Találatok a következő kifejezésre: Csak és a (27670 db)

A repülőjogosítványok közül van olyan, hogy kisrepülő jogsi vagy hasonló? Mint a motoroknál, kismotor, nagymotor? Vagy minden fajta repülőhöz egy fajta kell csak? És a motoros sárkányernyőzéshez, kell e valami jogsi, és milyen?

A válaszokat zöldkézzel jutalmazom! Csak NORMÁLIS válaszolók írjanak!

Legjobb válasz: A jogsiknak fokozata van. Amely pl. megszabja mely hajtómûves gépekkel repülhetsz. ha csak egy motoros gépre vizsgázol, merev szárnyas gép, akkor csak az abba a kategóriába sorolt gépekkel repülhetsz. Értelemszerûen egy Cesnára, vagy egy forgószárnyas gépre vizsgázol nem mehetsz egy 747-essel. Nemrég vizsgázott kollégám ilyen téren. Röviden.

A jogsiknak fokozata van. Amely pl. megszabja mely hajtómûves gépekkel repülhetsz. ha csak egy motoros gépre vizsgázol, merev szárnyas gép, akkor csak az abba a kategóriába sorolt gépekkel repülhetsz. Értelemszerûen egy Cesnára, vagy egy forgószárnyas gépre vizsgázol nem mehetsz egy 747-essel. Nemrég vizsgázott kollégám ilyen téren. Röviden.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!ment a zöldkéz!

Keresek egy klipet, amiből csak annyira emlékszem, hogy rajzolva volt, fekete-fehér (talán egy-két színes motívum volt benne csak), és a refrént gyerekhangon énekelték kb. mint egy kórusban. Van ötletetek mi lehet ez?

A klipben azt hiszem, meghalt valaki és "felszállt" az égbe a szelleme.2000-es évek elején adták sokat a tv-ben. Ja igen, és angolul volt. Többre sajnos emlékszem.

Legjobb válasz: *Többre sajnos nem emlékszem.

A kérdező hozzászólása: *Többre sajnos nem emlékszem.


Beágyazódásnál menyi vér jöhet? Nem tudom hogy beágyazódás lenne-e nekem, de egy csepp vér jött csak és a múltkor kicsit szúrásokat éreztem a hasamba. A barátommal nem védekeztünk, és a múltkor reggel kicsit rosszul is éreztem magam.

Legjobb válasz: Ja én a kérdezõnek válaszoltam. Elsõ, Neked szerintem csak az aktustól volt, vagy akkor lehetett pé-d, hogyha utána 1-2 nappal fájt, de beágyazódás biztosan nem.

Ja én a kérdezõnek válaszoltam. Elsõ, Neked szerintem csak az aktustól volt, vagy akkor lehetett pé-d, hogyha utána 1-2 nappal fájt, de beágyazódás biztosan nem.
bocsi hogy nem válaszolok a kérdésedre, de amit feltettél engem is érdekelne.múltkor aktus után nekem is egy csepp vér jött és rá 1-2napra fájt a petefészkem.ja és nem védekeztünk, illetve kiszállt.mi ez? mégegyszer bocsi kedves kérdezõ!
Attól függ, hogy a ciklusod hanyadik napján volt ez. Kis folt szokott lenni, már akinek van.
14-15 napján volt a ciklusomnak
köszike!
A kérdező hozzászólása: Nem az aktus , az már 1-2 hete volt amikor úgy és az a vércsepp meg ma volt. Mi lehet?

Miért nem érzem a babám 17 hetesen minden nap? Hetente egyszer kétszer érzem csak és a második baba, nem gond ez? Mikor fogom minden nap érezni?

Legjobb válasz: Azért nem érzed,mert még kicsi.Attól,h második baba,még nem törvényszerû,h hamarabb fogod érezni,mint az elsõ babások.Ha mondjuk 22-23 hetesen nem érzed minden nap,az már lehet gond,de ennyi idõsen semmiképpen.Ne parázz ilyen hülyeségeken,inkább élvezd a várandósság szépségeit!

Azért nem érzed, mert még kicsi.Attól, h második baba, még nem törvényszerû, h hamarabb fogod érezni, mint az elsõ babások.Ha mondjuk 22-23 hetesen nem érzed minden nap, az már lehet gond, de ennyi idõsen semmiképpen.Ne parázz ilyen hülyeségeken, inkább élvezd a várandósság szépségeit!
A kérdező hozzászólása: Köszike!!És lehet baj ha egy nap mindig megiszok egy pohár kolát? Nem bírom megállni kivánja a szervezetem!!!
Szia! AZ elsõ babámat én is már 16 hetesen rendszeresen éreztem. Most a másodikat csak a 19-20. héttõl éreztem!!! Be voltam "parázva" én is rendesen! Most már a 21+6 napos vagyok, és már rendszeresen érzem, bár nem olyan kis bivaly, mint az elsõ. Minden gyerkõc más, és ez már itt is kiderül! Ne aggódj, biztos minden rendben lesz. A kóláról meg csak annyit, hogy oldja a kálciumot a szervezetbõl. Ha nem tudod megállni, akkor szerintem érdemesebb lenne több kálciumot bevinned, de ezt egyeztesd a védõnõvel, vagy a dokival, mert a túl sok sem jó. (Azt hiszem a vesének nem tesz jót) Minden jót, és kellemes babavárást!!!:)

Segitene vki 1megás internet lehetőségem van csak és a lassú seed miatt zárnak ki a nehezen megszerzett torrenoldalakról, mit tehetnék?

köszi

Legjobb válasz: a bithorló rakott ki,irtam nekik probálom az arányt javitani másnap már ki is lettem zárva

A kérdező hozzászólása: a bithorló rakott ki, irtam nekik probálom az arányt javitani másnap már ki is lettem zárva
Válts nagyobb netcsomagra ha van rá lehetõséged vagy ingyenes torrentet tölts le és azt tartsd bent sokáig, esetleg bérelj seed szervert.
Lassú feltöltés miatt nem zárnak ki, legfeljebb rossz arány miatt. Én speciel korlátozom a feltöltésem (és a letöltésemet is), és több éve több nagy torrentoldalon vagyok jelen, változó, de mindenhol 0, 5 fölötti aránnyal.
A kérdező hozzászólása: a lassuság miatt nem jó az arány, pedig megy a seed egész nap, hogyan korlátozod, mit állitsak be az utorrenten pls segits
A kérdező hozzászólása: 20gb seed server elég lehet, mert a 100gb 7000Ft vagy 30 gb?

Elősször akarok kozmetikushoz menni és mint minden tini én is megpiszkáltam szemöldköm így egy kicsit félek. Hogyha elmegyek csak mondjam azt, hogy kiszeretném szedetni és a többit ő tudni fogja?

Ezalatt azt értem, hogy én is hol vékonyabbra szedtem hol vastagabban maradt és mit fog csinálni?

Legjobb válasz: max hagyd visszanõni, utána õ tudni fogja. én csak középrõl szedtem, utána õ kiszedte, de nekem nem tetszett és átformáltam magamnak. de már volt egy alapom. azóta már simán megy, így magamnak szedem. de ne félj, millió és egy ilyen esettel találkozott. csak ha hagyod nõni, tuti jobb formát tud neked csinálni, és megéri :)

max hagyd visszanõni, utána õ tudni fogja. én csak középrõl szedtem, utána õ kiszedte, de nekem nem tetszett és átformáltam magamnak. de már volt egy alapom. azóta már simán megy, így magamnak szedem. de ne félj, millió és egy ilyen esettel találkozott. csak ha hagyod nõni, tuti jobb formát tud neked csinálni, és megéri :)
Csak menj el, és mondd meg, hogy kábé milyenre gondoltál, én is meg szoktam mondani, hogy vékonyat, vastagabbat. Nincs azzal baj, ha megpiszkáltad :)
én is így voltam.. de várd meg ameddig visszanõ.. és akk csak menj el, meg fogja sztem kérdezni h milyen vékonyra szedje, vagy milyen formát szeretnél
A kérdező hozzászólása: Mostmár kb egy hete nem nyúltam hozzá és már el is kezdett visszanõni. Szerintetek mehetek? Biztos fog adni valami idõpontot és gondolom még az is idõ.

Elõfordult már veletek, hogy ismerkedés terén az elõítéleteiteket sutba hajítva mégis megpróbálkoztatok, és végül csak bevált a gyanú, az elõítélet?

Egy kétes erkölcsû lány hülyített be azzal, hogy megváltozott, már nem az, aki volt. Tudtam a múltjáról, tudtam, hogy milyen mocskosságokat tett, mégis úgy voltam vele, hogy megpróbálok nem elõítéletes lenni, és inkább hinni ennek a lány szavainak. Nagy hiba volt. Úgy tapasztaltam az évek során, hogy kutyából nem lesz szalonna. Viszont akkor miért szokták durrogtatni ennek az ellentétét, hogy кurvából lesz a legjobb feleség?

Legjobb válasz: Elõfordult velem, ugyan ez, nem is egyszer, csak sráccal, mert ugye nem vagyok leszbi, csak engem nem lehet behülyíteni, de mindig kiderült, hogy az illetõ abszolút nem változott, utána csak magát égette.

Elõfordult velem, ugyan ez, nem is egyszer, csak sráccal, mert ugye nem vagyok leszbi, csak engem nem lehet behülyíteni, de mindig kiderült, hogy az illetõ abszolút nem változott, utána csak magát égette.
Nekem a lánynak volt rólam és ezért nem akart találkozni. Végül kikönyörögtem tõle egy találkozót és azóta együtt vagyunk. A probléma az volt, hogy õ sem hitte el, hogy megváltoztam.
Ti férfiak mi jogon ítélkeztek?? ti beszéltek itt a tiszteletrõl miközben a hûtlenség 80% férfiak okozzák, ti vagyok a ³urvák
Volt már olyan lány az életemben, aki pont ilyen volt: simán bevallotta nekem az elején, hogy hány pasival kefélt és még azt is hangoztatta, kik voltak azok. Nekem akkor szállt el a bizalmam, de nem szakítottam vele. Hónapokig együtt voltunk, majd akkorát csalódtam benne, mint még nõben senki. Mondani bármit lehet, elvileg lehetséges, hogy valaki megváltozik, de kicsi az esélye. A lényeg a viselkedésében van, figyeld meg hogyan viszonyul más pasikhoz egy társaságban. Ha kelleti magát másoknak, de továbbra is próbálja rendes csajnak beállítani magát, akkor hagyni kell a francba. Persze, ehhez jó emberismerõnek kell lenned: meg kell tudni különböztetni, hogy mikor hazudik és mikor nem.

Lenne egy olyan kérdésem hogy egy hónapja csinálom tömegnővelő nélkül az edzéseket és azt szeretném meg kérdezni hogy most csak simán csinálom csak eszek akkor lehet esélye annak hogy valami kis testzsir távozik és a súlyom csöken?

Mer lassan 2 éve edzek és 94 kiló vagyok szeretnék súlyt csökenteni rakokbe egy mostani képet.

Legjobb válasz: Nem vagy zsíros. Egyébként szálkásító diéta kell. Csak akkor tudsz zsírt leadni, ha kalória deficitben vagy.

Nem vagy zsíros. Egyébként szálkásító diéta kell. Csak akkor tudsz zsírt leadni, ha kalória deficitben vagy.
A kérdező hozzászólása: Hát tudom csak most anyagilag nem nagyon vagyok ott hogy egy diétázást meg engedjek mert kaja ugye bár meg a fehérje porok sokalom a 94 kilót de akkor lehet az lesz egy diéta meg probálom össze rakni rá a zsét. Egyébként az igaz pl ha el megyek bulizni és nem iszok le fogyok pl kar akkor az azért mert zsir volt? Vagy viz? Meg halodtam olyat hogy Aminoval meg lehet az izomveztést elözni haver mondta hogy ö aminot szed és el mnet bulizni ivot is és kevest ment le nálam sokal tömegeseb én el mentem és roty 2 centi pedig semit nem ittam biztos zsir volt :S
Egy-két bulizástól nem vesztesz izmot.
A kérdező hozzászólása: Akkor zsir annak van értelme ha csak magába szedem az aminot?
A semminél jobb, de egy jó tejsavóproteinnel többre mennél és olcsóbb is lenne. A lényeg pedig az étrend, nem a tápkieg, de ezt gondolom te is tudod.:)
A kérdező hozzászólása: Persze tudom tejsavó lesz meg ch a tejsavót elég edzés után megini nem?
Akkor a legfontosabb, de reggel is mehetne egy adag.
A kérdező hozzászólása: http://shop.builder.hu/tejsavo-feherje-koncentratumok/mhn-sp.. ez jó lenne nem? ha edzenék akkor mennék valamit kilóba le nem?

Tudnátok olyan MMORPG játékot mondani, ami ingyenes és a mágus csak varázspálcával tud varázsolni?

Végülis jó olyan is, amiben legalább lehet szerezni varázspálcát.

Legjobb válasz: Csak pálca MMOban, esetleg TERA Mystic kaszt, de az inkább offhealer. Guildwars 2-ben lehet nálad pálca és még egy másik cucc Elementalist-nál. De ha te ilyen Harry potter-es cuccot akarsz, nem hiszem, hogy találni fogsz.

Csak pálca MMOban, esetleg TERA Mystic kaszt, de az inkább offhealer. Guildwars 2-ben lehet nálad pálca és még egy másik cucc Elementalist-nál. De ha te ilyen Harry potter-es cuccot akarsz, nem hiszem, hogy találni fogsz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!