan jól, nem tudja már mit lehet/kell vele kezdeni. Amúgy nem szeretnélek megbántani, de ha nem szeretne a gyerekkel lenni, akkor miért "kényszerítitek"? Nálunk sajnos hasonló a helyzet, anyósom nem rajong a lányunkért, így eszem ágában sincs rábízni.
A kérdező hozzászólása: Nincs gond...ki mondta, hogy gond van? :-) Érdekes, hogy emberek nem tudnak szöveget értelmezni. Csupán rosszul esik, hogy az anyósom nem érdeklõdik az unokája iránt úgy mint mondjuk az egy normális nagymamától elvárható lenne, jobban esik neki sorozatot nézni, vagy ablakot pucolni mint az unokájával lenni, de ha meg nem viszem oda akkor én vagyok a szemét, mert elakarom marni az unokáját. Oda vihetem, ha ÉN megkérem rá, de õ magától soha nem mondaná, hogy vigyük oda, mert szivesen töltene gey kis idõt az unokájával...tudod ahogy a nagymamák szoktak? Játszana vele, sétálna, stb.
"egy normális nagymamától elvárható lenne" Nem, nem. Tévedésben vagy! A te anyósod, már bõven megtette azt, ami egy "normális nagymamától" elvárható. Ajándékot ad, idõnként vigyáz rá. DE megvan neki is a saját élete. Nem az a "normális viselkedés", amit TE elvársz tõle. Én "csak" keresztanya vagyok. Gyakran átmegyek vigyázni a kölökre, illetve idõnként õk hozzák át. Jól érzem magam a kicsivel, nagyon szeretem õt, DE lábrázást kapnék, ha nem én oszthatnám be az idõmet, s akkor is vigyáznom kellene rá, ha más dolgom van. Vagy többször kellene rá vigyáznom, mint ahogy bírom.
A kérdező hozzászólása: Tele lett helyesírási hibával, bocsánat csak kapkodok.
A Te anyukád viszont szívesen vigyáz az unokájára, akkor mi a gond? Az egyik ember ilyen, a másik meg olyan. Fogadd el olyannak, amilyen. Ha kiteszi a gyerek cuccát a padra, hát kiteszi, ha nem megy hozzátok, hát nem megy. Na és? ettõl még lehet kerek a világ.
A kérdező hozzászólása: Hm....rátapintottál! Lehet, hogy tényleg "nem veszem" a jeleket. Illetve veszem, mert látom, csak én rosszul értelmezem... Igen, ennyit bír, nekem meg zokon esik, mert bezzeg a másik nagyi. Más perspektívát mutattál. Igen, néha az ember nem látja a fától az erdõt.
most mi a problemad?? sokmindent kap a gyerek ha megkered vigyaz is ra, szoval mi a gond?
A kérdező hozzászólása: Nem, nincs a lányának gyereke.
A kérdező hozzászólása: "Nem tud vele bánni" ezt azért nem hiszem, mert õ az az ember aki még azt is jobban tudja, hogy mit szretne a másik. Õ nagyon magabiztos, õ mindig mindent tud, bár ha téved soha be nem ismerné, inkább meghazudtolja a másikat. Szóval ha esetleg mégis az van a dologban, hogy nem tud vele bánni azt soha nem adná ennyire nyiltan a tudtomra:-) Inkább az lehet, ahogy itt írok, gondolkodom rajta, hogy egyszerûen öreg. Öreg a gyerekhez, nem tudja követni, nem tudja tanítani, nem tud vele játszani...de mivel soha nem ismerné be, ezért inkább nem kéri el a gyereket.
A kérdező hozzászólása: Arra az 1-2 órára nem teher...legalábbis annak még örülni is szokott, ezt mutatja. Muszáj néha otthagynom nála, vannak olgok amiket nem tudok a gyerekkel elintézni, anyámék messze laknak, így õ a legkézenfekvõbb. Csak ilyenkor is megbeszéljük, hogy vihetem e, mondja, hogy igen, mondom max 2 óra és jövök érte, amikor megyek akkorra már minden kirakva az udvarra szinte a kapuba, és már adja is a gyereket ide, és tessékel kifelé. De igaza van annak aki azt írta, hogy 'ezt dobta a gép' õ tényleg ilyen..nem is tudom miért várok el tõle mást.
3-as vagyok: a kényszerítést arra értettem, hogy ott hagyjátok néha 1-2 órára. Bevallom, mivel tudjátok hogy neki teher a gyerek így furcsa hogy mégis rábízzatok. Igen, szerintem is az lenne a "normális" nagyszülõi magatartás hogy szeret az unokával lenni is mindig panaszkodik hogy keveset van nála. De nem mindenkinek ezt dobja a gép sajnos :-(
A kérdező hozzászólása: Volt rá példa, hogy nem vittük a gyereket jó pár napig, talán 1 hétig is, de akkor meg elkezdett szemétkedni elhodott mindennek, hogy nem viszem a gyereket. (amikor mondtam, hogy õ is jöhetne nyugodtan hozzánk, az már nem tetszett neki) Vagy amikor mondtam, hogy nem fogom átvinni felöltöztetni, beültetni a kocsiba, azért, hogy ott levetkõztessem, de 9 perc múlva megjegyezze, hogy Na ...megy a sorozatom, és elkezdjen kifelé tekintgetni, akkor meg megsértõdik.
A kérdező hozzászólása: Nem kényszerítjük :-)) Csak van amikor szól, hogy szaladjunk át valamiért..mondjunk vigyünk neki ezt vagy azt. Mi átszaladunk, õ meg otthagy minket. De nem is ez az ami zavar. Sõt ez eddig eszembe sem jutott míg nem hallottam a szomszéd asszonyomat amint egyeztet a fiával, hogy ha otthagyják az unokát, akkor hogy fognak aludni, milyen programokat szervezett maguknak. Vagy pl az én anyukám is örökösen nyúz, hogy vigyük, meg miért nem aludhat nála, örökösen viszi/vinné ide oda. Én nem NEKIK szültem a gyermekemet, aki ezt állítja az nagyot téved és kikérem magamnak.
Megértem az érzéseidet. Viszont szerintem, ne foglalkozz vele, mert nem éri meg. Szerintem Õ abban a hitben van, hogy mivel elhalmozza mindennel ezért a gyerek így is szereti. Nálunk pl. teljesen más a helyzet, mi eddig még csak egy 800 Ft-os bodyt kaptunk anyóstol és soha nem bíznánk rá a gyereket. kb. kéthetente eljön megnézi itt van egy órát azt ennyi. Pedig egy faluba lakunk. Ja, de azért mindig elmondja mit akar venni a gyereknek és mindig megkérdezi mit vegyen csak gondolom eddig még nem sikerült eljutnia a boltig, mert rengeteg dolga van. No a lényeg, hogy ezeket észre se vedd, egyszerûen lehet, hogy bosszantásból is csinálja. Ha nem szeret hát nem szeret Téged van anyukád meg férjed és a gyereked akik szeretnek és fontos vagy nekik.

Miert jonnek be csak ugy a szobamba? Foleg kopogas nelkul.

Suliba jarok es ev kozben alberletben lakom csak altalaban hetvegere meg szunetekben jovok haza. A szuleim be szoktak jonni csak ugy a szobamba amikor itthon vagyok meg neha a hugom is de mindenki kopogas nelkul. Regebben legalabb kopogtak. Megkerem oket, hogy menjenek ki es ha be akarnak jonni akkor kopogjanak mert rohadt idegesito hogy csak ugy berontanak. A multkor is amikor itt aludt a baratnom eppen egyutt voltunk es rank nyitottak ejszaka. Ejszaka... Nem tudom ejfel utan mit keresnek nalam. Nem ez volt az elso eset, hogy ilyenkor nyitottak rank csak akkor tudtuk alcazni a helyzetet. Sokszor alszik nalam es nem akarom hogy folyton megzavarjanak minket. Az elobb is aludtam es arra keltem fel, hogy a teknoseimet piszkaljak. Mar lebaxtam oket de azt mondjak, hogy az o hazukban menjenek mar oda ahova akarnak. Inkabb anyam jon be allandoan. Ugyis veszek majd kulcsot ha tetszik ha nem de mi lehet az oka? Es hogy szoktassam ra oket megint a kopogasra? 22/F

Legjobb válasz: Ha benn vagy(tok), zárd be az ajtót (vagy ha nincs zár/kulcs, akkor egy széket tegyél oda a kilncs alá támasztva), akkor nem tudnak csak úgy bejönni. Egyébként valószinüleg megszokták, hogy az a szoba "üres", ezért leszoktak a kopogásról.

Ha benn vagy(tok), zárd be az ajtót (vagy ha nincs zár/kulcs, akkor egy széket tegyél oda a kilncs alá támasztva), akkor nem tudnak csak úgy bejönni. Egyébként valószinüleg megszokták, hogy az a szoba "üres", ezért leszoktak a kopogásról.
15:45-ös: "22 évesen miért nem élsz külön, ha ennyire zavarnak a szüleid?" OLVASD már el a kérdést!!!! A kérdezö most átmenetileg otthon, mert tanul valahol és most szünet van! AZ természetes, hogy ilyenkor hazamegy. Ugyanígy természetes dolgog(nak kellene lennie), hogy egy családban mindenki tiszteletben tartja a másik magánterületét, és egymás szobájába csak kopogtatás után megy be. Ez természetesen a NAPPALIRA nem vonatkozik, de a gyerek szobájára, a szülök hálószobájára, a fürdöszobára már igen.
Szerintem megszokták már hogy nem vagy otthon és hogy akkor kitudja hányszor mentek be abba na szobába. Nálam is ugyanígy volt amikor bent voltam mindig kopogás nélkül jöttek be, mert egyszerûen 3 év külön lét után megszokták hogy az a szoba lakatlan. Anyám sokáig itt netezett mert nagyobb volt a hely, de amikor visszaköltöztem a gépét visszavittem az õ szobájukba. Persze már rászoktak a kopogásra nem kellett nagyon könyörögnöm nekik szerencsére, de baromi idegesítõ volt így az elején, szóval megértelek. Valószínû ez az oka hogy már megszokták hogy nem vagy otthon és szabadon bejárhatnak oda. Vagy amit még eltudok képzelni hogy ismét kisgyereknek néznek és azért csinálják, nem tudják elfogadni hogy már felnõttél és külön létre vágysz. Nehéz ezt megmondani.
Szerintem pedig nem bunkóság kizavarni azt, aki kopogás nélkül jön be a szobába, ha csukva az ajtó. Én is nagyon sokszor mantráztam, hogy "Ha az ajtó csukva van, akkor azt szeretném, hogy úgy is maradjon. Ha kopogás nélkül rontasz be, ne csodálkozz, ha kizavarlak." Hiába "anyuka fia" meg "én lakásom", mindezektõl függetlenül kell a gyereknek egy magánszféra, amit mindig is megköveteltem, hogy betartsanak, és én is tiszteletben tartom a gyerekem magánszféráját, tehát igenis kopogok, mielõtt belépnék, ha csukva az ajtó.
Netán megbeszélheted a családtagjaiddal, már nem vagy kisgyerek, akit ellenõrizni kell éjjelente. És jelentsd be, hogy a bezárt ajtó azt jelenti, ne zavarjanak. Akár csinálhatsz egy kis táblát az ajtódra, mint amilyent a szállodákban szoktak használni.
A szüleidet sehogy mert õk a ház tulajai ergó azt csinálnak amit akarnak a kulcsot meg nem ajánlom mert kiraknak a házból mint a szar!
22 évesen miért nem élsz külön, ha ennyire zavarnak a szüleid? Nyilván õk sem kérik, hogy kopogj, ha belépsz a nappaliba, vagy a konyhába....
Ácsi. Az, hogy te milyen állást szerzel magadnak, az a te ügyed, a te tudásod és ügyességeden múlik. Ha nincs, hát nincs, az kizárólag a te dolgod. Ha emiatt a szüleidnek kell téged eltartani, 22 évesen én összecsókolnám a kezüket, és nem ilyen bunkó tapír módon viselkednék velük, ahogy te. Úgyhogy szerintem egy kicsit húzd össze magad.
A kérdező hozzászólása: De nem veszik eszre, hogy most itthon vagyok vagy mi? #5 ha szerzel nekem olyan allast amibol el tudom tartani magam akkor hallgatlak. Amugy meg teljesen mas a nappali es a konyha is. Ez az en reruletem. Mielott bemegyek az o szobajukba en is kopogok mindig.

Szerintetek be lehet menni csak ugy a korházba uh-ra?

10hetesek vagyunk illetve 11 hétbe lépünk bele több mint egy hónapja orvos nem látott jöv?héten mennék a 12 .-uh.-ra de szeretném tudni minden rendben van e !

Legjobb válasz: a területi kórházban van a terhes rendelésnek és az ultrahangnak is rendelési ideje, itt elég hosszú sorok szoktak állni, viszont ingyenes. Ügyeletre bármikor behetsz, de kérdezni fogják,hogy mi a tünet, mi a baj, amiért benetél. Mozizni csak úgy nem fognak szerintem. Ha mondasz valami tünetet, akkor köteles megvizsgálni, és szerintem biztos csinál uh-t is. Miért gondolod, hogy baj van? Másik megoldás, ha felhívsz egy 4d-s ultrahang rendelõt, elmondod nekik õszintén, hogy mit szeretnél, nem kérsz dvd-t és képet, csak hogy nézzék meg a babát. Szerintem adnak idõpontot és pár ezer forintért megnézik. Ha pesti vagy, akkor én budán tudok konkrétan ilyet mondani neked.

a területi kórházban van a terhes rendelésnek és az ultrahangnak is rendelési ideje, itt elég hosszú sorok szoktak állni, viszont ingyenes. Ügyeletre bármikor behetsz, de kérdezni fogják, hogy mi a tünet, mi a baj, amiért benetél. Mozizni csak úgy nem fognak szerintem. Ha mondasz valami tünetet, akkor köteles megvizsgálni, és szerintem biztos csinál uh-t is. Miért gondolod, hogy baj van? Másik megoldás, ha felhívsz egy 4d-s ultrahang rendelõt, elmondod nekik õszintén, hogy mit szeretnél, nem kérsz dvd-t és képet, csak hogy nézzék meg a babát. Szerintem adnak idõpontot és pár ezer forintért megnézik. Ha pesti vagy, akkor én budán tudok konkrétan ilyet mondani neked.
27 km :) 18:42 vagyok nem is járok többet, mint kéne, csak az elején volt egy betegségem, ami miatt muszáj volt nézni, elõször csak vastag mnyh, így terhesség esetén is megfelelõ gyógyszert adtak, aztán kövin látszott petezsákszerûség, megerõsítésen 1 hét múlva petezsák, stb., és kontroll 1 hét múlva szívhang. nem megyek többet, mint amennyiszer behívnak, de ha gondot éreznék, mennék :) de köszönöm az infót! milyen nemû a babád? :)
18.42! Azért azt jó ha tudod, hogy a nagyon sok UH-t nem ajánlják az orvosok, mert nem biztos, hogy jó a Babónak. Nekem párom orvos, így akármikor megnézik, de vissza kell fogni magam, épp emiatt. 27 hkm
16h-s: én már 8 hetesen ledolgoztam a 4 uht ;) De nem mondták, hogy gond, sõt, azt, hogy 4re kötelez a rendszer, de õk megnéznek még ekkor ekkkor ekkor stb. Itt Pesten én be tudok menni bármikor, de szerencsére ismernek is, de ha valamiért bármikor szerettem volna régebben is, hogy pl peteérést nézzék meg, odamentem rendelés vége felé, és megnézték szó nélkül, pedig ez is idõpontos hely
ilyenkor tényleg csak a magáncuccok jöhetnek szóba, sztk-ban amúgy is beutalóval tudsz menni UH-ra
Nekem is volt ilyen a 14. hét körül, hogy annyira szerettem volna tudni, hogy rendben van-e minden? Nekem is rögtön az uh.jutott eszembe, de kiábrándítottak, hogy csak 4-szer lehet menni egy terhesség alatt, mert csak ennyit fizet nekik az OEP. Hozzáteszem ez természetesen az állami rendelõkre vonatkozik, maszekhoz annyiszor mész, ahányszor csak akarsz. Ezért el is mentem egy 4D-s babamoziba, fél órán keresztül kukkoltuk a kicsit, nagy élmény volt!!!!!!
A kérdező hozzászólása: köszike én is igy gondolom!
Akkor a helyedben én is elmennék egy Magánklinikára hogy Uh-t szeretnél csináltatni.
A kérdező hozzászólása: nem gondolom hogy baj van csak már nagyon kiváncsi vagyok meg én iker gyanus vagyok mivel két élõ embriot látak az elsõ uh és hát érdekelne mi van velük mivel ilyen korai szakszban még az egyik felszivódhat de amugy ha nemtudnám hogy terhes vagyok észre se venném ohne tünet!
Ja, így már érthetõ, ha betegség miatt kellett a kontroll Uh. Kisfiunk lesz egyébként!:) Boldog Babavárást!

Mit szolnatok lanyok, ha csak ugy a semibol eroteremne egy fiu (buszon/utcan/boltban) es odamenne hozzatok es bemutatkozna esetleg randira is hivna? (elmennetek/vagy lecsapnatok az urget )?

21F

Legjobb válasz: ha aranyosnak tûnik és bejön, akkor egy kávéra mindenképp elmennék vele. aztán ott úgyis kiderül, hogy milyen pasi. nem tudhatod. lehet õ lesz életed nagy szerelme :) ki kell használni az ilyen alkalmakat arra, hogy megismerd a másikat. ha aranyos és tetszik majd neked egy kávé után, akkor jöhet a randi. az ember szinte bárhol ismerkedhet. de ha csak úgy odajönne hozzám valaki, hogy szia béla vagyok, menjünk randizni, akkor azért leállítanám. de ha kedves, udvarias, akkor egy kávét meginnék vele és majd alakul.

ha aranyosnak tûnik és bejön, akkor egy kávéra mindenképp elmennék vele. aztán ott úgyis kiderül, hogy milyen pasi. nem tudhatod. lehet õ lesz életed nagy szerelme :) ki kell használni az ilyen alkalmakat arra, hogy megismerd a másikat. ha aranyos és tetszik majd neked egy kávé után, akkor jöhet a randi. az ember szinte bárhol ismerkedhet. de ha csak úgy odajönne hozzám valaki, hogy szia béla vagyok, menjünk randizni, akkor azért leállítanám. de ha kedves, udvarias, akkor egy kávét meginnék vele és majd alakul.
Ilyen barom kérdéseket! Nem gondolod, hogy függ attól, hogy hogy néz ki a csávó, meg hasonló dolgok?
Hát, ha a semmibõl teremne elõ, biztos kiváncsi lennék rá, hogy csinálta. Ha más nem, egy kávéra meghívhat, amig elmeséli, hogy tanult meg teleportálni.
ha csunya lene elküldeném ha tecene örülnék neki 16L
Erre várok..de tetsszen azért :D

Na szóval azt szeretném megtanulni ha lehet, hogy hogy lehet sörivás közbe a nyelőcsövet szabadontartani hogy csak úgy a sör lefollyon magától?

szeretném meg tudni hogy hogy lehet a leggyorsabban meginni a sört és milyen technikák vannak rá.bejelentkeztem sörivóversenyre és elszeretném a pálmát vinni

Legjobb válasz: Éppen most halt meg valami sörivóversenyen a gyõztes. Nincs értelme, úgy nem élvezed a sört. De a lányoknál igen hasznos, ha van ilyen képességük, csak ne sörivásra használják!

Éppen most halt meg valami sörivóversenyen a gyõztes. Nincs értelme, úgy nem élvezed a sört. De a lányoknál igen hasznos, ha van ilyen képességük, csak ne sörivásra használják!

Abbahagyhatom csak úgy a fogamzásgátló tabi szedését? (jangee-t szedek)

Sztori:barátom miatt elkezdtem fogamzásgátlót szedni de sajnos id?közben szakítottunk, és most nem tudom, hogy leálljak-e vele vagy szedjem tovább?

Legjobb válasz: Ha úgy gondolod, hogy rövid idõn belül nem lesz komoly kapcsolatod, akkor abbahagyhatod. Ha így döntesz, akkor a már megkezdett levelet végig kell szedni, levél közben nem szabad abbahagyni.

Ha úgy gondolod, hogy rövid idõn belül nem lesz komoly kapcsolatod, akkor abbahagyhatod. Ha így döntesz, akkor a már megkezdett levelet végig kell szedni, levél közben nem szabad abbahagyni.

Mit rajzoljak csak ugy a szerelmemnek?

Unatkozom,hianyzik es ram jott a rajzolhatnek.. :D segitsetek

Legjobb válasz: ha jól tudsz embert vagy emberi arcot, akkor rajzold le õt (:

ha jól tudsz embert vagy emberi arcot, akkor rajzold le õt (:
Angyalkát
nyuszit :33
Én nem hiszek benne.
Igen.
10. A férjed gõzerõvel kereste.
Velem így történt. Mi ebben a hihetetlen? Hacsak nem gõzerõvel keresed a párod minden egyes nap, akkor tényleg olyan, mintha a "semmibõl" jött volna. Egyik nap még boldog voltam egyedül, éltem a kis életem, elvoltam, másnap megismertem a férjemet, akivel azonnal megkedveltük egymást.
hát sok mindenkivel történt már ilyen:D
nyitott szemmel járj ės nyitott szemmel ėlj, akkor mimdenki kedvel majd, meglátod ne fėlj... ez csak egy jo tács, szivböl jövö...Fontos, hogy bizz magadban, mert hidd el ez a fö!: D
Èn is hiszek benne , hogy van ilyen :-)
Határozottan igen. Két ilyen találkozásom volt és az utóbbival még most is együtt vagyunk. Elsõ nap megismerkedtünk a semmibõl, még aznap 4-5 órát beszéltünk.
ilyen nincs.
Hát ha csak vársz akkor nem lesz semmi, nyitott szemmel kell járni, kezdeménezni stb
Volt már ilyen velem.
ne hidd csak kamu
Fogalmam sincsen, pedig nagyon sokan mondták már ezt nekem. De a szomorú valóság egyáltalán nem ezt tükrözi, szóval az utolsó reményszálam maradt már csak bennem.És soha nem történt még semmi ilyen velem, lehet nem is fog... :/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!