Találatok a következő kifejezésre: Csak én ilyen tragikusan (2 db)

Nem merek elmenni a balcsira majd nyáron. Csak én látom ilyen tragikusnak?

Az a helyzet hogy elég nagy csíkjaim vannak f?leg a hasamon, de máshol is mert hírtelen fogytam és híztam. Meg kövér vagyok kicsit. De azzal nem lesz gond mert addig úgyis leadom, megalábbis azon vok. Nem merek elmenni a balcsira mert mindenki engem nézne meg tök ciki ha terhességi csíkjaim vannak 17 évesen. Elmenjek nem ciki vagy inkább maradjak otthon?

Legjobb válasz: Te a nyaralók hasát szoktad figyelni? (nem hiszem, láttad volna, h másnak is van) Természetesen: MENJ EL! Nem hasszépségverseny, hanem BULI és NYARALÁS! Ha még nyáron is annyira fog zavarni, akkor vehetsz egy egyberészes úszódreszt. Addig használj olyan testápolót, amit az ilyen csíkokra ajánlanak!

Te a nyaralók hasát szoktad figyelni? (nem hiszem, láttad volna, h másnak is van) Természetesen: MENJ EL! Nem hasszépségverseny, hanem BULI és NYARALÁS! Ha még nyáron is annyira fog zavarni, akkor vehetsz egy egyberészes úszódreszt. Addig használj olyan testápolót, amit az ilyen csíkokra ajánlanak!
anno én is ilyenekért rinyáltam, h ducibb vagyok, akikkel voltam õk, meg mind vékonyak.de szerintem az a lényeg hogy jól érezd magad, ne törödj mások véleményével. :) ennyi erövel nem sokan mennének strandolni, ha azok mennének akiknek tökéletes az alakjuk.
hát ez jó. Hidd el, mindenki a saját hurkájával, horpaszával, csíkjával van elfoglalva. Nehogy kihagyd emiatt nem csak a Balcsit, de bármilyen élményt!
A kérdező hozzászólása: de nem akkora mint nekem. És a hasam is lóg. Remélem nyárra nem fog de ha igen???? Úristen:(( Meg akkor tudni fogják hogy azért veszek egyberészest mert kövér vagyok:(
Egyáltalán nem gyerekes az egyberészes... miért lenne az? Nekem pl. csak egyberészes van, de olyan 50-es évek stílusú, mint pl. Marilyn Monroe-s képeken van... mindenki szerint csini. Ja és vékony vagyok, tehát nem azért veszek egyberészes fürdõrucit, mert lenne takargatnivalóm, hanem sztem irtó szexi tud lenni. Szerintem ne stresszelj a csíkok miatt, elvégre szinte mindenkinek van, de legalábbis narancsbõr biztosan! :P
A kérdező hozzászólása: hol mennyiért lehet olyan krémet szerezni?
A kérdező hozzászólása: nem azt szoktam figyelni, de azért eléggé feltûnõ. Az egyberészes meg nem túl gyerekes?
Nem te leszel ott a legkövérebb! Jó stílussal/kisugárzással/barátsággal sokkal többre mégy, mintha nádszálkarcsú de tuskó lennél! Még van addig 4-5 hónap, formába hozhatod magadat!

Csak én látom ilyen tragikusan a helyzetet, vagy tényleg az?

A párommal együtt lakunk, gyermeket várunk, 18 hetes terhes vagyok. Ma benyögte, hogy hétvégén nem lesz itthon, elutazik a barátaival, engem persze esze ágában sincs vinni. Már régen tudta, de csak most szólt. Ráadásul a szomszéd férfi nemrég halt meg, azóta félek este egyedül. Meg se kérdezett, nem baj-e, csak bejelentette, hogy megy és kész. Egyebekben a kapcsolatunk nagyon jó, boldog vagyok vele. De ilyet még nem nagyon csinált. Most persze rettenetesen magam alatt vagyok. Csak sírok egész nap. Mi a véleményetek err?l a helyzetr?l? Lehet hogy csak én reagálom túl?

Legjobb válasz: Beszéltél neki arról, mennyire bánt téged, és most, hogy terhes vagy különösen félsz? talán, ha elmondod neki, egy kicsit jobban megért.Ne titkold elõtte az érzéseidet, nem fogja magától kitalálni...

Beszéltél neki arról, mennyire bánt téged, és most, hogy terhes vagy különösen félsz? talán, ha elmondod neki, egy kicsit jobban megért.Ne titkold elõtte az érzéseidet, nem fogja magától kitalálni...
Sztem te reagálod túl, de nem rosszból írom. Teljesen megértem hogy kivagy akadva, tényleg szar helyzet, de sztem csak hülyén jött ki. Biztos nem akart a párod megbántani. Sztem említsd meg neki, és biztos vok benne hogy megfog nyugtatni és bocsánatot fog kérni. Ne tartsd magadba, az csak rosszabb, akkor csak magadba õrlõdsz. További boldog babavárást.
Nyugodj meg, külsõ szemlélõdõként neked is könnyebb lenne megérteni, így viszont inkább gondold végig higgadtan, beszéld vele meg. Lehet ezer oka amiért nem mondta eddig és most is így hozta elõ, ha egyébként rendben a kapcsolatotok, akkor ebben a tekintetben nyugodj meg. A félelemre az a javaslatom, hogy menj rokonhoz (vagy ez esetben hívd meg) vagy barát vagy ismerõs, remélem találsz rá megoldást. De a beszélgetést a pároddal ne felejtsd el, minden jót ;)
Szerintem föl sem fogja, hogy ezzel benned milyen lelki folyamatokat indított be. Ha sosem csinált ilyet, ezek szerint nem szokott eljárkálni, legalább egyszer hagyd, mielõtt jön a gyerek :)
Nézd, szerintem valahol normális, hogy elvárod, hogy ne csak úgy bejelentse.. hanem aranyosan beszélje meg vele, de lehet, h a pasik márcsak ilyenek:) Biztos rég volt a barátaival, stbi stbi.. de annyira ne reagáld túl, inkább szervezz be te is valami barátnõs programot, vagy látogasd meg a családodat.. esetleg aludj addig ott :) sok variááció van, de eszedbe ne jusson otthon ülni egyedül. Akár egy másik terhes barátnõdet is áthívhatod :)
Csak túlreagálod. De hogy lehet bevállalni babát egy olyan kapcsolatban, ahol nem tudtok ilyen dolgokat õszintén megbeszélni egymással?
szerintem az ilyen helyzetben az elsö a család!!!!!!(nem pedig a haverok meg a szórakozás)
A kérdező hozzászólása: Szia! Túllettünk azon a hétvégén, megszületett a gyerek, aki most múlt 3 éves:) És jól megvagyunk :)
Mi lett ennek a történetnek a vége??
Ne haeragudj de iszoynatosan túl reagálod, az elõzõ 3 éves kapcsolatom is az ilyenekre ment rá. Mi van abban ha a haverokkal elmegy egy hétvéggére? ez a minimum h néha csinál egy ilyet. Nekem is 3 heti veszekedésbe telt egysszer h nyáron haverokkal elmentem 3 napra nélküle... Miért vinne magával amikor csak a haverjai lesznek ott?? sosem értettem ezt a nõkben. Miért baj ha kicsit jol érzi magát a haverokkal? nem lehet mindig együtt lenni, kell néha a barátokkal is lenni! Õk se hozzák a barátniket a 7végére, akkor õ miért vinné? Ha többiek hoznák, csak õ téged nem , akkor már lenne okod idegeskedni, de igy... Többet engedj különben ámegy a kapcsolatottok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Így hogy kicsit lenyugodtam már másként látom a helyzetet. Szóltam Anyukámnak, itt alszik velem. Nem jár sehová a párom, de nem is az a bajom hogy megy, csak az hogy nem beszélte meg velem!
Ezt örömmel "hallom":) Gratulálok a babához(így utólag)! Kívánom, hogy hasonló kellemetlen helyzetbe ne kerüljetek többet:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!