Találatok a következő kifejezésre: Csak én tudok aludni (12 db)

Meddig lehet háton feküdni? Baj ha én csak így tudok aludni?

30 hetes vagyok.Sokaktól hallom és több helyen olvasom,hogy nem jó ha terhesen a hátunkon fekszünk.Én sajnos csak így tudok aludni,hiába fordulok jobb oldalamra,nem kényelmes és már a baba sem tolerálja,a bal oldalalmon meg egyszerüen nem tudok megmaradni.Csak háton fekve érzem jól magam.

Legjobb válasz: biztos mondták már hogy nagyon nem egészséges háton feküdni, mivel így elnyomod azt a nagyeret, ami biztosítja a méhlepény vérellátását. Amúgy a kórházban együtt feküdtem egy csajszival, aki még 40 hetesen is csak a hátát tudott aludni és totál egészséges babója született:)))

biztos mondták már hogy nagyon nem egészséges háton feküdni, mivel így elnyomod azt a nagyeret, ami biztosítja a méhlepény vérellátását. Amúgy a kórházban együtt feküdtem egy csajszival, aki még 40 hetesen is csak a hátát tudott aludni és totál egészséges babója született:) ))
na megkérdeztem ma a dokitól, hogy mi a helyzet a háton fekvéssel, azt mondta nyugodtan lehet. Egy vékony falu véna gyûjti össze a vért a lábakból és viszi a szív felé, ezt tudja elnyomni a méh, de akkor azt az anyuka megérzi, met rosszul lesz, azt mondta akkor el kell fordulni.De kérdetem, azt mondta a babának nem lehet semmi baja.
Ha nem jön rád rosszullét nyugodtan feküdj háton. A tested úgyis jelez, ha valami nem jó. Én is feküdtem háton sokat, nekem is úgy volt jó, aztán a vége felé már nem nagyon tudtam, de jelzett is a testem. 3 gyerekes anyuka
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, utolsó elõttinek, hát igen az én"kis hercegem is ezek szerint ilyen. Végül is többször mocorgok éjszaka, hol így hol úgy, amúgy is mialatt alszunk többször forgolódunk, az már más kérdés reggel mire ébredünk.Egyenlõre nekem így a legkényelmesebb. valaki írta, hogy valószínû nincs nagy hasam, sokan mondják, hogy aranyos kis formás a pocim, de van aki azt mondja, hogy "hú jó nagy már mi lesz a végére"Hízni mindössze 3, 5kg híztam eddig, azt eszem iszom amit szeretek és jól esik, a többi meg nem izgat!:-)))
Én is csak a hátamon tudok aludni, és már 37 hetes vagyok, hetek óta így alszom!
Szia! Én 39 hetes vagyok, és még mindig a hátamon tudok a legjobban aludni, mert az én kis hercegem nem szereti az oldalfekvést. Ne aggódj, ha neked jól esik, akkor semmi baj nem lesz.
én is mindig arra kelek, hogy háton fekszem, úgy a legkényelmesebb...25+5 hetes vagyok.Anya, aki 5 gyereket szült nem is hallott errõl, a hátán aludt és tök egészségesek vagyunk.A védõnõt is kérdeztem, azt mondta úgy aludjak ahogy kényelmes, ha a baba elnyomná azt az eret ami az oxigént szállítja, azt úgyis megérezném, mert elkezdenék nagyon zsibbadni, akkor át kell fordulni, de amúgy lehet háton aludni azt mondta.Nekem azt nem szereti, ha a bal oldalamon fekszem, szóval mindig úgy alszok el, hogy a jobb oldalon fekszem, aztán arra ébredek, hogy háton vagyok...
Úgy feküdj, ahogy kényelmes. Én a végefelé nem nagyon tudtam háton sem, mert már nehéz volt a baba, és nyomott nagyon. Csak a jobb oldalamon ment a fekvés. Elég unalmas volt, de gondolj arra, hogy nemsokára kint lesz.
En is 30 hetes vagyok.Sokszor arra ebredek ejjel hogy a hatamon fekszek.
Azért nem szabad háton feküdni, mert a baba elnyomhat valami eret, és elvesztheted az eszméleted. Vagy valami hasonló. Nekem azt monda a doki, h ha szédülnék, csak forduljak oldalra és jobb lesz. Nem lehet valami nagy a pocid, ha háton a kényelmes. Én csak oldalt tudtam lenni. Próbálj meg félig-meddig ülve aludni. Tegyél párnákat a hátad mögé, és akkor biztos nem lesz baj.
A kérdező hozzászólása: Akkor most mit csináljak, a bal oldalam nem jó, mert nem kapok normálisan levegõt, a jobb oldalamon meg a babának nem tetszik, mert majd kirúgja az oldalam. Tudom, hogy nem egészséges, de ha háton fekszem, nyugi van.Ja és már jó pár hete fejvégûben van a pici.
A kérdező hozzászólása: "kérdetem":-)))ari!Bocsika!Köszi, hogy megkérdezted én is gondoltam, hogy megkérdezem, ha legközelebb megyek! Jó 7végét mindenkinek! :-))))

Igaz, hogy ha mindig a hasamon alszom, akkor elnyomom a melleimet és nem fognak nőni? Dehát én csak hason tudok aludni. ://

Legjobb válasz: És aki ezt állítja, szerinte ha mindig jobb oldaladon alszol, akkor a füled nem tud nõni... Ez hülyeség.

És aki ezt állítja, szerinte ha mindig jobb oldaladon alszol, akkor a füled nem tud nõni... Ez hülyeség.
dehogy. a melled attól még ugyanúgy tud nõni. amúgy meg nem csak éjszaka nõ :)
Kis korom óta hason tudok csak aludni, nincs gondom a méreteimmel.
Az orvos mondta. Én kispárnát teszek a melleim alá, azon van a melkasom hasi része.A mellem nem.
tehát úgy alá, ha állnál
A melleid ugyanúgy fognak majd nõni. De nem valami egészséges. Fõképp akkor lesz ez hátrány, mikor terhes leszel. De szerintem te még attól messze vagy :)
Baromság :D Sokáig csak hason tudtam aludni, mégis megnõttek.
A kérdező hozzászólása: huhh megnyugodtam köszi mindenki :) :) )
Aludj, ahogy kényelmes, semmi bajuk nem lesz a melleidnek!

Az baj hogy én csak 4vagy max5 órát tudok aludni éjszaka? és így hőmérőzök? A ciklus. Hun hány napra rá húzza be a peteérést a peteérés után?

Legjobb válasz: Nem gond, hogy ennyit tudsz aludni, ha erre van beálva a szervezeted.Azért jobb lenne ha min. 6 órát tudnál aludni. Hány naposak a ciklusaid? Mert a menstruációtól visszaszámolva a 14. napon van a peteérés. Van görbéd?

Nem gond, hogy ennyit tudsz aludni, ha erre van beálva a szervezeted.Azért jobb lenne ha min. 6 órát tudnál aludni. Hány naposak a ciklusaid? Mert a menstruációtól visszaszámolva a 14. napon van a peteérés. Van görbéd?
A kérdező hozzászólása: 28, 29naposak a ciklusaim, április 9.én jött meg 15.én kellett kezdenem a clostit szedni és az ovu teszt szerint mára lett erõs + a teszt. Van görbém csak nem tudom átküldeni csak esetleg privátba délután.

A 6. hétben vagyok és hetek óta nem tudok aludni, köze van ennek a terhességnek, vagy csak spontán nem megy az alvás? Csüt. megyek dokihoz, de addig is tudnátok segíteni?

Legjobb válasz: Hát én 20 órát tudtam volna aludni az elsõ hetekben, de lehet, hogy nálad épp fordítva mûködik.

Hát én 20 órát tudtam volna aludni az elsõ hetekben, de lehet, hogy nálad épp fordítva mûködik.
az elején nekem is volt egy idõszak / kb.7-8hét körül/ amikor minden éjjel felébredtem szinte 2-3óránként és nagyon éber voltam.de elmúlott és már jól alszok.22hetes vagyok.állítólag a vége felé is lesz ilyen nem alvós idõszak. boldog babavárást
Szedjél Hovát, az jó ilyenre!
Szia! Nekem is volt ilyen az elején, bár én az izgalomnak, aggodalomnak, stb. tudtam be. Nagyon rossz tud lenni, mikor éjszaka bámulsz a sötétbe, és annyira akarsz, de nem tudsz aludni (pláne, hogy látod, melletted milyen jól alszik a párod :) ). Ne aggódj, nekem is elmúlt hamar, szerintem max. pár hét, és alszol mint a bunda :) 16 hetes kismami

Csak én nem tudok aludni?

Èpp most Mobil használatával ||

Legjobb válasz: Ugy látszik csak én nem

A kérdező hozzászólása: Ugy látszik csak én nem
Már rég alszik mindenki, már én is :/

Csak én nem tudok aludni?

lassan 36 hetes leszek és pár napja mindig felébredek hajnal 4-kor, szenvedek jobbról-balra meg vissza, aztán ha mázlim van , akkor 5 felé vissza tudok aludni. rosszabb esetben pedig úgy kipattan a szemem, hogy inkább felkelek. más is van így ezzel? normális ez az utolsó hetekben? esetleg hamarabb lesz "esemény" azért nem tudok aludni?

Legjobb válasz: Én még csak az 5. héten vagyok, de állítólag aluszékonynak kéne lennem. Ehhez képest viszont 9-kor húz az ágy, de 5-kor meg kipattannak a szemeim. :)

Én még csak az 5. héten vagyok, de állítólag aluszékonynak kéne lennem. Ehhez képest viszont 9-kor húz az ágy, de 5-kor meg kipattannak a szemeim. :)
Szia, 34 hetes vagyok, nálam is egyre rosszabb ez az alvásdolog. Mikor alszom, akkor is rosszul. Ez vele jár. Türelem még pár hétig! Utána majd a baba miatt nem alszunk...:-)) Könnyû szülést!
Szia én is ezzel küzdök 35 héttõl.Reggel 4 után felkelek, aztán csak 6 felé tudok visszaaludni.De akkor sem alszok olyan mélyet már.Szerintem nagyon sok kismamánál elõfordul.Boldog babavárást.üdv 37 hetes kismama
Szia! Én, amikor terhes voltam, a 35. héttõl szinte egy szemhunyásnyit nem aludtam!Ez vele jár, minnél küzelebb van a szülés, a tudatalattid annál jobban dolgozik!Nekem pl. vicces volt az esetem, ugye nem aludtam a 35. héttõl, egyfolytában tv-t néztem!Igy a párom sem tudott normálisan aludni, és amikor jöttek a fájások, felkapcsoltam a tv-t, hogy még nézem egy kicsit, erre a párom felnéz, és megkérdezte, hogy te már megint tv-zel?Ezzel a mondattal a fejére tette a párnáját, és aludt tovább, én pedig vajúdtam!Ez volt hajnali egy órakkor, és 4-kor indultunk a kórházba, mert addig tartott, mire elmagyaráztam a drágámnak, hogy menni kéne szülni! :DDDD
Szia.Mintha csak rólam lenne szó...:) én is 36 hetes vagyok, nagyon hamar elfáradok, teljesen haszontalannak érzem magam.Már pihenni sem tudok, mert ha lefekszem, akkor elkezd fájni a hátam, aludni sem tudok, se nappal, se éjszaka.Kb 4órát alszom egész éjjel, de már megszoktam.Imádtam a terhességet, de ennyi elég volt.Már nagyon várom, hogy megszülessen a picurka (persze idõben, hogy egészséges legyen).Kérd meg a párodat, hogy könnyítse meg az utolsó heteket.Maszírozzon, segítsen amiben csak tud.Ez sokat számít.Kitartást az utolsó hetekre!
Szia! Én még csak 24 hetes vagyok, de én sem alszom jól.Én felkelek egy éjszaka legalább 3x, és alig birok visszaaludni. Szerintem 4-5 óránál nem alszok többet, már kezdem megszokni. Estére már mindig olyan vagyok mint a mosott ...! :) Nekem még sokat kell várnom a babára, de már nagyon szeretném, ha puszilgathatnám!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! :) a helyzet azóta sem jobb :( , hajnaltól indul a forgolódás, mert hol ez fáj, hol az, aztán inkább felkelek :) . már én is várom , hogy kibújszikáljon babó, mert kezdek tökre lemerülni :) )).

Csak én nem tudom a gyerekeimet időben eltenni aludni?

Itt mindenki olyan jókat ír-korán alvás. Nálunk ez nem m?ködik. Nagyot(4) 9kor elteszem fél 10-10ig forgolódik, szenved. A kicsi fürdés után szopi, nem alszik el. 9kor szopi, ha el is alszik, de mi nem fekszünk le és pl kint vagyunk a szobából, felkel és csak velünk hajlandó elmenni aludni. Pedig nem zörgünk(tv, zuhany, teregetés....) Tegnap 10kor felkelt, fél 11kor szopi és még nem aludt csak mikor mink is lefeküdtünk. Hogy a fenébe csináljátok, hogy 8-9kor csönd van és alvás?

Legjobb válasz: Erre én is kíváncsi vagyok,mert az én 2,5 éves lányom sem alszik 1/2 10-10-nél elõbb.Pedig sokszor fél 7-kor kel,délben alszik másfél-2 órát.És mégsem fárad el.Kint vagyunk a levegõn sokat(van úgy,hogy de.is,du.is több órát),fogócskázunk,puzzle-t rakunk,dominózunk-szóval fárasztjuk testileg-agyilag.Eredmény:apával ketten hamarabb elaludnánk,mint a lányunk.:-)

Erre én is kíváncsi vagyok, mert az én 2, 5 éves lányom sem alszik 1/2 10-10-nél elõbb.Pedig sokszor fél 7-kor kel, délben alszik másfél-2 órát.És mégsem fárad el.Kint vagyunk a levegõn sokat(van úgy, hogy de.is, du.is több órát), fogócskázunk, puzzle-t rakunk, dominózunk-szóval fárasztjuk testileg-agyilag.Eredmény:apával ketten hamarabb elaludnánk, mint a lányunk.:-)
Nem vagy egyedül. Mi általában elmegyünk aludni 8-kor de 9:30 elõtt nincs alvás. Sajnos megszokta, hogy ottmaradok vele míg elalszik, már nem engedi, hogy kimenjek a szobából tehát végig kell néznem a vergõdését. Szegény nem száll ki az ágyból csak forgolódik, tornázik, dumál, de nem kéoes aludni. Próbáltam már mindent, simogatni, mesélni, énekelni, csöndben maradni, de ddig még nem találtam meg a megoldást. Pedig fáradt, reggel 6-kor kelünk a bölcsi miatt, és sokszor még a fél 10-es fekvéssel is felébred reggel mielõtt ébreszteném.
Mi van, ha kimész? Szoktasd le errõl a gyereket, hogy csak akkor alszik el, ha vele vagy. Mi van, ha elmentek a férjeddel kettesben valahova nyaralni, nem fog elaludni addig a gyerek?
Jézusom, nyolctól akár fél tízig is ott ülsz a gyerek szobájában? O.O A férjed mit szól ehhez?
Nálunk katasztrófa van kb.2 hete. A lányom aki 3 éves lesz éjjel 1-2 körül alszik el akármit csinálok vele. Ez még annyira nem is érdekelne de januárban születik a kis testvére úgyhogy valamit nagyon gyorsan ki kell találnom, hogy ez megszûnjön bár minden nap próbálkozom de eddig sikertelenül. :(
Szia! Az én lányom is igencsak rossz alvó. 3 éves, és nálunk is januárban jön a tesó:) Tudom, hogy én rontottam el az alvási, elalvási szokásait. Egyedül nem tud elaludni, a mi ágyunkban elalszik, utána kitesszük az ágyába. 1-2 körül felébred, és visszajön közénk. November elején kapott a szülinapjára új ágyat, de ez sem hatotta meg. Próbáltam hagyni sírni, de képes órákon át ordítani magából kikelve. Nem vagyok képes sajnos ezt napokig csinálni.
Utolsó elõtti vagyok és az utolsó válaszolónak írnám (elnézést, hogy nem neked írok kedves kérdezõ), hogy a miénk is ugyanez volt amíg elaludt normális idõben (10-11körül). Nálunk a nyár úgy telt, hogy mellettünk aludt a matracán amit kivettünk az ágyából. Így aludt egész éjjel és mi is kényelmesen elfértünk. Most velünk alszik az ágyban mert nem akarok már "matracozni" meg mi hamarabb elalszunk mint Õ. Hát, lehet, hogy visszatérünk a "matracozásra" mert nekem már mindegy csak aludjunk máááár!:(
A kérdező hozzászólása: Egész nap azon agyalok, hogy nem vagyok következetes:( Ma is felsírt, és kivettem, hogy megvigasztalom, de csak nem sikerült, beszólt a férjem, hogy tegyem már mellre mit kínzom szegényt. Mellre tettem, evett(mintha szomjas lett volna) és alszik. azért néha vigasztal, hogy nem csak tökéletes napirendû anyukák vannak:)
Igen, ott ülök mellette akár órákat is, ha kijövök kétségbeesetten sírni kezd (nem a hiszti fajta, hanem a félõs sírás)néha hányásig hergeli magát. Ha nem vagyok otthon, akkor bárki jó neki az alváshoz, ha otthon vagyok akkor nekem kell mellette maradnom, de egyedül nem megy neki. A férjem egész jól viseli, addig internetezik, TVt néz, viszont nekem baromi fárasztó mert utána még rendet kell raknom meg mosogatni kell. Szóval örülnék ha megoldódna, de nem bírom otthagyni annyira kétségbeesetten zokog.
A kérdező hozzászólása: Ne haragudj, de :végre valaki(kedves utolsó). A nagyobbiknak jár a mese, azon többnyire elalszik. Mennyi idõs a kicsi?
Bocsi, de lovad van? :D Milyen az a nyerítés? :) :) :) Az egyik lehetõ legrosszabb tanácsot kaptad azzal, hogy mellen kell elaludni a gyereknek. Erre szoktattad így rá, és nem arra, hogy nyugodtan elaludjon a saját ágyában.
A kérdező hozzászólása: Ok. De a mellen elalvásról: volt egy kérdésem(félig ehhez fûzõdõ). Azt kaptam, hogy minek akarom leszoktatni, milyen jó az , nem kell ringatni, meg csak megnyugszik, meg kötik valamihez az alvást...... Ma bevetek mindent(1-2 napig). Meglátom mi lesz..... Amúgy meg a következetesség ment addig, amíg tudtam, hogy tuti elalszik. Hagytam nyûgölõdjön. De most ez teljesen más nyerítés-fáj hallgatni:(
Mi lenne, ha hagynád az ágyban, még akkor is, ha ki akar jönni? Miért nem vagy következetes vele? Az alvásidõ az alvásidõ, egy öthónaposnál is.
én pár hónapos korától az esti nyolc órai alváshoz szoktattam a fiam.most már két éves múlt, de szépen elalszik nyolckor minden este ugyanaz a rituálé ugyanabban az idõben(evés, fürdés, mesézés, lefektetés)
15 hós a fiam és nálunk sem megy az alvás.Nemrég arra jöttem rá, hogy ha csak 10-fél 11 felé alszik el este akkor átalussza az éjszakát.Ha sikerül is 9 felé elaludjon akkor fél óránként felébred és 2X legalább ébred olyankor éjszaka is.Nem túl jó hogy ennyire késõn de így legalább kipiheni magát.Nappal 1X alszik kb.2 órát.
A kérdező hozzászólása: Szoktattam én a rendszerhez, ment is 2 hetet. aztán kezdte, hogy ringatni kézbe, volt olyan hogy az esti mesén, nyerítés után..... És ezt 3 naponta váltogatta. Délben leteszem elalszik, de este nem... Nem értem. Annyiszor olvasom, hogy fürdés evés alvás. Nálunk ez nem mûködik.... Miért? Mit csinálok rosszul?
A kérdező hozzászólása: Rajtam nem múlik. Próbáltam 7kor szopi(fürdés után) és letettem. Nyerítés, és ahogy kivettem nekiállt játszani. Gondoltam korán van. 9kor szopi letettem-többnyire elalszik, DE 10 perc és fent van és nem alszik el csak ha mi is megyünk aludni, persze megint mellre, nem alszik el, majd csak ha lássa, hogy mindenki fekszik és alszik(se olvasás, se gép) kicsit beszélget és elalszik, de többnyire én is, aztán apa morog, hogy róla meg , , el lett feledkezve, , .:(
Legyél következetes. Ha felkel, akkor vidd vissza az ágyába, ha kell, akkor hatvanötször is egy éjszaka. Nálunk csak így mûködött, hogy nem engedtem ezeket. A lányok tudják, hogy este kilenc van, alvásidõ. Ha még egy kicsit zizegnek is a takaró alatt, egymással beszélgetnek, azért nem szólok rájuk, viszonylag gyorsan el is alszanak. Tudják, hogy kint vagyunk, ha bármi van, biztonságban vannak, de az alvásidõ az alvásidõ, nincs már játék, nincs kijövetel a nappaliba. Muszáj, különben semmilyen otthoni szabályt nem fognak betartani, ha engedsz nekik.
Hány éves a kicsi? Van saját ágya külön gyerekszobában? Ne hagyd, hogy nálatok aludjon el rendszeresen, mert a fejetekre nõ! Ez nagyon rossz megoldás, amit írsz:"10 perc és fent van és nem alszik el csak ha mi is megyünk aludni, persze megint mellre, nem alszik el, majd csak ha lássa, hogy mindenki fekszik és alszik(se olvasás, se gép) kicsit beszélget és elalszik, de többnyire én is, aztán apa morog, hogy róla meg , , el lett feledkezve, , .:(" Naná, hogy morog a férjed.
A kérdező hozzászólása: a nagyobbik 4-nincs gond, elalszik max fél 10re(ha van ovi alszik, ha nincs késõn kel) a kicsi 5 hós.- velünk van 1 szobába, de talán csak 1x aludt el köztünk, a kiságy az övé. Könnyû mondani, hogy nem viszem ki, visszateszem, nem teszem mellre. -nem viszem ki: akkor még annyi idõm sincs rakodni-intézni a nagyot... -kiságyba képes köhögésig nyeríteni -mellen alszik el Na most segítsetek
"-kiságyba képes köhögésig nyeríteni" egyrészt kiságybaN, másrészt mi az, hogy nyerít?? "-mellen alszik el" szoktasd le, hogy ne ott aludjon el. Már segítettünk. Legyél következetes. Aludjon a saját ágyában.
A kérdező hozzászólása: Éjjeli fény van. csak mellen alszik el, úgyhogy úgy állítottam be, hogy evés elõtt fürdés, és aztán szopi. És ezt többnyire 7 és 9(2 óránként eszik). Nyerít, kijövök, tovább nyerít, felveszem, visszateszem, tovább nyerít......És ezt játsszuk? Én megpróbálhatom, de szerintem ez már volt. Most hogy dícsérgettem a déli alvást, az is elmaradt.... De ma megyünk mikulásozni az ovihoz, úgyhogy mindegy majd alszik a kocsiba.
Már nem olyan kicsi, 2 éves. Kb fél éve csináljuk ezt a tortúrát, azelõtt gyorsabban elaludt, de akkor is csak úgy ha bent voltam a szobában.

Csak én idegeskedem ezen, aggódom és szinte aludni nem tudok emiatt? Normális 18 éves vagyok ilyen gondolkodással? Normális, hogy ilyeneken gondolkodom?

Idén érettségizem. Augusztustól már tuti dolgoznom kell, DE MIT! HOGYAN ÉS MENNYIÉRT!!! Nem vagyok gazdag családból való, de szinte mindenem meg van. Havonta kapok olyan 20 000 költ?pénzt amin általában ruhát veszek... Mondjuk úgy hogy a mai magyarországi társadalom 10 lépcs?fokú és én most jelenleg a 4.-en állok (10-es a Rózsadombon lakó, 0-as a hajléktalan...).

Legjobb válasz: Húha... Én is 18 vagyok és havonta 2000-et kapok. Ha te ennyi költõpénzt kapsz, akkor te nem 4. fokon állsz, hanem 7.-en... Nem megy ám mindenkinek ilyen jól. Nem akarsz oda jutni? :( Képzeld mások sem akartak, és mégis ott vannak, nem 18, hanem 40 évesen, 3 gyereket eltartva :( Annyira szomorú a sorsod, tényleg :( Nehogymár havi 20-nál kevesebbet b*szhass ki az ablakon :(

Húha... Én is 18 vagyok és havonta 2000-et kapok. Ha te ennyi költõpénzt kapsz, akkor te nem 4. fokon állsz, hanem 7.-en... Nem megy ám mindenkinek ilyen jól. Nem akarsz oda jutni? :( Képzeld mások sem akartak, és mégis ott vannak, nem 18, hanem 40 évesen, 3 gyereket eltartva :( Annyira szomorú a sorsod, tényleg :( Nehogymár havi 20-nál kevesebbet b*szhass ki az ablakon :(
Találj valami hobbit, kezd el kimûvelni magad és amikor már nagyon jól csinálod, építs rá egy vállalkozást. Én ezt csináltam/csinálom és nem bántam meg. Nem mondom, hogy kis munka volt, volt hogy hetekig nem aludtam és majd szétvetett a stressz, de sikerült. Így jut pénzem tanulni is, szórakozni is, félretenni is. Elsõ körben, talán mondd meg a szüleidnek, hogy ne adjanak neked költõpénzt, különben nem lesz motivációd, hogy pénzt keress. Én mondjuk soha nem is kaptam költõpénzt. Talán ezért is kezdtem el 14 évesen a saját életemet építeni, mert voltak vágyaim. Azóta lassan 10 év telt el. A döntés a te kezedben van, senki máséban.
Ha nem tanulsz, és nincs olyan ismerettségi köröd, akkor nemhogy 6-os nem leszel, de még 4-es sem maradzs anyagilag.
es ettol nem tudsz aludni? es ugy gondolod, h tovabbtanulas nelkul majd te is mehetsz vasarolni a zaraba? hat nagyon nem...jobb ha maris hozzafogsz vmihez, mert ha csak ulsz otthon es torod a fejed abbol nem lesz penz...
Most elnezted az embereket, s tudod azt, hogy melyik kategoriaba nem akarsz tartozni. Nem kell ezen sokat gondolkozni, sem sokat beszelgetni, egyet lehet tenni, hogy tudatosan elhatarozod azt, amit akarsz. Te mar most is pazarolsz, mivel nem hinnem, hogy havonta kellene ruhakat vasarolnod pl. felre tudnad tenni ezt a penzt, de legalabbis valamennyit. Kocsira gyujtenel pl. Akkor mar elkezded azt megteremteni, hogy nem fogsz a busz megalloba fagyoskodni, mivel mar gyujtod a kocsinak az arat. Haladj tudatosan!
Kedves kérdezõ! Egyetlen szóval nem írtad, hogy az elvárásaidat miként szeretnéd megvalósítani? 1. Kitûnõen érettségizek, és megyek az orvosira 2. Nagyon csinos vagyok, buknak rám a férfiak, majd megveszik nekem a sok drága cuccot, a testemért. 3. USA-ban él a nagybácsikám, aki az összes vagyonát rám fogja hagyni, ha legalább kettessel leérettségizek. Nos, miként tervezed az életed nagy álmát megvalósítani?
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: Elsõ ki van zárva. Utálok tanulni, mert egyáltalán nem érdekel, és egyáltalán nem hiszem, sõt, megvagyok róla gyõzõdve, hogy nem tanulásból lesz Neked BMW-d. (Kivéve persze ha mondjuk 50 éves! egyetemi professzor vagy...) Második is ki van zárva, mert szexuálisan nem vagyok valami vonzó. Harmadikra azt tudom, mondani, hogy nincs az USA-ban családtagom sajnos... :(
igazából jogos, de szerintem egy egész ország idegeskedik ezen, kivéve az a mondjuk 100ezer embert, aki az általad említett 10-es skálán legalább 5-ös. emberek kattannak be, és lesznek öngyilkosok ez miatt, a válások legfõbb oka is ez a feszültség. én voltam úgy 2-es amikor kijöttem a suliból, már 25 évesen 1-es vagyok, innen vagy a hajléktalanság jön, vagy a börtön. de lesz.rom, ha nem így lenne, már felvágtam volna az ereimet.
A nyálcsorgatás az egyik legrosszabb. Itt Mo-on mindenki ezt csinálja, ráadásul ha vkinek szarul megy, akkor a szomszéd tehene is dögöljön meg. Bízom benne, hogy Te nem így érted. Mindenkinek egyéni szoc. problémája, h a pick téliszalámit veszi vagy a tesco gazdaságosat. Örülj neki, ha megteheted, hogy jobbat veszel, és örülj annak, amid van! És szép lassan tudsz feljebb jutni, de ne akarj mindent egyszerre. :) Nem is kell lentebb adni, ha van lehetõség megvalósítani a vágyaidat. Sok sikert hozzá. De addig se agyalj annyit. Mások 5000.- zsebpénzt sem kapnak ám!

Csak én nem tudok aludni? Miiiiittt csináááljakk?

Vagy te se tudsz?

Legjobb válasz: Olvass... Nézz TV-t... Igyál egy bögre meleg tejet, attól el fogsz álmosodni!

Olvass... Nézz TV-t... Igyál egy bögre meleg tejet, attól el fogsz álmosodni!
Én ilyenkor szoktam tornázni meg edzeni... és zenét hallgatok hozzá, tök jó:D
Macskagyökér, citromfû (tea)
nem.énse tok aludni.

Sikerülhetett? 23-án volt ovum a ciklus.hu szerint, de csak 24-én és 26-án voltunk együtt, melleim iszonyatosan fájnak, aludni sem tudok, hasam enyhén görcsöl, néha eléggé beszúrkál.

Legjobb válasz: Nem tudom sikerült e,mert 7-12nap kell a beágyazódáshoz és nálad még csak kb 7telt el.Ilyenkor szerintem még tüneteket sem érezhetsz.Legalábbis nekem egyik terhességem alatt sem volt ilyenkor bármilyen jel.

Nem tudom sikerült e, mert 7-12nap kell a beágyazódáshoz és nálad még csak kb 7telt el.Ilyenkor szerintem még tüneteket sem érezhetsz.Legalábbis nekem egyik terhességem alatt sem volt ilyenkor bármilyen jel.
A kérdező hozzászólása: Igen a kérdés lényege az volt, hogy ez beágyazódás lehet?Csak lemaradt bocsi:) Köszi a választ!
Õszintén? Ovu után kicsi rá az esély. A 24.-e még talán, de a 26 kizárt!
Nem biztos, hogy a ciklus.hu jól húzta be a peteérést, de ha igen, elég necces már a 24 is, a 26 meg esélytelen. Nem tudom, lehet-e ez beágyazódás, bár a mellfájdalom biztos nem amiatt van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!