Találatok a következő kifejezésre: Csak és a peteérés napján lehet (4 db)

Csak és kizárólag a peteérés napján lehet teherbe esni?

A ciklus második felére már elméletileg van érett petesejt, akkor már nincs esély a megtermékenyülésre? Õszintén szólva soha nem követtem a peteérésemet, nem igazán vagyok tisztában a dologgal.

Legjobb válasz: Ha megérik a petesejt,akkor kiszabadul a petefészekbõl és csak akkor lehet megtermékenyiteni 24 órán keresztül.Ez egyéntõl függ mikor van.Ha többször is van peteérés akkor értelemszerûen többször van esély a megtermékenyülésre. Nem tudom hogy érted azt hogy a ciklus második felében,de addigra már nincs érett petesejt általában. Persze van kivétel amint az elõbb le is irtam

Ha megérik a petesejt, akkor kiszabadul a petefészekbõl és csak akkor lehet megtermékenyiteni 24 órán keresztül.Ez egyéntõl függ mikor van.Ha többször is van peteérés akkor értelemszerûen többször van esély a megtermékenyülésre. Nem tudom hogy érted azt hogy a ciklus második felében, de addigra már nincs érett petesejt általában. Persze van kivétel amint az elõbb le is irtam
Én soha, momdos sohasem követtem, hogy mikor van peteérésem, mégis sikerült, aminek nagyon örülük.:) A telefonomba van egy táblázat ezzel kapcsolatban, de szerintem az gagyi. Legyetek együtt, amikor jólesik és meglátod, hamarabb összejön mint gondolnád. Egy 7 hetes kismami
A középidõben kiszabaduló petesejt egy napig él azután szétesik, ezért ennyi idõ van a megtermékenyítésre. A hímivarsejtek viszont akár 3 napig is élhetnek, ezért a peteérés elõtt 1-3 nappali szexbõl is lehet baba.
A spermiumok odabent 2 napig is életképesek lehetnek. Ha volt is peteérésed, de elõtte 1 nappal, vagy csak másnap, harmadnap voltál együtt a pároddal, akkor még van remény, hogy összefussanak az ivarsejtek.Ezért is írja sok ciklusnaptár, hogy melyek a "kritikus" napok, amikor esélyes vagy a terhességre.
Igen vannak rendkívüli peteérések és ugyanugy teherbe lehet esni
Igen, lehet. Èn ovu tesztelek és nekem a mùlt hònapban volt a ciklusom 6.-ik napján egy spontán és a 15-16. Napon a normàl peteérésem :-)
Nem írtad hogy a ciklus hányadik napja van ma.
Ez terhességi jelnek nagyon-nagyon-nagyon-nagyon korai! Inkább peteérés, vagy a szex során sérültél meg picikét, és azért barnázol.
A kérdező hozzászólása: Ma 14. nap
A kérdező hozzászólása: Én is peteérésre gondoltam egyébként.


Van még remény? Lehetek babás? Pco-m van, clostit szedek 2x1, nov. 14.-én voltam a 12. napi uh-on, csak egy 7 mm-es tüszőm volt, viszont azt mondták, h lehet, h megnő...így számolva a ciklus 22. napján volt peteérésem..

Most itt vagyok a 37. napon mensi még szerencsére nincs, viszont a 35. napon negatívat teszteltem, bár valószínüleg korán volt. Ha van baba azt mikor mutatja ki a teszt az én esetemben? És melyik tesztet érdemes megvennem? (Eddig 31-32 napos ciklusaim voltak)

Legjobb válasz: prsze hogy lehetsz terhes!!!!én is pco-s vagyok! engem 3 hónapig kezeltek a clostival és most már csak 3 hetem van hátra elméletileg! egy egészséges kislány várja a pocimban hogymikor jöhet ki...várj még egy hetet és tesztelj megint! az hogy melyik a jó teszt ? hát nem tudom! én egy tesztet vettem a lilly-t és az is kimutatta! de ha mégsem lennél terhes ne keseredj el! azonnal kezdj el szénhidrátszegény diétát és meglesz a hatása!!!!!!

prsze hogy lehetsz terhes!!!!én is pco-s vagyok! engem 3 hónapig kezeltek a clostival és most már csak 3 hetem van hátra elméletileg! egy egészséges kislány várja a pocimban hogymikor jöhet ki...várj még egy hetet és tesztelj megint! az hogy melyik a jó teszt ? hát nem tudom! én egy tesztet vettem a lilly-t és az is kimutatta! de ha mégsem lennél terhes ne keseredj el! azonnal kezdj el szénhidrátszegény diétát és meglesz a hatása!!!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!